Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (V)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Despre transumanism

Cu ce credeți că se ocupă geneticienii, și pe ce credeți că sunt cheltuite miliarde de dolari? Poate omul să îmbunătățească firea umană creată de Dumnezeu? Ce implicații morale are încercarea unor cercetători de a introduce modificări în firea umană la nivel mondial? Urmează ei voia lui Dumnezeu? Le-a descoperit Dumnezeu tainele geneticii? Se pare că cercetătorii transumaniști vor să pună capăt erei umane. Cu alte cuvinte să distrugă firea umană prin alterare genetică.

În urmă cu câteva luni noțiunea de transumanism nu-mi spunea mare lucru. De fapt nici nu mi-a atras atenția. Însă de când studiez relația dintre civilizațiile străvechi pierdute, zeii pogorâți din cer, „extratereștri” și noile tehnologii, am început să dau frecvent peste acest termen. Transumanismul este legat strâns de noile tehnologii, extratereștri și noua ordine mondială. Se pare că această nouă ordine mondială va fi nu numai o nouă ordine morală, politică și socială, ci și una postcreștină și postumană.

Nu prea auzim vorbindu-se prea des despre acest subiect la TV sau radio. Oamenilor li se servesc știri proponderent negative, despre accidente, dezastre, războaie, conflicte de tot felul și multe reclame care invită la consum peste nevoi. Mass-media nu educă, ci spală pe creier, iar televiziunea este folosită pentru inducerea stării de transă hipnotică. Oamenii nu mai au nici o atracție pentru cunoaștere, aproape că au ajuns să urască o bună informare. Le vine tot mai greu să gândească. Sunt tot mai puțin interesați de viitorul lor și al generațiilor care vor veni.

Dar ce este transumanismul? În urmă cu vreo săptămână am dat peste un articol pe această temă. Întâlnisem deja termenul de mai multe ori în ultimile luni, așa că mi-a atras atenția. Articolul comentează un interviu acordat publicaţiei Playtech de către Dan Cautiş, fost profesor la Universitatea Politehnică din București, plecat din România în anii ’80 și care a predat, în cadrul Universității Georgetown, din Washington, SUA, cursuri despre transumanism, singularitate și impactul evoluției tehnologice asupra oamenilor.

În mare spus, transumaniștii profețesc apropierea unei ere postumane, grație evoluției tehnologiei în domenii precum genetica, inteligența artificială și nanotehnologia.

O mișcare culturală radicală, internațională, intelectuală și rapidă, cunoscută sub numele de „transumanism”, susține utilizarea noilor științe, inclusiv a modificărilor genetice, pentru a spori capacitățile mentale, abilitățile și aptitudinile fizice umane, astfel încât „ființele umane vor fi transformate în ființe cu mult extinse ca să merite eticheta post-umană”.[6]

Legat de modificarea genetică, Cautiş afirmă că „genetica, dintre toate, potrivit lui Francis Fukuyama (n.red. sociolog și politolog) [1], este cea mai periculoasă. Aici poate fi vorba despre o amenințare subversivă. Fukuyama aseamănă amenințarea genetică cu cea nucleară. Toate îmbunătățirile au și un efect negativ, dar nu poți spune nu acelor „îmbunătățiri”, a explicat el, dând exemplu efectele adverse ale unor medicamente.

„Ideea este că vrem să îi facem pe oameni mai buni, dar nu știu dacă este o idee bună să desființăm complet omenirea. Acești postoameni – nu știm ce vor fi. Ar putea fi binevoitori, dar ar putea fi și răuvoitori față de oamenii obișnuiți. Fukuyama mai spune că ar trebui să vedem cum a evoluat omenirea față de alte animale. E foarte posibil ca rasa umană să devină o rasă de sclavi”.

În urmă cu câțiva ani modificări artificiale ale genomului uman erau considerate doar apanajul marilor laboratoare complexe. Între timp, câțiva cercetători au dezvoltat o tehnologie nouă de a modifica genomul, cu o acuratețe maximă. Procedura a fost denumită CRISPR-CAS9, și acționează ca un foafece molecular. O adevărată alchimie.

Cautiş afirmă că „lumea se aștepta să dureze 30-40 de ani. Sunt enorm de mulți oameni creativi și enorm de multe fonduri care se duc în această direcție”, dar iată că modificarea genomului uman a devenit extrem de simplă. Deja există oameni de știință care vor să modifice genetic oameni, animale și plante pentru a-i face rezistenți la condițiile aspre de pe alte planete. Practic, aceștia propun ca, „în loc să încercăm să trasformăm planetele din vecinătatea noastră, mai bine să creăm rase noi, capabile să profite de mediile deja existente”. Părerea mea este că acești oameni de știință se cred deja semizei. Această tehnologie este semnalată și de Erich von Daniken în cartea sa Zeii nu ne-au părăsit niciodată.

Cautiș mai afirmă că „transumaniștii sunt foarte supărați pe trupul omenesc. Sunt foarte radicali în declarațiile lor. Spun că natura s-a comportat mizerabil cu trupurile noastre și trebuie să ne facem viitorul noi înșine”.

Ray Kurzweil, unul dintre cei mai vocali promotori ai transumanismului, crede că, până în 2030, creierul uman va fi conectat la cloud și că nanoroboții implantați direct în creier ne vor transforma în semizei. Tot el spune că anul 2029 va fi anul în care roboții vor ajunge la același nivel de inteligență ca oamenii. Ca o paranteză, aș aminti că în agenda ONU 2030 este anul în care toată omenirea ar trebui identificată biometric, de la nou-născut până la ultimul om de pe planetă. Să fie doar o coincidență? Nu cred.

Rabinul Michael Broyde a afirmat recent că legea evreiască ar susține realizarea de oamenii animalizați, astfel încât tehnologia să producă super-oameni. În octombrie 2011, pe websiteul Universității, Broyle spunea:

„Ingineria genetică, în care trăsăturile diferiților indivizi sau animale sunt combinate, a condus la combinații uimitoare … Legea evreiască ar susține himerismul uman-uman intenționat, în care materialul embrionar a doi fetuși este amestecat, sau himerismul uman-animal, în care celulele unui om sunt amestecate cu celule ale altui mamifer … procese și tehnologii care au ca rezultat copii sănătoși sau mai sănătoși sunt în mod intrinsec bune și trebuie să fie îmbrățișate fără teamă.”[3]

Aceste cercetări par să reflecte modul de operare pe care îngerii căzuți (Veghetorii) l-au folosit ca să introducă modificări în genomul uman și care în timp să se propage la nivel mondial. Avem destule dovezi că ne îndreptăm spre o eră postumană.

Dezbaterea asupra ingineriei liniei germinative este, prin urmare, cea mai criticată, pentru că, pe măsură ce schimbările în descendenții geneticieni sunt puse în mișcare, genotipul și fenotipul (natura, aspectul fizic și comportamentul) omenirii vor fi modificate fără speranță de inversare.

Potrivit „etiștilor”, cum ar fi Profesorul Julian Săvulescu de la Universitatea Oxford, nu numai că avem „o obligație morală” de a realiza astfel de oameni, dar embrionii care nu îndeplinesc anumite îmbunătățiri genetice în viitor nu ar trebui lăsați să trăiască. Dr. Richard Seed, un fizician din Chicago, merge mai departe, avertizând pe oricine care are intenția de a sta în calea acestui vis că ar trebui să-și regândească mai bine opoziția:

„Vom deveni dumnezei, curând. Nu vreți să contribuiți, nu participați, dar dacă aveți de gând să interferați cu mine ca să devin un zeu, veți avea probleme, va fi război ”.

Profesorii Seed și Săvulescu nu sunt singurii cu asemenea credințe puternice.

Astfel, de la planurile unei armata de oameni marionetă a lui Ilya Ivanov, din timpul lui Stalin, la experimentele pe ființe umane ale lui Menghele, din timpul lui Hitler, și până la Statele Unite, unde până în anii ’70 au fost sterilizați peste 60.000 de americani, din motive genetice, au existat mereu cercetători care au visat la realizarea unui suter-om.

Ingineria genetică a evoluat extrem de mult, dincolo de orice imaginație SF. Astăzi există kituri cu care îți poți modifica singur ADN-ul.

Am auzit de multe ori vorbindu-se că intrăm într-o nouă eră în care oamenii vor fi transformați prin trecerea la un nou nivel de existență. Asta îmi aduce aminte de ce profețeau unii Sf. Părinți, care spuneau că în vremurile de pe urmă, din cauza răutăților firea oamenilor se va schimba, și vor deveni scunzi ca demonii. Mă întrebam de multe ori, cum poate păcatul să modifice firea umană și să altereze ADN-ul, însă dacă iau în considerare experimentele pe care le fac geneticienii, înclin să cred că modificarea firii umane va fi rezultatul unui mare păcat, alterarea voită a genomului uman.

Natura umană însăși se află pe masa de operație, pregătită pentru alterări, pentru eugenie și „îmbunătățire” psihică, pentru o reproiectare totală. În laboratoarele academice și industriale, noii creatori își adună cu încredere puterile lor și își laudă îndemânarea lor, în timp ce pe stradă evangheliștii lor (transumaniști) profețesc zelos un viitor postuman.

Îndeamnă Dumnezeu la așa ceva? Nu cred. Mai degrabă cred că demonii sunt cei care îi călăuzesc pe oamenii de știință să altereze firea umană. Acum putem înțelege mai bine avertismentul lui Nicolai Berdiaev, care afirma că vechea magie renaște și se vulgarizează prin știință și tehnică. [4]

Grupările sataniste identifică pe Ea/Enki cu Satan. Enki este cel pe seama căruia este pusă crearea rasei umane prin inginerie genetică. Dacă Enki este identificat cu Satan, atunci toți zeii religiilor politeiste sunt demoni.

Ce legătură au toate acestea cu „extratereștri”?

Erich von Daniken susține că extratereștri (zeii din vechime) au creat, prin inginerie genetică, „extratereștri” umanoizi. [2] Un lucru asemănător afirmă și Steven M. Greer, cu diferența că entitățile biologice artificiale ar fi create în laboratoare secrete chiar pe Pământ de grupări subterane și oculte, pentru a simula o invazie extraterestră. [5] Ca director al Institutului pentru Viitorul Umanității și profesor de filozofie la Universitatea Oxford, Nick Bostrom este un alt avocat principal al transumanismului care, la fel ca Veghetorii despre care amintește Enoh, [7] prevede reconstrucția oamenilor prin alterare genetică cu animale, plante și alte forme de viață sintetice prin utilizarea științelor moderne. [6] Philip J. Corso, vorbind despre ingineria genetică amintește că „nu trebuie să uităm niciodată că, de-a lungul veacurilor, EBES (sau IGIGIS) sunt stăpânii manipulării genetice”.[8]

În concluzie, reținem următoarele:

  • liderii politici lucrează pentru instituirea unei noi ordini mondiale postcreștine și istaurarea unui guvern mondial,
  • mișcările spirituale anunță de peste 100 de ani sosirea unei noi ere, cea a Vărsătorului, care va înlocui era creștină,
  • cercetătorii din domeniul ingineriei genetice și transumaniștii profețesc intrarea într-o eră postumană,
  • pe plan religios masoneria militează pentru unirea tuturor religiilor, mai exact pentru impunerea unei religii satanice în locul celor existente,
  • rabinii evrei așteaptă sosirea iminentă a lui Mesia (Antihrist) și tot ei se grăbesc să reconstruiască templul de la Ierusalim.

Termeni: noua orgine mondială, guvern mondial, noua eră, era postcreștină, religie unică, Antihrist, templul de la Ierusalim.

Bibliografie

[1] Francis Fuckuyama, Viitorul nostru postuman. Consecințele revoluției biotehnologice, Editura Humanitas, București, 2004.
[2] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[3] Cris Putnam & Thomas Horn, Exo Vaticana. Petrus Romanus. Project L.U.C.I.F.E.R. and the Vatican’s Astonishing for the Arrival of on Alien Savior, 2013.
[4] N. Berdiaev, Sensul creației, Editura Humanitas, București, 1992.
[5] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[6] Thomas Horn, Apollyon Rising. 2012. The Lost Symbol Found and the Final Mystery of the Great Seal Revealed, Crane, Missouri, 2009.
[7] Cartea lui Enoh, ediția a cincea, editura Herald, București, 2016.
[8] Col. Philip J. Corso, Dawn of a New Age [http://www.openminds.tv/pdf/ufo-files/DawnOfANewAge.pdf]

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *