Vaccinurile sunt destinate să otrăvească oamenii!

Astăzi vreau să vă prezint câteva amănunte despre așa zisele „vaccinuri”. Ce sunt și ce conțin? Care sunt efectele? Care este legătura dintre nanotehnologia injectată și rețelele 5G? Efectele pe termen lung ale injectării nu vor fi doar simptomatice, ci ireversibile. Campaniile de vaccinare au în vedere controlul total, nu sănătatea oamenilor.
De ce cei injectați emit un cod MAC? De ce se lipesc magneții de locul injectării? Știați că cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, adică organisme modificate genetic? Care sunt efectele juridice ale injectării cu ARNm?

Sunt doar câteva întrebări la care aș dori să răspund pe scurt cu ajutorul unor specialiști și cercetători în domeniu. Am răspuns la aceste întrebări pe larg în cartea mea „Războiul împotriva lui Dumnezeu. Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”.

În acest articol voi aduce doar câteva completări.

1. Ce sunt și ce conțin?
Răspuns. Injecțiile cu serurile Pfizer, Moderna și altele asemenea sunt otrăvuri. Conțin ARNm, oxid de grafen, nanotehnologie, mercur, aluminiu și altele. Amănunte despre aceste ingrediante pot fi găsite în formă codificată pe ambalajele acestor seruri. Vă rog să vizionați cu atenție.

O altă mărturie.

Mărturie despre ce mai conțin vaccinurile.

Profesorul de Biochimie Michael Palmer, Universitatea Waterloo, afirmă:

„Vă voi vorbi foarte pe scurt despre toxicitatea vaccinurilor Covid, adică despre vaccinurile care conțin ARNm. Aceasta reprezintă o tehnologie concepută special pentru a otrăvi oamenii! ”.

Ascultați întreaga mărturie. Are doar 2 minute și jumătate.

În aceste condiții, directorul executiv de la Moderna este foarte supărat că oamenii nu vor să se mai otrăvească. Este supărat că trebuie să arunce la gunoi 30 de milioane de vaccinuri, pe care nimeni nu le mai vrea.

„Moderna are o capacitate de 3 miliarde de doze. Pfizer are o capacitate de la 4 miliarde de doze la 7 miliarde de doze. Iar chinezii nu vor vaccinurile. Deci dacă luăm doar populația chineză, avem mai mult de o doză pe persoană. Și după cum tocmai am discutat despre problema din multe țări, acești oameni nu vor vaccinuri. În SUA nu vor vaccinuri, în toată lume la fel. Avem o mulțime de oameni care nu vor vaccinul.”

Credeți cumva că acestor oameni de la Forumul Economic Mondial le pasă de sănătatea noastră? Nu vă înșelați! Pe producători îi interesează banii, iar pe satanistul de Klaus Schwab doar marea resetare a lumii, noua ordine mondială și a patra revoluție industrială „în care fizicul, digitalul și biologicul vor fuziona împreună”, pentru a da naștere omului conectat la Inteligența Artificială.

2. Care sunt efectele?
Răspuns. Efectele adverse sunt multiple, recunoscute chiar de companiile producătoare, doar că la un procent extrem de mic. Printre efectele cele mai grave putem aminti paralizii parțiale sau totale, tromboze de tot felul, cancer și moartea. Pentru amănunte vă recomand documenterul realizat de o organizație din Israel.

Oricine a primit un vaccin cu ARNm, va muri în următorii 3 până la 5 ani, chiar dacă și-au făcut doar o doză. Și știu că este greu să auzi asta, dar cred că acesta este motivul pentru care trebuie să fim sinceri și să spunem asta oamenilor, că aceste studii sunt cele mai periculoase studii clinice făcute vreodată.”

Mai jos aveți acest documentar cu mărturii despre efectele vaccinurilor. Vă veți îngrozi când veți afla efectele.

3. Care este legătura dintre nanotehnologia injectată și rețelele 5G?
Răspuns. Oxidul de grafen și nanotehnologia injectată interacționează cu radiațiile 5G. Efectele sunt dezastroase pentru organismele vii.

Controlul oamenilor de la distanță prin undele de radio-frecvență.

Hidrogelul injectat prin vaccin va facilita conectarea oamenilor la internet prin rețeaua 5G. Vaccinurile anti-covid transformă corpul uman într-o antenă 5G. Și există dovezi că vaccinarea este folosită pentru întroducerea de nanotehnologie în corpul nostru ce va genera un câmp magnetic măsurabil. Și asta după ce un număr foarte mare de persoane vaccinate au raportat că emit radiați electromagnetice din zona în care au primit injecția. Aceasta are legătură cu planul de depopulare al lumii. Scopul globaliștilor este de a folosi această tehnologie bazată pe inteligență neuronală artificială cât mai curând posibil. După activarea 5G, cei vaccinați vor fi conectați la Inteligența Artificială ți vor înceta să mai fie ei înșiși. Vor fi transformați în roboți dependenți de această tehnologie.

Ale informații utile despre oxidul de grafen și nocivitatea sa.

Prin nanotehnologia injectată în corp se urmărește controlul total și conectarea oamenilor prin conectarea lor la cloud și Inteligența Artificială.

Dr. Albert Bourla a prezentat în la Forumul Economic Mondial pastila electronică

Piratarea ADN-ului? Sharon Gilbert răspunde:

„Păi o fac de mult timp… pun tot felul de informații în ADN, stochează și codează informații digitale, cărți etc. Dar acum se folosește CRISP CAS-9 pentru ca în esență ADN-ul tău să te spioneze.”

Eric Winsborrow spune:

„S-a ajuns la un punct de confluență, care apare între om și mașină într-o lume cibernetică digitală unde nu le vom mai putea deosebi. O lume digitală cibernetică unde luptele nu se duc cu bombe și cu gloanțe, ci cu bytes și biți. Acesta este spionajului cibernetic.”

Sharon Gilbert continuă:

„Această idee de a folosi CRISP CAS-9, pentru a insera gene spion în ADN-ul tău, deschide o lume foarte interesantă. Mai ales când te gândești că ai posibilitatea de a folosi calculatorul cuantic.”

Urmăriți materialul până la capăt și cu siguranță veți afla lucruri noi care vă vor uimi. Este mai mult decât mi-aș fi închipuit acum doi ani.

Bryan Tew spune că:

„Noul virus, Corona, este o fabricație umană, este noua formă de război neuronal, declanșat asupra lumii,în cadrul unui protocol secret, al Națiunilor Unite, folosind un siste de livrare viral – virus. Pentru a strânge cu braț puternic omenirea, pentru a reschița și reproiecta întregul stoc biologic de sânge și tot fondul genetic de ADN al omenirii, pentru a integra omenirea forțat într-o nouă evoluție cibernetică prin reproiectarea și refacerea modelelor de ADN personale.”

Harald Kautz-Vella, cercetător și consultant german, spune:

„Armele bio moderne sunt controlate prin radio-frecvență. Deci nu fac nici un rău până nu sunt activate.”

Eric Winsborrow spune:

„Suntem capabili să creem rețele masive care sunt așa de reale, că nu le poți deosebi.”

4. Oare efectele pe termen lung ale injectării nu vor fi doar simptomatice, ci ireversibile.
Răspuns. Aceste efecte sunt recunoscute atât de eugenistul și satanistul Bill Gates, marele „filantrop”, cât și de companiile producătoare și laboratoare independente. Alterarea ADN-ului este ireversibilă.

Dr. David Martin afirmă că efectele vaccinării nu vor fi doar simptomatice, gen să distrugă organele și atât, sau să te omoare și atât, ci la unii oameni vor duce într-adevăr la mutație totală – ceea ce îi va tranforma cu totul în hibrizi, în transumani.

„Moderna a apărut ca urmare a faptului că s-a putut dovedi că ARN-ul Mesager poate fi transfectat în Genomul Uman, astfel încât să-l rescrie!”[1]

5. Campaniile de vaccinare au în vedere controlul total, nu sănătatea oamenilor.
Răspuns. „Pandemia” a fost doar un pretext pentru injectarea oamenilor cu nanotehnologie, în vederea stabilirii unui sistem de identificare digitală strâns legat de corpul uman, la nivel de ADN.

6. De ce cei injectați emit un cod MAC?
Răspuns. Da, cei injectați emit în mod straniu și inexplicabil un cod MAC de identificare a unei interfețe de comunicare în rețea. Codul MAC reprezintă adresa unică de identificare a unui dispozitiv în rețea. Cu alte cuvinte, trupurile oamenilor injectați se identifică în rețea printr-un cod MAC ce poate fi depistat pe portul bluetooth al unui telefon ce are instalat sistemul de operare Android. Oricine poate face acest test.

7. De ce se lipesc magneții de locul injectării?
Răspuns. Magneții se lipesc de locul injectării întrucât ceva cu proprietăți magnetice a fost introdus în corpul celor injectați. Este vorba de proteine magnetice.

Amintiți-vă de afirmațiile dr. Pierre Gilbert făcute în 1995, despre vaccinurile magnetice.

Spune el că acele vaccinuri magnetice vor face posibil controlul oamenilor. Vaccinurile vor conține „cristale lichide” care se vor așeza în creier, care va deveni un microreceptor de câmpuri electromagnetice, iar prin undele de joasă frecvență trimise din exterior, oamenii vor fi transformați în zombi, adică vor putea fi controlați de la distanță.

8. Oare cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, adică organisme modificate genetic?
Răspuns. Da, cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, organisme modificate genetic. Scopul este alterarea semnături Creatorului din ADN-ul uman și înlocuirea ei cu semnătura noului stăpân, Lucifer.

Cu mulți ani în urmă (1986) un cercetător evreu a descoperit că numele lui Dumnezeu este codificat sub formă de legături

În clipul de mai jos Dr. McCullough afirmă:

„Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că oamenii care au luat vaccinul au acum de fapt o modificare permanentă a genelor lor, că ei înșiși au codul pentru această proteină periculoasă din Wuhan… că ei înșiși, ani mai târziu, ar putea produce proteina spike fie la un nivel scăzut cronic pentru a provoca boli, fie la un nivel inductibil… Aceasta este de departe cea mai îngrijorătoare lucrare care a fost publicată de la lansarea vaccinurilor. Și dacă este adevărat, noi am putea avea probleme reale, deoarece celulele părinte l-ar transmite celulelor fiice. Asta înseamnă că gametocitele, adică sperma și ovul [celulele], vor conține o parte din acestea (proteine spike) și le vor transmite copilului și nu vom putea niciodată scoate această proteină spike din specia umană.”

9. Care sunt efectele juridice ale injectării cu ARNm?
Răspuns. Conform legislației în vigoare în SUA, viul nu poate fi patentat, însă orice modificare a viului poate fi patentată. Prin injectarea cu ARNm se produc modificări ale ADN-ul în cei injectați. Persoanele care au ADN-ul modificat nu mai sunt oameni, ci trans-umani, organisme modificate genetic, care conform legislației în vigoare, pe de o parte, nu mai sunt oameni și nu se mai bucură de drepturile omului, iar pe de altă parte devin proprietatea deținătorului de patent.

Gen. Emil Strainu, despre organismele modificate genetic prin vaccinare

Dr. Chinda Brandolino, medic legist din Argentina:

„Atunci când dvs., printr-un vaccin cu adenoviros, modificați genomul, acea persoană vaccintată este o persoană trans-genică, trans-umană, și din punct de vedere legal și al dreptului internațional, devine proprietatea celui care deține patentul. Însă cel mai dramatic lucru dintre toate e că, pentru trans-umani, nu se vor lua în considerare drepturile umane pe care le cunoaștem.

Încă nu am avut timp să vorbesc cu dvs., dar situația este foarte gravă și am senzația că oamenii noștri -cum s-a întâmplat recent – nu își dau seama de gravitatea situației cu care ne confruntăm. Nu este numai boala pe care o vor produce, de foarte multe ori mortală, ci faptul că supraviețuitorii vor avea genomul modificat și că această modificare se va transmite urmașilor. Și pentru că i s-a modificat genomul, această modificare este patentată. Și tot ce este patentat, aparține celui care a patentat.

Nu știu dacă înțelegeți ce vă spun , iar asta trebuie să vă facă pe voi azi, să ieșiți de aici cu toată puterea, pentru a recurge la toate mijloacele pentru a avertiza populația, pentru că este ultima posibilitate pe care o mai avem. Astăzi voi trebuie să fiți soldați! Trebuie să fim soldați, să alertăm populația.”

Totul se lucrează în tăcere. Ideea este că „vaccinații” nu mai pot pretinde să fie apărați învocând drepturile omului, și nici să uzeze de dreptul la informare din partea stăpânilor lor. Prin „vaccinare” au devenit sclavi, fără drepturi.

10 Există un plan de exterminare a omenirii?
Răspuns. Da. Există numeroase dovezi care relevă faptul că Oculta satanică urmărește reducerea populației sub un miliard, iar cei rămași să fie reduși la statutul de sclavi.

Bill Gates vrea să țină sub control creșterea populației prin vaccinare. Acesta este adevătatul motiv pentru care eugenistul și satanistul Bill Gates investește în vaccinuri.

Aș putea să aduc mai multe mărturii, dar cred că acestea sunt sificiente pentru cititorul de bună credință.

Iată și o altă mărturie difuzată pe postul de televiziune OTV în anul 2011:

Acum ascultați-l pe Albert Bourla, care afirma la una din întâlnirile de la Davos, a Forumul Economic Mondial că

„Este ca un vis, pe care l-am avut împreună cu echipa de conducere, când am început în 2019. În prima săptămână ne-am întâlnit, în ianuarie 2019, în California, pentru a stabili scopurile pe următorii 5 ani, iar unul dintre ele a fost ca până în 2023, a fost să reducem populația lumii cu 50%. Eu cred că astăzi acest vis a devenit realitate.

Așadar, directorul executiv al Pfizer recunoaște pe față că unul din scopurile echipei sale de conducere (a companiei Pfizer) era acela de a reduce populația lumii cu 50%.

Unde sunt acum cei care negau vehement în presă și mass media intențiile Ocultei satanice de a reduce populația lumii? Cu ani în urmă Bill Gates vorbea de o reducere cu 10-15%, iar acum Albert Bourla avansează cifra de 50%.

Bibliografie

[1] Vigilant Fox

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , | Lasă un comentariu

Este noua ordine mondială o ordine satanică? (V)

ONU și noua ordine mondială

Ambasadorul britanic pentru pace la Națiunile Unite, Jane Goodall, a declarat că populația trebuie redusă cu 90%!

Lumea tot mai crede că ONU e o organizație pentru „pace” și pentru oameni, însă această organizație are strânse legături cu ocultismul și marxismul, iar ambele cu satanismul. ONU a fost creat pentru a implementa planurile Societății Teosofice și ale marxismului de instituire a noii ordini mondiale satanice, odată cu trecerea în noua eră a Vărsătorului.

Mai jos aveți declarațiile din 22 iulie a lui Jane Goodall în timpul Forumului Economic Mondial 2022.

Ea a spus că nu vor fi probleme dacă populația lumii va scădea.

„Nu ne putem ascunde de creșterea populației umane, pentru că știm că stă la baza atâtor de multe alte probleme. Toate aceste lucruri despre care vorbim nu ar fi o problemă dacă ar exista densitatea populației de acum 500 de ani.”

Cu alte cuvinte, suntem prea mulți. Nu este singura și nici prima care afirmă asemenea aberații sataniste.

Mergem mai departe cu cercetarea și aflăm că rabinul Alon Anava spune lucrurilor pe nume în 2 minute: ONU este o organizație teroristă!

 

„Fiecare guvern din lume are în spate un guvern secret care conduce spectacolul. Crezi că președintele, primul ministru, crezi că ei conduc? Aceștia sunt doar marionete, 100% păpuși. Ei controlează armatele, națiunile, guvernele din lume, toți banii din lume. Ei sunt cele mai bogate familii din lume, Rothschild și Rockefellers. Și vă pot spune un lucru, și anume, că oricine a făcut foarte mulți bani, într-un interval de timp foarte scurt, este dintre ei.

Și credeți că Mike Zuckerberg deține Facebook? Și el este doar o marionetă. Facebook a fost creat pentru manipulare. Același lucru cu Youtube, același lucru cu WhatsApp , Instagram și Netflix, toate.

Cum a devenit Netflix atât de mare? Cu angajatorii? Ci prin puterea banilor nesfârșiți deținuți de aceștia din lume. Și este cum mult mai mult decât atât.
Primul râzboi a fost proiectat de ei. Al doilea război a fost conceput tot de ei. Federal Reserve (FED), despre care americanii cred că aparține guvernului american, nici măcar nu aparține gvernului. Este o organizație privată.

NASA, CIA, asasinarea lui JFK, care a fost primul care a vorbit vreodată despre asta, a primit un glonț în cap. Inutil să mai spun că atacul asupra turnurilor gemene nu a fost a lui Bin Laden. Totul a fost o adendă mare pentru că trebuiau să meargă în Afganistan. Știți de ce? Pentru a monta conducte de petrol în mare. Un mare spectacol.
Am fost păcăliți și milioane de americani aplaudă, că vom duce un război împotriva terorii. Ați fost păcăliți. Și credeți că este diferit în Israel?
Știți că Israel a fost construit de francmasoni, adică de sioniști? Nu e nimic aici kosher (curat). Cine a aprobat declarația de independență a Israelului? ONU, desigur. O organizație a păcii și unității și a iubirii tuturor? Nu. Este o organizație teroristă contruită de Noua Ordine Mondială. Și ei au aprobat declarația Israelului. Toți fondatorii țării Israel sunt francmasoni.”

Așadar, ONU este o organizație teroristă, satanică, care promovează o nouă ordine mondială satanică.

Mai jos aveți o altă mărturie, de data aceasta mai veche, din 1993, difuzată la televiziunea din SUA. Au trecut de atunci 30 de ani.

Planul de implementare pentru noua ordine mondială acționează pe trei direcții: politic, economic și religios. Pe plan religios acționează pprin mișcarea ecumenică.

„Conspiratorii acestei lumi știu că omenirea are nevoie de un fel de religie, chiar dacă este una falsă. (Statele Unite ale Religiei – un vis de pace). Așa că au un plan ca să ne bage pe gât o religie mondială ocultă, de tip new age. Așadar, sunt trei aspecte ale Noii ordini mondiale:
noua ordine mondială economică, în care un cip computerizat ne va fi ingencat în mână sau pe frunte, ca și mijloc de urmărire, monitorizare și identificare a noastră. De asemenea, acesta va fi folosit pentru achizițiile noastre, printr-o simplă scanare.”

„Acest grup illuminati, care controlează toți banii din lume prin intermediul băncilor centrale și Federal Reserve, și de fapt toate guvernele; deci acești oameni au de gând să implementeze o formă de guvernământ planetar care este unică în istoria umanității. Reprezintă un sistem de înrobire totală printr-o formă de comunism și fascism, ce este controlată de o ierarhie aflată în Europa, și pe care Anthony o denumește „oligarhie”. Acești oameni sunt inspirați de satana, și avem termenul din Biblie și se referă la diavol. Pe ei îi mână satana de la spate pentru a aduce o formă mondială de guvernământ asupra fiecărei națiuni de pe Pământ.”

După cum puteți constata planurile pentru o nouă ordine mondială satanică sunt publice de cel puțin 30 de ani și cu toate acestea clerul ortodox, cu puține excepții, refuză să accepte această realitate. Refuză să informeze pe creștini despre pericolul care ne pândește. Din nefericire, ceea mai mare parte a ierarhiei și a teologilor au căzut în plasa ecumenismului satanic. Care să fie motivul acestei tăceri culpabile? Nu vreau să fac speculații. Fiecare să tragă singur concluziile care se impun. Faptele vorbesc de la sine.

În urmă cu 30 de ani, autoritățile bisericești îndemnau pe credincioși să accepte buletinele electronice de identitate, pe motiv că nu sunt semnul despre care se vorbește în Apocalipsa. Apoi, în urmă cu 10 ani, purtătorii de cuvânt ai Bisericii au atacat pe părinții duhovnici care avertizau asupra pericolului adăugării datelor biometrice pe cipul de pe documentele electronice de identitate, afirmând că această acțiune nu are nimic de a face cu avertismentele din Apocalipsa.

Astăzi, când milioane de oameni sunt cipați cu cipuri RFID, iar alte sute de milioane injectați cu nanotehnologie, ierarhia Bisericii tace din nou și își lasă turma încredințată lor pradă lupilor sataniști ai noii ordini mondiale. Și în al unsprezecelea ceas ierarhia alege să tacă. Nu vreau să judec pe nimeni. Iisus Hristos este Judecătorul. Intenția mea este de a trezi conștiințele adormite și hipnotizate, pentru că Domnului nostru Iisus Hristos nu voiește moartea păcătosului, ci să se întoacă de la rău și să fie viu.

În ultimii doi ani am văzut cum toate Bisericile Ortodoxe din lume au susținut campania de injectare cu otrăvuri a credincioșilor. Și asta în frunte cu Bartolomeu, patriarhul ecumenic. Nu este o presupunere, ci un fapt. Ierarhia Bisericii, cu rare excepții, a susținut genocidul pus la cale de sataniști precum, Bill Gates, Klaus Schwab, Anthony Faucci, Todros, von der Layden, și a împins pe credincioși spre sinucidere prin injectare cu nanotehnologie, oxid de grafen, ARNm și alte otrăvuri.

Îmi doresc ca ierarhia Bisericii să înceteze a mai susține acțiunile satanice ale guvernanților. Îmi doresc ca toți ierarhii și preoții să conștientizeze că susținerea campaniilor de injectare cu ARNm și nanotehnologie îi face părtași la genocid. Mă rog pentru toți ca să se întoarcă de la susținerea acestui genocid. Mă rog ca Dumnezeu să-i scoată din mișcarea ecumenică care are ca scop impunerea unei religii unice satanice.

Mâine voi veni cu amănunte care argumenta faptul că injectarea serurile Pfizer și Moderna reprezintă o acțiune criminală.

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Șeful ONU pentru alimente avertizează

Șeful ONU pentru alimente avertizează asupra „haosului”, „iadului”, „devastării” din cauza FOAMETEI… așteptați-vă la controlul prețurilor, raționalizarea alimentelor și incriminarea celor care se pregătesc.

Oare chiar așa va fi? Nu putem ști cu exactitate. Ceea ce știm este că David Beasley nu este un profet, ci doar un prezentator a planului ce este în derulare. Foametea de care vorbește este planificată. Ea nu va lovi la fel peste tot, ci va fi diferită de la o zonă la alta, însă va afecta omenirea în întregul ei.

De pe site-ul Natural News aflăm că evenimentele se desfășoară cu exactitatea unui ceasornic. Ați observat că tot ceea ce a apărut pe scena mondială chiar acum – deficitul de alimente, inflația, criza energetică, escaladarea războiului, decesele prin vaccin și multe altele – au fost prezise cu mult înainte de Natural News, InfoWars și alte instituții de presă alternative? Singurii oameni surprinși de toate acestea sunt masele ignorante care nu citesc media alternativă. Pentru cei care o fac, este ca și cum ar urma un scenariu de la Hollywood care se joacă în viața reală.

Îmi amintesc de Scenariul pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale, editat de Fundația Rockefeller în mai 2010, adică acum 12 ani, în care este prezentat planul de acțiune pentru guvernele națiunilor. „Scenariul” nu este un document profetic, ci unul de planificare.

Ideea este simplă, dacă nu acționăm, sau dacă credem că suntem prea mici să acționăm, atunci tot ceea ce a fost planificat se va împlini. Așadar, depinde de alegerile noastre când și cum se vor împlini planurile Ocultei satanice.

Este posibil ca lururile să se desfășoare astfel:

  • – o penuria de alimente, larg răspândită, lovește Europa în această iarnă și până în 2023 și mai departe.
    – o penuria de alimente lovește America în 2023 și persistă ani de zile din cauza lipsei de îngrășăminte.
    – guvernele inițiază controale ale prețurilor produselor alimentare. Acest lucru duce la agravarea penuriei și a tulburărilor civile pe scară largă.
    – guvernele introduc apoi raționalizarea ca mijloc de control, probabil folosind tehnologia de urmărire a covid-19 prin aplicații pentru telefoane mobile care sunt reutilizate în scopul implementării înfometării în masă.

În cele din urmă, guvernele vor incrimina pe cei care se pregătesc și încep să prezinte povești despre „cei care își fac provizii” care îi fac pe toți ceilalți să moară de foame.

Șeful ONU pentru alimentație a avertizat joi că lumea se confruntă cu „o furtună perfectă peste o furtună perfectă”… „Altfel, va fi haos în toată lumea”, a declarat directorul executiv al Programului Alimentar Mondial, David Beasley, într-un interviu de la Associated Press.

„Dacă nu ajungem la acești oameni, veți avea foamete, foamete, destabilizarea națiunilor, spre deosebire de orice am văzut în 2007-2008 și 2011, și veți avea o migrație în masă.”

„Dacă nu trecem repede peste acest lucru – și nu mă refer la anul viitor, mă refer la anul acesta – veți avea o problemă cu disponibilitatea alimentelor în 2023”, a spus el. „Și asta va fi un iad.”

Ceea ce directorul Programului Alimentar al ONU, David Beasley, nu realizează este faptul că guvernele lumii sunt cele care au creat această problemă a foametei, iar mai mulți bani în mâinile Națiunilor Unite nu vor remedia această problemă. ONU este un cartel de putere globalist malefic, anti-uman, care face de fapt parte din problemă. Dacă doriți să hrăniți oamenii lumii, îndepărtați guvernele din cale și lăsați piața liberă să rezolve problemele de distribuție și producție a alimentelor.

Domnul nostru Iisus Hristos ne învață să nu ne îngrijim ce vom mânca sau ce vom bea, sau cu ce nevom îmbrăca, dar asta nu înseamnă indiferență, ci doar eliberarea de orice frică și stres.

Dacă observăm că ne vom confrunta cu o criză alimentară și energetică, provocată artificial, este de dorit să ne pregătim din timp, pentru a limita cât mai mult efectele lipsei de alimente și energie.

Ce putem face? În primul rând, să ne pregătim mental, prin testarea limitelor. Postul este un bun mijloc de testarea a limitelor și a voinței de a nu ceda în fața fricii și a amenințărilor.

Orice persoană poate trăi minim 7-10 zile numai cu apă. Este bine să știți acest lucru! Dacă nu aveți mâncare, nu intrați în panic! Puteți trăi minim 7-10 zile numai cu apă.

Din propria experiență, vă pot asigura că se poate trăi minim 40 de zile numai cu apă. Și mă bucur că pot să vă împărtășesc această experiență.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni, dacă în această iarnă ne vom confrunta cu pene de curent, de gaz și blocarea lanțului de aprovizionare cu alimente și bunuri de consum, sau cu explozia inflației. Toate acestea au fost anunțate de luni de zile.

Este un proverb care spune că „Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în traistă”. Dumnezeu ne-a dat, din belșug apă și alimente, acum rămâne ca noi, luând exemplul furnicii, să ne îngrijim să ne facem rezerve de apă și alimente pentru câteva luni în care nu vom putea cumpăra nimic. Ideea este să nu ne mai bazăm câteva luni pe cumpărături. Să ne închipim că plecăm undeva în munți, la o cabană, unde șase luni suntem complet izolați, perioadă în care trăim cu ce avem.

„Paza bună trece primejdia rea”, spune o altă vorbă înțeleaptă.

O pană de curent de câteva zile va arunca lumea în haos. Fără nici o exagerare! Imaginați-vă dacă la iarnă veți putea trăi în apartament sau în casă fără curect electric 10 zile. Dar dacă pana este de 30 sau 60 de zile? Ce veți face? Cum vă veți descurca? În orașe apă nu va fi, nici alimente, nici transport, nici căldură, nici gaze, nici tranzacții financiare. Unde vă veți duce?

Soluția este să ne trezim la realitate și să luăm în calcul riscurile cu care ne vom confrunta.

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Despre criza majoră și globală ce va veni

Ce este criza? „Criză” provine de la cuvântul grecesc „crisis” care înseamnă punct de cotitură.

Criza poate fi definită ca o situație serioasa sau un punct de cotitură generat de un pericol sau de o oportunitate (Hoff, 1995). Gerald Caplan spunea așa:

„criza apare când o persoană se confruntă cu o problemă pentru care nu are o soluție imediată și care pe moment pare de nedepășit.”

El mai spunea:

„O criză apare atunci când o persoană se confruntă ca un obstacol important în viață și care pare pentru un timp insurmontabil prin utilizarea metodelor obișnuite de rezolvare a problemelor” (Caplan, 1964).

Eu aș numi criza o acțiune de spargere și rupere, sau de disoluție și distrugere a unei ordini existente. Din această perspectivă, o criză majoră, pe mai multe planuri, sau pe toate planurile, înseamnă distrugerea ordinii actuale și apariția haosului. Criza, prin distrugerea ordinii, crează haos. Este nevoie de o criză pentru a ajunge la haos.

Este nevoie de criză? Unii spun că, da. Și unul dintre aceștia a fost David Rockefeller care spunea că

„tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”.

Pentru a trece la o nouă ordine este nevoie de distrugerea vechii ordini. Însă pentru a distruge ordinea actuală este nevoie de ceea ce numim criză. O criză majoră. Criza duce la dezordine și la haos. Așadar, pentru a ajunge la o nouă ordine, mai întâi este nevoie de haos. Interesant acest cuvânt. Parcă l-am mai auzit undeva.

Acest cuvânt „haos” îmi aduce aminte de sintagma mult îndrăgită de masoneriei: ORDO AB CHAOS (ordine din haos). Dintre cei neinițiați, puțini sunt cei care înțeleg adevăratul sens al acestor cuvinte.

La ce se referă aceste cuvinte „ordine din haos”? Se referă la crearea unei noi ordini din haosul apărut în urma distrugerii vechii ordini. Așadar, criza majoră, care ne este pusă în față, are drept scop distrugerea actualei ordini.

De ce este nevoie de acest lucru? Pentru a putea trece la o nouă ordine, spun ei, „mai bună”, „mai echitabilă”.

Auzim vorbindu-se despre criză climatică, alimentară, de apă, energetică, politică, socială, identitară, religioasă și multe alte tipuri de crize. Problema este că cele mai multe din aceste așa zise crize sunt false. Sunt create artificial. Se încearcă declanșarea unor crize în mod artificial. Întrebarea este: ne afectează sau nu aceste „crize”?

Dacă ar fi să vorbim de „criza climatică” pare că nu ne afectează chiar atât de direct, întrucât acționează la nivelul deceniilor sau poate a secolelor. Însă când vorbim de o criză alimentară sau de apă, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. De asemenea, în cazul unei crize energetice. De ce? Îmaginați-vă o criză energetică, provocată de condițiile climatice sau de un atac cibernetic.

Dacă nu există alimentare cu energie, sau dacă infrastructura este distrusă, atunci toate sectoarele de activitate ale societății sunt paralizate. Fără energie nu poți să faci nimic. Nu mai există aprovizionare cu alimente și apă, transportul este paralizat, comerțul este paralizat, comunicațiile sunt paralizate, iar banii sunt blocați în conturi.

Cu alte cuvinte, printr-o criză energetică lumea, de la un capăt la altul, este aruncată într-un adevărat haos. Oamenii nu vor mai putea comunica, avertizările vor fi imposibile. Există pericolul ca această mare criză energetică să declanșeze în lanț multe alte crize, care vor duce cu adevărat la un haos, care va afecta în mod profund întreaga omenire. Vor apare, probabil, mari mase de oameni care vor migra dintr-un loc în altul, în căutarea unor condiții de viață mai bune. Oamenii se vor bate și se vor ucide, unii pe alții, pentru subzistență. Își vor distruge proprietățile și totul va fi un haos.

Acest haos este alimentat și lăsat deliberat să crească, pentru că servește scopurilor francmasoneriei și Ocultei satanice, care urmărește ca din haosul vechii ordini să instituie noua ordine mondială și un guvern mondial.

Acesta este scopul ascuns din spatele crizelor cu care tot suntem amenințați. Ele nu apar întâmplător, ci toate sunt provocate planificat. Războiul este provocat. Războiul din Ucraina, care este prezentat ca o cauză a crizei energetice și alimentare, sau a transporturilor, nu este decât un pretext.

O criză energetică o poți declanșa foarte ușor prin închiderea unor întrerupătoare. La fel și în cazul internetului. Nu este nevoie de un război, dar este nevoie de un pretext, ca să ai pe cine da vina, iar cei care declanșează aceste crize să poată rămâne în continuare în umbră.

Ideea este că omenirea trebuie determinată să accepte de bună voie să renunțe la libertate, în speranța că vor mai putea reveni la ceea ce a fost înainte de „pandemie”, în speranța că vor putea primi un pahar de apă și o bucată de pâine și în speranța că vor mai putea trăi un pic aici pe Pământ.

Când omul uită de viața veșnică și de Dumnezeu devine rob al acestei vieți și al demonilor care controlează lumea aceasta materială. De aceea, mai presus de orice este important să observăm că ne aflăm într-un război duhovnicesc, nu unul material, politic sau economic.

De ce o nouă ordine? De la ce ordine la ce ordine?
De la ordinea creștină la noua ordine luciferică. Dar aveți în minte mereu că satanismul întoarce totul pe dos.

Generalul Albert Pike, Marele Comandant, suveran pontif al francmasoneriei universale, dând instrucțiuni celor 23 de consilii supreme ale lumii.

„Ceea ce trebuie să spunem mulțimii este că ne închinăm unui zeu, dar este zeul pe care îl adorăm fără superstiție. Vouă, suverani mari inspectori generali, vă spunem acest lucru și puteți să le repetați fraților de gradele 32, 31 și 30 – religia masonică ar trebui să fie menținută, de către noi toți inițiați de grade înalte, în puritatea doctrinei luciferiene.”

„Dacă Lucifer nu ar fi dumnezeu, oare Adonay (Dumnezeul creștinilor) ale cărui fapte dovedesc cruzime, perfidie și ura față de om, barbarie și repulsie față de știință, L-ar calomnia Adonay și preoții Săi?”

Da, Lucifer este dumnezeu și, din păcate, Adonay este și Dumnezeu, căci legea veșnică este că nu există lumină fără umbră, nu există frumusețe fără urâțenie, nu există alb fără negru, căci absolutul nu poate exista decât ca doi zei. Întunericul fiind necesar pentru ca lumina să-i servească drept folie, așa cum piedestalul este necesar statuii, iar frâna locomotivei.”

„Astfel, doctrina satanismului este erezie, iar religia filozofică adevărată și pură este credința în Lucifer, egalul lui Adonay, dar Lucifer, zeul luminii și zeul binelui, se luptă pentru omenire împotriva lui Adonay, zeul întunericului și rău”

Din afirmațiile de mai sus putem observa că pentru masoni, Lucifer este zeul cel bun, iar Dumnezeul Bibliei, Adonay, este cel rău.

Noua ordine mondială pe care o promovează de peste 100 de ani teosofii, membrii organizațiilor oculte, vrăjitorii, ghicitorii, astrologii noii ere, iezuiții și papa, este o ordine luciferică.

Albert Pike în cartea sa „Morală și Dogmă” afirmă că „Masoneria este identică cu Misterele antice”, ceea ce înseamnă că toate învățăturile lor din toate cărțile lor sunt exact aceleași cu Misterele antice, păgâne și satanice! [p. 624, Învățături pentru gradul 28]

Leo Zagami, un fost illuminati convertit la sufism, ne confirmă faptul că cercurile New Age sunt influenţate de grupările satanice, AMORC, OTO, martinişti, rosicrucieni şi alte societăţi secrete. Ei cred că pot controla lumea prin ritualuri satanice. Printre multe alte lucruri afirmă că

Noua ordine mondială foloseşte la implementarea fascismului la scară globală. Pentru atingerea acestui scop ei se folosesc de tehnologie, de alte modalităţi precum microcipurile, tehnologia de supraveghere şi aceasta pentru a controla toate aspectele vieţii noastre. În zilele noastre supravegherea video este generalizată şi astfel ajungem să nu mai dispunem de intimitate.”[1]

La conducerea illuminati, spune Leo Zagami, există spirite, entităţi demonice, care îi controlează pe aceşti oameni. Satanismul are legături cu serviciile de informaţii şi cu tehnologia pentru controlul populaţiei.

„Tehnologia spiritelor este ceva necunoscut populaţiei de rând, este o tehnologie metafizică, nu este fizică. … Elitele de frunte nu aparţin unui rit anume, deoarece aceştia sunt satanişti.”

Așadar, crizele despre care veți tot auzi în mass-media și la TV sunt doar pretexte care să justifice restrângerea libertăților personale și instituirea noii ordini mondiale satanice, adică anticreștine.

În acest context, ce putem face fiecare dintre noi?

În primul rând trebuie să conștientizați existența acestor planuri satanice, să înțelegeți că nu sunt de glumă. Elitele satanice care conduc lumea vom să ne predea demonilor și lui Lucifer, cel care răzvrătit împotriva lui Dumnezeu. Dacă dormim sau dacă ne temem, atunci planurile lor se vor împlini.

Ce trebuie să facem? Să acționăm și să spunem un nu hotărât acestor planuri. Să le demascăm și să ne opunem implementării lor. Cum? Cât se poate de pașnic. Prin refuz categoric.

Nu acceptați otrăvirea și injectarea cu nanotehnologie și ARNm! Nu vă cedați libertatea! Refuzați orice documente biometrice!
Iertați pe toți, rugați-vă mai mult și faceți milostenie din tot ceea ce vă prisosește.
Fiți uniți!

Bibliografie

[1] Leo Zagami despre controlul mondial, https://www.youtube.com/watch?v=QOHjitwMjjQ

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , | Lasă un comentariu

Este noua ordine mondială o ordine satanică? (IV)

ONU și Antihristul

Iezuiții, împreună cu sioniștii, se pregătesc să pună întreaga lume sub președenția Națiunilor Unite (ONU) sub conducerea unui singur om, antihristul, pe care îl vor pune în funcția de președinte al ONU. Deocamdată, cea mai înaltă poziție la ONU este funcția de „secretar general”. Locul președintelui ONU este vacant, ca să poată fi ales primul, dar și ultimul președinte.

Antihristul va fi ales președinte al ONU când va veni vremea pentru a fi propulsat ca guvernator al întregii lumi. Când națiunile lumii vor fi pregătite printr o criză multiplă de proporții pentru o formă unică mondială de guvernare, atunci va fi ales președintele Națiunilor Unite (ONU), stăpânul lumii.

Sfântul Lavrentie de Cernigov (1868 – 1950) spune așa:

„Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.”

Apoi adăuga:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.”

Să ne mai mire spunele lui în aceste zile când ne pândește un război nuclear? Eu cred că ar trebui să fim înțelepți, cum spune Domnului nostru Iisus Hristos, și să cunoaștem semnele vremii. Asta ar trebui să ne îndemne să fim mai buni unii cu alții, să înțelegem vicleniile demonilor și să nu le mai facem jocul, dezbinându-ne între noi. De asemenea, să lăsăm viața lumească și să ne apropiem mai mult de Dumnzeu prin rugăciune, iertare și milostenie.

Antihristul va fi primul și ultimul președinte al Națiunilor Unite (ONU). Având în vedere că sioniștii sabatieni au pregătit oameni pentru toate pozițiile cheie – vor provoca o criză economică de mari proporții, fără precedent, așa încât Marea Depresiune economică din anii 1930 va fi surclasată ca un crash financiar foarte mic.

Prin această viitoare criză planetară, valoarea banilor din întreaga lume va coborî la zero și întregul sistem economic se va prăbuși. Acest lucru va duce la distrugerea economiilor tuturor țărilor, deoarece circulația banilor lichizi pentru economie este de aceeași valoare și importanță ca circulația sângelui în organismul uman.

Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi digitale (bani digitali) astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui.

După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore guvernarea unui salvator (antihristul) care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul pierderii propriei libertăţi a fiecarui cetățean. Această criză economică va crea un haos fără precedent. Din acest haos națiunile vor fi scoase la liman de un „salvator”, antihristul, care va apare ca un geniu la nivel planetar pentru a „salva” lumea.

Stareţul Tadei de la Vitovniţa spune că atunci

„când veți vedea criza economică că ia proporții în întreaga lume, atunci să stiți că arătarea în public a antihristului este aproape.”

Dar să nu ne pierdem nădejdea, ci să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ca în marea Sa milă să ne îngăduie vreme de pocăință și să mai amâne aceste vremuri cumplite. Criza economică bate la ușă. A fost deja anunțată ca iminentă. Dar de noi depinde cât de aproape sunt vremurile când antihristul se va arăta public. Să ne întoarcem la Dumnezeu și El va amâna acele vremuri. Altfel, ele se vor împlini în timpul vieții noastre.

Vorbind despre vremurile de pe urmă, Sfântul Lavrentie de Cernigov spunea:

„Vor veni aşa vremuri când vor umbla din casă în casă ca lumea să semneze pentru acel «singur împărat» pe pământ şi se va face un recensământ al populaţiei foarte drastic. Vor intra în casa omului iar acolo sunt soţul, soţia şi copiii, şi soţia îl va ruga pe soţ să semneze căci altfel nu va putea cumpăra nimic pentru copii: «hai, soţule, să ne înscriem şi noi căci avem copii şi dacă nu ne înscriem nu vom putea face nimic», iar soţul îi va răspunde: «iubita mea soţie, tu fă cum vrei, eu însă sunt pregătit să mor mai bine pentru Hristos, decât să semnez ceva pentru Antihrist». Aşa de tragic viitor vă aşteaptă.”

„Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui Antihrist şi el va fi pus împărat. Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă. Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie (perfidie). Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului.”

Acum trăim asemenea vremuri când se construiesc biserici de zid și se lasă în paragnă biserica din sufletul credincioșilor. Cum? Oare cum așa? Oare nu se fac slujbe în biserici? Da, se fac, însă în același timp Biserica este subminată din interior prin ecumenism, promovarea politicilor new age-iste și a genocidului prin otrăvire cu așa zisele „vaccinuri”. Astăzi misiunea Bisericii este doar de formă. Îmi pare rău să o spun, dar acesta este adevărul. Tot ce se face este mai mult de fațadă. Ceea ce primează sunt banii, averile și slava. Privind în jurul meu, îmi dau seama că Sf. Lavrentie aveau mare dreptate. Și nu este singurul care atrag atenția asupra acestei stari de fapt.

Totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie, dar puțini sunt cei care pricep această „taină a fărădelegii”.

Va fi război, continuă Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea. Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.”

Ce fel de război va fi, de vor dispare oamenii și animalele? Pare că va fi un război nuclear. Dar înainte de război Dumnezeu va îngădui tot felul de boli pentru oamenii cei slabi. „Pandemia” din zilele noastre este fabricată de oameni ce slujesc demonilor, însă este posibil ca în nebunia lor să folosească arme biologice de distrugere în masă. Una din aceste arme sunt așa zisele „vaccinuri”.

Întrebarea este, cum ne pregătim pentru acele vremuri? Ne mai gândim cum să ne salvăm averile sau să cum să lăsăm moștenire copiilor, sau ne gândim cum să dobândim viața veșnică și împărăția lui Dumnezeu?

Ne îngrijorăm ce vom mânca, ce vom bea, cu ce ne vom îmbrăca, sau căutăm mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui?

În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atunci pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. n.). Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

Gândiți-vă și voi, ce bombe vor fi atât de puternice să topească fierul și pietrele? Bombele nucleare și termonucleare.

Să revenim la ONU și liderul mondial. Robert Muller, fostul secretar general asistent al Naţiunilor Unite este astăzi o persoană influentă în domeniul spiritual înlăuntrul Naţiunilor Unite. El mai este numit şi „profetul speranţei” de la Naţiunile Unite. El a scris:

„Trebuie să înaintăm cât de repede posibil spre o guvernare mondială, o religie mondială, sub un singur lider mondial.” [2]

În cartea, „Conspiraţia Vărsătorului” de Marilyn Ferguson arată că, influenţa de frunte în această „trezire” spirituală new age-istă, a avut-o preotul iezuit Pierre Teilhard de Chardin.”

Să vedem ce a avut de zis Robert Muller despre acesta:

„Teilhard de Chardin a văzut întotdeauna Naţiunile Unite ca pe întruparea instituţională progresivă a filozofiei sale.”[3]

Robert Muller spune în continuare:

„Teilhard de Chardin l-a influenţat pe tovarăşul său, părintele de Breuvery, i-a inspirat pe colegii săi care au iniţiat un proces amplu de gândire globală pe termen lung la ONU, lucru care a afectat multe naţiuni şi oameni din toată lumea. Eu însumi am fost profund influenţat de Teilhard.”[4]

Robert Muller spune:

„Orice teilherdian va recunoaşte în aceasta transcedenţa spirituală pe care acesta a anunţat-o cu o aşa claritate ca fiind pasul următor în evoluţia noastră.” [5]

Deci, următorul pas va fi acela de la politică la cele spirituale.

Pierre Teilhard de Chardin era un preot francez iezuit, eugenicist şi marxist, un panteist, un evoluţionist – fiind implicat în falsul „Omului Piltdown” din 1912 – , umanist şi promotor al unei guvern mondial unic. El mai este cunoscut şi ca „tatăl New Age”.

„El a visat la o umanitate contopită cu „dumnezeu”, fiecare atingând propria dumnezeire la momentul punctului Omega. Această credinţă a inspirat pe mulţi dintre liderii New Age de astăzi.” [6]

Teilhard de Chardin este cunoscut pentru sinteza sa evoluţionistă, în care vorbeşte despre o unire a lumii minţii şi spiritului cu cea fizică. Această ideea îmi aduce aminte de afirmațiile repetate ale satanismului și neomarxistului Klaus Schwab despre unirea fizicului cu digitalul și biologicul, în a patra revoluție industrială, care nu schimbă ce faci, ci te schimbă pe tine.

Teilhard de Chardin spunea că:

„Nimeni nu poate nega că o rețea internă de legături (o rețea mondială) de afilieri economice și psihice este țesută cu o viteză din ce în ce mai mare, care ne învăluie și pătrunde constant mai adânc în fiecare dintre noi. Cu fiecare zi care trece, devine puțin mai imposibil să acționăm sau să gândim altfel decât în mod colectiv.”[7] [8]

În continuare, iată şi câteva din Chardin, pentru a aprofunda puţin învăţăturile sale care se constituie astăzi în spiritul filozofiei Naţiunilor Unite:

„E o lege a universului că, în toate lucrurile se află o existenţă precedentă. Înaintea fiecărei forme există o alta, mai puţin evoluată. Fiecare din noi evoluează spre dumnezeire.”

Ce îmi propun să fac, e să îngustez prăpastia dintre panteism şi creştinism, să descopăr ceea ce s-ar putea numi sufletul creştin al panteismului sau aspectul panteist al creştinismului.”

”Pot fi salvat numai prin unirea cu universul:” (asta este filozofie panteistă şi budistă).

„Cred că, Mesia pe care-l aşteptăm fără nicio îndoială, este Christosul universal; adică Cristosul evoluţiei.”[9]

Aceasta este filozofia lui Teilhard de Chardin, şi după cum puteţi vedea nu este deloc biblică, şi mai mult, este de fapt o blasfemie. Iată ce mai spune el,

„O convergenţă generală a religiilor asupra unui Christos universal care-i satisface pe toţi, aceasta mi se pare singura convertire posibilă a lumii şi singura formă în care poate fi concepută o religie a viitorului.” [10]

„Hristosul universal” nu este Iisus Hristos din Noul Testament, ci Antihristul, Mesia noii ere, viitorul lider al guvernului mondial.

Să ne oprim aici, pentru moment, și să reținem câteva conexiuni. După cum putem constata din afirmațiile sale, Teilhard de Chardin a fost un apostol al spiritualității new age, numit de unii „tatăl New Age”, adică al noii ere. Filosofia sa a pe foarte mulți, inclusiv pe Robert Muller și gândire globală pe termen lung la ONU, lucru care a afectat multe naţiuni şi oameni din toată lumea.

Fără a exagera, pot spune că Teilhard de Chardin a promovat o spiritualitate satanică, care a influențat profund teologia catolică și nu numai.

Însă legăturile ONU cu ocultismul nu se opresc aici. Vom dezvolta subiectul în articolul următor din această serie.

Bibliografie

[1] Zosima Pascal, Sfârșitul omului, cules din Sfintele Scripturi, Editura Fotini, Galați, 2010, pp. 195-202.
[2] Dwight L. Kinman, The World’s Last Dictator, Woodburn, Oregon:Solid Rock Book, Inc. 1995, p. 81.
[3] Robert Muller, ed., The Desire to be Human: A Global Reconnaissance of Human Perspective in an Age of Transformation, Miranana, 1983, p. 304.
[4] Robert Muller, Most of All They Taught Me Happiness, Garden City, NY Image Book, 1985, pp. 116-117.
[5] Robert Muller, Most of All They Taught Me Happiness, Garden City, NY Image Book, 1985, pp. 164.
[6] Dave Hunt and T.A. McMahon, The Seduction of Christianity: Spiritual Discertment in the Last Days, Harvest House Publishers, 1985, p. 80.
[7] Pierre Teilhard de Chardin, The Formation of the internal Noosphere, 1947.
[8] https://fusionanomaly.net/pierreteilharddechardin.html
[9] Teilhard de Chardin: Christianity and Evolution,” SCP Journal (19:2/3), p. 56.
[10] Teilhard de Chardin, Christianity and Evolution, Collins, 1971, p.130

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , | Lasă un comentariu

Este noua ordine mondială o ordine satanică? (III)

În articolele precedente am descoperit legătura dintre spiritism, teosofie și francmasonerie, precum și cea dintre teosofie și ONU. Dacă Lucifer este dumnezeul noii ere, atunci aceasta împreună cu noua ordine mondială vor fi stăpânite și controlate de Lucifer (Satan). Așa se explică atacul împotriva creștinismului și a moralei creștine. Noua religie a noii ordini mondiale, pe care o promovează actualul papă este religia lui Lucifer, este luciferism. Papa promovează o nouă ordine mondială și luciferismul, nu pe Dumnezeul Bibliei și nici pe Iisus Hristos, Mântuitorul lumii. Papa s-a exprimat public de mai multe ori în favoarea instituirii unei noi ordini mondiale, și a Crislamului.

Astăzi vom analiza legăturile dintre ONU și ocultism. Cu această ocazie vom introduce în scenă câteva personaje noi.

Un personaj interesant este Benjamin Creme[1], care susţinea că Hristosul este altul decât Iisus din Evanghelie. El afirma, începând din 1977, că Hristosul noii ere este printre noi sub forma lui Maitreya. Îl putem considera un fel de înainte mergător al Antihristului.

Cam în aceeaşi perioadă a activat şi Robert Muller[2], unul dintre cei mai activi new age-işti. A fost un sprijinitor al campaniilor lui Benjamin Creme. El susţinea că într-o bună zi lumea va cunoaşte „democraţia spirituală globală” şi că ONU trebuie să preia conducerea democraţiei mondiale ca unitate statal politică a lumii”.[3]

Robert Muller, fost secreter general asistent al ONU, spune:

„Trebuie să înaintăm cât mai repede posibil spre o guvernare mondială, o religie mondială, sub un singur lider mondial.”

David Spangler este unul dintre liderii proeminenţi ai mişcării New Age. El a fost, timp de trei ani, director la Fundaţia Findhorn şi este membru în conducerea organizaţiei Planetary Citizen, cel mai important for de promovare a ideii de „nouă ordine mondială” şi de „nouă eră”. De asemenea, David Spangler editează revista New Age Magazine. A scris în una din cărţile sale că:

Lucifer lucrează în fiecare din noi pentru a ne duce la plinătate. Îndreptându-ne spre o nouă eră, era împlinirii omului, fiecare dintre noi ajunge în punctul pe care eu îl numesc iniţiere (un act de consacrare lui Lucifer), uşa specială prin care trebuie să treacă fiecare individ dacă vrea să ajungă la adevărata plinătate şi în prezenţa luminii lui”.

Tot el ne oferă această opinie:

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială dacă nu va face legământ să-l venereze pe Satana. Nimeni nu va face parte din New Age fără a primi o iniţiere luciferică.”

Din cele prezentate până acum putem observa legătura dintre satanism, new age şi noţiunile de nouă ordine mondială şi nouă eră. Unul din scopurile Societăţii Teosofice şi a organizaţiilor new age-iste este instituirea unei noi ordini mondiale şi a unui guvern mondial.

Wiston Churchill, care a fost implicat în constituirea ONU, a afirmat:

„Crearea unei ordini mondiale autoritare este țelul suprem către care trebuie să tindem.”

Charles De Gaulles:

„Națiunile trebuie să se unească într-un guvern mondial sau să piară.”

Primii trei secretari generali ai ONU au fost suedezi și erau comuniști. U Thant a afirmat că:

„Federaliștii lumii ne-au pus în fața ochilor imaginea unei omeniri unificate, trăind în pace sub o ordine mondială justă… Esența acestui program – o lume sub lege, este realistă și realizabilă.”

Ce face ONU? Promovează comunismul (adică satanismul) la nivel mondial.

În culise papalitatea este prezentă întotdeauna. Papa Paul VI s-a întâlnit cu U Thant (marxist). Paul VI era mason și agent al CIA. De asemenea, și Waldheil (nazist), alt secretar general ONU, s-a întâlnit cu papa. Aceste întâlniri nu trebuie să mire pe nimeni, de vreme ce este un fapt cunoscut că Vaticanul și papalitatea au susținut comunismul, prin finanțarea armatelor de eliberare din țările lumii a treia. Politica Vaticanului a rămas mereu fidelă crezului comunist, acela de a impune comunismul la nivel mondial.

Paul VI a fost primul care a introdus în Biserică crucea curbată sau frântă. Într-o enciclică papală el a chemat națiunile să abandoneze suveranitatea și să formeze un guvern mondial. El a folosit un simbol sinistru, folosit de sataniști în secolul VI și care a fost reînviat pe vremea Conciliului II Vatican. Este vorba de o cruce îndoită sau frântă, simbol pe care magicienii și vrăjitorii evului mediu l-au folosit pentru a reprezenta termenul biblic al semnului Fiarei.” Dar nu numai Paul VI, ci și succesorii săi, cei doi Ioan Paul, au prezentat simbolul acesta în fața mulțimii pentru a fi venerat, aceasta neavând nici cea mai mică idee că este vorba de Antihrist.”

În general, lumea crede că ONU este o organizație pur politică, însă ea are și un aspect spiritual.

Există o organizație interconfesională, afiliată ONU, numită Templul Înțelegerii și care publică un raport numit „Raportul bunelor relații mondiale”. A fost fondată de Juliet Hollister în 1960. Templul Înțelegerii are ca unul din scopuri crearea unei Națiuni Unite spirituale. Templul a numărat printre membri și susținători pe U Thant, Eleanor Roosevelt, Thomas Merton, Jawaharlal Mehru, Anwar El Sadat, S. Radhakrishnan. Organizația își are cartierul general în catedrala Sf. Ioan Teologul din New York. Are filiale active în India, Marea Britanie, reprezentanți în Africa, America Latină, Asisa, Orientul Mijlociu. Aceasta este o mișcare universală pentru unirea tuturor religiilor.

Bibliografie

[1] Benjamin Creme (1922-2016) a fost un artist scoţian, autor, ezoterist şi editor al revistei Share International. El a afirmat că a doua venire, profeţită de multe religii, va veni sub forma Maitreya, Învăţătorul Lumii.
[2] Robert Muller (1923 – 2010) a fost un funcţionar public internaţional la Organizaţia Naţiunilor Unite. Slujind la ONU timp de 40 de ani şi ridicat la rangul de secretar general adjunct. Ideile sale despre guvernarea mondială, pacea mondială şi spiritualitatea au condus la o reprezentare sporită a religiilor în ONU, în special a Mişcării New Age. El era cunoscut de unii drept „filozoful Naţiunilor Unite”.
[3] Bruno Wurtz, New Age. Paradigma holistică sau revrăjirea Vărsătorului, Editura de Vest, Timişoara, 1994, p. 63.
[4] David Spangler, născut în anul 1945, este un filozof spiritual american şi „mistic practic” auto-descris. El a contribuit la transformarea Fundaţiei Findhorn din nordul Scoţiei într-un centru de educaţie spirituală rezidenţială şi a fost prieten cu William Irwin Thompson.

În categoria noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Al treilea război mondial a început deja

În această dimineață am primit un email de la Natural News cu un rezumat al unui articol scris de Mike Adams, intitulat: „Al treilea război mondial a început deja, dar adevărul este ascuns publicului”.

Al treilea război mondial a început deja. Pur și simplu nu ți se spune asta pentru că guvernul și instituțiile media necinstite sunt dedicate să te țină în întuneric. La urma urmei, ei vor să folosească timpul rămas pentru a stoca alimente, muniții, rechizite medicale și metale prețioase pentru ei înșiși, iar acest lucru poate fi realizat doar ascunzând adevărul despre situație cât mai mult timp posibil.

Prim-ministrul Serbiei poate fi o excepție de la aceasta, deoarece acum avertizează public că lumea este pe cale să experimenteze un „mare conflict mondial” care va începe probabil în următoarele două luni.

Aleksandar Vucic a făcut comentariile alarmante în prima zi a sesiunii Adunării Generale a ONU de la New York”, relatează Paul Joseph Watson la Summit.news. Citatul complet din Vucic este:

„Presupun că părăsim faza operației militare speciale și ne apropiem de un conflict armat major, iar acum întrebarea devine unde este linia și dacă după un anumit timp – poate chiar o lună sau două – vom intra într-un mare conflict mondial nemaivăzut de la al Doilea Război Mondial.”

Condițiile au trecut deja de mult de punctul de negociere sau de detensionare dintre Rusia și vest. Din păcate, nebunia națiunilor occidentale a escaladat acest conflict până la o condiție în care cel care lansează primul arme nucleare are avantajul.

Oricine trăiește în Europa de Vest ar trebui să se pregătească pentru colapsul economic, foamete și război nuclear.

Cei care trăiesc în America de Nord ar trebui să se pregătească pentru colapsul economic și pentru efectele nucleare la nivel mondial care vor perturba recoltele pentru anii următori.

Cei care nu depozitează alimente vor ajunge să mănânce alimente radioactive, dacă găsesc ceva.

Sursa: Natural News

Părerea mea este că a sosit vremea ca toată grija cea lumească acum să o lepădăm și să ne îngrijim mai mult de schimbarea noastră lăuntrică. Este bine să fim preventivi, pentru că de aceea avem minte, dar nu este bine să ne îngrijorăm peste măsura puterilor noastre pentru ce vom manca, sau ce vom bea, sau cu ce ne vom îmbrăca, ci să căutăm mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate celelalte necesare nouă ni se vor adăuga.

Acum când războiul bate la ușă, nu mai este vreme să ne gândim cum să salvăm averile, ci este vremea să ne gândim cum ne salvăm sufletele. Ce facem noi pentru salvarea sufletelor noastre și ale celor dragi?

De 30 de ani se construiesc biserici de zid și mă gândesc, cui vor rămâne, dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu? Ce facem pentru zidirea Bisericii din sufletele noastre?

Problema nu este dacă va fi un război nuclear, ci când va fi? Sf. Lavrentie de Cernigov, Stareţul Tadei de la Vitovniţa și părintele Elpidie Vaianakis, ca să dau câteva nume și să nu mai amintesc de tot felul de analiști.

Întregul articol scris de Mike Adams îl puteți citi aici.

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Este noua ordine mondială o ordine satanică? (II)

Astăzi vom dezvolta un pic legătura dintre teosofie, spiritism și francmasonerie din perspectivă istorică.

Teosofia, spiritismul

Ca societăţi oculte, apăreau în sec. al XIX-lea, însă ca doctrină au însoţit permanent sectele gnostice şi religiile orientale. Studiind doctrina teosofică, vom constata uşor că ea este puntea de legătură între societăţile oculte şi tot ea este cea care a penetrat în conştiinţa creştinilor atât de uşor, făcându-i în acelaşi timp receptivi la orice sincretism. Dacă creştinismul occidental catolic a fost influenţat de teosofie cu multe secole în urmă, începând cu Albert cel Mare, iar protestantismul prin Eckhart, creştinismul oriental a suportat aceeaşi influenţă mai ales prin filosofii neognostici ruşi, cei mai notorii fiind Nicolai Berdiaev şi Bulgacov. Într-una din lucrările sale, Berdiaev afirmă că

„vechiul gnosticism renaşte într-o formă cvasi-ştiinţifică”.[1]

Spiritismul ca mişcare populară apare în 1848 în SUA. Comunicarea cu spiritele este un tip de magie. A favorizat răspândirea sincretismului religios.[2]

Societatea Teosofică a fost fondată tot în 1848. N. Berdiaev sesiza încă de la începutul sec. al XX-lea posibilitatea ca practicile oculte să se vulgarizeze, să devină o modă. Şi remarcă importanţa teosofiei în acest proces de popularizare.[3]

„Vin vremurile”, zicea el, „manifestării şi obiectivării învăţăturilor mistice ascunse.”

Şi au venit!

Teosofii militau pentru unirea religiilor şi a guvernelor, împăcarea ştiinţei cu religia, etc. Mişcarea şi doctrina teosofiei stau la baza filosofiei şi mişcării New Age.

Baha’i-ul apare în cadrul islamismului ca un fel de religie laică. Îşi propunea reformarea lumii şi urmărea mai multe obiective politice şi social-economice: guvern şi tribunal mondial, limbă şi religie unică. Mişcarea prezintă importanţă prin faptul că a depăşit graniţele islamului. Liderii baha’i s-au adresat liderilor politici şi religioşi chemându-i la cooperare în vederea atingerii obiectivelor amintite mai sus, la care adăugăm şi distrugerea creştinismului.

Martorii lui Iehova sunt o organizaţie politică ascunsă sub masca religiei. Mişcarea acţionează pentru distrugerea religiei creştine prin falsificarea adevărurilor evanghelice şi interpretarea în sens lumesc şi politic. Promovează instaurarea unui guvern mondial condus de Mesia, distrugerea creştinismului şi a celorlalte religii, promovarea numărului 666 ca semn al lui Mesia al lor. Martorii lui Iehova formează o organizaţie distructivă. Are ca scop demolarea vechii ordini creştine.

Şi alte secte, alături de martorii lui Iehova, aveau sarcina de a contribui la distrugerea vechii ordini creştine. Nu întâmplător, multe dintre ele cuprind mesaje apocaliptice şi milenariste, prin care anunţă o nouă eră.[4] Ele anunţau apropierea sfârşitului erei creştine şi sosirea unei noi ere, a unui mileniul de pace şi armonie. În realitate, toate aceste secte pregăteau conştiinţa oamenilor pentru primirea instituirii guvernului mondial şi a religiei unice a lui Antihrist.

Francmasoneria și ecumenismul

Aşa se prezentau lucrurile când francmasoneria fondează şi iniţiază dialogurile ecumenice. Privind în trecut, observăm că pe măsură ce ocultismul iese la suprafaţă, criza morală şi spirituală se agravează, adâncind prăpastia dintre Biserică şi societate.

În dorinţa de renovatio, de nouă ordine, alta decât cea creştină, rosicrucienii şi francmasonii au iniţiat şi sprijinit fărâmiţarea Bisericii. Cum s-a ajuns aici? S-a început cu pervertirea sistemului de valori creştin, prin introducerea de alternative la viaţă şi mântuire.

Penetrând gândirea creştină, ocultismul şi gnosticismul au dus inevitabil la crearea de partide. Aşa ne putem explica apariţia de numeroase ordine călugăreşti şi cavalereşti sau grupări mistice şi pietiste. Altfel spus, societatea începe să se dezbine. După ce a aruncat zâzanie, Satan avea doar să aştepte culegerea roadelor. Reforma avea să fie rodul zâzaniei sădite în minţile oamenilor.

Ce reprezintă revoluţia franceză de la 1789? Un triumf al umanismului şi al francmasoneriei. Ce mai observăm? Observăm că revoluţia franceză reprezintă doar partea văzută a unui proces îndelungat de separare a societăţii de Biserică. Francmasoneria creează noţiunea de stat laic şi-i atribuie drepturi asupra credincioşilor Bisericii, numindu-i de acum înainte cetăţeni ai statului.[5]

Dacă până acum acţiunile anticreştine erau considerate eretice şi uşor de observat şi combătut, de acum înainte, ereticii şi duşmanii Bisericii se vor ascunde sub un nou nume, cel de politician. Iată cum ereticii de ieri îşi schimbă numele pentru a fi mai greu de recunoscut şi de înfruntat.

Sosise, aşadar, vremea ca francmasoneria să atace Biserica sub o altă mască, fără frica de a fi descoperită. Nu întâmplător papii au interzis de nenumărate ori credincioşilor să intre în francmasonerie.[6]

De acum, francmasoneria ia controlul asupra maselor de credincioşi prin intermediul instituţiilor statului.[7] Aceasta a reprezentat o nouă fază în lupta francmasoneriei împotriva Bisericii. Următoarea fază avea ca obiectiv controlul ierarhiei bisericeşti. Într-o Biserică bine organizată era greu să te lupţi, întrucât ereticii erau excomunicaţi, iar ereziile combătute, oprind acţiunea de influenţare a maselor. Acum era nevoie de ceva nou. Era nevoie de infiltrarea ierarhiei în mod secret, pentru a trece la distrugerea Bisericii din interior, prin contrafacerea învăţăturii de credinţă şi prin concesiile pe care ierarhia trebuia să le acorde eterodocşilor şi puterii seculare.[8]

Primele încercări de dialog ecumenic au loc la numai câteva decenii după Revoluţia franceză. După aproape 100 de ani, dialogurile ecumenice încep să cuprindă mai toate confesiunile, inclusiv pe ortodocşi. Sub controlul francmasoneriei au loc primele dialoguri ecumenice inter-confesionale şi inter-religioase. Ele vizau două lucruri: minimalizarea învăţăturii de credinţă şi promovarea unei unităţi adogmatice, sincretiste. Aceste afirmații puteau fi ușor contrazise în urmă cu câteva decenii, însă acum această lucrare a fost dată pe față.

Mişcarea ecumenică reuneşte delegaţi ai diferitelor confesiuni şi religii pentru promovarea în comun a unor obiective politice şi sociale, prin Biserici. Iată denumirea unei astfel de asociaţii ecumenice: „Asociaţia internaţională pentru promovarea păcii între naţiuni prin Biserici.”

Ne întrebăm dacă francmasoneria are interes pentru religie, de unde vine aceasta? Fiind de origine păgână, necreştină, francmasoneria are ca principal obiectiv distrugerea creştinismului.[9] Toate celelalte scopuri pe care le putem identifica sunt subordonate acestuia.

Istoriografia consemnează că la 1850, „Comitetul Central Democratic European”, fondat de Giuseppe Mazzini îşi propunea ca obiectiv crearea Statelor Unite ale Europei”, astăzi Uniunea Europeană.[10] După ce reuşise împărţirea Europei pe naţiuni la 1848, francmasoneria se gândea deja la o uniune de state.

Dar mai erau multe piedici de trecut. Una dintre piedici era Biserica şi diversitatea de credinţe. Uniunea Statelor Europene impune mai întâi rezolvarea acestei probleme. Se cerea găsirea unei soluţii de depăşire a fundamentalismului dogmatic. În acest sens, francmasoneria a netezit calea în vederea începerii dialogului ecumenic. Francmasonii au fost cei care au făcut începutul şi au stăruit în dezvoltarea dialogului ecumenic. Francmasoneria avea nevoie de toleranţă şi linişte în rândul maselor pentru a putea să-şi continue drumul către organizarea guvernului mondial.

Un guvern mondial nu spune mare lucru neiniţiaţilor. Dar dacă ne gândim că un asemenea guvern mondial francmasonic va deţine controlul total asupra maselor şi al persoanei,[11] lucrurile se schimbă. Viitorul ne apare foarte sumbru, pentru că ceea ce ne aşteaptă este sclavia. Sub un guvern mondial nu va fi permisă decât o singură religie: religia stăpânilor, a francmasonilor, ritul paladin, adică închinarea la Lucifer.[12]

Cui se închină masonii? Lui Lucifer. El este Marele Arhitect. Să fie, oare, acesta adevărul? Oare nu știu masonii cui se închină cu adevărat? Numai ei știi cu adevărat cui se închină. Dar să dăm cuvântul lui Albert Pike, mason de gradul 33, ce spune într-o scrisoare pe care el a adresat-o, la data de 14 iulie 1889, celor 23 de Consilii Supreme ale lumii:

„Ceea ce trebuie să spunem gloatei este: Adorăm un dumnezeu, dar este dumnezeul care se adoră fără superstiții.”

„Le-o puteți repeta gradelor 32, 31 și 30 – religia masonică trebuie să fie menținută, de către noi toți, inițiații înaltelor grade, în puritatea doctrinei luciferice.”

„Dacă Lucifer nu ar fi dumnezeu, atunci oare Adonai și preoții lui l-ar mai calomnia?”

și el a continuat:

„(…) adevărata și pura religie filosofică este credința în Lucifer, egalul lui Adonai.”

Iată ce scrie în cartea sa „Morală și dogmă”:

„(…) Adonai, rivalul lui Ball și al lui Osiris.”[13]

Adonai este rivalul lui Lucifer, atât în Biblie, cât și în scrierile lui Albet Pike.

„(…) dar Lucifer, Dumnezeu al luminii și Dumnezeu al Binelui, se luptă pentru omenire împotriva lui Adonai, Dumnezeul Întunericului și al Răului.”[14]

Manly P. Hall este un alt mason de grad 33 care l-a identificat pe Lucifer ca dumnezeu al unora dintre colegii săi masoni. În cartea sa „Cheile pierdute ale francmasoneriei” a scris următoarele:

„Când masonul descoperă că cheile spre războinicul de pe soclu este adevărata aplicație a dinamului puterii vii, a aflat misterul Meșteșugului său. Energiile clocotitoare ale lui Lucifer sunt în mâinile lui și înainte de a putea păși înainte și în sus, el trebuie să dovedească facultatea de a aplica în mod cuvenit energia.”[15]

Exemplele ar putea continua, dar ne oprim aici. Este destul pentru a arăta că Marele Arhitect al masoneriei este de fapt Lucifer.

În imaginea de mai jos aveți un rezumat al celor prezentate până acum.

Satanismul influențează societățile oculte, spiritismul teosofia și masoneria. Teosofia și masoneria acționează în toate sectoarele de activitate, prin intermediul organizațiilor mondiale și naționale, cu scopul de a instaura o nouă ordine mondială și un guvern mondial. Concluzia este că sataniștii controlează lumea, iar în spatele lor se află Lucifer.

Organizații internaționale: Organizația Națiunilor Unite, Forumul Economic Mondial, NATO, Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Mondială a Comerțului, Vatican, Consiliul Mondial al Bisericilor, Consiliul pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală (are ca siglă 666), Grupul Bilderberg și multe altele.

Bibliografie

[1] Nicolai Berdiaev, Sensul creaţiei, Ed. Humanitas, Bucureşti, 1992, p. 65.
[2] Spiritismul modern este astăzi un inepuizabil izvor de „spiritualitate New Age” (Bruno Würtz, New Age, ed. cit., p. 65).
[3] Nicolai Berdiaev, op. cit., p. 281.
[4] Amănunte interesante despre rolul credinţelor milenariste în pregătirea unei noi ere, vezi la Lucian Bria, Jocul cu trecutul. Istoria între adevăr şi ficţiune, Ed. Humanitas, 1993, p. 78-88; Idem, Sfârşitul lumii. O istorie fără sfârşit, Ed. Humanitas, Bucureşti, 1999, p. 131-134.
[5] Transformarea credinciosului în cetăţean „s-a născut în Franţa între 1789- 1791, chiar dacă a fost nevoie să curgă două veacuri peste el pentru a atinge vârsta maturităţii. Invenţia individului modern a fost o creaţie de o infatuare nemăsurată – liber-cugetătorii, radicalii şi voltairienii erau bucuroşi să se unească împotriva Bisericii Catolice, rămânând în acelaşi timp neîncrezători în popor”. (Jean Daniel, citat de Nathan Gardels în lucrarea „Schimbarea ordinii globale”, ed. cit., p. 24.)
[6] Christian Jacq, Francmasoneria. Istorie şi iniţiere, Ed. Venus şi Schei, Bucureşti-Braşov, 1994, p. 168.
[7] Radu Comănescu şi Emilian M. Dobrescu, Francmasoneria. O nouă viziune asupra lumii civilizate, ed. cit., p. 22.
[8] Cu privire la infiltrarea ierarhiei Bisericilor creştine, în general, vezi la Bruno Würtz, New Age, ed. cit., p. 88-104. Referinţe cu privire la infiltrarea Bisericii Catolice , vezi la Christian Jacq, op. cit., iar cu privire la infiltrarea Vaticanului, vezi la David Yallop, În numele Domnului, Ed. All, Bucureşti, 1997. De asemenea, vezi şi studiul Cine atacă Biserica Catolică?, în Studii Istorice Româneşti, mai 1995, p. 37-58. Informaţii despre infiltrarea ierarhiei Bisericii Ortodoxe Române vezi la Horia Nestorescu Bălceşti, Ordinul masonic român, Casa de editură şi presă „Şansa SRL”, 1993.
[9] Recomandăm pentru amănunte lucrarea preotului anglican, francmason şi teosof, C. W. Leadbeater, Partea ocultă a francmasoneriei, Ed. Herald, Bucureşti, 1996.
[10] Horia Nestorescu Bălceşti, Ordinul masonic român, Casa de editură şi presă „Şansa SRL”, 1993, p. 63.
[11] Există o literatură bogată pe această temă, dar din păcate, prea puţine s-au tradus şi în limba română. Recomandăm pentru aprofundarea temei:
Texe Marrs, Project L.U.C.I.D.: The Beast 666 Universal Human Control System. De asemenea, pot fi consultate Serge Monaste, Protocoalele de la Toronto. Naţiunile Unite contra creştinismului, Ed. Samisdat, (ISBN 937-98993-0-7); Maria Ioan Antonopol, Nu vă lepădaţi de Hristos, nu vă însemnaţi cu 666, Atena, 1993; Ieromonah Hristodul Aghioritul, La apusul libertăţii, Ed. Sofia, Bucureşti, 1999; Mitropolitul Calinic al Pireului, Noile buletine, Antihrist, 666, Atena, 1993; Ing. Mircea Vlad, Apocalipsa 13. Sfârşitul libertăţii umane, Ed. Axioma Edit, Bucureşti, 1999; Monahul Zosima Pascal-Prodromit, Sfârşitul omului, Ed. Credinţa strămoşească, 1998; Sf. Lavrentie, Viaţa, învăţăturile şi minunile, Ed. Credinţa noastră, 2003. La această listă care rămâne deschisă, mai adăugăm: George Orwell, 1984, Ed. Hyperion, Chişinău, 1991.
[12] Mai multe referinţe la Danion Vasile, Dărâmarea idolilor. Despre rătăcirile contemporane, ed. cit., p. 150; Bruno Würtz, New Age, ed. cit., p. 64; Damascene Christensen, Father Seraphim Rose His Life and Works, St. Herman Brotherhood, 2003, p. 673-701.
[13] Albet Pike, Morală și dogmă, p.697.
[14] Ibidem, p. 220-221.
[15] Manly P. Hall „Cheile pierdute ale francmasoneriei”, p. 48 apud A. Ralph Epperson, Noua Ordone Mondială, Editura Alma, Oradea, 1997, p. 74.

În categoria noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Este noua ordine mondială o ordine satanică? (I)

În urmă cu mai bine de 30 de ani, acest subiect putea fi ușor catalogat ca făcând parte din teoria conspirației, adică ceva care nu poate fi dovedit.

Erau și atunci ca și acum suficiente dovezi privind încercările de instituire a unei noi ordini mondiale și mai ales despre scopurile acesteia. La acea vreme informațiile circulau doar în cercurile restrânse ale politicienilor și economiștilor, participanți la diverse forumuri și întâlniri internaționale. Ceea ce apărea în presă erau informații sumare, îmbrăcate frumos, ca și cum totul urmărea interesul și bunăstarea populației planetare. „Elitele” pretindeau că lucrează pentru binele omenirii, pentru eradicarea foametei, a războaielor, a bolilor și a conflictelor de tot felul. Frumos, nu! După deviza masonică binecunoscută: libertate, egalitate, fraternitate.

Cei mai mulți cunosc faptul că după primul război mondial s-a inființat Liga Națiunilor cu scopul instituirii unei noi ordini mondiale, apoi după al doilea război mondial s-au pus bazele Organizației Națiunilor Unite cu același scop: Noua Ordine Mondială. Dar foarte puțini oameni cunosc și recunosc legăturile acestor organizații cu francmasoneria, ocultismul și marxismul.

Să fie, oare, aceste legături doar o bănuială nefondată? Pentru a afla adevărul ar trebui să cunoaștem mai multă istorie, adică să înțelegem ce sunt francmasoneria, ocultismul și marxismul. Din păcate puțini mai au păcerea și curiozitatea de a studia. Pare prea monoton. La ce bun să pierzi timpul cu scotocirea istoriei, când alții s-au grăbit să ne-o prezinte. Se pare că ei au muncit pentru noi, ca să ne scutească pe noi de munca cercetării.

În realitate, poți transforma o muncă „monotonă” de cercetare a istoriei într-un joc plăcut, atractiv (nu dis-tractiv) și plin de satisfacții. Este un joc de puzzle, care provoacă inteligența și simțul orientării. Este un joc în care cauți infomații peste tot și apoi le aranjezi și rearanjezi până când capătă sens.

Când începi această cercetare este important să faci distincție între ipoteză (teorie, presupunere) și certitudine. De multe ori presupunerile au fost luate drept certitudini. Apoi, este important să înțelegi cum funcționează mecanismul de percepție a realității, sau cum este creată realitatea. Poate vom dezvolta aceste subiecte în alte articole, dar până atunci să rămânem concentrați pe subiectul prupus în titlu.

Prima referință despre o nouă ordine mondială am descoperit-o la rosicrucieni, care chemau pe toți intelectualii și puternicii lumii la o „renovațio” a lumii, începând cu învățământul. Renovațio, adică o renovare a lumii, în sensul de nouă ordine. Această nouă ordine avea să înceapă cu învățământul, pentru că este important să controlezi ce li se predă oamenilor.

Încet, încet, secol după secol, cunoașterea a fost împărțită în două, în știință exactă sau pozitivă și restul în știință ocultă. Așa a început separarea materiei de spirit. Știința exactă avea să fie predată maselor largi de oameni, iar știința ocultă avea să rămână un privilegiu al celor puțini și inițiați în tainele cunoașterii.

A urmat apoi epoca marilor enciclopediști, și ei membri a-i unor organizații oculte, care au rescris istoria după bunul lor plac și interes. Restul informațiilor au fost trecute sub tăcere. Astăzi aproape nimeni nu mai cercetează trecutul, ci mai toți se încred în ce au spus enciclopediștii și ce spun „specialiștii”.

Știința a devenit tot mai dogmatică. Astăzi cercetarea nu mai are rolul de a descoperi ceva nou, ci doar pe acela de a conserva „dogmele” materialiste și evoluționiste. Orice cercetare care ajunge la alte rezultate este catalogată drept eroare. Nu se admite nici o abatere de la aceste „dogme” științifice. Cine se abate, este descalificat, denigrat și pierde dreptul de a mai fi considerat „specialist”.

Spiritismul este vechi de când lumea, însă varianta modernă a apărul la mijlocul secolului al XIX-lea și a fost sistematizat până la sfârșitul secolului de către Allen Kardek, care credea că a primit cantitatea necesară de informaţii pentru a forma o „nouă teorie a universului”, scopul şi destinul omenirii. Spiritismul a fost preluat de teosofi care l-au transformat în sursa principală de informații. Aceste amănunte sunt foarte importante întrucât teosofia urma să influențeze toate sectoare de activitate umane: politica, economie, filosofie, artă, muzică, știință, religie etc.

Helena Blavatsky, fondatoarea Societății Teosofice, a fost prima care a promovat ideea de „nouă eră”, iar Alice Bailey (1880-1949), a treia preşedintă a Societăţii Teosofice, publică în peste douăzeci de volume, detalii noi cu privire la „noua eră” şi la noua ordine mondială.

Reținem faptul că prin intermediul teosofiei, începând de la sfârșitul secolului al XIX-lea, sunt popularizate două concepte cheie, cele despre „noua eră și noua ordine mondială. Până atunci aceste concepte erau cunoscute doar de membrii francmasoneriei.

În una din scrierile sale esoterice, Blavatsky dezvoltă învăţătura despre „Marea Frăţie Albă” sau „Ierarhia Spirituală”, compusă din fiinţe mântuite, scăpate de ciclul reîncarnărilor şi instalate pe înălţimile Himalaya, de unde conduc lumea prin intermediul unor oameni aleşi.

În programul Societăţii Teosofice se află următoarele ţeluri:
– constituirea unui nucleu al înfrăţirii generale a omenirii indiferent de rasă, religie, sex, castă, culoare (guvern mondial);
– stimularea studierii comparate a religiilor, a filosofiilor, a ştiinţelor naturii (religie unică);
– cercetarea unor legi ale naturii încă neexplicate şi promovarea forţelor ascunse, lăuntrice omului (magie).

Alice Ann Bailey (1880-1949) a aderat la Societatea Teosofică în anul 1915. Pretindea că are relaţii cu „ierarhia spirituală” şi că lucrările ei ar fi fost scrise sub imperiul inspiraţiei de origine transumană. Mai exact, ca şi medium spiritist, ea îşi primea mesajele de la un aşa numit maestru al înţelepciunii, tibetanul Djwal Khun. Mesajele dictate de această entitate demonică au fost publicate în numeroase cărţi. Ea a afirmat că Lucifer este un zeu al înţelepciunii considerat pe nedrept de către creştinism ca înger căzut.

Planurile dictate printr-un medium lui Alice Bailey prevedeau instaurarea unei noi ordini mondiale, a unui guvern mondial şi a unei religii mondiale. Scopul urmărit era acela de control mondial. Două idei susţinute în mod deschis erau dizolvarea şi distrugerea statelor naţionale în interesul păcii. Aceste idei nu sunt noi, ele putând fi întâlnite la toţi adepţii comunismului. Unul dintre aceştia era Voltaire, pentru care „a-ţi iubi patria, conform înţelegerii comune, înseamnă să urăşti toate celelalte neamuri” . Din acest motiv, Voltaire a dus un neîncetat război de ridiculizare a exceselor patriotului.

Merită reţinut faptul că aceste planuri pentru o nouă ordine mondială vin de la o entitate din alte dimensiuni, adică de la un spirit demonic. Fără a intra în multe amănunte atragem atenţia asupra faptului că noua ordine mondială este de inspiraţie demonică.

În studiul teosofiei descoperim primele legături directe între noua ordine mondială și Lucifer (Satan). Marea Frăție Albă sau Ierarhia Spirituală este prezentată ca fiind divină, însă vedem că dumnezeul teosofilor este Lucifer. Cu alte cuvinte, „Ierarhia Spirituală” este una demonică.

De la teosofi, mai aflăm că acestă „Ierarhie Spirituală” conduce în secret lumea de mii de ani. Sunt afirmațiile lor, nu sunt presupuneri. Așadar, de mii de ani, Lucifer încearcă instituirea unei noi ordini mondiale și a unui guvern mondial, prin intermediul cărora să subjuge total omenirea.

Pentru că tot am amintit de noua eră (New Age) este bine să amintim faptul că mișcarea îşi propune următoarele obiective intermediare:
– un sistem de credit universal;
– o autoritate mondială care să controleze proviziile de hrană ale lumii;
– o taxă universală;
– stabilirea unui sistem economic mondial;
abolirea proprietăţii private şi înlocuirea cu o dictatură mondială;
– controlul biologic al populaţiei şi al bolilor la scară planetară;
– un standard minim de libertate şi bunăstare în întreaga lume (comunism, sclavagism);
– armată şi justiţie mondială.

Când analizăm aceste obiective observăm că sunt aproape identice cu cele din Agenda 2030 a ONU:

Între aceşti ani (2021-2030) se va instaura:
– un guvern mondial
– o monedă digitală mondială
– o bancă centrală mondială
– o armată mondială
– sfârşitul suveranităţii naţionale
eliminarea proprietăţii private
distrugerea unităţii familiale
– depopulare
– controlul creşterii şi densităţii populaţiei
vaccinare multiplă obligatorie
– venit universal de bază, adică plafonarea salariilor – implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători şi pentru monitorizarea
populaţiei.
organizarea unui sistem mondial de credit social, asemănător cu cel implementat în China
– trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G (IoT)
– guvernul va fi cel care va creşte copiii
– şcolile şi universităţile vor fi deţinute de Guvern
– sfârşitul transportului privat, nu vei mai putea deţine un autoturism
– toate companiile vor fi deţinute de Guvern, un guvern corporativ
– restricţii cu privire la călătoriile non esenţiale
– oamenii vor fi concentraţi în anumite zone – oraşe
– oprirea irigaţiilor pentru terenuri
– sfârşitul fermelor agricole particulare
eliminarea creşterii de animale în spaţii naturale, păşuni
– interzicerea locuinţelor de familie
– restricţionarea accesului la pământ agricol
interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
interzicerea combustibililor naturali.

Să fie doar o glumă? Să fie doar presupuneri nefondate? Judecați singuri și conparați cu ceea ce se întâmplă astăzi.

Aveți în minte faptul că în noua eră a noii ordini mondiale egalitatea va fi în sărăcie. În noua eră totul va fi raționalizat. Trăim deja vremea în care Oculta doreste să raționalizeze apa, alimentele, energia electrică, gazul metan, combustibilii fosili etc.

Noua Ordine Mondială = comunism = dictatură sclavagistă

Cuvinte cheie: spiritism, teosofie, Liga Națiunilor, ONU, noua eră, noua ordine mondială, Lucifer, Satan.

Voi continua în articolele următoare.

În categoria Articole, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , | Lasă un comentariu

Transumanism, biotehnologie, modificări genetice

În urmă cu câteva zile am scris despre Omul 2.0 modificat genetic. De asemenea, am amintit de faptul că transumaniștii doresc modificarea genetică a oamenilor și introducerea în corp de nanotehnologie capabilă să simuleze un sistem de operare așa cum folosim astăzi pentru computere.

Pentru mulți așa ceva pare încă de domeniul SF, însă adevărul este că această tehnologie există. Să fie doar încercarea unor cercetători excentrici? Nu, nici vorbă. Este vorba de proiecte, multe dintre ele secrete, finanțate de Departamentul Apăririi din SUA, CIA, NSA și alte organigații implicate în proiecte negre.

Urmăriți, vă rog, ce spune Dr. Charles Morgan despre psiho-neurobiologie și război

Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War

și pe dr. James Geordano în conferința: „Creierul viitorul câmp de luptă

” și „Interfața creier – computer”.

Am prezentat opinia Dr. Carrie Madej, Catherine Austin Fitts[1], dar și ale transumaniștilor, Ray Kurzweil și Elon Musk, ale satanistului Klaus Schwab, apoi ale directorului executiv al Pfizer, Albert Bourla, și dr. Tal Zaks, director medical la Moderna.

Vă reamintesc ce spunea cel din urmă la o conferință TED din 2017:

„am trăit această revoluție științifică digitală fenomenală și sunt aici astăzi pentru a spune că, de fapt, piratăm software-ul vieții și acest fapt schimbă modul în care ne gândim la prevenirea și tratamentul bolilor”.

„În fiecare celulă există o componentă numită ARN mesager, sau ARNm, care transmite informațiile necesare de la ADN-ul din genele noastre la proteine, care sunt, de fapt, elementele din care suntem cu toții făcuți. Aceasta este informația critică care determină ceea ce va face celula.
Așa că ne gândim la ea ca la un sistem de operare. Așadar, dacă s-ar putea schimba această componentă, dacă s-ar putea introduce o linie de cod sau schimba o linie de cod, acest fapt ar avea implicații profunde pentru orice boală, de la gripă la cancer.”

Și asta nu este tot. Astăzi am dat despre un ordin publicat pe date de 12 septembrie pe site-ul Casei Albe.

Merită citit ce scrie în Secțiunea 1.

„Politică. Politica administrației mele presupune coordonarea unui plan la nivelul întregului guvern pentru avansarea biotehnologiei și bioproducției astfel încât să se ajungă la soluții inovatoare în sănătate, în domeniul schimbărilor climatice, al energiei, al securității alimentare, agriculturii, al rezilienței lanțurilor de aprovizionare și în domeniul securității naționale și economice.

Trebuie să dezvoltăm tehnologii și tehnici de inginerie genetică pentru a fi capabili să scriem circuite pentru celule și să programăm în mod previzibil biologia în același mod în care scriem software-uri și programăm computerele; să deblocăm puterea datelor biologice, inclusiv prin instrumente de calcul și inteligență artificială; și să promovăm știința extinderii producției, reducând în același timp obstacolele din procesul comercializării, astfel încât tehnologiile și produsele inovatoare să poată ajunge mai rapid pe piețe.”

Programarea „în mod previzibil ” a biologiei înseamnă manipulare genetică a tot ce înseamnă materiei vie. Dar care este scopul, dincolo de retorica oficial? Scopul este transformarea omului, prin manipulare genetică, într-o ființă hibridă, conctată la cloud și inteligența artificială. Într-o ființă care să poată fi controlată, 24/24, așa cum controlezi un robot sau o dronă.

Noua ordine mondială are nevoie de un om nou, de sclavul perfect. Ascultați-l acum, cu mare atenție pe transumanistul Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab:

„În trecut mulți tirani și guverne au vrut să o facă, dar nimeni nu înțelegea suficient de bine biologia și nimeni nu avea suficientă putere de calcul a datelor pentru a pirata milioane de oameni. Nici Gestapo, nici KGB, dar în curând, cel puțin unele corporații și guverne voi fi capabile să pirateze sistematic pe toți oamenii. Noii oamenii ar trebui să ne obișnuim cu ideea că nu mai suntem suflete misterioase; acum suntem animale piratabile.”

Cu alte cuvinte, cunoștințele de biotehnologie, plus poterea de calcul a computerelor, plus datele despre ființa umană duc la capacitatea de piratare genetică a oamenilor. Consecințele sunt imense și le-am amintit de mai multe ori. Prin editare genetică, oamenii încetează de a mai fi oameni și devin organisme modificate genetic.

„Datele ar putea permite elitelor umane să facă ceva și mai radical decât să construiască dictaturi digitale. Prin piratarea organismelor, elitele ar putea câștiga puterea de a reproiecta viitorul vieții în sine. Pentru că odată ce poți pirata ceva, de obicei îl poți proiecta. Și dacă într-adevăr reușim să piratăm și să construim viața, aceasta nu va fi doar cea mai mare revoluție din istoria umanității. Aceasta va fi cea mai mare revoluție în biologie încă de la începutul vieții de acum 4 miliarde de ani.”

Observați cum acești transumaniști se cred dumnezei care pot de acum înainte să modifice creția lui Dumnezeu și, chiar mai mult, să o reproiecteze. Atât prin ceea ce fac cât și prin ceea ce spun, transumaniștii sunt sataniști. Și aceasta este o problemă de morală și de spiritualitate, nu de știință. Această „știință” nu este altceva decât vechea alchimie expusă într-un limbaj matematic.

„Timp de patru miliarde de ani, nimic fundamental nu s-a schimbat în regulile de bază ale jocului vieții. Toată viața, timp de patru miliarde de ani, dinozauri, amibe, roșii, oameni, toată viața, a fost supusă selecției naturale și legilor biochimiei organice. Dar acest lucru este pe ale să se schimbe. Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin designul inteligent. Nu designul inteligent al unui zeu de deasupra norilor, ci designul nostru inteligent și designul inteligent al norilor noștri. Norul IBM, norul Microsoft. Acestea sunt noile forțe motrice ale evoluției. Și în același timp știința poate permite viața după ce a fost limitat timpul pentru patru miliarde de ani în tărâmul limitat al compușilor organici, știința poate permite vieții să iasă în tărâmul anorganic. Așa că după patru miliarde de ani de viață organică modelată de selecția naturală, întrăm în era vieții anorganice, formată prin designul inteligent.”

Din cuvintele de mai sus înțelegem că noii alchimiști transumaniști au devenit noii zei care controlează legile vieții. Ei hotărăsc cine trăiește și cine moare și tot ei dau naștere noilor entități „vii”, formate din compuși organici sau anorganici. În spatele acestor manipulări genetice se ascund demonii, care urmăresc ruperea legături dintre om și Dumnezeu și înlocuirea semnăturii divine din ADN-ul uman cu o semnătură demonică.

„La fel și datele despre ADN-ul meu, creierul meu, corpul meu, viața mea îmi aparțin mie sau unei corporații, sau unui guvern, sau poate colectivului uman.”

„Acum oamenii sunt animale piratabile. Și toată ideea că oamenii au acel suflet sau spirit și au liber arbitru și nimeni nu știe ce se întâmplă în mine, și că orice aș alege este liberul meu arbitru, asta s-a terminat astăzi. Avem tehnologia pentru a sparge ființele umane la scară masivă. Da, vreau să spun că totul este digitalizat, totul este monitorizat. În această perioadă de criză trebuie să urmezi știința. Se spune adesea că nu ar trebui să permiți niciodată ca o criză bună să se piardă pentru că o criză este o oportunitate de a face și reforme bune cu care în vremuri normale oamenii nu vor fi niciodată de acord. Dat într-o criză vezi că nu avem nicio șansă. Deci trebuie să o facem.

Teologia creștină învață că omul este creat cu liber arbitru, iar transumaniștii de astăzi ne aduc la cunoștință că au tehnologia pentru a sparge ființele umane la scară masivă și a anula liberul arbitru. Yuval Noah Harari recunoaște că folosește „criza” ca pretext pentru „reforme bune”, pe care în vremuri normale oamenii nu le-ar accepa. Prin „reforme bună” trebuie să subînțelegem redurere drepturilor și libertăților.

Oamenii dacă s-au uita înapoi cu 100 de ani vor identifica epidemii de coronavirus ca fiind momentul în care un nou regim de supraveghere a preluat în special supravegherea sub piele. Ceea ce cred că este poate cea mai importantă dezvoltare a secolului 21 este această capacitate de a pirata ființele umane, pentru a intra sub piele și a culege date biometrice, a le analiza și înțelege oamenii mai bine decât se înțeleg ei înșiși. Aceasta cred că este poate cel mai important eveniment al secolului 21.”

M-aș bucura foarte mult ca preoții și ierarhii să înțeleagă aceste lucruri și să înceteze de a mai susține aceste planuri satanice. Planurile lor sunt publice și nimeni nu se va putea scuza că nu a știutsau nu a înțeles. Declarațiile lor sunt cât se poate de clare.

Klaus Schwab:

„Una ditre trăsăturile acestei a patra revoluții industriale este că nu schimbă ceea ce facem, ci ne schimbă pe noi.”

„Ceea ce ne schimbă diferența de această primă revoluție industrială este că nu schimbă ceea ce faci, ci te schimbă pe tine. Dacă iei o editare genetică, doar ca exemplu, tu ești cel care te schimbi și, desigur, are un mare impact asupra identității tale.”

Acest satanist a repetat de multe ori aceste afirmații. Editarea genetică ne schimbă. ARNm conținut în serurile Pfizer și Moderna au drept scop modificarea genomului uman, pentru ca oamenii să poată fi controlați pas cu pas continuu.

Ascultați-l în continuare pe satanistul Yuval Noah Harari. El nu cred în religii, nu crede în Dumnezeu și crearea lumii, nu crede în liberul arbitru și nici în Biblie.
Dar în ce crede? Crede că suntem ultima generație de Homo Sapiens, și că în viitor „oamenii” își vor proiecta pripriile corpuri, creier și minți, după bunul plac. El crede că omenirea are nevoiei de o nouă ordine mondială și de o nouă religie.

Dacă acum supravegherea este la exteriorul nostru, ceea ce urmează este supravegherea de sub piele a datelor biometrice.

OAMENI BUNI, TREZIȚI-VĂ!
PREOȚI ȘI IERARHI, TREZIȚI-VĂ!

Nu mai susțineți planurile demonice pentru o nouă ordine mondială.
Nu mai susțineți injectarea oamenilor cu otrăvuri și nanotehnologie.

Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona. (Matei 6, 24)

Nu puteți sluji lui Dumnezeu și guvernanților.

Bibliografie

[1] Solari Report, https://home.solari.com/your-questions-on-the-state-ofour-currencies/
[2] We Can Hack Humans | Dr. Yuval Noah Harari and Klaus Schwab.
[3] http://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2022/09/12/executive-order-on-advancing-biotechnology-and-biomanufacturing-innovation-for-a-sustainable-safe-and-secure-american-bioeconomy/
[4] Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War.
[5] Dr. James Geordano, „Creierul viitorul câmp de luptă”.
[6] Dr. James Geordano, „Interfața creier – computer”.
[7] There is Something Very Strange about This Man!

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , , | Lasă un comentariu