Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVIII)

În ultimile două săptămâni am continuat documentarea și am studiat rapoartele întocmite de dr. Steven M. Greer și grupul CSETI pentru informarea președinților SUA, a secretarului general ONU și a altor lideri mondiali cu privire la existența formelor de viață ET și a manifestării lor pe Terra. Aceste rapoarte și informări sunt cuprinse în două volume, traduse și în limba română, cu titlul „Contact extraterestru. Dovezi și consecințe”. [1][2]

Dr. Steven M. Greer și grupul CSETI au adunat dovezi despre prezența ET pe Terra, și despre programelor secrete legate de dezvoltarea de noi tehnologii bazate pe tehnologia ET capturată, în vederea informării guvernelor lumii despre proiectul Starlight al CSETI de dezvăluire definitivă cu privire la detectarea formelor de viață inteligente ET (ETI).

Am continuat documentarea cu o carte, scrisă de Andre Baron, despre societățile secrete existente din antichitate până astăzi și care își au rădăcinile în cultele de misterii ale religiilor antice politeiste. [3] Lucrarea începe cu prezentarea societăților secrete inițiatice ale vrăjitorilor și magilor, apărute în Egiptul antic și în Orient, continuând cu cele din Asia Mică, Grecia și imperiul roman și încheind cu cele din Europa evului mediu și până la sfârșitul secolului XIX. După apariția creștinismului s-a încercat falsificarea învățăturilor creștine și reinterpretarea lor în vederea includerii acestora într-un curent sincretist cunoscut sub numele de gnosticism. [4] Această încercare a dus la apariția unui creștinism esoteric promovat de sectele gnostice, ocultiști, alchimiști și ale societăți secrete, și care există până astăzi. [5] Vechile culte de mistere isistice, eleusiene, ale lui Mithra, Bacchus și altele asemenea s-au coalizat împotriva creștinismului și luptă până astăzi, din umbră, pentru distrugerea creștinismului și restaurarea vechilor religii de mistere satanice, a prostituției sacre, magiei și a sacrificiilor umane pe altarul vechilor zei. [6][7] Această lucrare în ascuns împotriva creștinismului, este numită de Sf. Ap. Pavel „taina fărădelegii” (II Tes. 2, 7).

Pe această temă s-a scris mai mult decât îmi închipuiam. Adevărul este că informațiile există, însă le accesăm în funcție de nivelul la care suntem, sau de la nivelul la care ne conectăm, altfel rămânem în universul nostru îngust.

Întrebarea care se ridică permanent este: dacă extratereștri există, atunci de ce nu se recunoaște oficial existența lor? De ce se investesc miliarde de dolari în SETI pentru căutatea inteligenței ET când, de fapt, ei sunt printre noi? Care este rostul acestei manipulări? La prima vedere pare simplu, însă problema este complicată.
Dacă s-ar recunoaște existența extratereștrilor, imediat se vor ridica alte întrebări, din ce în ce mai incomode pentru liderii politici și șefii serviciilor de informații și ai armatei.

De când sunt în contact guvernele cu acești extratereștri? Care este natura colaborării cu ei? Cine controlează tehnologia ET? De unde vin ei și de câte feluri sunt?

Se pare că ET vin dintr-o altă dimensiune, pe care noi o numim „spirituală”, iar limbajul științific o numește „univers paralel”. [14] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008. Dar cum să se recunoască oficial existența unei lumi spirituale, când de câteva sute de ani Renașterea (păgânismului) și Iluminismul neagă această dimensiune în numele științelor exacte? Adevărul a fost păstrat doar pentru membrii societăților secrete inițiatice, omenirea fiind îndreptată spre materialism, evoluționism și ateism. Dacă ar fi recunoscută existența ET, atunci ar fi anulate istoria științei și istoria civilizației umane care au la bază teoria evoluționistă. S-ar recunoaște indirect că lumea este ținută în minciună. Papus în „Kabbala. Tradiția secretă a occidentului” [15] afirmă următoarele:

„Toate științei umane au fost tăiate în două începând cu epoca Renașterii. Partea fizică și materială a fiecărei științe a devenit de atunci un tot de sine stătător botezat cu numele pompos de știință exactă și pozitivă. Partea metafizică și analogică a fiecărei științe a fost disprețuită, fiind alungată și clasificată printre științele oculte.”

Științele oculte sunt disprețuite doar în ochii mulțiimii neinițiate, însă ele sunt studiate și practicate de membrii secietăților secrete inițiatice, care conduc din umbră lumea.

Cum să explici lumii că organizațiile secrete inițiatice, cum ar fi masoneria[10][11][12], a fost în legătură cu aceste entități ET de sute și mii de ani? Cum să accepte guvernul din umbră că este în colaborare cu ET în vederea instaurării unei noi ordini mondiale [8][9] anticreștine, instaurarea sclaviei la nivel mondial? [16] Cum să se accepte oficial de către lumea academică că ET sunt vechii zei ai religiilor antice, aflați în opoziție cu Dumnezeul biblic? [13]

Dumnezeul biblic zice: „Vedeţi, vedeţi, dar, că Eu sunt şi nu este alt Dumnezeu afară de Mine: Eu omor şi înviez, Eu rănesc şi tămăduiesc şi nimeni nu poate scăpa din mâna Mea!” (Deut. 32, 39). El este Dumnezeul tuturor zeilor (Deut. 10, 17; Iosua 22, 22; Psalmi 49, 1; 83, 8; 135, 2; Daniel 2, 47).

Toate aceste frânturi de informații puse cap la cap fac să se contureze o nouă imagine a lumii, alta decât cea predată de sistemul educațional și prin mass-media. Membrii societăților secrete inițiatice sunt slujitori ai vechilor zei, aflați în opoziție cu Dumnezeul biblic. Aceștia conspiră de 2000 de ani împotriva creștinismului, cu scopul de a restaura domnia vechilor zei asupra omenirii. Toate informațiile care stau la baza afirmației de mai sus sunt publice, trebuie doar să le punem cap la cap cu răbdare și să privim imaginea care apare.

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Contact extraterestru. Dovezi și consecințe, vol. 1, Editura Daksha, București, 2010.
[2] Dr. Steven M. Greer, Contact extraterestru. Dovezi și consecințe, vol. 2, Editura Daksha, București, 2010.
[3] Andre Baron, Societățile secrete și crimele lor. De la vechii inițiați la francmasonii moderni, Editura Antet Revolution, f.l., f.a.
[4] Hans Joanes, The Gnostic Religion, ediția a treia, Beacon Press, Boston, 2001.
[5] Alexandrian, Istoria filosofiei oculte, Editura Humanitas, București, 1994.
[6] Lady Queenborough, Occult Theocrasy, Los Angeles, California, 1933.
[7] Nesta Webster, Secret Societies and Subversive Movements, Londra, 1924.
[8] A. Ralph Epperson, Noua Ordine Mondială, Editura Alma, Oradea, 1997.
[9] https://apologet.spb.ru/images/st/1655/img_1655_c2a7c1d000ffb83eda71d282466215bb.pdf
[10] Charles W. Leadbeater, Partea ocultă a francmasoneriei, Editura Herald, București, 1996.
[11] Jan van Helsing, Organizațiile secrete și puterea lor în secolul XX, Editura Alma, Oradea, 1996.
[12] Cristian Jacq, Francmasoneria. Istorie și inițiere, Venus & Schei, București-Brașov, 1994.
[13] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[14] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[15] Papus, Kabbala. Tradiția secretă a Occidentului, Editura Herald, București, 2016 .
[16] Texe Marss, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVII)

Tehnologia Keshe (II)

Am continuat documentarea despre tehnologia Keshe. Informațiile sunt impresionante.
Spuneam în articolul trecut că dimensiunea plasmatică este o altă denumire pentru dimensiunea spirituală. Și nu m-am înșelat. Încep să înțeleg că tot ceea ce Keshe predă „căutătorilor cunoașterii” are ca scop final cunoașterea legilor spirituale, care sunt legi universale, inclusiv pentru dimensiunea fizicalității. Scopul este acela de a-i învăța pe oameni calea către eliberarea spirituală.

Această nouă tehnologie are de a face cu planurile spirituale, numite plasmatice. Și spuneam că este foarte greu de „digerat” aceste informații fără a avea o minte deschisă.
Keshe susține că schimbă cursul istoriei și al umanității prin ceea ce predă.

„Am atins un punct spiritual, și într-un fel, tehnologiile pe care le vom publica în următoarele 6 luni, ne vor pregăti pentru stadiul final al zborului în spațiu, fără frică, utilizând interacțiunea câmpurilor Universului cu câmpul sistemului nostru MaGrav.”

Este vorba de o cunoaștere care să desprindă lumea de starea materială. El face ateliere de lucru pentru liderii lumii și guverne pentru ca acestea să înțeleagă ce va urma.

Dar ce va urma? Guvernele lumii vor un guvern mondial și control total al populației. Vor face ele față presiunii forțelor oculte care vor să-și păstreze monopolul asupra tehnologiilor, al bogățiilor și al cunoașterii? Keshe propune guvernelor energie în schimbul păcii mondiale, însă vedem cum guvernele vor război și haos. Ele luptă împotriva creștinismului și promovează valorile satanice al răului, imoralității, ale materialismului și ale distrugerii.

Keshe vorbește despre Iisus și întoarcerea Sa, chiar dacă pe mulți îi deranjează o asemenea declarație, așa cum îi deranjează și faptul că vorbește despre suflet. Sufletul, spune el, este conectat prin dimensiunea lui cu câmpurile Universului.

„Vreți să zburați, să comunicați și să călătorești în tot Universul? Atunci luați în considerare câmpurile Universului. Ele pot oferi călătorii instantanee, dacă intrați într-un câmp rapid. Realitate o reprezintă interacțiunea câmpurilor fără izolare. Trebuie să călătoriți, dar nu în dimensiunea fizică, însă trebuie să călătoriți cu câmpurile de forță, fără izolare, ca o pasăre liberă a Universului. Sufletul este esența învățăturii și ceea ce vom arăta în noua dimensiune. Așa puteți înțelege conversia câmpurilor Universului în materie și conversia câmpurilor Universului în plasma existenței. Dacă înțelegeți asta ca și suflet al omului în dimensiunea mișcării libere a câmpurilor Universului, toate acestea se finalizează cu sufletul Creatorului.”

Câți puteți înțelege ce vrea să spună prin aceste cuvinte? Mie mi se pare o explicație ce seamănă cu interpretarea spirituală a Universului, pe care o găsim și în kabbalah. Dar seamănă și cu evoluția spirituală prezentată de spiritualitatea creștină ortodoxă isihastă. Keshe vorbește de faptul că în această călătorie descoperim pe Creator.

„Cu asta (această viziune n.n.) veți avea multe conflicte. Acesta este modul în care schimbați haina fizică și asta va crea multe probleme acelora dintre voi care ați abuzat [de fizicalitate]. Ajungem la o singură concluzie. Cum scoatem sufletul din sistem pentru a avea de a face cu El [Creatorul] și apoi cum îl aducem înapoi la locul lui [în trup]. Ca să înțelegeți asta trebuie să înțelegeți totalitatea interacțiunilor câmpurilor Universului. Și atunci sufletul omului este liber și se poate manifeste el însuși în orice dimensiune.”

Explicația poate părea stranie pentru cititor neinițiat, dar să reținem că această explicație este făcută pentru cei ce gândesc lumea exclusiv materialist, sau dihotomic spirit-materie. Mie mi se pare că aici Keshe explică starea de extaz. El explică stările spirituale într-un limbaj nou științific, în aceeași manieră în care încearcă să o facă kabbalah. El se folosește de un limbaj științific pentru a conduce pe oameni de la fizicalitate (dimensiunea materială) la starea plasmatică (dimensiunea spiritului).

„Trebuie să înțelegeți că sufletul omului trebuie să fie acordat și în echilibru cu funcționarea Universului, înainte ca el să fie eliberat, înainte ca voi să puteți lua chiar și un sistem care să poată transporta și transmuta energiile câmpurilor libere ale Universului. Cunoașterea este cunoașterea Universului, este cunoașterea creării și despre cum totul se mișcă.”

Prin tot ceea ce predă despre această nouă tehnologie, Keshe explică cum se poate elibera sufletul de limitele fizice ale corpului. El vorbește despre creație, Creator, suflet, Univers folosind o terminologie a câmpurilor.

„Noi ne apropiem de punctul final al lecțiilor despre starea materială a înțelegerii omului, și odată ce intrăm în dimensiunea câmpurilor de forțe universale, jocul este diferit. Căpătăm o nouă înțelegere. Unii dintre voi în dimensiunea sufletului vostru vor interacționa cu dimensiunea energiilor libere ale Universului și foarte mulți veți deveni „sateliți” pentru a ilumina totalitatea sufletelor tuturor ființelor de pe această planetă.”

Descrierea pe care o face este despre evoluția spirituală a sufletului. Ne putem gândi aici la câmpul morfogenetic, sau la câmpul akashic, înțeles ca o imensă memorie a Universului, din care nimic nu se șterge. Din această perspectivă, evoluția fiecărui suflet ajută la evoluția întregului Univers. În Noul Testament nu se pomenește de câmp morfogenetic sau câmp akashic, însă Domnul nostru Iisus Hristos amintește un lucru peste care trecem de multe ori foarte ușor. Și anume că omul va da socoteală pentru fapte, cuvinte și gânduri. De ce? Pentru că toate lasă urme și rămân imprimate în memoria Universului.

Dacă avem mintea deschisă vom putea trece peste termenii folosiți și vom căuta să înțelegem ce exprimă acele noțiuni. A avea mintea deschisă înseamnă să nu arunci piesele care nu se potrivesc la rezolvarea unui puzzle, ci să le păstrezi lângă tine. Poate mai târziu le vei găsi locul potrivit.

„În funcționarea Universului contează intensitatea câmpurilor din starea materială. În câmpurile plasmatice, în dimensiunea câmpurilor, egalitatea este singurul joc. Noi o numim în dimensiunea vieții fizice a omului, dragoste. Dar omul nu a înțeles niciodată adevărata dragoste la nivelul sufletului omului. Noi nu dăm, noi devenim egali pentru a deveni mai apropiați. Apoi pentru a călători împreună, în dimensiunea creării vieții în Univers.”

Ce vrea să spună prin aceste cuvinte? Dragostea înseamnă a te sincroniza cu legile Universului care caută mereu echilibrul. Energia curge de unde este mai multă spre unde este mai puțină. Ea curge pur și simplu. Apoi știi că dăm doar din ceea ce avem.

Mai departe spune:

„Căutătorii cunoașterii caută să zboare. Eu vă învăț libertatea Universului, care este sufletul omului. De ce vreți să vă limitați singuri în corpul fizic al omului, în dimensiunea fizică a planetei, și apoi într-o altă închisoare, pe care voi o numiți OZN sau în altfel? De ce să nu faceți o călătorie și să vă alăturați mie într-o călătorie în tot Universul?”

Aceste cuvinte ne arată esența întregii tehnologii pe care Keshe o face publică tuturor.

Dar să nu credeți că tehnologia Keshe este o teologie, sau kabbalah, sau alchimie, așa cum ni le imaginăm noi la nivelul nostru de cunoaștere. Tehnologia Keshe folosește legile câmpurilor Universului și poate fi aplicată în toate aspectele vieții umane, în sănătate, agricultură, energie, transport, cunoaștere, decontaminare etc.

Voi reveni cu noi amănunte n acticolele ce urmează.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVI)

Tehnologia Keshe

Tehnologia Keshe este cea mai uimitoare și revoluționară tehnologie din câte au fost făcute publice până acum.
Domnul Mehren Tavikoli Keshe a făcut publică această tehnologie în anul 2015 după ce a fost de mai multe ori amenințat cu moartea.[1] Până acum am ascultat câteva workshopuri și seminarii difuzate de Fundația Keshe și grupul Keshe din România, însă materialul disponibil pe internet cuprinde zeci de ore de înregistrări și transmisiuni video. Ai nevoie de răbdare, dedicare și mai ales de timp ca să poți parcurge toate materialele.

Din informațiile adunate vă pot spune că informațiile oferite de domnul Keshe mă duc cu gândul, pe de o parte, la afirmațiile Dr. Steven M. Greer [2] cu privire la navele spațiale ale extratereștrilor cu care el este în contact, iar pe de altă parte la piatra filosofală căutată de mii de ani de alchimiști.

Pentru Dr. Steven M. Greer, navele spațiale ale extratereștrilor par a fi vii, par a avea propria conștiință și capacitatea de a se autovindeca. Pentru mulți cititori afirmațiile sale pot apărea stranii și rod al imaginației, dacă nu ar veni Mehren Keshe să dezvăluie o nouă tehnologie bazată pe câmpurile magneto-gravitaționale. Domnul Keshe vine cu foarte amănunte tehnice privind realizarea GANS-urilor și a stării plasmatice. Din câte am înțeles până acum, dimensiunea plasmatică este o altă denumire pentru dimensiunea spirituală. De fapt se folosește o nouă terminologie adaptată vremurilor noastre și nivelului nostru de cunoaștere, așa cum se folosește de pildă în kabbalah. Din această perspectivă, Universul este plin de ființe care există pe diferite planuri vibraționale. Viziunea aceasta nouă îmi amintește de vechile teorii ale filosofilor antici, sau de credințele vechilor civilizații.

Ni se descoperă o cunoaștere veche de milenii într-un limbaj nou, dincolo de ce înțelegem noi astăzi prin fizică cuantică. Această nouă tehnologie are de a face cu planurile spirituale, numite plasmatice. Este foarte greu de a digera aceste informații fără a avea o minte deschisă.

Tehnologia Keshe face cunoscute umanității cele mai tainice și profunde legi care guvernează întregul Univers pe toate planurile, material și spiritual. „Din plasmă putem crea materie, putem crea energia materiei, putem crea condiția energiei materiei”, afirmă dl. Keshe. Este un fel de alchimie modernă, alchimia secolului XXI. Keshe folosește noțiunea de „căutători ai cunoașterii” care poate înlocui foarte bine termeni precum kabaliști, alchimiști și gnostici.

Înțelegerea și controlul câmpurilor GANS ale viului și ale energiei dau posibilitatea transmutării elementelor. De fapt, din energie pur se poate materializa orice element chimic fără probleme până la aur, pe când celelalte elemente mai grele pot fi mai greu controlate din cauza radiațiilor ionizante (radioactive) generate.

Însă este nevoie de o maturitate spirituală pentru a folosi aceste tehnologii în binele omenirii. Această tehnologie permite celui care o înțelege să călătorească oriunde în Univers. Îi permite să-și construiască propria navă spațială. Dar nu este vorba de o navă materială, așa cum poate ne-o închipuim acum, este vorba de o creație a sufletului, o copie a sufletului. Din această perspectivă, nava spațială este o entitate vie cu care trebuie să comunici, care are proprile dorințe. Asemenea afirmații par greu de înțeles, însă ele îmi aduc aminte de dr. Steven M. Greer care se exprimă despre navele extraterestre cam în același mod. Extratereștrii sunt mereu printre noi, dar într-o altă dimensiune care îi face invizibili. Ei se pot materializa împreună cu nava spațială atunci când vor, iar navele pot lua diferite forme, dimensiuni și culori. Este exact ceea ce se observă pe cer de mii de ani.

Din punctul meu de vedere, tehnologia Keshe ne ajută să înțelegem mai ușor afirmațiile pe care le face dr. Steven M. Greer. Rămân mereu surprins de faptul că nici un cercetător al fenomenelor aerospațiale neidentificate nu amintește de Greer, deși el afirmă clar că este în contact cu extratereștri și chiar a creat un protocol de contact (CE-5). Pentru cercetătorii fenomenului pare a fi inexistent. Ciudat lucru!

Mai facem un pas în încercarea noastră de a rezolva puzzle-ul de informații care ne parvin. Extratereștrii lui Steven M. Greer sunt reali așa cum sunt reale pentru noi ființele spirituale benefice sau malefice. De asemenea, tehnologia viitorului, făcută publică de Keshe, este la fel de reală și este experimentată de zeci de mii de persoane din întreaga lume. Mai mult tehnologia este oferită guvernelor în schimbul pacii mondiale.

Keshe afirmă că „acestea sunt noile tehnologii pe care umanitatea nu are o altă opțiune decât să le înțeleagă”. El consideră că a făcut cunoscut lumii „ceea ce umanitatea și-a dorit de ani și secole”. Părerea mea este că umanitatea, în întregul ei, niciodată nu a căuta așa ceva, ci mai degrabă o elită de zei, semizei, regi, magi, astrologi, mai târziu, alchimiști, kabaliști și gnostici au dorit să păstreze controlul asupa cunoașterii tainelor Universului.

Se vorbește tot mai des de faptul că omenirea se află în pragul unei transformări totale de intrare într-o nouă dimensiune spirituală. Din toate direcțiile se aud asemenea voci. Oare ce să însemne? Putem închide ochii la aceste realități în schimbare? De asemenea, avem multe semnale că se duce o mare bătălie între forțele binelui și ale răului pentru controlul asupra omenirii. Înțelegem oare acest lucru? Mi-a fost făcut cunoscut acest lucru prin anul 1991 de către cineva care dorea să facă publice aceste informații și pe această cale să ajungă la CIA și KGB. De atunci tot pun cap la cap informațiile.

Ni s-a inoculat în minte de sute de ani că răul nu există, că răul nu are putere, că totul este condus de Dumnezeu, înțeles sau subînțeles, de multe ori greșit, ca voit de Dumnezeu. Oare cine are de câștigat în acest joc? Cine ne minte? Dacă răul nu există atunci nu avem de ce să ne ferit de el. Dacă dușmanul nu are putere, atunci nu ne vom pregăti de luptă și lasăm garda jos. Părerea mea este că forțele malefice, extratereștri malefici, pe care noi îi numim demoni, vor să ne ia mereu prin surprindere. Încearcă să ne convingă că răul nu are putere.

Cercurile new age, teosofice și nu numai vorbesc de necesitatea unei „inițieri luciferice” pentru a putea intra în noua eră. Sunt aceleași cercuri care militează pentru o nouă ordine mondială, de fapt o dictatură mondială, în care întreaga omenire va fi controlată pas cu pas, așa cum anunța încă din anul 1970 Zbigniew Brzezinski.[3] [4] [5] Astăzi nu mai este nici un secret că liderii mondiali sunt presați de forțe oculte să grăbească instituirea unui guvern mondial și a controlului total biometric. Termenul limită anunțat de ONU și Banca mondială este anul 2030.[6] Scopul? Microciparea tuturor oamenilor. Cred că este ușor să analizăm aceste planuri prin prisma profeției Sf. Ap. Ioan Teologul pe care o găsim în cartea sa Apocalipsa 13, 16-18.

Trist este că liderii politici și cei religioși se fac că nu înțeleg despre ce este vorba. De fapt, majoritatea liderilor politici și religioși nici nu realizează că fac jocul extratereștrilor malefici, adică al demonilor, și conduc lumea în brațele Antihristului și ale lui Lucifer. Oare să fie aceasta o interpretare exagerată sau forțată? Vă las pe voi, dragi cititori, să trageți propriile concluzii. Vă las să analizați singuri informațiile adunate și să priviți singuri imaginea care se conturează.

Cine sunt cei care l-au amenințat cu moartea pe Kesher? Liderii mondiali care au ca scop declarat instaurarea noii ordini mondiale și controlul total. Cine sunt cei care l-au amenințat cu moartea pe Steven M. Greer? Membrii guvernului subteran malefic care au pactizat cu extratereștri malefici ca să instaureze noua ordine mondială. Afirmațiile le aparțin, noi doar luăm cunoștință de ele.

Există multe informații interesante oferite de Keshe, însă nu am dorit ca să intru acum în prea multe detalii. O voi face în articolele care vor urma.

Bibliografie

[1] Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu, Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!?!?, Editura Prestige, București, 2018.
[2] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[3] Texe Marss, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996.
[4] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.
[5] Milton William Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf]
[6] https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XV)

M-am gândit să facem împreună o analiză a rezultatelor cercetării noastre de până acum. Această analiză ne va ajuta să înțelegem mai bine noile informații pe care le vom aduna și pe care le vom folosi la întregirea imaginii de ansamblu asupra subiectului nostru.

Am pornit de la observarea realității înconjurătoare, mai exact de la construcțiile megalitice pe care le întâlnim răspândite pe toate continentele, la suprafața solului, în subsol, sau sub apele mărilor.[1][4] Când privești și analizezi aceste monumente megalitice, în minte se ridică o întrebare cât se poate de firească: cine a ridicat aceste monumente și cu ce tehnologie? Chiar și cu tehnologia de astăzi este greu de închipuit cum au fost prelucrate, ridicate și transportate blocuri de piatră grele de zeci sau chiar sute de tone. Este o întrebare la care cercetătorii caută răspuns. Până acum s-au propus doar teorii, le-aș numi copilărești, care încearcă să explice cum oamenii de acum 7.000 de ani au transportat imensele blocuri de piatră trase de mii de oameni cu funii.

Mediul academic a transformat teoria evoluționistă într-o dogmă, apoi au inventat o scară a evoluției civilizației umane pornind de la stadiul prezent. Cu cât ne întoarcem mai mult în trecut cu atât oamenirea a fost mai înapoiată în ce privește cunoștințele tehnice și organizarea socială. Conform acestei teorii în urmă cu 7.000 -8.000 de ani omenirea abia ieșea din epoca de piatră și nu putea deține cunoștințe avansate de astronomie, geofizică sau tehnologii avansate cu care să ridice monumentele megalitice.

Așadar, avem construcții megalitice vechi de peste 10.000 de ani, cum ar fi cele de la Gobekli Tepe [1], dar nu cunoaștem cine le-a ridicat și nici cu ce tehnologie sau în ce scop. Răspunsul îl putem găsi doar printr-o cercetare interdisciplinară. [2][6]

Un alt aspect trecut cu vederea de mediul academic este cel cu privire la existanța uriașilor. Pe toate continentele și în toate culturile întâlnim mituri despre o vreme în care pe pământ existau uriași. Nici Biblia nu face excepție. Găsim prima referință la uriași în cartea Facerea capitolul 6,4 și mai sunt și alte referințe. Au existat sau nu uriași? Mediul academic tace. Cu toate acestea, în decursul timpului au fost descoperite în mai multe locuri din lume, inclusiv în țara noastră, schelete de uriași care vin să confirme informațiile transmise prin mituri și cele transmise în Sfânta Scriptură. Din nefericire, informațiile din textul biblic sunt foarte sumare.

Continuând cercetarea aflăm de carțile lui Enoh[3] în care găsit mult mai multe detalii despre apariția uriașilor pe pământ. Așa aflăm că „fiii lui Dumnezeu”, menționați în Facerea 6, 2, sunt „veghetori cerești” care și-au părăsit misiunea lor pentru a-și lua de soții dintre fiicele oamenilor. În urma acestor relații nefirești și nelegiuite, au urmat modificări ale genomului uman, care a dus la nașterea de ființe uriașe, ființe jumătate cerești și jumătate pămânești. De asemenea, aflăm că „veghetorii cerești” sunt cei care au dezvăluit oamenilor din „tainele cerului”: astrologia, astronomia, metalurgia, magia, vrăjitoria, alchimia, științele oculte, confecționarea armelor, a bijuteriilor, folosirea plantelor, loviturile de moarte, folosirea otrăvurilor, păcatele împotriva firii, sacrificiile umane și multe alte nelegiuiri.

Ne întrebăm, de ce trebuie să fie respinse măturiile păstrate de-a lungul timpului peste tot în lume, ca să inventăm trecutul? Doar pentru că aceste mărturii păstrate contravin dogmei evoluționiste? Sigur, fiecare este liber să creadă ce vrea, însă mi se pare mult mai firesc să luăm în considerare mărturiile ajunse până la noi despre civilizațiile străvechi, decât să încercăm să inventăm trecutul.

Dacă miturile păstrează amintirea „zeilor pogorâți din cer”[5], cărțile lui Enoh ne precizează și cine sunt acei zei și care este legătura lor cu științele oculte și cu vechile religii politeiste.

Din scrierile sanscrite străvechi aflăm despre existența unor civilizații străvechi de mult pierdute care dețineau tehnologii extrem de avansate, inclusiv aparete de zbor și sisteme de arme uimitoare.[2] [7] Au existat aceste civilizații? Au fost ele la fel de avansate sau chiar mai avansate decât civilizația din zilele noastre? Rupte de context aceste informații nu ne spun mare lucru. În contextul în care în secolul al XIX-lea avionul nu fusese încă inventat, cercetătorii scrierilor sanscrite sau sumeriene au tras concluzia pripită că referințele la aparate de zbor și sisteme de arme teribile sunt simple fabulații și mituri. Din nefericire, concluziile lor sunt predate și astăzi în sistemul de învățământ ca fiind de necontestat, deși astăzi avem fel de fel de aparate de zbor, navete spațiale, sateliți și mii de rachete balistice dotate cu focoase nucleare. Întrebarea este, de ce mediul academic refuză să revizuiască concluziile istoricilor și arheologilor din secolul al XIX-lea?

De vreme ce avem monumente megalitice ce relevă faptul că cei care le-au construit dețineau cunoștințe ample de astronomie și geodezică este mai plauzibil să presupunem că au fost ridicate de reprezentanții acelor civilizații străvechi pierdute, decât să reinventăm trecutul în încercarea de a explica cum oamenii din epoca de piatră au ridicat piramidele, Stonhange, Gobekli Tepe, Machu Picchu, templele și orașele din America de Sud și pe cele din Asia.

Înclin să cred că istoria civilizației și a științei care ni se predă în școli este departe de adevăr. Se pare că trăim într-o mare minciună. Mă întreb, care este miza?

Aflăm despre civilizații străvechi pierdute despre care istoricii nu spun nimic, avem dovezi că acele civilizații erau deținătoare ale unor tehnologii avansate și cunoștințe amănunțite de astronomie. Aflăm despre zeii „pogorâți din cer” care au descoperit oamenilor „tainele cerului”, cei care au pus bazele religiilor politeiste.

Aflăm de asemenea despre fenomene aerospațiale care, în vechime, erau identificate cu prezența zeilor pe Pământ, astăzi însă sunt declarate neidentificate, de vreme ce existența zeilor este contestată. Ceea ce în antichitate era identificabil și cunoscut, astăzi ne este prezentat ca neidentificabil și necunoscut. Mă întreb unde este evoluția?

De-a lungul cercetării am constata că după apariția creștinimului, pe de o parte, religiile politeiste au intrat în conflict cu acesta, iar pe de altă parte, întreaga știință antică s-a retras în subteranele istoriei, devenind știință ocultă, adică ascunsă, rezervată doar inițiaților. Acest aspect îl putem înțelege doar dacă studiem cu atenție istoria gnosticismului[8] și a ocultismlui.[15][16]

Puntea dintre civilizațiile și religiile antice și societatea de astăzi este realizată de gnosticism și fenomenele aerospațiale neidentificate. Vom vedea cum în cele ce urmează.

Conform învățăturilor antice, sau a științelor oculte de astăzi, omenirea trece de la o eră la alta cam la fiecare 2160 de ani. În urmă cu 2000 de ani creștinismul a pus început unei noi ere, iar în prezent suntem în pragul unei noi ere [10], fapt anunțat de acum mai bine de 150 de ani de Societatea Teosofică și de religia Baha’i. Poate că ne-ar place să fie altfel, însă derularea evenimentelor arată că trecem deja într-o fază postcreștină. „Taina fărădelegii”, cum spune Sf. Ap. Pavel, se lucrează de mii de ani. Întrebarea este, ce se urmărește? Cine sunt profeții noii ere? Ce este noua eră? Se spune că va fi o eră a spiritualității, a treceri omenirii pe o nouă treaptă a evoluție spirituale. Însă constatăm că omenirea este tot mai legată de lumea materială, de viața aceasta și de plăcerile acestei lumi.

Care este direcția spre care suntem îndreptați? [11][12] Este suficient să privim în jurul nostru cu atenție ca să aflăm că suntem îndreptați spre o nouă ordine mondială, cu un guvern mondial și o religie unică, în care omenirea va fi supusă unui control total.[9] Oare să fie creștinismul acea religie? În nici un caz, de vreme ce creștinismul este prigonit tot mai mult, așa cum a fost prigonit în urmă cu 2000 de ani. Sunt acestea doar presupuneri fără temei? Ca să ne lămurim, este suficient să urmărim declarațiile liderilor care conduc lumea. Citiți rapoartele Clubului de la Roma și puneți cap la cap toate acele informații.

Deși pare că am pornit de la un subiect istoric, cel al civilizațiilor străvechi pierdute, subiectul nostru este unul de natură spirituală. În măsura în care vom înțelege trecutul vom fi capabili să înțelegem viitorul pe care îl avem înainte.

De ce atâta secretomanie în jurul acestui subiect? Oare pentru protejarea unor secrete militare sau a unor tehnologii secrete? Nu. Părerea pe care mi-am format-o în urma acestei cercetări este aceea că autoritățile ascund de fapt aspectele spirituale legate de acest fenomen. Dacă ar accepta existența acestui fenomen atunci ar trebui să accepte existența unei lumi spirituale. Însă așa ceva ar intra în conflict cu dogma evoluționismului și a materialismului științific. Am văzut deja din cele prezentate până acum, că autoritățile se tem ca nu cumva populația să afle că guvernele colaborează de multe decenii cu entități spirituale cu scopul de a impune o nouă ordine mondială și controlul total. Asta i-ar face pe oameni să se gândească mai mult la profețiile conținute în cartea Apocalipsa scrisă de Sf. Ioan Teologul. Unele surse militare sunt de părere că după pretextul „luptei împotriva terorismului” se va trece la următorul pretext „lupta împotriva extratereștrilor”.

Ultimile două cărți pe care le-am studiat mi-au adus informați noi, prima despre cercetarea fenomenelor aerospațiale neidentificate efectuate de către francezi [13] , iar a doua conține informații care certifică cele expuse până acum [14] . Important este să avem mereu în minte distincția dintre fapte relatate și interpretarea lor. Rețin faptele, dar nu și interpretarea acestor. Așa cum am mai spus, autorii care prezintă informații despre civilizațiile străvechi pierdute și despre extratereștri au ca interpretare comună atacul împotriva religiilor. Cum religiile antice nu mai există, religia cea mai atacată este creștinismul.

Bibliografie

[1] SCHOCH, Robert M., Civilizația uitată, Editura Lifestyl, București, 2016
[2] CHILDRESS, David Hatchers, Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoaștere a anticilor, Editura Vidia, București, 2012.
[3] Cartea lui Enoh, ediția a cincea, editura Herald, București, 2016.
[4] DOBRESCU, Emilian M. și DOBRESCU, Edith Mihaela, Civilizații succesive. Modelarea extraterestră, vol. I, Artefacte importante, Editura Triumf, București, 2017.
[5] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[6] DUNN, Christopher, Lost Technologies of Ancient Egypt. Advanced Engineering in the Temples of the Pharaohs, Bear & Company, Toronto, 2010.
[7] DIKSHITAR, Ramachandra, War in Ancient India, Macmillan&Co, Madras, Bombay, Calcutta, London, 1944.
[8] JONAS, Hans, The Gnostic Religion, ediția a treia, Beacon Press, Boston, 2001.
[9] Texe Marss, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996
[10] Bruno Wurtz, New Age. Paradigma holistă sau revrăjirea Vărsătorului, Editura de Vest, Timișoara, 1992.
[11] Natan Gardels, Schimbarea ordinii globale văzută de marii lideri ai lumii, f.l., f.a.
[12] David C. Korten, Corporațiile conduc lumea, Editura Samisdat, f.l., f.a.
[13] Yves Sillard și alții, Fenomene aerospațiale neidentificate. O provocare pentru știință, Pro Editură și Tipografie, București, 2008
[14] Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu, Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!?!?, Editura Prestige, București, 2018
[15] Alexandrian, Istoria filosofiei oculte, Editura Humanitas, București, 1994.
[16] PAPUS, Kabbala. Tradiția secretă a Occidentului, Editura Herald, București, 2016.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XIV)

În acest articol voi prezenta informații noi extrase din lucrarea lui Florin Gheorghiță, „OZN eterice”, publicată în anul 1997.

Deși am cartea în bibliotecă de câțiva ani, abia de curând am dat peste ea și mi-am făcut timp să o studiez. Mi s-a părut foarte interesantă și plină de informații noi. Ceea ce surprinde cel mai mult este modul diferit de abordare a fenomenului OZN. Autorul scoate în evidență câteva aspecte noi. Mai întâi, demonstrează că s-au lansat pe „piață” informații ce se pretind a fi trimise de extratereștri și care până la urmă s-au dovedit a fi transmise de pământeni. Se pare că există o grupare neidentificată de cercetători care are interesul de a face pe oameni să creadă în realitatea extratereștrilor veniți de pe alte planete și din alte galaxii. Este foarte posibil ca această grupare „neidentificată” să facă parte din grupul ocult malefic despre care amintește dr. Steven M. Greer, col. Philip Corso, William Cooper și Jan van Helsing.

Este foarte straniu faptul că guvernul american alocă sume impresionante contactării civilizațiilor ET și programului SETI, fără a se obține nici un rezultat. Până acum nu s-a recepționat nici un mesaj de la vreo civilizație extraterestră în cadrul acestui program internațional. În schimb așa-zișii extratereștri transmit mesajele lor la TV și radio.

Tehnologia dezvoltată pentru captarea semnalelor ET poate fi folosită mai degrabă pentru supravegherea totală a pământenilor de către NSA, iar, în acest caz, contactarea civilizațiilor ET este doar o acoperire pentru acțiunile ilegale întreprinse de NSA. Acest program de supraveghere totală a omenirii a fost dezvăluit de Edward Snowden.

Pe de altă parte, de-a lungul timpului au apărut comunicări ale unor ființe „din altă lume” care își transmit mesajele prin persoane medium și tehnologie adaptată acestui scop. Este vorba de imprimarea mesajelor pe bandă magnetică, sau transmiterea de imagini pe TV, sau chiar comunicarea prin intermediul calculatorului, sau prin interferențe telefonice. Studiate cu atenție, informațiile adunate duc la concluzia că entitățile invizibile din „lumea cealaltă” inventează tot felul de povești pentru adormit adulții naivi.

În nici o comunicare nu se vorbește despre rai și iad sau îngeri și demoni, ci doar de pace, fericire, o lume de pe alte planete cu o viață asemănătoare celei de pe pământ, acolo unde cei morți mănâncă, bea, se distrează, fac plajă, studiază etc.

O bună parte din carte este dedicată cazurilor de comunicări cu entitățile din „lumea de dincolo”. Autorul folosește ca referință informațiile oferite de scrierile spiritiste sau ale autorilor New Age, A. Bailey, H.P. Blavatski, Rudolf Steiner, Edgar Cayce, Benjamin Creme și alții. Lipsesc referințele și informațiile oferite de scrierile de spiritualitate creștină ortodoxă. Autorul preferă referințele la scrierile de spiritualitate orientale. În felul acesta lărgește orizontul gândirii materialiste spre un orizont mult mai larg care cuprinde și fenomene din zona psihică și spirituală. Din nefericire, viziunea rămâne incompletă.

În capitolul 3 al cărții abordează subiectul „răpirilor” și oferă o serie de cazuri interesante care relevă același tipar. În toate s-au identificat amestecate fapte verosimile și altele ilogice și hilare pentru reprezentanții unei civilizații ET avansate. Scopul acestor evenimente este mai degrabă unul demonstrativ. Se pare că avem de a face cu scenarii care au drept scop inducerea ideii că planeta noastră este vizitată de reprezentații unor civilizații ET de pe alte planete din galaxii îndepărtate. Florin Gheoghiță deși amintește de numeroasele „răpiri” nu intră în prea multe amănunte. El crede că majoritatea acestor evenimente se petrec doar la nivel psihic, inclusiv „răpirile”. Cu alte cuvinte, „răpirile” nu ar fi reale, ci doar induse psihic prin metode ce ne rămân necunoscute.

Însă faptele arată altceva. Dacă o cicatrice sau o arsură o poți induce prin hipnoză, nu văd cum ar putea fi implantate microcipurile, – care sunt elemente fizice -, prin hipnoză.
Lucrurile sunt mult mai complexe și pot fi înțelese mult mai bine atunci când facem apel la spiritualitatea creștină.

Autorul facem un pas înainte și reușește să intuiască faptul că fenomenul OZN implică o dimensiune spirituală. OZN-urile nu sunt reale așa cum este calculatorul pe care îl aveți înainte sau cartea pe care o citiți, ci sunt materializări de diverse grade ale unor entități spirituale. Eu, pe vremuri, în urmă cu aproape 40 de ani, numeam OZN-urile „iluzii reale”. Acesta a fost termenul cel mai potrivit pe care l-am găsit la vremea aceea. Însă literatura de spiritualitate orientală sau cea o origine spiritistă nu ne ajută prea mult să descoperim cine sunt entitățile spirituale sau așa-zișii extratereștri.

Din perspectiva acestei literaturi, entitățile spirituale care controlează fenomenul OZN sunt unele „evoluate” spiritual, cu intenții „bune”, ce au ca scop inițierea omenirii.

Cam în același fel prezintă lucrurile și dr. Steven M. Greer, pentru care extratereștrii sunt ființe pacifiste, evoluate și care au ca scop îndrumarea omenirii pe calea evoluției spirituale. Fenomenul în sine are o componentă materială și una spirituală sau psihică, întrucât la mijloc avem de a face cu materializări și dematerializă, de care pomenește și dr. Steven M. Greer.

Florin Gheorghiță se exprimă în felul următor:

„Obiectele Zburătoare Neidentificate sunt întru totul reale, dar sunt „obiecte” realizate din „materii eterice”, care pot fi aduse cu ușurință la starea de obiecte din materie densă, ca apoi să fie „dematerializate” cu aceeași ușurință, prin energii superioare ale gândirii-voinței unor ființe mult evoluate, aparținând de asemenea unei lumi eterice.” (p.185)

Un alt autor, George E. Vandeman, care a cercetat acest fenomen se expremă la rândul său, în cartea „Ruleta psihică”, cât se poate de categoric:

„OZN-urile nu sunt mașini construite, durabile, solide, tangibile. Ele nu sunt reale în sensul în care această carte este reală. Ele nu necesită întreținere sau combustibil. Chiar cei care au văzut aceste obiecte i-au descris pe „extratereștri” ca ieșind afară prin pereții navelor lor, întocmai ca niște stafii; căci este clar că aceștia nu sunt altceva decât niște stafii, niște apariții, elemente ale imensului cosmos, elemente create de veacuri…” (p. 186).

Să rezumăm în câteva cuvinte ce știm despre fenomenul OZN și extratereștri.

  1. Fenomenul OZN este unul vechi de când lumea. Din antichitate până astăzi există consemnări ale manifestării acestui fenomen. Demn de remarcat este faptul că aparițiile acestea s-au adaptat mereu epocii și nivelului de înțelegere al oamenilor. În antichitate „zeii” se apăreau călătorind prin aer cu căruțe (India, China), cu bărci (Egipt), cu corăbii (Grecia și Europa evului mediu), alte ori în sfere de „foc”, iar mai târziu în obiecte de forma unor dirijabile, ca în secolul XX să se manifeste mai ale sub formă discoidală, trabuc sau torpilă. În fapt, există o varietate întreagă de forme și dimensiuni. Din această analiză ne putem da seama că avem de a face cu încercări demonstrative și nu cu nave cosmice venite din alte galaxii.
  2. În antichitate cei care coborau din cer sau călătoreau prin aer erau „zeii”, iar după apariția creștinismului majoritatea acestor fenomene au fost socotite semne divine sau manifestări demonice. Cu alte cuvinte, în ultimii 2000 de ani cei care călătoreau prin atmosferă cu corăbii și alte vehicole erau considerați a fi demonii. În ultimii 150 de ani, cu cât oamenii s-au depărtat mai mult de credința creștină cu atât au ajuns să înlocuiască pe demoni cu extratereștri. Așa s-a ajuns ca oamenii să creadă tot mai mult că OZN-urile sunt ocupate și controlate de extratereștri, ființe venite de pe alte planete din alte galaxii.
  3. Scrierile sanscrite ce s-au păstrat până astăzi menționeză existența unor civilizații străvechi extrem de avansate tehnologic și care posedau inclusiv vehicole de zbor precum vimanele. Există chiar descrieri tehnice ale unor astfel de vechicole, adevărate manuale de zbor. Constatăm de asemenea existența pe toate continentele a monumentelor megalitice antice, cu o vechime mai mare de 10.000-12.000 de ani, a căror construcție cu greu poate fi explicată ca să se poată încadra în teoria evoluționistă. La toate acestea mai putem adăuga dezvoltarea accelerată a științei și tehnicii în secolul XX, care, conform unor surse militare, ar avea la bază copierea tehnologiei „extraterestre”. Așadar, se pare că există și dovezi materiale a căror proveniență așteaptă să fie elucidată.

Acestea sunt constatări pe baza consemnărilor istorice, nu interpretări

Cercetarea fenomenului OZN, de-a lungul mai multor decenii, scoate în evidență un fapt mai puțin cunoscut marelui public, și anume aspectul spiritual al manifestărilor „extraterestre”. Acest aspect îl găsim prezentat de dr. Steven M. Greer, Florin Gheorghiță, dr. Corado Malanga și alții. Steven M. Greer vorbește despre „nave” ce par a fi vii, dotate cu o inteligență proprie și care par să-și „vindece” singure avariile. Aceste „nave” sunt invizibile, dar pot să se materializeze mai mult sau mai puțin. Atunci când se materializează complet devin vulnerabile față de armelele deținute de SUA. Acesta este motivul pentru care „extratereștri” preferă să rămână invizibili, în formă dematerializată. Dr. Steven M. Greer consideră că extratereștrii vin din alte galaxii.

Ceea ce mă surprinde este faptul că dr. Steven M. Greer, deși este fondatorul CSETI și inițiatorul protocolului de contact CE-5, care a avut numeroase contacte cu entități „extraterestre”, nu este citat de nici un alt autor care a studiat fenomenul OZN. O explicație tot ar exista. Dr. Greer demască existența unei grupări malefice care are intenția de a deține și controla tehnologiile cele mai avansate doar în folosul propriu, cu scopul de a supune și controla întreaga omenire prin intermediul unui guvern mondial.

După cum am văzut, Florin Gheorghiță consideră extratereștri ca fiind ființe evoluate din „lumea de dincolo” care urmăresc scopuri benefice și pacifiste. Aceste ființe nu au nimic de a face cu alte galaxii, ci sunt de aici din jurul pământului, dar dintr-un alt plan al existenței, lumea spiritelor.
Dr. Corado Malanga, așa cum vom vedea mai târziu, vine cu mai multe amănunte și demonstrează legătura acestor „extratereștri” cu zeii din vechime. În opinia sa, aceștia sunt demoni ce iau diverse înfățișări. Felul cum acționează poate fi înțeles doar cu ajutorul scrierilor de spiritualitate creștină. Putem afirma anticipat că faptele se petrec pe două planuri, material și spiritual.

Bibliografie

[1] Florin Gheorghiță, OZN eterice, Editura Polirom, Iași, 1997.
[2] Jan van Helsing, Să nu atingi această carte, Editura Antet XX Pres, f.l., 2005.
[3] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XIII)

Cu fiecare carte nouă pe care o citesc constat că toți autorii au ceva în comun: atacă religiile, inclusiv creștinismul și promovează un spiritualism non-religios, de factură gnostică. Oricât de senzaționale și de „veridice” ar fi informațiile, totuși te întrebi, cu ce rămân cititorii în urma lecturii? La ce le folosește să cunoască „secrete” bine păzite, dacă în același timp îți pierzi credința?

De multe ori m-am întrebat, de ce asemenea cărți senzaționale sunt lăsate să fie publicate? Este drept că unii autori au plătit cu viața îndrăzneala de a face publice o parte din aceste sercete bine păzite. Astăzi este aproape imposibil să mai cenzurezi circulația informațiilor, însă le poți ascunde într-o mulțime de informații balast, sau le poți folosi pentru distrugerea religiilor.

Este drept că toate religiile politeiste au aceeași origine, iar zeii indiferent de ce nume poartă, sunt aceiași, dar nu poți amesteca creștinismul cu celelalte credințe și religii.
Ideea care se promovează este una de factură gnostică, veche de 2000 de ani, conform căreia Dumnezeul Vechiului Testament este altul decât Dumnezeul Noului Testament, iar Șarpele este civilizatorul, eliberatorul omenirii.

Fără cunoașterea gnosticismului acest subiect nu poate fi înțeles decât superficial.

În perioada care a trecut de la publicarea ultimului articol am continuat cercetarea acestui subiect. Am citit mai multe lucrări dintre care amintesc pe cea a lui Jan van Helsing, Să nu atingi această carte și pe cea a lui Radu Cinamar, „Misterul din Egipt. Primul tunel”. Nu sunt cărți de povești, ci cărți care conțin informații foarte interesante. Voi încerca să le prezint pe scurt.

Jan van Helsing este un personaj real. Cu ani în urmă când i-am citit cartea în care prezintă noua ordine mondială am avut impresia că numele folosit este un pseudonim. Nu este de mirare dacă ne gândim că unele din cărțile sale sunt interzise în Germania. Autorul este o persoană care a călătorit în toată lumea și a întâlnit oameni care i-au împărtășit o mulțime de informații secrete sau prea puțin cunoscute de publicul larg. Ideea este că informațiile nu și le-a luat din cărți, ci din dialogurile cu persoanele cunoscute pe parcursul călătoriilor sale. O altă parte din informații a primit-o din lumea spiritelor. Concluzia finală la care am ajuns este aceea că și el promovează un spiritualism de tip new age. Viziunea sa asupra lumii este una gnostică.

Cunoaște foarte bine subiecte privind organizațiile oculte, rosicrucienii, templierii, masoneria, guvernul secret nu din cărți, ci din discuții cu membrii ai acestor organizații. Deși scoate în evidență latura malefică a celor care vor să impună noua ordine mondială, guvernul mondial și o religie unică, opiniile sale despre lume și religie sunt gnostice, conform cărora Dumnezeul Vechiului Testament este altul decât Dumnezeul Noului Testament.

Pot spune că mare parte din literatura de dezvoltare personală, terapii alternative, istoria civilizațiilor antice și a religiilor, sau cele ce prezintă noile cercetări din domeniul științei și tehnicii promovează vechile idei gnostice îmbrăcate într-o nouă haină terminologică. Se lasă impresia că Biserica a contrafăcut adevărul istoric și ar fi ascuns informațiile despre adevăratele origini ale vieții și omului pe pământ.

Autorul amintește despre experimentul Philadelphia și cercetările privind „călătoriile în timp” între care putem găsi și informații noi, pe lângă cele pe care le găsim oferite de Ray Cummings în cartea „Călătoria în timp și experimentul Philadelphia”. De asemenea vine cu informații privind bazele secrete subterane, așa cum le prezintă și Richard Sauder în cartea saBaze subterane secrete. Sauder își bazează afirmațiile pe documente declasificate și pe propriile cercetări întreprinse. Se abține de la a face speculații.
Aceste baze subterane sunt de mai multe tipuri. Unele aparțin guvernului SUA sau armatei, altele aparțin unor mari corporații. Apoi, unele sunt laboratoare secrete de cercetare pentru proiecte negre, altele baze militare, iar altele adăposturi pentru guvernul secret în cazul producerii iminente a unor cataclisme planetare. Printre acestea ar exista și baze subterane construite în colaborare cu o civilizație ET malefică, micii cenușii, în care au loc experimente privind clonarea umană și crearea unor ființe hibrid programabile, un fel de roboți biologici. Asemenea informații am întâlnit și la alți autori. Sursele de informare sunt diferite.

Ce am aflat nou la Jan van Helsing este faptul că în peșterile din Himalaya, în locuri bine ascunse, ar exista ființe aparținând unor rase și civilizații străvechi de mult dispărute, care se află într-o stare pe care asiaticii o numesc „samadhi”. [p.46-52]

În ce privește istoria biblică, Helsing promovează interpretarea gnostică pe care o cunoaștem de 2000 de ani din scrierile apologeților creștini. Gnosticismul nu a dispărut niciodată, ci doar s-a retras în subteranele istoriei, și a fost dus mai departe de către organizații și grupări oculte, cu scopul de a păstra cunoașterea deținută de reprezentanții religiilor păgâne. La fel ca și Zacharia Sitchin sau Erich von Daniken lasă să se înțeleagă că omenirea ar fi creația zeilor extratereștri despre care s-ar fi găsit informații pe tăblițele sumeriene [p. 57-68].

Helsing mai prezintă niște informații care dau de gândit. Conform acestor informații ar exista de multă vreme acorduri secrete de colaborare între puternicii acestei lumi și ET. Asemenea informații a primit de la un agent al serviciului sud-african de informații [p. 69-71], conform căruia ființe reptiloide exploatează anumite materii prime în zone pustii din Africa. Informații asemănătoare a primit de la prietena unuia dintre cei mai bine plătiți avocați din America. Din această mărturie reiese că o familie influentă, ce are o proprietate în apropiere de orașul Houston, are contacte periodice cu o rasă extraterestră de oameni-șopârlă. despre asemenea ființe aflăm amănunte interesante de la dr. Corado Malanga, despre care urmează să discutăm.

De asemenea, autorul este în temă cu tehnologiile de zbor antigravitațional construite în Germania în timpul celui de-al doilea război mondial. După război tehnologia a fost confiscată de americani și dusă în zone precum vestita Arie 51, unde cercetările au continuat. Despre navele de zbor Haunebu și Vril amintește și Dan Davis în cartea sa Securitatea națională. Conspirația.

Legat de subiectul nostru, Helsing mai amintește de descoperirile făcute de cavalerii templieri la Ierusalim, în peșterile de sub muntele Templului. Se afirmă că templierii ar fi găsit pe lângă multe bogății și documente foarte vechi, de origine atlantă, ce conțineau informații despre cunoștințele și tehnologiile deținute de vechea civilizație, precum și despre geometria sacră. Pe toate acestea le-au transportat în Franța într-un loc secret. Cu alte cuvinte, cunoștințe pe care astăzi le încadrăm în rândul ocultismului, magiei, vrăjitoriei, astrologiei, alchimiei și ale kabalei. Templierii erau capabili să ia contact spiritual cu alte ființe, indiferent dacă se materializau sau nu în corpuri fizice, pe care astăzi le numim extraterestre și care în trecut se numeau ființe demonice. Mai multe amănunte despre acest gen de contacte pot fi găsite în cartea „OZN eterice” scrisă de bine cunoscutul ufolog român Florin Gheorghiță.

Se încearcă crearea unei opoziții între învățătura Bisericii despre lumea spirituală și aceste cunoștințe secrete vechi de milenii. Părerea mea este că extratereștri de astăzi sunt demonii despre care aflăm din literatura de spiritualitate creștină. Din păcate, astăzi oamenii află mai multe despre extratereștri și tehnologiile lor decât știu despre demoni și tehnicile lor de manifestare și înșelare. Faptul că în literatura ufologică citim despre ființe extraterestre materializate și nave cosmice poate crea împresia că sunt altceva decât demonii despre care citim în literatura de spiritualitate creștină și care sunt prezentați ca ființe spirituale.

Autorul mai prezintă și fabulațiile gnostice privind viața lui Iisus, colportate astăzi în toate mediile masonice ca un adevăr incontestabil. Vom vedea că același lucru îl face și Radu Cinamar în cartea amintită mai sus. Încep să cred că scopul acestui gen de literatură este acela de a submina încrederea în credința creștină.

În continuare prezintă informații despre instituirea unei noi ordini mondiale luciferice, cu un guvern mondial și o religie mondială, o societate fără „bani lichizi” și în care oamenii sunt controlați total prin intermediul tehnologiei, așa cum prezenta Zbigniev Brzezinski încă din anul 1970, în cartea sa „Între două ere. Rolul Americii în era tehnotronică”, iar mai nou Texe Marrs în cartea sa „Proiectul L.U.C.I.D. Sistemul de control total cu 666”. Numai cine nu vrea poate spune că nu vede aceste lucruri. Din păcate majoritatea populației este spălată pe creier și „anesteziată” prin tehnici de control mental. Noua ordine mondială este sugerată și susținute de către cine credeți? De extratereștri, adică de demoni.

Și ca învățătura gnostică promovată să fie completă, autorul susține și credința în reîncarnare. Cu asemenea literatură, nu este de mirare de ce tot mai mulți creștini își însușesc o concepție sincretistă de tip gnostic, adaptată noii ere postcreștine în care am intrat. În acest tip de literatură creștinismul este prezentat ca retrograd, iar creștinii ca persoane înguste la minte care refuză să accepte adevărul descoperit de grupările oculte și masonice.

Radu Cinamar este un pseudonim, al unui colaborator al „Departamentului Zero” din cadrul securității statului. Rolul lui este acela de a prezenta publicului român gradual informații extrem de secrete privind trecutul omenirii. Am auzit de mulți ani de cărțile scrise de acest autor, însă timpul nu mi-a permis să le citesc. Am avut până acum alte priorități. Spre sfârșitul acestui an am comandat duuă din cărțile sale. Prima pe care am citit-o este Misterul din Egipt. Primul tunel. Relatează în mare despre construcția enigmatică ce se află sub platoul munților Bucegi, mai exact sub Babele și Sfinx. Informațiile par uimitoare și actractive și par să producă un efect hipnotic asupra cititorului. În fapt, cartea începe cu pomenirea numelui părintelui Arsenie Boca pe prima pagină a capitolului 1, ca mai apoi să amintească de câteva ori de Dumnezeu Tatăl, iar în rest prezintă spiritualitatea orientală, tema reîncarnării, întâlnită și la Jan van Helsing, promovarea ideilor gnostice și atacul subtil la adresa creștinismului și a autorității textului Sfintei Scripturi.

Cartea este presărată cu multe informații „secrete”, care de mult nu mai sunt secrete, pe care le-am întâlnit și la alți autori citați deja. Se amintește despre guvernul secret, masonerie, baze subterane de cercetare, tehnologii de inspirație extraterestră și civilizații străvechi venite din alte galaxii. Se pomenește și de contactul dintre președintele Eisenhower și extratereștri, precum și depre tehnologiile extraterestre foarte avansate copiate de către americani, despre care amintesc col. Philip Corso și William Cooper.

Numele persoanelor amintite în carte sunt schimbate. Dintre toate am identificat pe Edward Snowden care a participat la misiunea secretă din Bucegi, cel care a avut curajul să dezvăluie lumii sistemul de supraveghere totală pus la punct de NSA și CIA. Mai multe despre Snowden puteți afla din cărțile: Edward Snowden, Dosar permanent, Glenn Greewald, Afacerea Edward Snowden și Luke Harding, Dezvăluirile lui Snowden.

Cartea se încheie cu prezentarea versiunii gnostice a vieții lui Iisus. În concluzie, esența cărții este să atace esența creștinismului și persoana lui Iisus.

Iată cum stau lucrurile. Pe de o parte, avem o credință creștină trăită de 2000 de ani de milioane de creștini pentru care și-au vărsat sângele zeci de mii de martiri. Avem mii de sfinți și asceți care au trăi credința creștină și au probat-o cu viața lor sfântă. Avem o bogată literatură de spiritualitate creștină despre carte nimeni nu vorbește, în schimb preferă să se promoveze spiritualitatea orientală și scrierile gnostice.

Pe de altă parte, avem organizații „secrete”, care dețin informații „secrete” despre tehnologii „secrete”. Acestea dețin documente „secrete” despre întâlniri „secrete” cu civilizații extraterestre reptiliene. Există construcții „secrete” realizate de civilizații extraterestre străvechi, în care există o mașină a timpului „secretă”. Există înțelegeri „secrete” cu Vaticanul de a păstra „secretul” vieții lui Iisus și al istoriei omenirii. Din această mulțime de „secrete” se dă publicității cu titlu de adevăr absolut verificat de „mașina timpului” doar versiunea gnostică a vieții „secrete” a lui Iisus.

În realitatea, cititorul este adus în stare hipnotică de o mulțime de informații „secrete” – care sunt cunoscute de creștini de 2000 de ani și pentru care invățăturile gnostice nu sunt nici un secret, doar că se delimitează de ele -, cu scopul de a i se inocula în minte aceste învățături gnostice cu titlu de adevăr absolut.

Ce ni se propune? Să renunțăm la credința noastră creștină verificată de 2000 de ani prin viețile sfinților până în zilele noastre, să renunțăm la învățătura biblică și tâlcuirile Sfinților Părinți, iar în schimb să acceptăm varianta gnostică a unui creștinism esoteric, propus de gnostici încă de acum 2000 de ani, care să ușureze trecerea lumii la noua eră postcreștină și instaurarea noii ordini mondiale cu un guvern mondial și o religie unică, care să venereze pe vechii zei pogorâți din cer.

Bibliografie

[1] Jan van Helsing, Să nu atingi această carte, Editura Antet XX Pres, f.l., 2005.
[2] Radu Cinamar, Misterul di Egipt. Primul tunel, Editura Dacsha, București, 2007.
[3] Dan Davis, Securitatea națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[4] Richard Sauders, Baze subterane secrete, Editura Deceneu, București, 2011.
[5] Ray Cummings, Călătoria în timp și experimentul Philadelphia, Editura Pro editură și tipografie, București, 2007.
[6] Florin Gheorghiță, OZN eterice, Editura Polirom, Iași, 1997.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XII)

Despre tehnologia Keshe

Am aflat despre existența acestei tehnologii în urmă cu câțiva ani pe când mă documentam despre dispozitivele de generare a energiei libere. La început am crezut că este o tehnologie ce se limitează la generarea de energie liberă, însă pe parcurs am descoperit că această tehnologie are aplicații și în medicină și transporturi. Anul acesta am dat despre informații care arată că tehnologia Keshe se aplică și pentru călătorii în spațiul cosmic. Nu am putut să trec indiferent pe lângă aceste informații, oricât de uimitoare ar fi. Pentru mulți poate fi vorba doar despre ceva SF, dar se pare că tot ceea ce a fost până acum prezentat în mass-madia ca SF a devenit realitate. Înclin să cred că în prezent există tehnologii aplicate care depășesc orice imaginație SF.

Această tehnologie dezvoltată de Fundația Keshe este cea mai uimitoare tehnologie ce se dezvoltă în prezent în folosul omenirii de pe întreaga planetă. Dacă majoritatea noilor tehnologii revoluționare sunt ținute secrete, iar autorii lor amenințați cu moartea sau chiar uciși, această nouă tehnologie a reusit să fie prezentată lumii întregi cu ajutorul internetului. Tehnologia se anunță absolul revoluționară. Din acest motiv nu ar rebui să ne mire că mass-media internațională nu pomenește nimic despre această fundație și tehnologia pe care o promovează. Cu toate aceste Fundația Kesher are filiale în zeci de țări. Am aflat de această tehnologie grație internetului.

Deși informațiile sunt publice foarte puțini oamenii au auzit de existența acestei tehnologii, iar dintre acești și mai puțini sunt dispuși să-și facă timp să o studieze.

Fondatorul organizației, savantul iranian Mehren Tavikoli Keshe, susține că sistemele dezvoltate de fundație sunt capabile de a produce și controla câmpuri magnetice și gravitaționale. Aplicațiile acestei tehnologii sunt multiple, începând de la producerea de energie gratuită, medicină, protecția mediului, alimentație până la transporturi terestre și extraterestre pe baze antigravitaționale.

Din păcate, așa cum era de așteptat, intențiile fundației intră în conflict cu interesele marilor corporații și ale altor structuri ale puterii existente la ora actuală și despre care am mai amintit în articolele precedente. Aceste structuri malefice și stăpânite de egoism doresc cu disperare să-și păstreze puterea și influența pe are o au în prezent și prin care își asigură dominația mondială. Din acest motiv sunt gata să distrugă pe oricine le-ar amenința poziția.

Pentru a fi sigur că implementarea noiii tehnologii va avea loc, Mehren Keshe a răspândit deja principiile de bază ale acesteia prin zeci de conferințe ținute în marile orașe ale lumii, prin interviuri online și prin workshop-uri difuzate tot online. Cateva dintre aceste workshopuri-uri le-am urmărit și eu. În prezent este imposibil de a mai suprima această tehnologie. Sunt guverne care deja folosesc această tehnologie, printre care amintim, Iran, Rusia și Franța.

Date biografice

Mehren Tavikoli Keshe este fizician și inginer de origine iraniană care este specializat în fizică nucleară. A absolvit Universitatea Qeen Mary din Londra în anul 1981. A înființat Fundația Keshe în anul 2005 cu scopul de a pune bazele unei companii care să dezvolte o nouă tehnologie spațială și terestră. În același am au început să apară și primele probleme cu autoritățile care doreau să suprime răspândirea acestei tehnologii. Mai multe companii industriale i-au cerut lui Keshe să le cedeze tehnologia, amenințându-l cu moartea. Asupra sa s-au produs mai multe încercări de asasinare.

În 2010 a fost arestat pe aeroportul din Toronto și sechestrat 11 zile. Atunci a fost supus unui program intensiv de intimidare, mai multe zile. Se pare că arestarea a fost dispusă de Casa Albă.
Pe 28 noiembrie 2011 a avut loc o tentativă de asasinare în Belgia. La începutul anului următor atât Keshe cât și alți membrii ai fundației sale au fost amenințați cu moartea de către prințul Albert II al Belgiei.
În martie 2012 Keshe se mută în Italia. Din martie 2013 Fundația Keshe a început susținerea unei serii de conferințe publice referitoare la implementarea cât mai rapidă a tehnologiei sale revoluționare în viața comunităților din întreaga lume. În anul următor serverul fundației a fost atacat de hackeri. În aceste condiții și având în vedere riscul de a fi asasinat, Keshe a distribuit în martie 2014 conținutul unui stick USB cu detaliile tehnologiei MAGRAV, prin intermediul unei filiale a fundației din Taiwan. Inițial conținutul acestui stick USB a fost oferit guvernelor mai multor state, care la presiunile guvernului american au respins oferta de a implementa noua tehnologie în folosul omenirii.

În ianuarie 2014, Fundația Keshe a înființat „Spaceship Institute”. Scopul institutului este acela de a oferi guvernelor lumii metodele dezvoltării unui program spațial mult mai avansat decât cel actual făcut public de NASA, pentru a trimite misiuni cu echipaj uman în spațiul cosmic. Este foarte posibil ca NASA să dețină deja tehnologii avansate pe care le folosește în secret de zeci de ani.

Pe mine mă uimește faptul că în anii 60 -70 ai secolului trecut se făcea publicitate misiunilor spațiale viitoare ce vizau colonizarea Lunii și a planetei Marte până în anul 2000, iar acum observăm o tăcere totală, deși electronica, informatica, comunicațiile și alte tehnologii au avansat extrem de mult. Se pare că intenționat omenirea este indusă în eroare cu ajutorul mass-mediei cu privire la anumite subiecte în timp ce altele sunt exagerate sau inventate. Din păcate mass-media și-a pierdut independența și puterea de a fi o a patra putere în stat. A fost acaparată de grupările secrete ce au ca scop dominarea întregii lumii și impunerea unui guvern mondial.

Principii de funcționare

Deși pare de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin producerea anumitor condiții plasmatice în reactoarele de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale în spațiu. Se crează mai întâi starea plasmatică a cuprului, de exemplu, din câmpul magnetic al Universului și apoi această plasmă se poate converti în materie.

În acest fel se poate produce aur, diamante, mercur sau orice alt element chimic pe frecvența căruia sunt acordate câmpurile gravitaționale. Nu-i așa că pare SF?

Aceste posibilități îmi aduc aminte de încercările de milenii ale alchimiștilor de a controla transmutarea elementelor. Secretele alchimiei pot fi astăzi înțelese și puse în practică prin folosirea tehnologiei Keshe.

Interesant este faptul că la nivel cuantic, subatomic, avem de a face din ce în ce mai mult cu spiritul, dincolo de ceea ce numim noi timp și spațiu tridimensional. Și nu pot să nu fac legătură între afirmațiile lui dr. Steven M. Greer care prezintă navele spațiale ET ca fiind „vii”, dotate cu un fel de inteligență artificială, strâns legate de ocupanții lor, ca un fel de extensii ale extratereștrilor, sau de fenomenul de materializare și dematerializare al acelor nave spațiale. Sau de informațiile pe care le prezintă dr. Corado Malanga care descrie întâlnirile cu ET ca fiind profund de natură spirituală, cu implicații ce depășesc domeniul tehnologiilor materiale și intră în domeniul spiritualului.

Recomand să avem mintea deschisă și să nu tragem concluzii pripite bazate pe ideile preconcepute care ni s-au inoculat în minte prin sistemul educațional instituționalizat și care privește lumea doar din punct de vedere materialist. Nu trageți concluzii pripite, ci căutați să distingeți mereu între fapte și interpretarea lor. Așezați informațiile ca într-un puzzle și observați imaginea care apare. Rezistați tentației de a spune: „Așa ceva nu se poate.”. Acceptați că Universul este mult mai complex decât am fost noi învățați să accceptăm.

Aplicații

Prima aplicație care mi-a atras atenția a fost generatorul de energie electrică MAGRAV, care prin intermediul rotației unui câmp de plasmă magnetizată într-un set de bobine de cupru tratate nano au capacitatea să inducă un curent de electroni prin bobine, care pot genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment. De asemenea, se pot obține super-conductori la temperatura camerei.

Fundația Keshe anunță că prin descifrarea legilor magnetismului a fost înțeleasă proprietatea naturală a magneților de a atrage anumite materiale. Asta înseamnă că prin crearea anumitor câmpuri magnetice specifice se pot crea materiale magnetice care să atrag doar anumite materiale, precum lemnul sau plasticul. Aplicațile sunt multiple și ar putea fi folosite în decontaminarea mediului înconjurător, sau poate chiar pentru crearea unor unde tractoare. Tehnologia a fost oferită și autorităților orașului Fukoshima, dar aceata au refuzat să o aplice pentru decontaminarea mediului de radiații.

Folosind această tehnologie revoluționară vehicolele și aeronavele pot fi făcute să leviteze, indiferent de greutatea lor. Să ne gândim un pic. Aceste legi ale magnetismului există de când lumea. Dacă astăzi fizicianul Keshe le-a descifrat, ce ne oprește să credem că acestea erau cunoscute și de civilizațiile străvechi din antichitate? Așa ne-am explica mult mai ușor cum au fost contruite monumentele megalitice și piramidele.

Dar cea mai importantă dintre aplicațiile tehnologiei Keshe este cea referitoare la programul spațial, care are în vedere construirea de nave destinate călătoriilor în spațiul cosmic. Capacitățile unor nave construite pe baza tehnologiei Keshe depășesc pur și simplu imaginația SF. Aceste nave s-ar putea deplasa cu viteze mai mari decât cea a luminii. De asemenea, se poate crea un scut energetic în jurul navei care să protejeze ocupanții de forțele inerțiale, de radiații sau obiecte care ar putea lovi nava.
Mai mult chiar, acest câmp energetic din jurul navei face ca ea să nu poată fi detectată de radar. Pentru ochiul liber, o navă care utilizează această tehnologie va arăta ca o lumină strălucitoare. În plus, frecarea la care sunt supuse navele convenționale este eliminată.

Nu este greu de remarcat că o asemenea navă seamănă foarte mult cu actualele OZN-uri.

Aplicații deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Această tehnologie acționează direct la nivelul structurilor plasmatice și atomice ale corpului uman. Odată ce boala este diagnosticată, reactrul plasmatic este calibrat pe configurația și frecvența necesară organismului afectat. Pentru mulți așa ceva pare incredibil, însă mie îmi aduce aminte de dispozitivele create de dr. Masaru Emoto care funcționau pe un principiu asemănător, în care ca agent de transfer era folosită apa.

Îmi aduce aminte de cercetările întreprinse de imunologul dr. Jacque Benveniste care prin 1979 a demonstrat că apa are memorie și poate prelua amprenta unor substanțe sau medicamente. Despre cercetările sale nu se prea vorbește. De asemenea îmi aduc aminte de hologramele companiei CieAura despre care prea puțină lume a auzit. Din păcate compania a fost cumpărată și desființată.

Tehnologia propusă era prea revoluționară și intra în conflict cu industria de medicamente. Celulele bolnave sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sanatate. Câmpurile energetice care acționează la nivel informațional sunt resetate permanent, iar informațiile eronate din organism sunt complet șterse și înlocuite cu informații corecte.

Cu privire la ceea ce va urma în viitor, Mehran Keshe spune că „aplicarea noii tehnologii pe scară mondială trebuie decisă de guverne. Însă guvernele marilor țări trebuie să învețe să ofere și să ajute, și nu să jefuiască așa cum au făcut timp de secole”.

Generatoarele electrice puse la dispoziție de fundație costă cam 800 de euro, din care costurile de producție sunt de 200 euro. Fundația oferă guvernelor din profit 200 de euro, iar restul de 400 euro sunt folosiți de fundație ca să producă încă două generatoare Free Energy.

Mehran Keshhe a afirmat în conferința de la Roma din 2015, în mod public, că guvernelor le este frică de această tehnologie, deoarece se tem să piardă controlul asupra popoarelor. Tehnologia Keshe se anunță absolut revoluționară și are potențialul de a restructura complet toate domeniile de activitate economic, politic, social au militar.

Problema este că această tehnologie aducătoare de speranță pentru populație se lovește de interesele marilor companii și ale structurilor de putere existente în lume. Cei care controlează lumea nu doresc ca oamenii să aibă acces la energie gratuită și să nu poată fi controlați prin taxe, impozite și utilități impuse. Aceleși lucru îl afirmă și dr. Steven M. Greer, care este implicat în promovarea tehnologiilor de obținere a energiei libere.

Ce poate face această tehnologie în domeniul apărării?

Nu este nici un secret că Mehran Keshe a oferit în anul 2008 tehnologia sa guvernului iranian pentru ca Iranul să se poată apăra și să rămână o țară liberă. Iranul deține o tehnologie pe care SUA a respins-o. Acesta este motivul pentru care guvernul american dorește să atace Iranul. Americanii mai sunt furioși pe iranieni pentru îndrăzneala de a le captura o dronă hi-tech care survola spațiul aerian iranian. Americanii au fost puși cu botul pe labe. Mai mult, iranienii i-au avertizat pe americani încearcă să atace Iranul, avioanele lor de vânătoare vor fi transformate în mormane de fiare vechi. Sistemele Keshe nu numai că pot capta din zbor rachetele, ci sunt capabile să identifice de unde au fost trimise și să le returneze cu viteze mult mai mari decât cu cele cu care au fost expediate inițial.

În urma acestui incident, administrația americană în data de 23 aprilie 2012 a emis un decret prin care președintele Obama declara că tehnologia informatică iraniană este cea mai distructivă tehnologie creată vreodată de om și că orice persoană care are legătură cu aceasta nu mai are autorizație să pătrundă în spațiul SUA. Tehnologia MAGRAV a fost interzisă în SUA , fiind asociată cu „terorismul”. Știrea a apărut pe site-ul Casei Albe https://whitehouse.gov/

Un alt caz. În 2014 americanii încâlcând tratatele internaționale s-au plimbat în Marea Neagră cu un distrugător care avea la bord 56 de rachete nucleare. După expirarea termenului limită de ședere, rușii au trimis un bombartier neînarmmat, de tip SU-24 care a survolat nava de război americană. Rezultatul a fost că toate sistemele electronice de la bordul vasului s-au oprit, radare, transmisiuni, sisteme de comandă. În urma acestui incident distrugătorul USS Donald Cook s-a grăbit să acosteze în portul Constanța, unde 27 de membrii ai echipajului și-au depus demisiile, spunând că nu au de gând să-și riște viețile.

Nu este singurul incident. În martie 2015, ceva asemănător a pățit și portavionul USS Theodore Roosvent de la un submarin frencez dotat cu un sistem MAGRAV. În aceeași lună a mai pățit-o o dată de la trei submarine rusești, în Marea Baltică. Dar cât de mare este portavionul USS Theodore Roosvelt? Am 100.000 de tone și 5.000 de marinari la bord. US Air Force a încercat să contracareze efectul armelor rusești care folosesc MAGRAV dar au sfârșit prin a doboră un aviun civil cu 150 de pasageri la bord.

Acestea sunt doar câteva informații sumare privind tehnologia Keshe care ne ajută să înțelegem că tehnologia folosită de OZN-uri nu este doar o iluzie, ci este un fapt real ce are de a face cu fenomenele cuantice și spirituale.

Bibliografie

Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu, Agenda secretă. Ce ascund conducătorii lumii!?!?, Editura Prestige, București, 2018.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , , , | 2 Comments

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XI)

Înainte de a trece la o prezentare mai detaliată a rezultatelor cercetărilor făcute de Dr. Corado Malanga și a tehnologiei Kesher să rezumăm încă odată într-o formă concretă toate informațiile adunate până acum.

Zecharia Sitchin [1] promovează ideea că zeii sumerieni și babilonieni erau un fel de extratereștri „coborâți” din cer, care au venit de pe planeta Nibiru, o planetă ce are o perioadă de revoluției de 3.600 de ani pământeni. Aceștia au venit aici în căutare de aur. Omul ar fi rezultatul încrucișării ADN-ului acestor zei cu ADN-ul unei ființe care exista deja pe pământ. Omul a fost creat ca să fie un fel de sclav lucrător în slujba zeilor, care să fie folosit la munca din minele de aur. Toate popoarele păstrează ideea că zeii au pogorât din cer.

Erich von Daniken [2] susține că „zeii” nu ne-au părăsit niciodată. Pentru el, vechii zeii sunt extratereștri de astăzi, iar religiile invenția zeilor. Există ființe hibrid create pe pământ. El nu amintește nimic de grupurile subterane oculte. Impresia pe care mi-o lasă este aceea că minimalizează rolul religiilor în istoria umanității și atacă în acest fel și creștinismul. Din punctul meu de vedere, și al învățăturii biblice, creștinismul nu poate fi pus în rând cu celelalte religii.

Alfredo Lissoni [3] aduce în atenție faptul că fenomenul OZN a fost mereu prezent de-a lungul veacurilor, din antichitate până în zilele noastre, deși limbajul folosit și interpretările au diferit de la o epocă la alta. În antichitate erau considerate manifestări ale prezenței zeilor, apoi după apariția creștinismului au fost considerate apariții demonice, ca în ultimii 100 de ani au ajuns să fie considerate de natură extraterestră.

Scrierile sanscrite [4] descriu tehnologii de zbor și sisteme de armament extrem de avansate folosite în antichitate cu mii de ani în urmă. De asemenea, este amintită existența unor civilizații străvechi.

Unele cronici medievale consemnează existența unor aparate de zbor la civilizațiile precolombiene. Am găsit informația legată de expedițiile lui Fernando Cortez.

În mediul militar, extratereștri sunt considerați ostili. Philip Corso [5] și Milton William Cooper [5] declară că extratereștri sunt reali și că grupări secrete controlează tehnologia extraterestră în interese proprii. Ei mai declară că două rase de ET au luat legătura cu reprezentanți ai guvernului SUA. Afirmația este amintită și de Dan Davis.
Ca și Erich von Daniken, Philip Corso și William Cooper declară că există baze subterane ET și ființe biologice hibrid, numite EBE, ființe biologice programabile.

Steven M. Greer a fondat [7] CSETI și a pus bazele protocolului de contact CE-5. Contrar opiniilor militarilor, el îi consideră pe ET pașnici, însă există grupări subterane oculte care vor să controleze tehnologia ET și folosirea energiei libere în interes propriu egoist. Răpirile, spune el, sunt înscenări puse la cale de aceste grupări cu scopul de a indice groaza între oameni. Scopul acestor grupări oculte este instaurarea unei noi ordini mondiale și înrobirea omenirii. De asemenea, urmăresc reducerea populației cu câteva miliarde. Contactele sale cu ET par a fi mai mult de natură spirituală decât materială.
Demn de remarcat este faptul că Dr. Steven M. Greer nu este citat de ceilalți autori mai noi, deși informațiile sale lămuresc multe necunoscute legate de grupările oculte, guvernul secret, tehnologii extrem de avansate și instaurarea unei noi ordini mondiale și a guvernului mondial.

Dan Davis [8] prezintă tehnologiile de zbor dezvoltate de naziști în Germania în perioada interbelică și legătura acestora cu ocultismul. După război americanii au transferat această tehnologie împreună cu o seamă de cercetători în SUA și au continuat dezvoltarea ei. Informațiile prezentate de Dan Davis scot în evidență legăturile acestor cercetări secrete cu ocultismul. Se pare că ocultismul este cheia legăturilor dintre organizațiile secrete, guvernul secret, tehnologii ET, extratereștri și guvernul mondial. Autorul citează printre alții și pe col. Philip Corso și Erich von Daniken.

Thomas Horn [9] este de părere că extratereștri sunt „veghetorii cerești” despre care se amintește în scrierile lui Enoh, sau au legătură cu aceștia. Amănunte despre acești „veghetori cerești” găsim în scrierile lui Enoh. Vechii zei sunt descendenții veghetorilor cerești care și-au părăsit menirea lor și au coborât pe pământ ca să-și ia soții dintre fiicele oamenilor (Fac. 6.4). Acest punct de vedere implică și aspecte teologice, cu privire la interpretarea textului din Facerea 6, 4 și a scrierilor lui Enoh.
Avem în minte faptul că dovezile arheologice și consemnările păstrate în scris nu pot fi ignorate, chiar dacă știm și considerăm textul biblic ca inspirat de Dumnezeu.
Biblia nu este o istorie a lumii și nici o carte despre științele exacte. Scopul ei este cu totul altul. Nu pretindem și nu ne așteptăm ca textul Bibliei să cuprindă totul – cel puțin în textul de la suprafață.

Dr. Corado Malanga [10] aduce în discuție noi amănunte deosebit de interesante, ca rezultat al unei cercetări ample a peste 2000 de cazuri de „răpiri” ET. Cu mai multe amănunte vom veni în articolele următoare. Până atunci reținem că el ajunge la concluzia că extratereștri sunt vechii zei sumerieni și egipteni, sau demoni. El mai scoate în evidență aspecte spirituale profunde privind ființele demonice și scopurile lor.

De asemenea, există multe referințe cu privire la existența unor baze ET pe Lună și pe Marte, unele foarte vechi. Aceste baze nu au de a face ET din alte galaxii, ci mai degrabă cu ceea ce cunoaștem sub numele de demoni. Aceste informații le-am regăsit și în documenterele „Înger rus” realizate despre Otroc Veaceslav, care a murit la vârsta de 11 ani. Spre deosebire de toate celelalte informații, afirmațiile lui Otroc Veaceslav vin din spațiul spiritualității ortodoxe.

Bibliografie

[1] Zecharia Sitchin, La începutul timpului, Editura Aldo Press, București, 2011; Idem, Codul cosmic, Editura Aldo Press, București, 2011; Idem, Cartea pierdută a lui Enki. Amintirile și profețiile unui zeu de pe altă planetă, Editura Livingstone, București, 2016; Idem, Trepte spre cer, Editura Aldo Press, București, 1999; Idem, A 12-a planetă, Editura Aldo Press, București, 2000.
[2] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[3] Alfredo Lissoni, OZN. Dosarele Vaticanului, Editura Antet Revolution, f.l., 2006.
[4] Ramachandra Dikshitar, War in Ancient India, Macmillan&Co, Madras, Bombay, Calcutta, London, 1944.
[5] Philip J. Corso, Dawn of a New Age, [https://archive.org/download/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge.pdf]; Col. Philip J. Corso, The Day after Roswell, Pocket Books, 1998 [https://www.amazon.com/Day-After-Roswell-Philip-Corso/dp/067101756X]
[6] Milton William Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf]
[7] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[8] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[9] Cris Putnam & Thomas Horn, Exo Vaticana. Petrus Romanus. Project L.U.C.I.F.E.R. and the Vatican’s Astonishing for the Arrival of on Alien Savior, 2013; Thomas R. Horn, Nephilim. Stargates. The year 2012 and the return of the Watchers, Anomalos Publishing LLC, 2007.
[10] https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , | Leave a comment

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (X)

Făcând această cercetare mă gândesc mereu dacă se merită, mă gândesc dacă am cui să mă adresez. Este o întrebare firească când mă gândesc că lucrez de jumătate de an la acest proiect. Îmi doresc să împărtășesc aceste cunoștințe cu cei din jurul meu care sunt interesați. Poate fi unul sau mai mulți. Îmi zic: și dacă este unul singur tot se merită. Sper ca aceste informații să ofere un punct de plecare pentru cei care doresc să continue cercetarea.
Nu am dat peste aceste informații dintr-o dată ci din aproape în aproape, punând de multe ori cap la cap informații adunate din mai multe surse.

Să începem cu o scurtă recapitulare sau sinteză a ceea ce am prezentat până acum.

Din declarațiile martorilor și a unor cadre militare, precum și din unele informații ajunse în presă, reies următoarele lucruri:

  • Există tehnologii extrem de avansate ținute la secret de către o grupare cunoscută sub numele de Guvernul secret, sau guvernul subteran sau din umbră. Indiferent care ar fi sursa acestor tehnologii, ele există și cu siguranță provin de undeva. Există persoane din cadrul armatei, precum Philip Corso și Wiliam Cooper, care au susțint că acestea sunt de inspirație extraterestră. Același lucru îl afirmă și alți cercetători între care amintim pe Thomas Horn, Dan Davis, Erich von Daniken și Stevem M. Greer.
  • Există entități biologice „extraterestre” (EBE) sau ființe hibrid programabile de origine terestră, create în baze militare secrete subterane. Transumaniștii sunt cei care susțin această direcție de hibridizarea a ființei umane, prin alterarea genomului uman și amestecarea cu gene de animale, plante și extraterestre. Interesele sunt diverse.

Militarii doresc crearea soldatului perfect, grupările oculte își doresc înlocuirea omenirii actuale cu sclavi perfecți, iar alți cercetători vorbesc de încercarea „extratereștrilor” – zeii din vechime sau ce cunoaștem sub denumirea de demoni – să altereze genomul uman creat de Dumnezeu. Cu alte cuvinte vor să se facă stăpâni pe oameni prin alterare genetică. Și aceste informații sunt susținute de Erich von Daniken, Alfredo Lissoni, Thomas Horn, Philip Corso, Steven M Greer și alții.

Dacă luăm în calcul sutele de consemnări istorice privind fenomenul OZN nu putem să le reducem doar la fabulații sau născociri. Aceste consemnări descriu același fenomen chiar dacă cuvintele diferă de la o epocă la alta. De asemenea, s-au descoperit în scrierile vechi care ni s-au mai păstrat încă din antichitate dovezi cu privire la existența unor aparate de zbor performante, despre care găsim referințe la mai toate popoarele. Așa aminti aici vimanele descrise în scrierile sanscrite și aparatele de zbor folosite în America de Sud de popoarele precolumbiene.

  • Fenomenul „răpirilor” este și el prezent de-a lungul istorie. Dacă în trecut se punea pe seama demonilor, acum aceste răpiri sunt puse pe seama extratereștrilor. Steven M. Greer acuză pentru aceste răpiri grupările subterane malefice, care simulează aceste răpiri ca fiind extraterestre cu scopul de a induce panica și frica de ET. Însă această opinie este în contradicție cu mărturiile răpiților care sunt mult mai detaliate decât s-ar părea la prima vedere. Pentru lămurirea acestui subiect, cu informații de valoare vine Dr. Corado Malanga. El se numără printre aceia care identifică pe ET cu zeii din vechime și demonii din literatura noastră teologică.

Alfredo Lissoni are meritul ca prin lucrarea sa intitulată OZN. Dosarele Vaticanului să ne prezinte în paralel fenomenul OZN așa cum a fost văzut și consemnat în cronici și istorii vechi cu mărturiile mai noi din secolul XX. Sunt amintite sute de cazuri, vechi și noi, care ne arată că acest fenomen s-a manifestat mereu de-a lungul timpului și pe diverse continente. Asemănările sunt evidente, chiar dacă limbajul în care sunt descrise diferă de la o epocă la alta. În trecut ființele demonice și angelice erau percepute ca venind din altă lume, din alte dimensiuni, pe când astăzi când lumea crede tot mai puțin în îngeri și demoni, oamenii au ajuns să creadă în ființe extraterestre venite de pe alte planete, dar din același Univers material. Lipsește dimensiunea spirituală. Cel puțin în literatura ufologistă.
Ceea ce pare că încurcă ițele în deslușirea acestui fenomen vechi de când lumea sunt aparatele de zbor, sau tehnologia extraterestră care pare a fi de natură materială.

Întrebarea care s-ar ridica în acest caz ar fi, ce nevoie ar avem demonii sau îngerii de nava spațiale? La ce le-ar folosi? Autorul face distincție între fenomenul OZN în sine, ufologie, răpiri sau contacte ET și religiile ufologice.

Și lucrarea lui Dan Davis [1] are particularitățile ei care o fac să se deosebească de alte lucrări ce dezbat fenomenul OZN și noile tehnologii de zbor. Are meritul de a scoate în evidență cercetările în domeniul tehnologiilor de zbor desfășurate în Germania în perioada interbelică. După încheierea celui de-al doilea război mondial americanii au furat aceste tehnologii. Cercetătorii din domeniu au fost introduși în SUA în cadrul Operațiunii Paperclip. Deși este vorba de tehnică și oameni de știință aflăm că aceste tehnologii de zbor au de a face cu organizații oculte precum „Soarele Negru” (SS), organizația Thule și societatea VRIL în Germania, iar în SUA cu magicianul Alerster Crowley, Jack Parson, L. Ron. Hubbard, cel din urmă fondatorul Bisericii Scientologice.

În cadrul catolicismului mulți teologi și cercetători acceptă posibilitatea existenței civilizațiilor ET, altele decât îngerii sau demonii.

Interpretările sunt diferite pentru că oamenii privesc de pe poziții diferite. Materialiștii exclud latura spirituală. Pentru aceștia tot ce nu are consistență materială este iluzie, sau manifestări de natură psihologică, halucinații. Pentru teologi, și mai ales pentru mentalitatea occidentală, materia și spiritul sunt total diferite, motiv pentru care este greu de acceptat prezența materializată a ființelor spirituale, îngeri sau demoni. Incapacitatea de a înțelege aceste materializări duce la credința că ar exista alte civilizații ET pe alte planete aflate în miliardele de galaxii existente în Univers. Unii dintre acești teologi afirmă că Dumnezeu nu a putut crea Universul doar pentru om. Zic ei, ar fi o mare risipă de spațiu. Pe de altă parte, din punct de vedere al fizicii cuantice, lumea aceasta materială poate fi privită ca o iluzie, sau o hologramă imensă în care spațiul și timpul nu mai contează, căci fiecare punct din spațiu și timp este legat de toate celelalte. Din această perspectivă desfășurarea spațiului și timpului ține doar de percepția noastră.

Astfel oamenii ajung să accepte tot felul de teorii care se bat cap în cap deoarece au o gândire fragmentată.

Mulțimea teoriilor lansate public au rolul de a te „paraliza” psihic, adică să te facă să renunți la a mai cerceta, să te ducă în starea de a accepta orice ți se induce de către Elita mondială.

John Coleman în Ierarhia conspiratorilor. Povestea comitetului celor 300 [2] explică: „Creând haosul prin prezentarea a sute de opinii zilnice dintre care cetățenii noștri trebuie să aleagă, conspiratorii ne-au împins într-o poziție unde, dacă motivația nu poate fi arătată clar, orice informație este respinsă” [p. 72]. Iar mai departe precizează: „Când ne solicită atenția prea multe „șocuri ale viitorului” și titluri de știri, ne rătăcim – sau, mai degrabă, uriașul număr de opțiuni alternative cu care ne-am confruntat și încă ne mai confruntăm zilnic ne-a zăpăcit într-o asemenea măsură, încât nu mai suntem capabili să operăm alegerile necesare” [p. 79].

Bibliografie

[1] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[2] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , | 2 Comments

Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (IX)

De la ultimul articol pe care l-am scris am terminat de recitit și analizat cartea „Adevărul ascuns. Informații interzise”, scrisă de Steven M. Greer și am parcurs o bună parte dintr-o nouă lucrare scrisă de Alfredo Lissoni, intitulată OZN. Dosarele Vaticanului.[6] Autorul ultimei lucrări amintește de zeci de evenimente „stranii” petrecute de-a lungul veacurilor și care sunt consemnate în diverse istorii, cronici și scrieri ecleziastice. Informațiile cuprinse în această lucrare îmi întăresc concluzia la care am ajuns în urmă cu 40 de ani, și anume că „tehnologia” ET pare să evolueze în pas cu cea terestră. În trecut se vedeau umblând corăbii pe cer iar acum se văd nave spațiale cu forme aerodinamice. Arătările acestea răspunde așteptărilor oamenilor care le privesc.

Printre concluziile trase în urma lecturii cărții lui Greer este aceea că pentru el extratereștri sunt buni și pașnici. El nu amintește de extratereștri răi. Pune pe seama guverunului subteran și a grupărilor malefice simulările ET și încercarea acestora de a induce groaza de o invazie ET.

Din mărturiile adunate de Steven M. Greer [1] aflăm despre tehnologiile existente, extrem de avansate [p.337], inspirate de tehnologia extraterestră. De asemenea, amintește de reuniunea din California, din 1954, dintre extratereștri și conducătorii SUA, despre care vorbește și col. Philip Corso și Dan Davis [5], citându-l pe Jan von Helsing.
Greer mai afirmă că există tehnologii ce pot contribui la eliminarea poluării mediului și pot reduce nevoie de combustibili fosili, prin folosirea sistemelor de generare a energiei libere.

Sunt amintite organizații și companii precum E-Systems, FEMA, imperiul mormon, AT&T, Bechtel, SRI, DARPA, Bell Lab, General Motors, Rand și altele [p.339-348], precum și Vaticanul [p.350-355] care sunt implicate în proiecte secrete. Guvernul subteran dispune de propria putere aviatică, navală, financiară deasupra oricărei legi.

De asemenea, există grupări eshatologice malefice [p343] care doresc ca Pământul să fie distrus, iar din haosul creat să renască o nouă ordine. Numai așa se explică de ce tehnologii salvatoare pentru omenire și mediu sunt ținute secret în timp ce Pământul și societatea sunt degradate sistematic.

Noi învățăm la școală că lumea este condusă de guverne când, de fapt, așa cum arată și David C. Korten, corporațiile sunt cele care conduc lumea.
Guvernele sunt la baza piramidei puterii, după care urmează corporațiile, apoi organizațiile secrete și subterane, iar în vârful piramidei un grup restrâns de sataniști care sunt în legătură cu demonii sau extratereștri cum sunt numiți astăzi. Nu este ușor de a pătrunde aceste lucruri. S-au scris multe cărți însă este foarte greu de ajuns la ele și mai ales de pus cap la cap informațiile disparate.

Extratereștri descriși de Steven M. Greer țin mai mult de partea spirituală. Nu rețin să fi afirmat undeva că s-a întâlnit cu vreun ET materializat complet. Cei materiali care par ET sunt de fapt ființe artificiale, biomașini programabile create de grupările malefice în baza subterane, și care urmăresc să sperie lumea cu pericolul unei invazii ET, cu scopul de a facilita instaurarea Noii ordini mondiale. O istorie amănunțită despre noua ordine mondială a scris David Allen Rivera. Lucrarea sa se intitulează Final Warning. A History of the New World Order. [4] Greer mai afirmă că navele ET petrec cel mai mult timp în formă dematerializată pentru a nu fi atacate.[p.428] Aceste nave sunt un fel de biomașini ce posedă un anumit tip de inteligență și conștiință, par să aibă un fel de sistem circulator și imunitar. [p.431] Aceste nave dispun de un tip de inteligență artificială și de o forță vitală asociată și se comportă ca niște biomașini, adică par a fi vii. [p.432] Vom mai discuta despre acest subiect.

Până ca existența extratereștrilor să fie recunoscută oficial, nu putem trece cu vederea tehnologiile existente extrem de avansate. Ele trebuie să vină de undeva. Saltul tehnologic trebuie să fi avut o sursă extraterestră. Dacă citim viața lui Nicola Tesla vom afla că și el pretinde a fi fost inspirat de niște ființe extraterestre. El chiar era îngrijorat de existența unor ființe extraterestre malefice. Din păcate toate invențiile lui au fost confiscate și clasificate, privând lumea de multe beneficii.

Greer afirmă și el că există dovezi ale unor baze ET pe Lună și pe Marte, unele chiar străvechi, altele mai noi. [p.388-389] Nu este singurul care face asemenea afirmații. Să ne amintim că Richard C. Hoagland și Mike Bara s-au străduit din răsputeri să facă cunoscut faptul că NASA ascunde descoperirile făcute pe Lună și pe Marte.[7]

Greer insistă asupra faptului că Elitele vor să unească lumea într-o nouă ordine mondială prin inducerea fricii față de ET. Despre intențiile de instaurare a unui guvern mondial există multe persoane avizate care dau mărturie despre această intenție. Putem aminti pe William Cooper, fost ofițer de informații în Marina SUA, John Coleman[3], fost ofițer în cadrul MI6 și David Allen Rivera de care am amintit mai sus.

Aceste grupări malefice beneficiază de dispozitive complet operaționale care arată ca niște OZN-uri, au creat forme de viață artificiale asemănătoare ET, au simulat „răpiri”, au mutilat animale pentru a sădi teama în oameni. Ceea ce nu au putut face ocultiștii din organizația Thule, pe vremea lui Hitler, au făcut după aceea în SUA. [p.358] Greer consideră „răpirile ET” ar fi regizate de guvernul subteran, în timp ce militarii consideră prezența ET o amenințare la adresa siguranței naționale. Dr. Corado Malanga aduce lămuriri interesante și el afirmă direct că extratereștri sunt zeii din vechime, adică demoni.

Din mărturiile adunate de Greer reiese că încă din anii `60 existau sateliți care puteau asculta și vedea din spațiu ce spun oamenii [p359]. Asta îmi amintește de cartea „Între două ere” scrisă pe la sfârșitul anilor `60 de Zbigniew Brzezinski. De această carte aceasta amintește și John Coleman în Ierarhia conspiratorilor – Istoria Comitetului celor 300 [3] și precizează că Brzezinski era membru al Comisiei Trilaterale și al Comitetului celor 300. Greer mai afirmă că din mărturii a aflat că încă din anii 1960-1970 existau tehnologii de extragere a evenimentelor și conversațiilor din „zgomotul alb” al spațiului. [p.372]

Există nave cu propulsie antigravitațională, tehnologii trans dimensionale care implică abilitatea de a merge înainte și înapoi în timp. [p.360]

Ființele artificiale au fost create prin experimente genetice și sunt controlate de oameni, la fel ca și navele ce par ET. Despre existența unor asemenea ființe artificiale amintesc și alții precum Erich von Daniken, Thomas Horn, Cris Putnam și William Cooper. Bazele unde sunt depozitate aceste nave sunt răspândite peste tot în lume. Cei implicați în asemenea proiecte participă la ritualuri satanice cu sacrificii umane. [p.361] Ei venerează pe Satan și pe Lucifer.

Una dintre cele mai sofisticate baze se află în Marea Britanie [p.362]. Cineva i-a spus lui Greer„multe dintre creaturile așa-zis „reptiliene”, despre care oamenii cred că sunt ET, sunt de fapt forme de viață programate și biomașini create acolo.”

Există o încercare, afirmă Greer, de a folosi teama de o invazie extraterestră cu scopul de a teroriza lumea și a o determina să accepte controlul total.
Greer consideră că ET care apar sunt biomașini create de oameni. De la teama de teroriști se va trece la teama de ET .

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[2] David C. Korten, Corporațiile conduc lumea, Editura Samisdat, f.l., 1995.
[3] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.
[4] https://www.amazon.com/Final-Warning-History-World-Order/dp/1615779299
[5] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[6] Alfredo Lissoni, OZN. Dosarele Vaticanului, Editura Antet Revolution, f.l., 2006.
[7] Richard C. Hoagland și Mike Bara, NASA. O istorie secretă, Editura Pro Editură și Tipografie, București, 2008.

Posted in civilizatii stravechi, Istorie | Tagged , , , , , | Leave a comment