Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (VIII)

În continuare vom încerca să ne lămurim ce este cu acești extratereștri ajutându-ne de informațiile prezentate de Dr. Steven M. Greer [1].

Dr. Steven M. Greer consideră că amenințările ET sunt false. El afirmă că are informații despre faptul că așa-zisele „răpiri ET” sunt organizate de grupări oculte afiliate guvernului subteran, cu scopul de a determina populația lumii să accepte noua ordine mondială și un guvern mondial care să lupte cu amenințarea ET. Guver mondial ce ar urma să impună în paralel un sistem de control total, care are ca pretext amenințarea teroristă, apoi înstaurarea Antihristului în fruntea acestul guvern. Ceea ce nu se spune este faptul că în spatele acestor acțiuni noi stau demonii.

Guvernul secret folosește „vehicole extraterestre reproduse”, încă din anii `50 ai secolului trecut, care sunt aparate cu deplasare antigravitațională și dotate cu sisteme de arme foarte puternice și „entități biologice programabile”, care sunt forme de viață artificială, și care sunt folosite pentru a crea o falsă amenințare extraterestră [p. 232, 235]. Elitele puterii sunt implicate în aceste acțiuni. De asemenea, mai susține că aceste grupări oculte malefice întenționează să reducă populația cu 5-6 miliarde [p. 205].
Steven M. Greer merge pe ideea că răpirile sunt înscenări care au drept scop terorizarea populației [p. 154].

Tot el mai susține că există baze subterane secrete în care sunt create entități biologice programabile, un fel de roboți biologici, sau hibrizi cu părți biologice și părți electronice.

În cadrul guvernului subteran există un centru de eshatologi, oameni obsedați de sfârșitul lumii, care ar dori să o vadă dispărând printr-un cataclism eco-extraterestru imens, pentru a grăbi astfel venirea lui Mesia. Ei susțin că lumea trebuie să fie în cea mai neagră suferință pentru a se produce cea de A două Venire a lui Mesia. Acest plan l-am descoperit și în kabbala și în francmasonerie. Deviza masonică este: „Ordine din haos”, adică pentru a crea o nouă ordine este nevoie mai întâi de haos. Și rabinii ultra-religioși susțin același lucru și așteaptă sosirea lui Mesia de la o lună la alta. Același lucru se întâmplă și în cadrul unor secte neoprotestante. De fapt, planul este mai vechi și a fost răspândit în sec. XIX de Societatea Teosofică și religia Bahai. El promovează o spiritualitate fără religii și crede într-o nouă eră de 500.000 de ani de pace, deși se delimitează de filosofia New Age.

De la el mai aflăm că există extratereștri și baze ET pe Lună și pe Marte. ET monitorizează Terra pentru prevenirea unor cataclisme planetare generate de nesăbuința oamenilor care conduc marile puteri militare.

Dr. Corrado Malanga susține, ca și Dr. Steven M. Greer, că organizațiile ufologiste sunt controlate de serviciile secrete, armată și masonerie. Acesta, în urma cercetărilor făcute asupra câtorva mii de răpiți, vine cu informații mult mai profunde decât cele oferite de Steven M. Greer. El reușește să înțeleagă faptul că extratereștri de astăzi sunt demoni sau zeii antici sumerieni și egipteni, care sunt de mai multe tipuri și care îndeplinesc diferite roluri în încercările lor de a fura energia sufletelor umane. Despre cercetările sale vor discuta în articolele care vor urma.

Col. Philip J. Corso a afirmat că guvernul SUA a intrat în contact cu anumiți ET și cărora le-a permis să răpească persoane pentru experimente în schimbul unor informații tehnologice. Ca militar consideră că presedintele și guvernul SUA au fost înșelați de ET, iar acești reprezintă o amenințare la adresa siguranței naționale. ET sunt tratați ca dușmani.

În 1990 Greer a fost reconectat la contactele cu ET în timpul unor meditații la lună plină. El vorbește de nave spațiale semimaterializate. În cadrul unei întâlniri ET din Belgia, o navă de cca 800 de metri în diametru se transformă într-o minge de lumină și dispare cu mare viteză. Nu știu dacă este vorba de o proiecție holografică sau o manifestare tipic demonică. El mai afirmă că navele ET sunt „vii”, că au un tip de inteligență artificială și sunt conștiente. [p. 122]. Oricât ar fi de avansată tehnologia ET mi se pare că aici avem de a face cu manifestări demonice. Știm bine că demonii pot lua orice formă, inclusiv a unor îngeri de lumină. Din relatările și experiențele lui Greer lipsește aspectul material al extratereștrilor și navelor lor.

El mai afirmă că relațiile oameni-extratereștri sunt împiedicate de o grupare ocultă cu scopuri militare, care urmărește să dețină monopolul contactelor și al tehnologiei ET [p. 122]. De fiecare dată când descrie comunicarea cu ET îmi amintește de comunicarea cu spiritele din spiritism.

Contactele ET și tehnologia lor este reală, dar are de a face mult cu dimensiunea spirituală. El mai afirmă că există diferențe majore între navele ET și cele replicate de origine terestră. Navele și trupurile ET se pot materializa și dematerializa.

Prin acțiunile CSETI și CE-5 intenționează să contracareze acțiunile subterane ale grupărilor secrete și oculte.

Amintește faptul că armata este implicată în atacurile împotriva navelor ET, lucru amintit și de alți militari precum Philip Corso și William Cooper.

Există o grupare ultra-secretă care controlează multe alte orgațizații precum Consiliul pentru Afaceri Externe, Comisia Trilaterală, grupul Bildenberg și altele asemenea. De fapt, puterea este organizată și controlată ierarhic. Există multe lucrări publicate care dezvăluie piramida puterii oculte. Una dintre ele este scrisă de Dr. John Coleman, fost ofițer în MI6, și publicată cu titlul „Ierarhia conspiratorilor – Istoria Comitetului celor 300” [2]. Acest comitet este o societate secretă înființată în anul 1729 de către aristocrația britanică cu scopul de a instaura un Guvern Mondial. Este un consiliu internațional ce influențează politicile, comerțul, sistemul bancar, armatele națiunilor și mass-media, în vederea centralizării la nivel global a acestora.
Dr. John Coleman, fost ofițer în cadrul MI6 (Serviciile secrete britanice), a publicat în anul 1992 cartea intitulatăIerarhia conspiratorilor – Istoria Comitetului celor 300, în care explică aceste conexiuni, incluzând totodată o listă cu cele 21 de obiective principale ale așa-zișilor „Iluminați” și ale Comitetului celor 300. Din analiza lui Coleman reiese că acest comitet este o ramură importantă a așa-zișilor „Iluminați”, fiind plasat foarte sus în piramida lor politică.

Greer mai amintește faptul că guvernul secret posedă vehicole care imită navele ET, sisteme de propulsie antigravitațională, tehnologii performante și sisteme de arme cu unde electromagnetice scalare, arme psihotronice și radionice și ființe biologice artificiale [p. 200, 209]. Despre existența roboților biologici mai amintesc și alții precum Erick von Daniken, Philip Corso, Thomas Horn și alții.

În opinia lui Greer, ET sunt buni și nu vorbește de existența unor ET răi și malefici. Pentru el există o singură categorie. Tot răul este pus pe seama guvernului secret.

În concluzie, Steven M. Greer demască guvernul secret subteran și scopurile acestuia de a prelua controlul total al lumii și reducerea populației planetare cu câteva miliarde, îl consideră malefic pentru omenire, dar nu amintește nimic de existența demonilor, a extratereștrilor malefici sau de ritualurile satanice în care sunt implicați membri ai organizațiilor secrete și oculte. Cu toate dezvăluirile pe care le face, există totuși piese lipsă din tabloul prezentat. Rămâne în sarcina noastră de a pune cap la cap informațiile și de a completa acest puzzle imens de informații.

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[2] https://archive.org/details/pdfy-V85INOCl0G4CrnMp

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Istorie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.