Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (IX)

De la ultimul articol pe care l-am scris am terminat de recitit și analizat cartea „Adevărul ascuns. Informații interzise”, scrisă de Steven M. Greer și am parcurs o bună parte dintr-o nouă lucrare scrisă de Alfredo Lissoni, intitulată OZN. Dosarele Vaticanului.[6] Autorul ultimei lucrări amintește de zeci de evenimente „stranii” petrecute de-a lungul veacurilor și care sunt consemnate în diverse istorii, cronici și scrieri ecleziastice. Informațiile cuprinse în această lucrare îmi întăresc concluzia la care am ajuns în urmă cu 40 de ani, și anume că „tehnologia” ET pare să evolueze în pas cu cea terestră. În trecut se vedeau umblând corăbii pe cer iar acum se văd nave spațiale cu forme aerodinamice. Arătările acestea răspunde așteptărilor oamenilor care le privesc.

Printre concluziile trase în urma lecturii cărții lui Greer este aceea că pentru el extratereștri sunt buni și pașnici. El nu amintește de extratereștri răi. Pune pe seama guverunului subteran și a grupărilor malefice simulările ET și încercarea acestora de a induce groaza de o invazie ET.

Din mărturiile adunate de Steven M. Greer [1] aflăm despre tehnologiile existente, extrem de avansate [p.337], inspirate de tehnologia extraterestră. De asemenea, amintește de reuniunea din California, din 1954, dintre extratereștri și conducătorii SUA, despre care vorbește și col. Philip Corso și Dan Davis [5], citându-l pe Jan von Helsing.
Greer mai afirmă că există tehnologii ce pot contribui la eliminarea poluării mediului și pot reduce nevoie de combustibili fosili, prin folosirea sistemelor de generare a energiei libere.

Sunt amintite organizații și companii precum E-Systems, FEMA, imperiul mormon, AT&T, Bechtel, SRI, DARPA, Bell Lab, General Motors, Rand și altele [p.339-348], precum și Vaticanul [p.350-355] care sunt implicate în proiecte secrete. Guvernul subteran dispune de propria putere aviatică, navală, financiară deasupra oricărei legi.

De asemenea, există grupări eshatologice malefice [p343] care doresc ca Pământul să fie distrus, iar din haosul creat să renască o nouă ordine. Numai așa se explică de ce tehnologii salvatoare pentru omenire și mediu sunt ținute secret în timp ce Pământul și societatea sunt degradate sistematic.

Noi învățăm la școală că lumea este condusă de guverne când, de fapt, așa cum arată și David C. Korten, corporațiile sunt cele care conduc lumea.
Guvernele sunt la baza piramidei puterii, după care urmează corporațiile, apoi organizațiile secrete și subterane, iar în vârful piramidei un grup restrâns de sataniști care sunt în legătură cu demonii sau extratereștri cum sunt numiți astăzi. Nu este ușor de a pătrunde aceste lucruri. S-au scris multe cărți însă este foarte greu de ajuns la ele și mai ales de pus cap la cap informațiile disparate.

Extratereștri descriși de Steven M. Greer țin mai mult de partea spirituală. Nu rețin să fi afirmat undeva că s-a întâlnit cu vreun ET materializat complet. Cei materiali care par ET sunt de fapt ființe artificiale, biomașini programabile create de grupările malefice în baza subterane, și care urmăresc să sperie lumea cu pericolul unei invazii ET, cu scopul de a facilita instaurarea Noii ordini mondiale. O istorie amănunțită despre noua ordine mondială a scris David Allen Rivera. Lucrarea sa se intitulează Final Warning. A History of the New World Order. [4] Greer mai afirmă că navele ET petrec cel mai mult timp în formă dematerializată pentru a nu fi atacate.[p.428] Aceste nave sunt un fel de biomașini ce posedă un anumit tip de inteligență și conștiință, par să aibă un fel de sistem circulator și imunitar. [p.431] Aceste nave dispun de un tip de inteligență artificială și de o forță vitală asociată și se comportă ca niște biomașini, adică par a fi vii. [p.432] Vom mai discuta despre acest subiect.

Până ca existența extratereștrilor să fie recunoscută oficial, nu putem trece cu vederea tehnologiile existente extrem de avansate. Ele trebuie să vină de undeva. Saltul tehnologic trebuie să fi avut o sursă extraterestră. Dacă citim viața lui Nicola Tesla vom afla că și el pretinde a fi fost inspirat de niște ființe extraterestre. El chiar era îngrijorat de existența unor ființe extraterestre malefice. Din păcate toate invențiile lui au fost confiscate și clasificate, privând lumea de multe beneficii.

Greer afirmă și el că există dovezi ale unor baze ET pe Lună și pe Marte, unele chiar străvechi, altele mai noi. [p.388-389] Nu este singurul care face asemenea afirmații. Să ne amintim că Richard C. Hoagland și Mike Bara s-au străduit din răsputeri să facă cunoscut faptul că NASA ascunde descoperirile făcute pe Lună și pe Marte.[7]

Greer insistă asupra faptului că Elitele vor să unească lumea într-o nouă ordine mondială prin inducerea fricii față de ET. Despre intențiile de instaurare a unui guvern mondial există multe persoane avizate care dau mărturie despre această intenție. Putem aminti pe William Cooper, fost ofițer de informații în Marina SUA, John Coleman[3], fost ofițer în cadrul MI6 și David Allen Rivera de care am amintit mai sus.

Aceste grupări malefice beneficiază de dispozitive complet operaționale care arată ca niște OZN-uri, au creat forme de viață artificiale asemănătoare ET, au simulat „răpiri”, au mutilat animale pentru a sădi teama în oameni. Ceea ce nu au putut face ocultiștii din organizația Thule, pe vremea lui Hitler, au făcut după aceea în SUA. [p.358] Greer consideră „răpirile ET” ar fi regizate de guvernul subteran, în timp ce militarii consideră prezența ET o amenințare la adresa siguranței naționale. Dr. Corado Malanga aduce lămuriri interesante și el afirmă direct că extratereștri sunt zeii din vechime, adică demoni.

Din mărturiile adunate de Greer reiese că încă din anii `60 existau sateliți care puteau asculta și vedea din spațiu ce spun oamenii [p359]. Asta îmi amintește de cartea „Între două ere” scrisă pe la sfârșitul anilor `60 de Zbigniew Brzezinski. De această carte aceasta amintește și John Coleman în Ierarhia conspiratorilor – Istoria Comitetului celor 300 [3] și precizează că Brzezinski era membru al Comisiei Trilaterale și al Comitetului celor 300. Greer mai afirmă că din mărturii a aflat că încă din anii 1960-1970 existau tehnologii de extragere a evenimentelor și conversațiilor din „zgomotul alb” al spațiului. [p.372]

Există nave cu propulsie antigravitațională, tehnologii trans dimensionale care implică abilitatea de a merge înainte și înapoi în timp. [p.360]

Ființele artificiale au fost create prin experimente genetice și sunt controlate de oameni, la fel ca și navele ce par ET. Despre existența unor asemenea ființe artificiale amintesc și alții precum Erich von Daniken, Thomas Horn, Cris Putnam și William Cooper. Bazele unde sunt depozitate aceste nave sunt răspândite peste tot în lume. Cei implicați în asemenea proiecte participă la ritualuri satanice cu sacrificii umane. [p.361] Ei venerează pe Satan și pe Lucifer.

Una dintre cele mai sofisticate baze se află în Marea Britanie [p.362]. Cineva i-a spus lui Greer„multe dintre creaturile așa-zis „reptiliene”, despre care oamenii cred că sunt ET, sunt de fapt forme de viață programate și biomașini create acolo.”

Există o încercare, afirmă Greer, de a folosi teama de o invazie extraterestră cu scopul de a teroriza lumea și a o determina să accepte controlul total.
Greer consideră că ET care apar sunt biomașini create de oameni. De la teama de teroriști se va trece la teama de ET .

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[2] David C. Korten, Corporațiile conduc lumea, Editura Samisdat, f.l., 1995.
[3] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.
[4] https://www.amazon.com/Final-Warning-History-World-Order/dp/1615779299
[5] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[6] Alfredo Lissoni, OZN. Dosarele Vaticanului, Editura Antet Revolution, f.l., 2006.
[7] Richard C. Hoagland și Mike Bara, NASA. O istorie secretă, Editura Pro Editură și Tipografie, București, 2008.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *