Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XI)

Înainte de a trece la o prezentare mai detaliată a rezultatelor cercetărilor făcute de Dr. Corado Malanga și a tehnologiei Kesher să rezumăm încă odată într-o formă concretă toate informațiile adunate până acum.

Zecharia Sitchin [1] promovează ideea că zeii sumerieni și babilonieni erau un fel de extratereștri „coborâți” din cer, care au venit de pe planeta Nibiru, o planetă ce are o perioadă de revoluției de 3.600 de ani pământeni. Aceștia au venit aici în căutare de aur. Omul ar fi rezultatul încrucișării ADN-ului acestor zei cu ADN-ul unei ființe care exista deja pe pământ. Omul a fost creat ca să fie un fel de sclav lucrător în slujba zeilor, care să fie folosit la munca din minele de aur. Toate popoarele păstrează ideea că zeii au pogorât din cer.

Erich von Daniken [2] susține că „zeii” nu ne-au părăsit niciodată. Pentru el, vechii zeii sunt extratereștri de astăzi, iar religiile invenția zeilor. Există ființe hibrid create pe pământ. El nu amintește nimic de grupurile subterane oculte. Impresia pe care mi-o lasă este aceea că minimalizează rolul religiilor în istoria umanității și atacă în acest fel și creștinismul. Din punctul meu de vedere, și al învățăturii biblice, creștinismul nu poate fi pus în rând cu celelalte religii.

Alfredo Lissoni [3] aduce în atenție faptul că fenomenul OZN a fost mereu prezent de-a lungul veacurilor, din antichitate până în zilele noastre, deși limbajul folosit și interpretările au diferit de la o epocă la alta. În antichitate erau considerate manifestări ale prezenței zeilor, apoi după apariția creștinismului au fost considerate apariții demonice, ca în ultimii 100 de ani au ajuns să fie considerate de natură extraterestră.

Scrierile sanscrite [4] descriu tehnologii de zbor și sisteme de armament extrem de avansate folosite în antichitate cu mii de ani în urmă. De asemenea, este amintită existența unor civilizații străvechi.

Unele cronici medievale consemnează existența unor aparate de zbor la civilizațiile precolombiene. Am găsit informația legată de expedițiile lui Fernando Cortez.

În mediul militar, extratereștri sunt considerați ostili. Philip Corso [5] și Milton William Cooper [5] declară că extratereștri sunt reali și că grupări secrete controlează tehnologia extraterestră în interese proprii. Ei mai declară că două rase de ET au luat legătura cu reprezentanți ai guvernului SUA. Afirmația este amintită și de Dan Davis.
Ca și Erich von Daniken, Philip Corso și William Cooper declară că există baze subterane ET și ființe biologice hibrid, numite EBE, ființe biologice programabile.

Steven M. Greer a fondat [7] CSETI și a pus bazele protocolului de contact CE-5. Contrar opiniilor militarilor, el îi consideră pe ET pașnici, însă există grupări subterane oculte care vor să controleze tehnologia ET și folosirea energiei libere în interes propriu egoist. Răpirile, spune el, sunt înscenări puse la cale de aceste grupări cu scopul de a indice groaza între oameni. Scopul acestor grupări oculte este instaurarea unei noi ordini mondiale și înrobirea omenirii. De asemenea, urmăresc reducerea populației cu câteva miliarde. Contactele sale cu ET par a fi mai mult de natură spirituală decât materială.
Demn de remarcat este faptul că Dr. Steven M. Greer nu este citat de ceilalți autori mai noi, deși informațiile sale lămuresc multe necunoscute legate de grupările oculte, guvernul secret, tehnologii extrem de avansate și instaurarea unei noi ordini mondiale și a guvernului mondial.

Dan Davis [8] prezintă tehnologiile de zbor dezvoltate de naziști în Germania în perioada interbelică și legătura acestora cu ocultismul. După război americanii au transferat această tehnologie împreună cu o seamă de cercetători în SUA și au continuat dezvoltarea ei. Informațiile prezentate de Dan Davis scot în evidență legăturile acestor cercetări secrete cu ocultismul. Se pare că ocultismul este cheia legăturilor dintre organizațiile secrete, guvernul secret, tehnologii ET, extratereștri și guvernul mondial. Autorul citează printre alții și pe col. Philip Corso și Erich von Daniken.

Thomas Horn [9] este de părere că extratereștri sunt „veghetorii cerești” despre care se amintește în scrierile lui Enoh, sau au legătură cu aceștia. Amănunte despre acești „veghetori cerești” găsim în scrierile lui Enoh. Vechii zei sunt descendenții veghetorilor cerești care și-au părăsit menirea lor și au coborât pe pământ ca să-și ia soții dintre fiicele oamenilor (Fac. 6.4). Acest punct de vedere implică și aspecte teologice, cu privire la interpretarea textului din Facerea 6, 4 și a scrierilor lui Enoh.
Avem în minte faptul că dovezile arheologice și consemnările păstrate în scris nu pot fi ignorate, chiar dacă știm și considerăm textul biblic ca inspirat de Dumnezeu.
Biblia nu este o istorie a lumii și nici o carte despre științele exacte. Scopul ei este cu totul altul. Nu pretindem și nu ne așteptăm ca textul Bibliei să cuprindă totul – cel puțin în textul de la suprafață.

Dr. Corado Malanga [10] aduce în discuție noi amănunte deosebit de interesante, ca rezultat al unei cercetări ample a peste 2000 de cazuri de „răpiri” ET. Cu mai multe amănunte vom veni în articolele următoare. Până atunci reținem că el ajunge la concluzia că extratereștri sunt vechii zei sumerieni și egipteni, sau demoni. El mai scoate în evidență aspecte spirituale profunde privind ființele demonice și scopurile lor.

De asemenea, există multe referințe cu privire la existența unor baze ET pe Lună și pe Marte, unele foarte vechi. Aceste baze nu au de a face ET din alte galaxii, ci mai degrabă cu ceea ce cunoaștem sub numele de demoni. Aceste informații le-am regăsit și în documenterele „Înger rus” realizate despre Otroc Veaceslav, care a murit la vârsta de 11 ani. Spre deosebire de toate celelalte informații, afirmațiile lui Otroc Veaceslav vin din spațiul spiritualității ortodoxe.

Bibliografie

[1] Zecharia Sitchin, La începutul timpului, Editura Aldo Press, București, 2011; Idem, Codul cosmic, Editura Aldo Press, București, 2011; Idem, Cartea pierdută a lui Enki. Amintirile și profețiile unui zeu de pe altă planetă, Editura Livingstone, București, 2016; Idem, Trepte spre cer, Editura Aldo Press, București, 1999; Idem, A 12-a planetă, Editura Aldo Press, București, 2000.
[2] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[3] Alfredo Lissoni, OZN. Dosarele Vaticanului, Editura Antet Revolution, f.l., 2006.
[4] Ramachandra Dikshitar, War in Ancient India, Macmillan&Co, Madras, Bombay, Calcutta, London, 1944.
[5] Philip J. Corso, Dawn of a New Age, [https://archive.org/download/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge.pdf]; Col. Philip J. Corso, The Day after Roswell, Pocket Books, 1998 [https://www.amazon.com/Day-After-Roswell-Philip-Corso/dp/067101756X]
[6] Milton William Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf]
[7] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[8] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[9] Cris Putnam & Thomas Horn, Exo Vaticana. Petrus Romanus. Project L.U.C.I.F.E.R. and the Vatican’s Astonishing for the Arrival of on Alien Savior, 2013; Thomas R. Horn, Nephilim. Stargates. The year 2012 and the return of the Watchers, Anomalos Publishing LLC, 2007.
[10] https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *