Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă, ediția a XVI-a

Joi, 3 noiembrie a avut loc deschiderea Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă, ediția a XVI-a, Sibiu.

Și anul acesta participă vreo douăzeci de edituri din toată țara, cu o ofertă bogată de carte din care ai ce alege. Este îmbucurător să constați că încă se mai citește carte tipărită. Chiar dacă astăzi există mii de cărți digitale și milioane de pagini web cu informați din toate domeniile, cartea tipărită are și va avea mereu un loc aparte între preferințele cititorilor.

Editorii nu au nici un motiv să se teamă de oferta de carte digitală, sau să se teamă că le vor scădea profiturile dacă aleg să ofere cărți și în format digital. Dimpotrivă, oferind carte digitală vor avea numai de câștigat.

Tot joi, la ora 17.30 a avut loc lansarea cărții Cuvânt, credință, viață, semnat de Preot Mihai Petian și Preot Teodosie Paraschiv. Ca invitat l-am avut pe Preot dr. Valentin Delcă.
Cartea conține opt dialoguri avute în cadrul emisiunii „Credinșă și viață” la TV Sibiu în perioada 2014-2016.

Lansare de carte

Lansare de carte

Când predici ești ascultat de câteva zeci de persoane. Când participi la un dialog televizat te pot asculta câteva sute de persoane, dacă sunt prezente în momentul difuzării emisiunii. Însă când scrii o carte poți să ajungi la inima a mii de persoane, răspândite în spațiu și timp, aici și oriunde, acum și în viitor. Cartea rămâne o mărturie peste timp.

Dialogurile au ca subiect tâlcuirea cuvintelor Noului Testament, mai precis cuvintele pericopelor evanghelice duminicale, pe înțelesul omului de astăzi. Abordarea nu este una strict dogmatică, ci mai degrabă una deschisă omului dornic de cunoaștere și de acordare a vieții de zi cu zi cu învățătura evenghelică.

Recomand cu căldură această carte tuturor celor care doresc să-și hrănească și sufletul cu hrană duhovnicească. Ea poate fi comandată direct la Editura Adenium, cu plata ramburs sau cu cardul.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, Noutati și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă, ediția a XVI-a

  1. Constantin spune:

    am gasit pe stiri , cum ca votul din SUA va fi castigat de Donald Trump !!! – era postat si un videoclip : Donald Trump-President of the States ? in bible code Glazerson ; !!!? . se pare ca evreii folosesc codul la ghicit !? – sau este doar stire … media !

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Da, se pare ca evreii folosesc codul la ghicit, ar nu toti. Interesul este mai mult de partea serviciilor secrete. Acum stim cine a castigat. Vom vedea ce va fi de acum incolo. Oricum, Elita mondiala pregateste instaurarea guvernului si a dictaturii mondiale sub indrumarea fortelor satanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.