Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVI)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Tehnologia Keshe

Tehnologia Keshe este cea mai uimitoare și revoluționară tehnologie din câte au fost făcute publice până acum.
Domnul Mehren Tavikoli Keshe a făcut publică această tehnologie în anul 2015 după ce a fost de mai multe ori amenințat cu moartea.[1] Până acum am ascultat câteva workshopuri și seminarii difuzate de Fundația Keshe și grupul Keshe din România, însă materialul disponibil pe internet cuprinde zeci de ore de înregistrări și transmisiuni video. Ai nevoie de răbdare, dedicare și mai ales de timp ca să poți parcurge toate materialele.

Din informațiile adunate vă pot spune că informațiile oferite de domnul Keshe mă duc cu gândul, pe de o parte, la afirmațiile Dr. Steven M. Greer [2] cu privire la navele spațiale ale extratereștrilor cu care el este în contact, iar pe de altă parte la piatra filosofală căutată de mii de ani de alchimiști.

Pentru Dr. Steven M. Greer, navele spațiale ale extratereștrilor par a fi vii, par a avea propria conștiință și capacitatea de a se autovindeca. Pentru mulți cititori afirmațiile sale pot apărea stranii și rod al imaginației, dacă nu ar veni Mehren Keshe să dezvăluie o nouă tehnologie bazată pe câmpurile magneto-gravitaționale. Domnul Keshe vine cu foarte amănunte tehnice privind realizarea GANS-urilor și a stării plasmatice. Din câte am înțeles până acum, dimensiunea plasmatică este o altă denumire pentru dimensiunea spirituală. De fapt se folosește o nouă terminologie adaptată vremurilor noastre și nivelului nostru de cunoaștere, așa cum se folosește de pildă în kabbalah. Din această perspectivă, Universul este plin de ființe care există pe diferite planuri vibraționale. Viziunea aceasta nouă îmi amintește de vechile teorii ale filosofilor antici, sau de credințele vechilor civilizații.

Ni se descoperă o cunoaștere veche de milenii într-un limbaj nou, dincolo de ce înțelegem noi astăzi prin fizică cuantică. Această nouă tehnologie are de a face cu planurile spirituale, numite plasmatice. Este foarte greu de a digera aceste informații fără a avea o minte deschisă.

Tehnologia Keshe face cunoscute umanității cele mai tainice și profunde legi care guvernează întregul Univers pe toate planurile, material și spiritual. „Din plasmă putem crea materie, putem crea energia materiei, putem crea condiția energiei materiei”, afirmă dl. Keshe. Este un fel de alchimie modernă, alchimia secolului XXI. Keshe folosește noțiunea de „căutători ai cunoașterii” care poate înlocui foarte bine termeni precum kabaliști, alchimiști și gnostici.

Înțelegerea și controlul câmpurilor GANS ale viului și ale energiei dau posibilitatea transmutării elementelor. De fapt, din energie pur se poate materializa orice element chimic fără probleme până la aur, pe când celelalte elemente mai grele pot fi mai greu controlate din cauza radiațiilor ionizante (radioactive) generate.

Însă este nevoie de o maturitate spirituală pentru a folosi aceste tehnologii în binele omenirii. Această tehnologie permite celui care o înțelege să călătorească oriunde în Univers. Îi permite să-și construiască propria navă spațială. Dar nu este vorba de o navă materială, așa cum poate ne-o închipuim acum, este vorba de o creație a sufletului, o copie a sufletului. Din această perspectivă, nava spațială este o entitate vie cu care trebuie să comunici, care are proprile dorințe. Asemenea afirmații par greu de înțeles, însă ele îmi aduc aminte de dr. Steven M. Greer care se exprimă despre navele extraterestre cam în același mod. Extratereștrii sunt mereu printre noi, dar într-o altă dimensiune care îi face invizibili. Ei se pot materializa împreună cu nava spațială atunci când vor, iar navele pot lua diferite forme, dimensiuni și culori. Este exact ceea ce se observă pe cer de mii de ani.

Din punctul meu de vedere, tehnologia Keshe ne ajută să înțelegem mai ușor afirmațiile pe care le face dr. Steven M. Greer. Rămân mereu surprins de faptul că nici un cercetător al fenomenelor aerospațiale neidentificate nu amintește de Greer, deși el afirmă clar că este în contact cu extratereștri și chiar a creat un protocol de contact (CE-5). Pentru cercetătorii fenomenului pare a fi inexistent. Ciudat lucru!

Mai facem un pas în încercarea noastră de a rezolva puzzle-ul de informații care ne parvin. Extratereștrii lui Steven M. Greer sunt reali așa cum sunt reale pentru noi ființele spirituale benefice sau malefice. De asemenea, tehnologia viitorului, făcută publică de Keshe, este la fel de reală și este experimentată de zeci de mii de persoane din întreaga lume. Mai mult tehnologia este oferită guvernelor în schimbul pacii mondiale.

Keshe afirmă că „acestea sunt noile tehnologii pe care umanitatea nu are o altă opțiune decât să le înțeleagă”. El consideră că a făcut cunoscut lumii „ceea ce umanitatea și-a dorit de ani și secole”. Părerea mea este că umanitatea, în întregul ei, niciodată nu a căuta așa ceva, ci mai degrabă o elită de zei, semizei, regi, magi, astrologi, mai târziu, alchimiști, kabaliști și gnostici au dorit să păstreze controlul asupa cunoașterii tainelor Universului.

Se vorbește tot mai des de faptul că omenirea se află în pragul unei transformări totale de intrare într-o nouă dimensiune spirituală. Din toate direcțiile se aud asemenea voci. Oare ce să însemne? Putem închide ochii la aceste realități în schimbare? De asemenea, avem multe semnale că se duce o mare bătălie între forțele binelui și ale răului pentru controlul asupra omenirii. Înțelegem oare acest lucru? Mi-a fost făcut cunoscut acest lucru prin anul 1991 de către cineva care dorea să facă publice aceste informații și pe această cale să ajungă la CIA și KGB. De atunci tot pun cap la cap informațiile.

Ni s-a inoculat în minte de sute de ani că răul nu există, că răul nu are putere, că totul este condus de Dumnezeu, înțeles sau subînțeles, de multe ori greșit, ca voit de Dumnezeu. Oare cine are de câștigat în acest joc? Cine ne minte? Dacă răul nu există atunci nu avem de ce să ne ferit de el. Dacă dușmanul nu are putere, atunci nu ne vom pregăti de luptă și lasăm garda jos. Părerea mea este că forțele malefice, extratereștri malefici, pe care noi îi numim demoni, vor să ne ia mereu prin surprindere. Încearcă să ne convingă că răul nu are putere.

Cercurile new age, teosofice și nu numai vorbesc de necesitatea unei „inițieri luciferice” pentru a putea intra în noua eră. Sunt aceleași cercuri care militează pentru o nouă ordine mondială, de fapt o dictatură mondială, în care întreaga omenire va fi controlată pas cu pas, așa cum anunța încă din anul 1970 Zbigniew Brzezinski.[3] [4] [5] Astăzi nu mai este nici un secret că liderii mondiali sunt presați de forțe oculte să grăbească instituirea unui guvern mondial și a controlului total biometric. Termenul limită anunțat de ONU și Banca mondială este anul 2030.[6] Scopul? Microciparea tuturor oamenilor. Cred că este ușor să analizăm aceste planuri prin prisma profeției Sf. Ap. Ioan Teologul pe care o găsim în cartea sa Apocalipsa 13, 16-18.

Trist este că liderii politici și cei religioși se fac că nu înțeleg despre ce este vorba. De fapt, majoritatea liderilor politici și religioși nici nu realizează că fac jocul extratereștrilor malefici, adică al demonilor, și conduc lumea în brațele Antihristului și ale lui Lucifer. Oare să fie aceasta o interpretare exagerată sau forțată? Vă las pe voi, dragi cititori, să trageți propriile concluzii. Vă las să analizați singuri informațiile adunate și să priviți singuri imaginea care se conturează.

Cine sunt cei care l-au amenințat cu moartea pe Kesher? Liderii mondiali care au ca scop declarat instaurarea noii ordini mondiale și controlul total. Cine sunt cei care l-au amenințat cu moartea pe Steven M. Greer? Membrii guvernului subteran malefic care au pactizat cu extratereștri malefici ca să instaureze noua ordine mondială. Afirmațiile le aparțin, noi doar luăm cunoștință de ele.

Există multe informații interesante oferite de Keshe, însă nu am dorit ca să intru acum în prea multe detalii. O voi face în articolele care vor urma.

Bibliografie

[1] Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu, Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!?!?, Editura Prestige, București, 2018.
[2] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[3] Texe Marss, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996.
[4] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.
[5] Milton William Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf]
[6] https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *