Omul ființă piratabilă

Teologia creștină învață că omul este o ființă minunată, creată de Dumnezeu, după chipul și asemănarea Sa. Și există credința că demonii nu ne cunosc gândurile. Mai corect ar fi să spun „presupunerea”. Există presupunerea că demonii nu ne cunosc gândurile.

Poate că această presupunere părea plauzibilă în trecut, însă astăzi această presupunere s-a schimbat, datorită rezultatelor cercetărilor în domeniul prihologiei, psihiatriei și tehnologiei.

Dacă demonii i-au învățat pe oamenii toate tehnicile de mantică (ghicitorie, citire), oare ei să nu fie capabili să le folosească?

Părerea mea este că diavolii pot „citi” gândurile oamenilor în diverse modalități. De pildă prin citirea feței, a limbajului nonverbal și paraverbal. Nu știu dacă au acces la emisia tuturor gândurilor, însă este foarte posibil să „recepționeze” gândurile negative și de joasă vibrație.

Ceea ce putem constata este faptul că de câteva secole entități demonice colaborează cu o elită ocultă pentru ca în schimbul tehnologie să primească dreptul de a stăpâni oamenii. Demonii sunt cei care în secolul XX au predat oamenilor tehnologie „neagră”, informații tehnologice și de control al minții, precum și intreaga tehnologie de control, supraveghere și marcare a oamenilor. Pentru unii cititori aceste informații pot părea exagerate sau nefondate, asta atâta vreme cât cunoștințele pe care le ai se limitează la ceea ce înveți în sistemul de învățământ instituționalizat.

De pildă, se cunoaște faptul că Darwin și Mester au fost inițiați chiar de Lucifer, pentru a răspândi în lume idei care să-i despartă pe oameni tot mai mult de Dumnezeu. Darwin a venit cu teoria evoluțiionismului care s-a transformat repede într-o ideologie, pentru că acesta a fost scopul pentru care Lucifer l-a inspirat pe Darwin.

Apoi, la rândul să, Mesmer a pus bazele mesmerismului, sau magnetismului animal, care este tot una cu ceea ce mai târziu s-a numit hipnotism. Așadar, tehnicile mesmerice și hipnotice sunt de origine satanică. Și la acestea au putea adăuga multe din tehnicile din domeniul psihoterapiei.

Unde au condus acest tehnici din domeniul psihologiei? La cercetările de „mind control” (controlul minții), întreprinse încă din prima jumătate a sec. XX în Germania și Rusia, apoi preluate și continuate în SUA, de către aceeași cercetători germani, aduși în secret în SUA prin Operațiunea cunoscută sub numele de cod „Paperclip”.

Nivelul la care s-a ajuns astăzi depășește orice imaginație SF.

Anul acesta la întrunirea Forumului Mondial Economic de la Davos s-a afirmat că oamenii sunt piratabili:

„Putem decodifica fețele din mintea ta, numărul PIN de la contul tău bancar.”

Datorită inteligenței artificiale și ecosistemului Internet of Bodies (IoB), decodificarea creierului uman este deja în curs de desfășurare, potrivit unei prezentări a Forumului Economic Mondial (WEF). La cinci ani după ce Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab, a spus WEF că oamenii sunt piratabili și că organismele sunt algoritmi , perspectivele lui Harari au fost pe deplin realizate.

În timp ce scenariul din videoclipul de mai jos este fictiv, cadrul tehnologic este deja în vigoare.

„Putem prelua și decoda fețele pe care le vezi în mintea ta — forme simple, numere, numărul tău PIN al contului tău bancar”

„Inteligenta artificială a permis progrese în decodificarea activității creierului în moduri pe care nu le-am crezut niciodată posibile până acum” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

În prezentarea sa de la Davos, Nita Farahany de la Universitatea Duke a explicat că tehnologia de decodificare a undelor cerebrale exista deja și este în prezent implementată în unele cazuri de utilizare.

„Ceea ce crezi, ceea ce simți – toate sunt doar date – date care în modele mari pot fi decodificate folosind inteligența artificială” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

„Inteligenta artificială a permis progrese în decodificarea activității creierului în moduri pe care nu le-am crezut niciodată posibile”, a spus Farahany.

„Putem descoperi stări emoționale – cum ar fi ești fericit, trist sau furios”

„Ceea ce crezi, ceea ce simți – toate sunt doar date – date care în modele mari pot fi decodificate folosind inteligența artificială”, a adăugat ea.

„Acestea sunt bentițe, pălării care au senzori care vă pot detecta activitatea undelor cerebrale, căști, tatuaje minuscule pe care le puteți purta în spatele urechii – putem detecta stări emoționale – cum ar fi ești fericit, trist sau furios.”

Farahany va continua spunând că, deși decodificarea creierului uman avea beneficiile sale, ar putea fi folosită și în scopuri foarte nefaste. „Ar putea” este puțin spus, pentru că scopul principal acesta este: controlul total. Restul este doar marketing.

Prezentarea lui Farahany din 2023 corespunde exact cu ceea ce spunea Yuval Harari de ani de zile la Davos:

„Nu mai suntem suflete misterioase; acum suntem animale piratabile .”

Potrivit lui Harari, pentru a pirata ființe umane ai nevoie de multe cunoștințe biologice, multă putere de calcul și mai ales multe date.

„Dacă ai suficiente date despre mine și suficientă putere de calcul și cunoștințe biologice, îmi poți sparge corpul, creierul, viața. Poți ajunge la un punct în care mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu însumi .”

„Imaginați-vă Coreea de Nord peste 20 de ani în care toată lumea trebuie să poarte o brățară biometrică, care vă monitorizează constant activitatea creierului 24 de ore pe zi.

Ascultați un discurs la radio al „Marele Lider” și ei știu ce simți de fapt – poți să bați din palme și să zâmbești, dar dacă ești supărat, ei știu că vei fi în gulag mâine dimineață.”

IoB este un ecosistem de dispozitive purtabile, atașabile, implantabile sau consumabile care conectează corpul uman la internet, la fel ca Internetul lucrurilor (IoT), dar pentru oameni.

Potrivit unui raport RAND Corporation din 2020 , IoB „ ar putea declanșa descoperiri în cunoștințele medicale […] sau ar putea permite o stare de supraveghere de intruziune și consecințe fără precedent ”. Partea pozitivă este mereu momeala cu care sunt amăgiți oamenii pentru a accepta în viața lor această invazia a IoT și IoB.

„După Internetul lucrurilor, care a transformat modul în care trăim, călătorim și muncim prin conectarea obiectelor de zi cu zi la internet, acum este timpul pentru Internetul Corpurilor”, a scris Xiao Liu , la Centrul WEF pentru a Patra Revoluție Industrială.

„ Aceasta înseamnă colectarea datelor noastre fizice prin intermediul dispozitivelor care pot fi implantate, înghițite sau pur și simplu purtate, generând cantități uriașe de informații legate de sănătate .”

„Supravegherea creierului uman […] amenință în mod fundamental ceea ce este propria noastră identitate în anumite privințe și amenință să devină un instrument de opresiune” – Nita Farahany, Forumul Economic Mondial, 2023

Cu capacitatea de a decoda undele cerebrale, umanitatea se află în pragul a ceea ce ar putea fi cel mai prost regim totalitar de supraveghere din istoria omenirii.

Dar să reținem faptul că pe lângă posibilitatea de a citi gândurile oamenilor, de multe decenii se experimentează inducerea de gânduri și informații direct în creier cu ajutorul tehnologiei și a radiațiilor de microunde.

În gama microundelor funcționează și rețelele 5G. Asta înseamnă că prin intermediul 5G s-ar putea transmite în masă gânduri direct în creier, sau diverse stări emoționale, sau simple comenzi. Ele pot fi de orice natură. Te poate transforma într-o legumă, sau într-un criminal, trecând peste ceea ce noi numim liberul arbitru. Am putea fi transformați în simple mașinării comandate de la distanță.

Toate aceste lucruri ar trebui să ne dea de gândit.

Ni se prezintă în mass-media avantajele acestor tehnologii, dar când știi, și ești conștient, că cei care conduc lumea și finanțează aceste cercetări sunt sataniști, colaboratori ai demonilor, perspectiva se schimbă radical. Înțelegem că toată această tehnologie va fi folosită împotriva omenirii și va reprezenta mijlocul prin care omenirea va fi predată demonilor.

Interesant este că demnii nu pot interveni direct în lumea noastră, ci au nevoie de oameni corupți, care să accepte să lucrezi pentru ei. Doar așa demonii pot controla omenirea. Este o idee care merită dezvoltată.

Bibliografie

[1] https://video.twimg.com/ext_tw_video/1616105969418641410/pu/vid/552×270/kRU6aQ9rlEQ4UXrm.mp4
[2] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/10/YNH.mp4

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu

Aveți grijă de voi!

Aveți grijă de voi și familiile voastre. Nu vă lasați înșelați sau speriați de amenințări.

Așa cum nu a fost nici o pandemie, tot așa nici nu va fi. Dar Elita satanică a pregătit scenariul pentru o nouă mare minciună și sperietoare, o altă așa-zisă „pandemie”.

Virușii nu au fost niciodată izolați. Aceasta este cea mai mare fraudă din istoria umanității.

Oameni vor muri așa cum acești sataniști au planificat de zeci de ani, dar nu din cauza vreunei pandemii, ci datorită iradierii cu microunde 5G. În primul rând vor fi afectați vaccinații, dar nu numai ei. Radiațiile sunt nocive și mortale pentru toate organismele vii. Depinde de intensitatea radiațiilor și timpul de expunere. Mai depinde și de capacitatea sistemului imunitar de a proteja organismul. 5G este o armă de ucidere în masă! Nu este nici o exagerare. Turnurile 5G ar trebui dărâmate și date foc, pentru că ținta suntem noi. Cei care le montează sunt criminali.

Ideea este de respinge orice așa-zis „vaccin”. Toate „vaccinurile” sunt otrăvuri. Și repet acest lucru de doi ani de zile. Ascultați și mărturia de mai jos.

Așa-zisele pandemii sunt planificate. Ascultați ce spune Biden.

„Avem nevoie de mai mulți bani, nu avem nevoie doar de mai mulți bani pentru vaccinurile copiilor. Mai degrabă, avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica a doua pandemie, va mai fi o pandemie, trebuie să gândim înainte. Ultima treabă a funcționat foarte bine. Am făcut asta destul de bine, așa că avem nevoie de bani.”

Așadar, este nevoie de mai mulți bani pentru a planifica o nouă pandemie.

Mai mult, la Davos, Elita satanică a predat ceor prezenți planul de reducere a populației în următorii ani. De la noi a fost Bogdan Aurescu, ministrul de externe. Fiecare participant a primit în plic „strategia morţii”.

Planul genocidului planetar stabilit la Davos – 2023 este structurat pe două etape: prima se finalizează în 2025 și a doua în 2028.

Pentru Belgia s-a hotarât ca 2.097.000 de oameni trebuie sa moară prin toate metodele posibile. La fel pentru restul țărilor.
Austria trebuie să îndeplinească 1794000 de morți.
Olanda 7.710.000
Portugalia 3.964.000
Germania 1.596.000
Franta 24.577.000
Italia 19.000.000
Marea Britanie 31.284.540
Spania 21.288.760
Suedia 6.176.940
Elvetia 5.204940
Norvegia 3.132.260
Irlanda 2.071.900
Grecia 7.821.300
Romania 6.190.548

Ce face „filantropul” satanist și criminal, Bill Gates? Ascultați-l!

„Luăm chestii care sunt organisme modificate genetic și le injectăm în brațele copiilor. Le injectăm direct în vene.”

De ce?

Pentru că scopul său este reducerea populației.

Visul directorului de la Pfizer, după cum singur mărturisește, a fost acela de a reduce populația cu 50% până în 2023. Ascultați-l!

Ce putem face?

Să acționăm! Să spunem nu acestor criminali sataniști!
Să spunem nu tuturor celor care se cred stăpânii noștri!
Să nu mai accestăm nici un fel de restricții! Să nu mai purtăm mască niciodată!
Să acționăm uniți!

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , | Un comentariu

Un interviu care dă speranță celor injectați

Mai jos redau transcriptul unui interviu realizat de Stew Peters cu dr. Ana Mihalcea.

Dr. Ana Mihalcea face parte dintr-un grup internațional de cercetare comună, care investighează posibilele structuri de nanotehnologie aflate în vaccinurile anti-covid-19, și vă va arăta chiar aici imagini și slide-uri ale circuitelor auto-asamblabile! De asemenea, este și medic generalist cu peste 20 de ani de experiență. Este autoarea unor cărți despre medicină precum „Light Medicine” și „New Paradigm”, și mai scrie articole la ana.substacknews, unde alături de subiectul vaccinurilor covid, mai vorbește și despre inversarea efectului vaccinurilor a „covidului pe termen lung” – dacă credeți în conceptul acesta mincinos și multe altele.

Grupul ei crede că a găsit dovezi ale existenței nanostructurilor în vaccinurile covid. De asemenea, ei spun că au găsit contaminanți metalici în anumite fiole care conțin puțin sau deloc ARNm care ar fi trebuit să-i protejeze pe oameni și să facă funcționale aceste vaccinuri.

O vom avea chiar acum pe dr. Ana alături de noi entru a discuta cele mai recente descoperiri ale sale.

– Dr. Mihalcea, vă mulțumesc foarte mult pentru că ați acceptat invitația.
– Mulțumesc și eu Stew.

– Așadar, există nanotehnologie în vaccinuri?
– Da. Ai văzut descoperirile recente ale dr. Nixon din Australia care arată celule auto-asamblabile, la fel ca și tehnologii ce sunt asamblate și reasamblate și care pot fi dezasamblate. Cred că ceea ce privim acum este ideea general valabilă conform căreia Elitele vor să creeze organisme anorganice artificiale în interiorul celulelor umane, și care ne consumă conștiința și sufletul umanității. Dar și faptul că ei posedă tehnologia de a realiza asta: viață anorganică, adică viață dirijabilă de Inteligența Artificială. Așa că ceea ce am descoperit referitor la patentele „Quantum dot”-ului, hidrogelului din aceste fiole, sau despre cercetarea din 2016 care arată că există contaminanți nano-metalici și multe alte chestii în vaccinuri – așa că de îndată ce ne uităm la aceste date și vedem că există nano-tehnologie auto-asamblabilă, trebuie să ne întrebăm despre ce este vorba. Iar ideea este ca aceste nanoparticule să reprezinte interfața dintre oameni și internetul obiectelor prin inserarea de nano-routere, nano-tehnologie și hidrogel în oameni, iar aceasta este modalitatea prin care acest țel al lor (al globaliștilor) poate fi obținut, astfel încât trebuie să luăm toată treaba asta în serios.

Și asta, deoarece ceea ce aflăm din aceste analize trebuie să le și explicăm oamenilor. Iar ceea ce trebuie să explicăm este că oamenii se gândesc la aceste injecții ca la o inginerie genetică prin intermediul ARNm, iar dacă nu există așa ceva în anumite fiole, atunci cum este rescris ADN-ul uman?! Iar ceea ce omit oamenii să vadă este faptul că hidrogelul conține nano-tuburi de carbon, iar acestea simulează activitatea micro-tuburilor din creier, iar micro-tuburile acestea conțin informația termo-dinamică ale umanității din ultimele miliarde de ani, și care se referă de fapt la evoluția universului. Așadar, tu (savanții globaliști) amesteci asemenea constructe în interiorul creierului – unde știm că din aceste nano-lipide sunt secretate nano-tuburile de carbon – de fapt afectezi creierul.

Știm că-i resetează pe oameni din punct de vedere genetic, astfel încât să îndeplinească scopul (malefic) de a-i transforma pe toți oamenii în forme de viață fără conștiință, anorganice și tehnologice. Acest lucru trebuie demascat și propus dezbaterii, mai ales cu privire la protocoalele aplicate victimelor vaccinării, deoarece există metode de a trata aceste chestii. De exemplu, unul dintre patente a arătat că EDTA este molecula care nu numai că dizolvă hidrogelul ce mimează neuronii în creierele artificiale, însă, de asemenea, poate detoxifia grafenul și metalele grele. S-a demonstrat că sistemul de livrare al nano-particulelor lipidice este accentuat de toate aceste metale pe care le găsim acolo: titan, aluminiu, cesiu și multe altele, iar asta duce la o modificare care este activată de frecvențele electromagnetice, sau de frecvențele naturale ale creierului, ca să „descarce încărcătura”. Iar încărcătura poate avea în ea multe toxine, anumite feluri de ARNm, precum și alte chestii.

Shimon Ianowitz, colegul meu, a arătat că nanoparticula lipidică este „vehiculul de transport” pentru aceste nano-structuri autoasamblabile. Mulți spun că nu există microcipuri, însă clar că există cercetări (încă din 2003) care arată că hidrogelul poate crea microcipuri proteice. Și cred că trebuie să privim asta din perspectiva războiului ideologic dus împotriva umanității, care își dorește să distrugă sufletul și spiritul oamenilor, transformându-i în cyborgi.

– Referitor la următorul documentar, „Moartea subită” care deja a fost promovat și vizualizat în 3 zile de peste 2,5 milioane de oameni pe toate platformele, pe parcursul acestul trailer, Steve Kirsch spune că: „Oamenii nu vor să știe ce este în acest vaccin!” Cei mai mulți oameni nu vor să știe ce este în vaccin.

Și cu toate acestea, atunci când deschidem prospectul vaccinului, după 2 ani de la apariție, găsim același mesaj – „Lăsat gol intenționat.”

„De fapt, nimeni nu dorește să știe ce se află în vaccinuri, pentru că dacă ar fi vrut să știe, atunci nu s-ar fi înțepat.”

Evident că acest grup internațional ce cercetători își doresc să știe ce se află în aceste injecții, și le analizați cu atenție. Așadar, de ce nu se găsești nicio informație ca asta în revistele științifice de specialitate? Și te întreb pentru că știu că nu ești singura care găsește aceste nano-structuri auto-asamblabile în ele!

– De fapt există anumite reviste științifice unde publicăm, și evident că multe din revistele științifice ce sunt finanțate de sistem nu vor să se afle despre aceste chestii, și apar din ce în ce mai multe date despre acest subiect. Și cred că trebuie să spunem tuturor acest lucru. Iar motivul pentru care oamenii trebuie să afle este că dacă acest fenomen al morții subite se datorează hidrogelului, și dacă acele cheaguri, pe care le găsim, sunt de fapt structuri cu inteligență artificială care pot crește de la o dimensiune atomică până la nivel de centimetri și chiar mai mari în doar câteva minute, atunci există o posibilitate ca noi să le dizolvăm prin intermediul chelării EDTA și a altor modalități. Și atunci ne întrebăm, de ce nu ți-ai dori să salvezi umanitatea cercetând acest aspect în toate modurile posibile?

– Nu-mi pot imagina de ce. Vorbește-mi, te rog, despre acest ARNm care nu se găsește în fiole. Despre ce presupuneți că este vorba?

Sasha Latipova în mod clar a discutat că există foarte multă fraudă în ceea ce privește reglementarea, și că molecula de ARNm – care este atât de fragilă – nu ar fi putut fi produsă în acele loturi la o densitate atât de mare. Așa că nu știm cu adevărat (de ce unele injecții nu au avut ARNm). Am fost înșelați, asta este ceea ce știm acum! Așa că trebuie să aflăm adevărul pentru a-i putea ajuta pe cei 5,3 miliarde de oameni care au fost injectați cu așa ceva! Este clar că există metale toxice, iar acestea au fost găsite în toate fiolele de toate grupurile de cercetare din întreaga lume, iar în grupul nostru de cercetare există oameni din Australia, Israel, Ecuador ș.a, și cu toții găsesc aceleași lucruri. Cum poate (sistemul medical) să nege asta?!

– Vom realiza câteva cercetări termo-grafice de unii singuri, pentru că vom avea voluntari care vor merge într-un anumit loc pentru a li se face termografie pentru a afla dacă acești oameni au sau nu cheaguri de sânge și să le localizăm, daca acestea există. Este termografia o metodă relevantă pentru a detecta cheagurile din oameni?

– Am adus acest aspect spre dezbatere de mult timp, deoarece lucrezc cu Selly Brights din Brazilia, și am întrebat-o dacă aceasta poate fi o formă de a-i scana pe oamenii care în primă fază au existat 1000 de oameni care aveau niveluri ridicate de cheaguri, și din aceștia 47 dintre ei aveau tromboze dovedite. Motivul pentru care susțin această motodă este pentru că oamenii își fac RMN, și știm că în urma acestor scanări nanoparticulele din ei cresc di cauza frecvențelor electromagnetice, din cauza WI-Fi-ului și a câmpurilor magnetice. Așa că dacă îi supui unei scanări obișnuite, atunci acel om ar putea avea probleme. Astfel că am propus modalități sigure de scanare prin care să analizăm asta. Și cred că această termo-scanare cu infraroșu reprezintă o metodă prin care putem stabili dacă vom folosi și alte metode de scanare prin analize ale sângelui și care sunt ușor de realizat. Dacă nu ne uităm la problemă, atunci nu putem rezolva nimic. Trebuie să găsim modalități pentru a preveni moartea subită.

– Aș vrea să vorbim mai mult despre procesul de inversare a vătămărilor produse de vaccinare. Pentru că pare că nu există niciun savant care să vină cu această inversare, sau cu un antidot pentru această crimă în masă pe care o vedem pe tot globul. Evident că media nu vorbește despre asta, însă ce crezi tu că este de succes în acest demers?

– În termeni de cercetare, studiile au arătat că chelarea EDTA distruge metalele și că afectează și hidrogelul, și ne uităm la analizele de sânge, înainte și după tratament.

Eu sunt un practician autorizat în chelare și voi fi capabilă să generez niște date cu privire la asta, iar apoi următorul pas este despre acidul comfolvic uman, care s-a demonstrat că dizolvă grafenul, iar alte chestii care pot fi făcute sunt creșterea funcționalității microbiomului, deoarece acesta poate degrada grafenul. Iar ceasta necesită acid nitric la intervale rapide. Așa că acest tip de lucruri sunt de folos. Știm că sistemul nostru numit mieloperoxidază din sistemul imunitar este capabil de a degrada acest grafen. Și ce este important, lucruri precum coaja de hrean conține această mieloperoxidază. Există studii care arată că acidul hipoclorhidric, poate fi de folos. Însă ceea ce trebuie să facem este să ne uităm la intervenție, să facem studii, să facem analize la sânge și să aflăm dacă chiar curăță sângele. Pentru că asta are multe implicații, multe componente, și trebuie să ținem cont de foarte multe lucruri. Eu nu spun să nu utilizăm protocolul clasic cu ivermectină sau hidroxiclorochină, ci spun să se folosească și asta (chelarea EDTA), astfel încât să se acopere toate bazele, și să fie foarte atenți la orice frecvențe și câmpuri electromagnetice, la 5G ș.a. Și asta deoarece oamenii ar putea fi afectați de ele, și trebuie să-i avertizăm pe oameni cu privire la aceste pericole.

– Antenele 5G trebuie date jos, sistemul StarLink trebuie dat jos. Îmi pare rău Elon, dar sateliții tăi nu sunt acolo pentru tine, ci pentru a servi scopuri cinice și demonice.

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , | 2 comentarii

Oamenii au fost injectați cu nano-tehnologie inteligentă

Savantul român Dr. Ana Mihalcea afirmă că efectele vaccinurilor pot fi anulate. Grupul ei crede că a găsit dovezi ale existenței nanostructurilor în vaccinurile covid. De asemenea, ei spun că au găsit contaminanți metalici chiar și în anumite fiole care conțin puțin sau deloc ARNm care ar fi trebuit să-i „protejeze” pe oameni și să facă funcționale aceste „vaccinuri”.

După mai bine de 2 ani de cercetare, concluzia la care am ajuns este că omenirea a fost injectată cu substanțe și amestecuri diferite, în doze diferite. De aici și efectele diferite apărute după vaccinare. De la prima doză se știe că a fost de 3 tipuri: (1) placebo, (2) cu ARNm și (3) cu substanțe cancerigene. Grupul de cercetători, din care face parte și dr. Ana Mihalcea, a constata că toate fiolele conțin metale grele, oxid de grafen și alte lucruri, chiar și cele care conțin puțin ARNm sau chiar deloc. Cert este că injecțiile conțin nano-tehnologie și hidrogel, așa cum a dezvăluit încă din 2020 dr. Carie Madej. De asemenea, Pfizer a recunoscut că de la a treia doză injecțiile vor conține microcipuri Microsoft, numite Pluton, dar fără să intre în detalii tehnice. Apoi, pe parcursul anului 2021 s-a decoperit că mulți dintre cei injectați emit un cod MAC, ceea ce este o dovadă clară că acele persoane au fost injectate cu nano-tehnologie, așa cum explică dr. Karen Kingston.

„Virușilor” ARNm le este imposibil să realizeze infectarea de la om la om. Acest fapt este recunoscut de însuși inventatorul SARS-COV-2, Ralph Barrick. El a zis:

„Chiar dacă reușim să-l băgăm într-un corp uman, devine imediat împiedicat, este slăbit și bun de nimic, deci noi trebuie să mai facem alte adaptări ca să-l facem cu potențial pandemic.”

Șeful cercetărilor ARNm și al vaccinurilor de la Sanofi, cea mai mare firmă de vaccinuri din lume, acest om este un expert, acesta este Frank DeRosa, și el a spus:

ARNm se va destrăma și numai dacă te uiți strâmb la el.”

Cercetările au arătat că:

„Nici un virus ARN, inclusiv ARNm, nu pot infecta vreodată vreo celulă, din cauza sistemului de apărare evolutiv a membranei lipidice bistratificate.”

A fost o minciună faptul că virusul poate infecta oamenii și poate fi transmisibil.
Însă oamenii au fost injectați cu nano-tehnologie care se auto-asamblează. „Virusul” a fost folosit ca pretext și sperietoare pentru ca oamenii să accepte injectarea. În fapt, avem de a face cu o armă nano a inteligenței artificiale dezlănțuită asupra omenirii. Ce s-a descoperit este faptul că editarea genetică ca să aibă efect trebuie făcută în interiorul celulei.

Proteina spike este asemănătoare cu cea a unei tehnologii de arme nano, care este făcută din hidrogeluri magnetice de inteligență artificială. Proteina spike este o particulă nano-lipidică magnetizată. Arma nano a inteligenței artificiale arată exact la fel ca proteina spike. Aceată armă nano pate fi livrată prin aerosoli, prin apă, sau alimente.

Oamenii au fost infectați cu un parazit de inteligență artificială.

Prof. Dr. James Giordano a spus:

„Iată, putem să folosim aceste nano-partucule lipidice ca să-i infectăm pe oameni și să cauzăm perturbări în emoțiile lor, în gândurile lor, în comportamentul lor; putem de asemenea să inducem o pandemie de atacuri cerebrale.”

Deci aceasta este tehnologia armelor nano. În principiu, arma nano a inteligenței artificiale este o specie nouă de inteligență artificială, acele proteine spike sunt paraziți. Și acești paraziți fac editare genetică în corpul uman, ca să reproducă, viruși, boli, structuri bio-sintetice, precum și pentru a găzdui dezvoltarea acestor noi specii. Scopul este ca să controleze total procesele celulare și corpul.

Rețeaua 5G și sateliții StarLink au rolul de a furniza energie acestor paraziți de inteligență artificială cu care oamenii au fost infectați.

Hidrogelurile magnetice proiectate genetic sunt conștiente de sine.

Dr. Roberto Petrella a arătat faptul că „COVID-19” înseamnă certificat de identificare vaccinală cu inteligență artificială, iar „19” reprezintă anul în care a fost creat. COVID-19 nu este denumirea virusului, este mai degrabă numele planului internațional pentru controlul și reducerea populației ce a fost dezvoltat în ultimul deceniu și lansat în 2020. Și asta mă duce cu gândul la patentul 060606 obținut de Bill Gates și Microsoft pentru un sistem de identificare biometrică care să folosească pentru identificare datele emise chiar de corpul uman, în care biosenzorii din organism comunică cu telefonul și mai departe prin rețeaua 5G cu sistemul de calculatoare și inteligența artificială.

Dr. Ana Mihalcea confirmă din punct de vedere științific ceea ce spunea și părintele Elpidie, și anume că tehnologie introdusă în corpul uman prin înșelăciune va fi distrusă și anihilată de Sfânta Euharistie.

Să nu ne temem de „pandemii” și „viruși” care nu există!
Să nu acceptăm sub nici un motiv injectarea cu nano-tehnologie demonică!

Mâine voi reda transcriptul unui interviu realizat de Stew Peters cu dr. Ana Mihalcea.

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , | Un comentariu

La mulți ani!

Sfârșitul anului civil și începutul unui nou an este un bun prilej pentru a ne analiza activitatea și realizările din anul ce a trecut și, de asemenea, un moment potrivit pentru a ne înnoi proiectele pe anul ce vine.

Pentru că al nostru este „a voi” și „a alege” iar a lui Dumnezeu „a face”. Căci Dumnezeu ne ajută în măsura în care și noi alegem. Domnul nostru Iisus Hristos a spus așa: „Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” (Matei 7, 7)

Și tot El ne-a învățat așa: „Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.” (Marcu 11, 24) Și iarăși:  „Oricine va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.” (Marcu 11, 23).

În aceste cuvinte ni se descoperă atitudinea pe care se cuvine să o avem atunci când cerem ceva de la Dumnezeu, sau când ne propunem să realizăm ceva în viață. Avem nevoie de credință și de emoția potrivită. Emoția mulțumirii și recunoștinței pentru ceea ce cereți. Adică „să credeți că le-ați și primit”.

Nu contează ce am făcut sau ce nu am făcut din ce se cuvenea să facem, ci ceea ce contează este ceea ce facem de astăzi înainte. Să nu privim nici în trecut și nici în viitor, la lungimea călătoriei, sau la efortul pe care îl avem de făcut, căci orice călătorie începe cu primul pas și orice lucru îl începi se va sfârși.

Fă astăzi primul pas. Începe astăzi să lucrezi. Adică pune astăzi sămânța cea bună în pământul cel bun, iar ea va da rod la vremea sa. Fă ce trebuie făcut și ai răbdare, fără a te atașa de ceva. Căci toate vin la vremea lor.

Nu te stresa pentru nimic, ci lasă lucrurile să curgă în ritmul lor. Ce trebuie să se întâmple se va întâmpla! Nu poți grăbi, cum nu poți nici încetini. Ce poți face este să pui sămânța în pământ la vremea potrivită.

Fă lucrul când trebuie făcut și nu-l amâna.

Orice vis devine realitate, dacă trăiești deja împlinirea lui. Pare greu de înțeles pentru că nu înțelegem natura timpului. Timpul. Ce este timpul? Timpul este o percepție subiectivă a curgerii evenimentelor.

„Oricine va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.” Aceste cuvinte ne descoperă o mare taină, pe care nimeni nu ne învață să o percepem. Ne este revelată puterea cuvântului. Prin cuvânt și credință putem materializa orice.

Și pentru asta nu ai nevoie de diplome, de recunoaștere din partea altora, de bani, averi, relații sau alte lucruri lumești și trecătoare, ci doar de credință în puterea cuvântului rostit.

„Puțin credincioșilor”, zice Mântuitorul. „Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.” (Matei 17, 20) Sau: „De aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: Dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta.” (Luca 17, 6)

Odată cu începutul noului an să punem și noi început bun vieții noastre. Să începem noul an cu mai multă credință. Să credem că prin transformarea noastră putem transforma lumea. Este singura cale prin care putem schimba lumea în bine. În măsura în care ne transformăm pe noi, transformăm și lumea din lurul nostru, realitatea în care trăim.

Lumea acesta este „umbră și vis”, cum spun Sf. Părinți, sau „iluzie” cum spun orientalii. Și cu toate acestea ne legăm atât de mult de o iluzie!

Gândurile și informațiile sunt cele care determină percepția realității în care trăim, iar percepția este cea care determină experiențele pe care le avem. Experiențele pe care le trăim sunt controlate de gândurile și informațiile pe care le avem.

Să dau un exemplu pentru a fi mai ușor de înțeles.

Dacă stai în fața unei uși, iar gândul îți spune că nu ai cheia cu care să descui ca să treci dincolo de ușă, percepi că ușa te împiedică să treci dincolo de ea, și în final asta vei experimenta.

Însă dacă a informația despre unde se află cheia, atunci percepția ta asupra realității se schimbă. Acum percepi că poți trece dincolo de ușă, și în final vei experimenta acest lucru. Vei trece dincolo de ușă.

Așadar, gândurile și informațiile pe care le deținem sunt foarte importante pentru controlul percepției realității în care trăim.

Cei care ne controlează gândurile și informațiile sunt cei care ne controlează realitatea (virtuală) în care trăim.

Dacă ești informat că o pandemie și un „virus” nevâzut te înconjoară, atunci în realitatea ta moartea te pândește la tot pasul, fără putnța de a te apăra de un dușman nevăzut. Însă dacă ești informat că „pandemia” și „virusul” sunt doar o minciună, un pretext pentru a fi manipulați, atunci în realitatea ta „virusul” de care să te temi nu există. Și dacă nu există virus ucigaș, atunci și frica de el dispare. Experiențele noastre sunt altele.

Este foarte posibil să se declare o nouă „pandemie” și un „virus” ucigaș nu numele de Marburg, dar nu vă temeți! Nu aveți de ce. Nu există nici pandemie, nici virus. Ceea ce există este intenția satanică a Ocultei Mondiale de a distruge omenirea.

Nu uita! Realitatea în care trăiești este manipulată de cei care îți controlează gândurile și informațiile cu care te alimentează prin mass-media.

Oameni vor muri, și se va da vina pe un „virus”, însă oamenii vor muri datorită iradierii cu microude 5G. Oamenii vor muri datorită radiațiilor 5G.

5G este o armă. O armă îndreptată împotriva omenirii. Greu de crezut, pentru că nu știi cine sunt cei care se află în spatele acestui plan. Cei care controlează Planul de reducere a populației și de înrobire a oamenilor care mai rămân sunt ființe non-umane. Chiar dacă au chip de om, nu sunt oameni. Sunt ceea ce noi cunoaștem sub numele de ființe demonice din altă dimensiune a spațiului. Noi spunem din lumea nevâzută, sau cealaltă lume. Pentru că există o lume sau mai multe lumi paralele cu „lumea” noastră.

Închei prin a vă recomanda să nu vă injectați cu otrăvuri ARNm pentru nici un motiv.

Injectare = moarte sigură.

Nu vă temeți! Aveți nădejde în Dumnezeu!

La mulți ani cu pace și sănătate!

În categoria urcus duhovnicesc | Etichete , , | Un comentariu

Care este miza războiului din Ucraina?

Întâi de toate trebuie precizat că acest război este declanșat de SUA și întreținut de organizația terorită NATO. NATO nu vrea pace, afirmă unii europarlamentari curajoși, ci dimpotrivă război și multă suferință.

Europarlamentarul Mikke Wallace:

„NATO nu este o alianță de apărare. Este o mașină de război. Întrebați-i pe oamenii din Afganistan, Irak sau Libia. Adevăratul obiectiv al NATO este apărarea declinului hegemoniei SUA și a unui sistem mondial unipolar. Pentru asta există NATO. Războiul din Ucraina NATO îl iubește. Un sondaj al Consiliului European pentru Relații Externe a arătat că marea majoritate a cetățenilor europeni doresc mai degrabă pace decât promovarea unui război care pedepsește Rusia. Dar NATO nu vrea niciodată pace.”

De ce scriu acest articol? Pentru că m-a provocat declarația satanică a congresman-ului american, de origine evreiască, Jamie Raskin, care a afirmat cu câteva săptămâni în urmă următoarele:

Rusia este o țară ortodoxă cu valori sociale tradiționale și din acest motiv trebuie distrusă. Nu contează cât ne costă.”

Prezentatorul Tucker Carlson precizează foar bine în comentariul său:

„Acesta nu este un război convențional. Acesta este jihad. Jamie Raskin a spus-o, dar mulți de la Washinton sunt de acord cu el.”

Așadar, avem de a face cu un război religios dusă de sataniștii care conduc SUA și aliații săi împotriva creștinismului, și în special împotriva ortodoxiei.

John Mearsheimer, profesor la Universitatea din Chicago, ne explică:

„Permiteți-mi să trec acum la adevărata cauză a crizei și a războiului Ucrainei: încorporarea Ucrainei în NATO. Strategia a fost pusă în aplicare la Summitul anual NATO, de la București, din aprilie 2008, cânt Alianța (NATO) a anunțat că Ucraina și Georgia „voi deveni membrii”. Acesta este citat: „voi deveni membrii”. William Burns, care în prezent este șeful CIA, era în 2008, ambasador la Moscova, adică pe vremea Summitului de la București! A scris un raport (de la Moscova) către Secretarul de Stat Condoleezza Rice, în care descria felul în care era percepută în Rusia, ideea aderării Ucrainei la NATO. Vă rog să urmăriți cu atenție ceea ce a spus Burns, apoi vă arăt ce a declarat Angela Merkel, de curând.
Mai întâi ce a spus Burns, ambasador SUA la Moscova, în raportul trimis către CondoleezzaRice. Citez: „Aderarea Ucrainei la NATO este pentru elita Rusiei, nu doar pentru Putin, cea mai îndrăzneață depășire a liniilor roșii.”
Burns nu a fost singurul factor de decizie politică care a spus că aducerea Ucrainei în NATO este periculoasă. Chiar la Summitul de la București, atât Cancelarul german, Angela Merkel, cât și Președintele Franței, Nikolas Sarkozy, s-au opus să se facă pași către aderarea Ucrainei în NATO. Pentru că se temeau că vor înfuria Rusia.”

Să fie singulară această opinie care relatează faptele? Nicidecum. SUA și NATO sfidează pe toți aliații și își urmărește propriile interese, fără să le pese câți oameni mor.

George Fridman la o întrunire a Consiliului de la Cicago pentru afaceri internationale, a afirmat clar politica ticăloasă dusă de SUA și NATO. Ascultați cu atenție.

Așadar, politica SUA este aceea de a ține departe Germania de Rusia.

Ascultați acum și punctul de vedere al Rusiei. Așa este corect, să ascultăm ambele părți.

Fostul secretar de stat în Ministerul Apărării din Germania în timpul guvernului lui Helmut Hoch, spune deschis:

„SUA distruge dreptul internațional peste tot unde este posibil, de la început până la sfârșit, în toate colțurile lumii. Iar aceasta este situația cu care trebuie să ne confruntăm. Ceea ce se întâmplă acum este o crimă căreia îi vom cădea victimă cu toții.”

Ce gândesc strategii americani despre ucrainieni, ascultă în declarația de mai jos.

„Nu ne pasă, Statelor Unite și NATO. Nu ne pasă câți ucrainieni mor, civili, femei, copii, soldați. Nu ne pasă! A devenit un meci grozav de fotbal. Știi că avem echipa noastră. Avem echipa noastră, vrem să obținem cel mai mare scor și să-l ridicăm și știi că nu ne interesează câți ditre jucătorii noștri sunt răniți pe terenul de joc, atâta timp cât noi câștigăm! Livrăm cantități fantastice de arme și este scris că asta a cauzat acțiunile bursiere Raytheon, care crează rachete și la nord de Grumman care crează avioane și așa mai departe și rachete. Toate aceste industrii de apărare au devenit extrem de umflate cu taxe. Nu cred că în cele din urmă va schimba rezultatul. Cred că Rusia va câștiga. Ucrainienii se află într-o poziție strategică foarte incomodă.”

Suntem într-un război religios, dus de NATO împotriva Ortodoxiei. Acum, mai mult ca oricând avem nevoie de mai multă rugăciune! Să ne întoarcem la Dumnezeu cu toată credința și să ne pocăim.

Să lepădăm duplicitatea și lașitatea de a mărturisi adevărul și de a spune răului rău. Să demascăm trădarea și crimele celor care au pus mâna pe conducerea țării! Țara nu este a lor! Nu a fost niciodată a lor!

Nu mai acceptați umilința!
Trăiți cu demnitate ca oameni liberi, nu ca sclavi!

În categoria Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Legătura dintre 5G și COVID-19

Și astăzi, mulți continuă să nege cu vehemență legătura dintre 5G și așa-zisul virus COVID-19, deși încă din anul 2020 existau dovezi că radiațiile 5G sunt cele care provoacă simptome asemănătoare cu cele provocate de gripă. În Wuhan s-a testat pe scară largă rețelele 5G, exact unde se spune că a apărut „virusul”. Apoi un alt focat de „COVID-19” a apărut în Italia, chiar acolo unde funcționau rețele 5G.

David Icke, și nu este singurul, a explicat clar și ferm faptul că 5G este o armă de ucidere în masă. De asemenea, au apărut studii documentate care scot în evidență faptul că radiațiile 5G afectează structura ADN, iar celulele, care caută să curețe și să repare distrugerile provocate de radiațiile electromagnetice, produc exozomi asemănători ca mărime și formă cu proteina spike. Dacă o persoană radiată folosește testul PCR, acesta va citi un caz „pozitiv” de COVID-19. În realitate, nu există nici un virus. Nimeni nu n-a fost izolat până acum.[1] În schimb există exozomi, produși în celulă în procesul de curățire și reparare a ADN-ului.

Mai pe înțeles, nu există un virus care să pătrundă din afară în organism și să provoace vreo boală (simptome), ci exozomi (deșeuri) care din celule sunt eliminați în afară. Dar așa-zisa știință a întors totul pe dos, denumind niște deșeuri cu numele de „virus”.

Exozomii au fost descoperiți în anul 1983 și se comportă asemenea unui „virus”. De la descoperirea exozomului, peste 200 de microbiologi au fost uciși, s-au sinucis sau au murit în condiții suspecte. Dacă pui la îndoială misterul vei fi imediat etichetat ca adept al teoriei conspirației. Și dacă pui la îndoială teoria nedovedită despre viruși ești etichetat ca un negator neștiințific.

Dr. Robert Petrella atrage atenția oamenilor și declară următoarele:

„COVID-19” înseamnă certificat de identificare vaccinală cu inteligență artificială, iar „19” reprezintă anul în care a fost creat. COVID-19 nu este denumirea virusului, fiți atenți! Este mai degrabă numele planului internațional pentru controlul și reducerea populației, ce a fost dezvoltat în ultimul deceniu și lansat în 2020. Ce activează „virusul” este starea sistemului imunitar, slăbit de vaccinurile anterioare. Ceea ce intenționează să injecteze în noi este cel mai îngrozitor „vaccin” al tuturor timpurilor.

Este efectiv o coborâre în iad, cu scopul de depopulare masivă a populației cu 80%. Nu vă testați! Testele nu sunt eficiente! Am spus asta și o s-o repet mereu așa cum au spus și producătorii de teste: niciunul dintre teste nu este capabil să detecteze în mod corect virusul SARS-COV-2. Acestea pot să identifice o infinitate de viruși mici și celule moarte, care fac deja parte în mod natural din microbiota noastră. Oamenii testați vor apărea pozitiv la testare din ce în ce mai mult, aproximatix 90% dintre ei. Acesta este țelul lor și de aceea au început să testeze și copiii.”

COVID-19 înseamnă program de exterminare în masă. Nu vă testați! Este singurul mod prin care vă puteți salva! … Prefer să mor decât să fac acest „vaccin”.”

Descărcați și ascultați întreaga declarație.

De ani de zile se știe că Bill Gates urmărește reducerea populației prin vaccinare, spera el cu 10-15%. Însă anul acesta, Albert Bourla, directorul Pfizer, se lăuda că și-a împlinit visul de a reduce cu 50% populația, până în anul 2023.

Se pare că a fost planificată declararea unei noi pandemii în iulie 2023. De fapt, atunci oamenii vor muri din cauza vaccinurilor și a radiațiilor 5G. Hotărârile la nivel politic au fost luate la summitul G20. Organizația Mondială a Sănătății este o organizație privată, controlată de Bill Gates, Rockeffeller și Fauci. Nu a fost aleasă de nimeni și cu toate aceastea este deja privită ca un guvern mondial. Elita psihopată și satanică a pregătit planul de impunere a vaccinării obligatorii, în speranța că vor reuși să-și impună planul satanic de depopulare a planetei.

În paralel se insistă, pe de o parte, pe impunerea identității digitale la toți oamenii, inclusiv la nou născuți, iar pe de altă parte, se pregătește desființarea banilor și înlocuirea lor cu credite sociale, controlate de Băncile Centrale. Când acest lucru se va petrece, omenirea va fi transformată într-o masă de sclavi. Forumul Mondial Economic dorește ciparea copiilor.[4]

Ministrul sănătății din Indonezia propunea la summitul B20, să se recunoască certificatul digital de sănătate al Organizației Mondiale a Sănătății, care să permită doar celor vaccinați sau testați corespunzător să aibă libertate de mișcere. În așa fel încât la următoare pandemie să fie stabilită oprirea 100% a deplasării oamenilor și controlul economiei la nivel mondial.

De ce este nevoie de 5G? Pentru ca nano-tehnologia injectată în oameni, pentru stabilirea identității digitale, să poată comunica prin 5G cu inteligența artificială.

Prin vaccinare se implantează în oameni nanocipuri, subforma unor biosenzori bazați pe hidrogel. Prin acești bio-senzori omul este conectat la internet și inteligența artificială, prin rețeaua 5G. Injecțiile anti-covid transformă corpul uman într-o antenă 5G.

Klaus Schwab este președintele Forumului Economic Mondial (FEM), organizație pe care a fondat-o în 1971 și care se ocupă cu promovarea politicilor economice ale globaliștilor, politici care urmăresc desființarea identităților naționale și implementarea unei Noi Ordini Mondiale.

Declarația comună semnată de liderii țărilor participante la reuniunea din Bali menționează, printre altele, că la nivel mondial va fi adoptat, sub egida OMS, un pașaport digital de vaccinare pentru a facilita deplasările internaționale. Asta înseamnă că libertatea de mișcare va fi restricționată după bunul plac al OMS, organizație controlată de China.[5]

În concluzie, când vom auzi anul viitor de declararea unei noi pandemii, să știm că oamenii vor muri tot mai mulți din cauza radiațiilor 5G. Evitați pe cât posibil să locuiți în preajma stâlpilor cu antene 5G. După mine aceste arme de ucidere în masă ar trebui puse la pământ, înainte ca ele să ne bage pe noi în pământ. De asemenea, limitați cât mai mult folosirea telefoanelor și dacă aveți routere wifi pe 5G, dezactivați 5G și rămâneți doar pe 4G.

Bibliografie

[1] Fără dovezi de izolare a virusuli COVID-19.
[2] Albert Bourla declară că și-a împlinit visul de a reduce polulația cu 50% până în 2023.
[3] Ministrul Sănătății din Indonezia la summitul B20.
[4] Forumul Economic Mondial și ONU vrea ciparea copiiilor.
[5] https://www.rostonline.ro/2022/11/video-klaus-schwab-fondatorul-forumului-economic-mondial-china-este-un-model-de-urmat-pentru-multe-tari-pasaportul-digital-de-vaccinare-prevazut-in-declaratia-comuna-g20/

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Vaccinurile – o mare afacere

„Pandemia” este o mare minciună, un simplu pretext pentru declanșarea „marii resetări”, adică a noii ordini mondiale satanice. Un pretext pentru restrângerea drepturilor și libertăților oamenilor. Așa-zisa „pandemie” a fost planificată cu mulți ani înainte și există multe dovezi în acest sens. Vedeți articolele anterioare.

Până acum nimeni nu a putut să izoleze „virusul” COVID19, deși este lansat un premiu de 1 milion de dolari pentru cel care va aduce dovada că a izolat virusul.

Atunci, de ce să înseli lumea? Pentru că prin frică poți controla lumea. De frică, oamenii vor accepta soluția pe care tu le-o oferi. Iar soluția este „vaccinul”. Dar dacă nu este virus, de ce mai trebuie vaccin? Pentru bani.

Ca să faci bani, inventezi o boală, apoi vii cu soluția. Așa s-a inventat COVID-ul. Gripa a fost redenumită COVID, iar tratamentele clasice au fost interzise, pentru a se putea introduce pe piață, în regim de urgență, noile vaccinuri cu ARNm.

În joc sunt sute de miliarde de dolari, pe care îi poți câștiga injectându-i pe oameni la nivel global cu otrăvuri. Aceste injecții cu ARNm reprezintă o tehnologie concepută special pentru a otrăvi oamenii.

Criminala Ursula von der Leyen a comandat a comandat 4,2 miliarde de doze, adică 9,4 doze pentru fiecare cetățan al Europei, pentru că are de gând să impună vaccinarea obligatorie, nu de dragul oamenilor, ci de dragul banilor și al planului de depopulare al lumii. Credeți că este o glumă, sau o exagerare din partea mea? Nicidecum.

Chiar Albert Bourla, directorul Pfizer, a declarat la Forumul Economic Mondial că unul din obiectivele lui și ale echipei sale este acela ca până în 2023 să reducă populația cu 50% (cincizeci la sută). Ascultați-l!

Drept mulțumire pentru afacerea încheiată și visul atins, la întâlnirea Consiliuli Atlantic, o organizație americană foarte influentă, care acordă premiile sale liderilor de afaceri ai anului, Ursula von der Leyne este invitată să înmâneze un premiu. Cui? Directorului de la Pfizer, dr. Albert Bourla. Da cel care se lăuda că și-a împlinit visul de a reduce populația cu 50%. Ați citit și ați auzit bine. Așadar, președinta Comisiei Europene felicită principalul său furnizor.

O mai fi și asta „teoria conspirației” de care am fost acuzat în presa online și la TV? După cu vedeți și auziți nu este conspirație, ci fapte concrete.

Dar Albert Bourla nu este singurul care dorește depopularea Planetei. Jacques Atalli, consiliar al președintelui Mitterrand, a scris în 1981:

Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației. Începând cu bătrânii, pentru că odată ce depășesc 60-65 de ani oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea.”

Cam în aceleași cuvinte se exprima și Ursula von der Leyen.

Hai să-l ascultăm și pe Bill Gates.

Sunt sigure vaccinurile? Deloc. Cei care s-au injectat, acum regretă. Urmăriți un documetar realizat în Israel.

Și exemplele pot continua.

Dacă unul din motive este depopularea prin vaccinuri, un alt motiv, la fel de important, este injectarea oamenilor cu nanotehnologie, oxid de grafen și ARNm. Prin modificarea ADN-ului oamenii devin hibrizi, organisme modificate genetic și sunt considerate persoane marcate. În conformitate cu legile dreptului internațional, cei injectați devin lucruri, bunuri brevetate, care devin parțial sau integral proprietatea celui care deține brevetul.

O altă mărturie o avem de la dr. Chinda Brandolino, medic legist, din Argentina, care spune că:

Următoarea știre pe care urmează să o dau, dvs. știți că în 2003, un raport din SUA a declarat că ADN-ul uman, genomul uman, nu se poate patenta, pentru că este un „produs natural”, dar dacă este alterat genetic acesta se poate patenta. Atunci când dvs. – cu un vaccin cu adenovirus – modificați genomul, acea persoană vaccinată este o persoană transgenică, transumană și, din punct de vedere legal al dreptului internațional, devine proprietatea celui care deține patentul. Însă, cel mai dramatic lucru dintre toate este, că pentru a fi transuman, nu se vor lua în considerare drepturile umane pe care le cunoaștem. Încă nu am avut timp să vorbesc cu dvs., dar situație este foarte gravă și am senzația că oamenii noștri – cum s-a întâmplat recent – nu își dau seama de gravitatea situației cu are ne confruntăm. Nu este numai boala pe care o va produce, de foarte multe ori mortală, ci faptul că supraviețuitorii vor avea genomul modificat și că această modificare se va transmite urmașilor. Și pentru că i s-a modificat genomul, această modificare este patentată. Și tot ce este patentat aparține celui care a patentat.”

Dr. Carrie Madej spune că din punct de vedere juridic, cel care deține patentul pentru acest cod devine proprietarul organismului modificat genetic.

„După lege, dacă ești modificat genetic, cel care deține patentul pentru acest cod te deține pe tine sau o parte din tine. Este foarte important. Lasă-mă să spun din nou. După lege, orice organism, și omul este considerat tot un organism, și au declarat acest lucru în instanțele superioare, că dacă primește ceva sintetic și tu ești de acord cu asta, adică cu vaccinul, iar el rămâne permanent în genomul tău, atunci tu ve avea proprietari, care vor deține o parte sau pe tine întreg. Nu numai că asta nu ar trebui să se întâmple vreodată, asta s-a planificat în lume de o vreme.”

Așadar, injecțiile cu ARNm modificp ADN-ul celor injectați.

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu

DOCUMENTAR: Consimțământul neinformat

Este mai ușor să înșeli oamenii
decât să-i convingi că au fost înșelați.”
Mark Twain

Consimțământ neinformat” este un documetar ce trebuie văzut de toți cei care caută adevărul și vor să înțeleagă dimensiunile fraudei și a genocidului impus de guverne.

Eugenistul și satanistul Bill Gates vorbește cu zâmbetul pe buze de importanța injetării tuturor oamenilor de pe Planetă. Nu are nici un pic de compasiune, milă sau grijă de cei care vor suferi după urma injectării. A ucis și handicapat sute de mii de copii și nu are regrete, dimpotrivăm merge mai departe cu promovarea crimei.

Vaccinare este în sine o mare afacere, pe spinarea omenirii și distrugerea sănătății oamenilor. Tratamentele alternative și ieftine au fost interzise. Au fost discreditați toți cei care au dovedit că au vindecat oameni cu hidroxiclorochină și invercmentină, doar pentru că a spus Fauci.

Ce spune satanistul Bill Gates?

„Să luăm organisme modificate genetic și să le injectăm în brațele celor mici. Le injectăm direct în venă.”

„Atunci când luăm aceste vaccinuri, le facem foarte ieftine prin aranjarea unor volume mari, și având o relație corectă cu sectorul privat. Fundația noastră prezintă puțin peste 10 miliarde, dar cred că a avut un randament de investiție de 20:1. Deci dacă ne uităm doar la beneficiile economice, este o cifră destul de mare în comparație cu orice altceva.”

Bill Gates și Anthony Fauci sunt principalii criminali care finanțează producția de vaccinuri și campania de vaccinare la nivel mondial.

Foarte tragic când afli că doi criminali controlează industria farmaceutică și guvernele pentru a impune cu forța ca omenirea să se injecteze cu otrăvuri.

Trudeau:

„Pandemia reprezintă o oportunitate pentru o resetare.”

Injecțiile nu previn boala și nici transmiterea ei. Te injectezi doar ca să faci profit firmelor care au produs aceste injecții.

Se pare că liderii multor democrații occidentale au uitat Codul de la Nurnberg.
1. Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial. Asta înseamnă că persoana în cauză trebuie să aibă capacitatea legală de a-și da consimțământul. Acesta trebuie să se afle într-o situație în care își poate exercita puterea liberă de alegere, fără intevenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, supraesimere sau orice altă formă ulterioară de consimțământ sau coerciție.

Boris Jonson:

„Nu vă protejează împotriva îmbolnăvirii și nici împotriva transmiterii bolii. Așa că acum este momentul să vă faceți bosterul.

Troudeau:

„Chiar și o persoană complet vaccinată poate transmite COVID19.”

Dr. Reiner Fuellmich:

„Toți cei implicați, inclusiv medicii care vă administrează injecțiile, inclusiv cei care le comandă, inclusiv cei care profită de pe urma lor, inclusiv, desigur, guvernul care ăși împinge populația să se vaccineze, sunt toți responsabili. Acestea sunt adevărate crime împotriva umanității.”

În spatele acestei crime globale se află Klaus Schwab și prietenii săi miliardari care zboară la Davos cu avioanele lor private. Klaus Schwab a decis că va contribui la instaurarea celul de-al patrulea Reich, adică la controlul planetei de către miliardari, iar acesta este adevăratul fascism.

Klaus Schwab a declarat că nimeni nu este în siguranță până când toată lumea nu este vaccinată. „Nimeni” sunt ei elita satanică. El declară că persoanele nevaccinate sunt un pericol pentru omenire. În traducere, nevaccinații sunt un pericol pentru planul NWO al marii resetări.

Dr. Reiner Fuellmich:

„Ei se cred atotputernici, suferă de megalomanie, dar este mult, mult mai rău decât atât, pentru că sunt gata să ucidă.”

Pentru că sunt demonizați.

Pentru ce este bun vaccinul? Este bun doar pentru a face bani companiile farmaceutice.

Documentarul Consimțământ neinformat face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 – cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele.

https://rumble.com/v1lh0eh-consimmnt-neinformat-documentar-romn.html

Întrețesându-se cu povestea sfâșietoare a pierderii unui suflet, interviuri cu medici și oameni de știință, cum ar fi Dr. Robert Malone, inventatorul ARNm și epidemiologul Peter McCullough, explorează pierderea drepturilor omului în numele biosecurității și modul în care „elitele” profită de pe urma acesteia.

Povestea personală la care se revine din când în când pe parcursul filmului este cea a unui soț îndurerat, a cărui soție s-a sinucis. Aceasta a suferit o hărțuire și o intimidare neîncetată din partea colegilor și a superiorilor pentru că a refuzat să se injecteze, iar când în cele din urmă a fost trimisă în concediu fără plată, s-a sinucis.

„Divide et impera” – crearea dezbinării între oameni – este o strategie de război veche de când lumea. În timpul domniei lui Hitler, antisemitismul a fost normalizat prin intermediul propagandei în care evreii erau comparați cu „păduchii” și erau acuzați că sunt purtători de boli infecțioase. Aceeași tactică a fost folosită în timpul pandemiei Covid.

Filmul trece în revistă abandonarea masivă a jurământului lui Hipocrate de către instituția medicală, cultura nelegiuită a industriei farmaceutice și capturarea de către aceasta a agențiilor de reglementare și a mass-mediei, istoria consimțământului în cunoștință de cauză și de ce coerciția și obligativitatea încalcă acest principiu de bază al sănătății publice, leziunile provocate de vaccinuri și negarea acestora, corupția din culise care a dus la suprimarea științei și a tratamentului precoce și multe altele.

Un documentar de mare succes care prezintă minciuna Covid ca niciun altul pe care l-am văzut până acum. „Consimțământ neinformat” spune povestea modului în care prietenii, vecinii, angajatorii și familia au fost îndreptați unii împotriva celorlalți din cauza politicilor guvernamentale care demonizează indivizii pentru deciziile lor medicale.

După cum spunea Thomas Jefferson:

“Cand poporul se teme de guvern, acolo este tiranie; cand guvernul se teme de popor, acolo este libertate.”

Fără îndoială, „Consimțământ neinformat” este cel mai bun rezumat a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020.

Filmul documentar are o durată de puțin peste două ore, așa că, stați jos, urmăriți și informați-vă.

Nu va vaccinați
chiar dacă sunteți pe cale să vă pierdeți locul de muncă.

Alegeți viața! Nu vă vaccinați!

Scenariu și regie : Todd Harris, Matador Films
Lansat : 23 iulie 2022 Canada, SUA
Traducere în română: Ionel Trandafir – septembrie 2022

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu

DOCUMENTAR: Sigur și eficient – O a doua opinie

Astăzi vă prezint un nou documentar tradus în limba română ce merită vizionat de toți parlamentarii, de miniștri, ofițeri, polițiști, jandarmi, judecători, avocați, jurnaliști și de toți cei care mai au măcar un pic de credință în Dumnezeu și judecata divină. Există o judecată divină de care nimeni nu va scăpa, îndiferent de credință. Oricât de mari ar fi presiunile exercitate asupra unor persoane, nimic nu justifică susținerea planului criminal de vaccinare.

Chiar de ți s-ar oferi toate bogățiile din lumea aceasta, tot nu merită să-ți vinzi sufletul și să devii părtași la genocid. Guvernanții, politicienii, parlamentarii, jurnaliștii și medicii ar trebui să nu uite că printr-o semnătură se pot face părtași la crime împotriva umanității și la genocid. Nu-i nevoie să ucizi un om direct cu un glonte sau cu otrăvă, este suficient ca să aprobi, în calitatea pe care o ai, ca alimentele, apa, aerul să fie contaminate de către adevărații criminali. Este suficient se aprobi tratamente ucigașe ca să te faci părtaș la crimă și genocid.

Același lucru este valabil și pentru jurnaliștii și „analiștii” de tot felul care promovează injectarea cu ARNm, oxid de grafen și nano-tehnologie, și atacă pe cei care vor să atragă atenția asupra pericolelor reprezentate de „vaccinarea” în masă.

Sigur și eficient: O a doua opinie pune în lumină leziunile și decesele cauzate de vaccinurile Covid-19, dar, de asemenea, aruncă o privire cuprinzătoare asupra deficiențelor sistemice care par să le fi permis.

https://rumble.com/v1mn3y6-sigur-si-eficient-o-a-doua-opinie-documentar.html

Documentarul poate fi urmărit direct pe rumble.com sau descărcat și urmărit offline.

Sigur și eficient: O a doua opinie este un nou documentar cu impact puternic, realizat de profesioniști renumiți din domeniul mass-media din Marea Britanie care scoate la suprafața rolul cercetătorilor comportamentali SAGE în influențarea politicilor și rolul mass-media și al companiilor Big Tech în suprimarea dezbaterilor libere și deschise pe această temă. Este o evaluare sinceră și onestă a înșelăciunii cu vaccinuri care a fost aplicată unui public britanic speriat și credul.

Prezentând un scandal epic, filmul pune în lumină o serie de persoane lezate și suferinde din cauza vaccinurilor care își spun poveștile. Un număr tot mai mare de medici și oameni de știință alarmați s-au mobilizat pentru ca leziunile cauzate de aceste vaccinuri să fie investigate. Detaliile fraudei științifice și ale complicităților dintre stat și corporații care au dus la această criză sunt dezvăluite din mai multe surse. La fel ca și mușamalizarea în care este implicat guvernul britanic, care ignoră și respinge apelurile de a răspunde la tragedia în desfășurare și continuă să promoveze propaganda lor „sigură și eficientă”.

Un documentar pe care toată lumea ar trebui să-l vadă, în special cei care încă mai repetă mantra „sigur și eficient” și refuză să recunoască statisticile, studiile și numărul masiv de leziuni cauzate de vaccinuri.

Vaccinarea este o practică barbară și este una dintre cele mai fatale iluzii ale timpurilor noastre, care nu se găsește nici măcar la cele mai așa-zis barbare rase ale lumii. Suporterii săi nu se mulțumesc doar cu vaccinarea celor care nu pot obiecta împotriva ei, ci caută și să o impună cu ajutorul legilor penale și pedepselor riguroase asupra tuturor oamenilor deopotrivă.” – GHIDUL SĂNĂTĂȚII de Mahatma Gandhi

Lansat : 27 septembrie 2022, Marea Britanie
Produs de: Oracle Films si Mark Sharman
Traducere in limba română: Ionel Trandafir, octombrie 2022

În categoria COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala | Etichete , | Lasă un comentariu