Zeii sunt printre noi (V)

Din informațiile adunate până acum, și puse cap la cap, reiese că zeii nu ne-au părăsit niciodată, așa cum afirmă și Erich von Daniken [1]. El identifică pe zeii din vechime cu extratereștrii de astăzi, iar Thomas Horn și alții îi identifică pe extratereștri cu „veghetorii cerești” despre care aflăm din cărțile lui Enoh. Dr. Corrado Malanga a studiat peste 2000 de cazuri de răpiri extraterestre, reuşind să demonstreze, în mod ştiinţific, că extratereştrii sunt prezenţi de foarte mult timp pe planeta noastră şi că intenţiile lor nu sunt tocmai prietenoase. Concluzia la care ajunge este aceea că extratereştrii de astăzi implicaţi în răpirile de persoane sunt demonii, sau zeii vechilor religii politeiste. El reuşeşte să înţeleagă faptul că extratereştrii sunt demoni sau zeii antici sumerieni şi egipteni, care sunt de mai multe tipuri şi care îndeplinesc diferite roluri în încercările lor de a fura energia sufletelor umane.

Concluzia la care am ajuns, luând în considerare cuvintele Sf. Scripturi, este aceea că așa-zișii extratereștrii sunt zeii religiilor politeiste, adică demoni.

Ne punem întrebarea, dacă există extratereștri, atunci de unde vin ei? Răspunsurile date de cercetătorii sunt diferite. Unii cred că acești extratereștri vin din alte părți ale Universului nostru material, cum ar fi constelația Andromeda, Orion, Pleiade, Draco, Sirius, Aldebaran, sau chiar de pe unele planete ale sistemului nostru solar, cum ar fi Venus, Marte, Jupiter, sau presupusa planetă Nibiru. Alții cred că acești extratereștri vin dintr-un Univers paralel, din alte dimensiuni, ceea ce noi am putea identifica ca fiind lumea spiritelor, sau „cealaltă lume”. Și mai sunt cercetători care cred că extratereștrii, măcar o parte dintre aceștia, vin din interiorul Pământului. Printre cei din urmă putem aminti pe amiralul Richard Byrd și Richard Shavier. David Icke consideră că extratereștri sunt ființe reptiliene.

Fenomenul este foarte complex și greu de înțeles prin prisma științei actuale sau a teologiei, întrucât așa cum observă mulți cercetători, fenomenul este „omnijectiv, după cum îl numește Michael Talbot, adică are caracteristici atât obiective cât și subiective, are aspecte materiale cât și de natură spirituală.

Dacă fenomenul este real, și dacă există mii de cazuri raportate de confruntări între militari și OZN-uri [2], atunci de ce nu se recunoaște oficial existența acestuia? După cum am arătat în ultimul articol se pare că în ultimii ani Pentagonul a recunoscut oficial existența fenomenelor aerospațiale neidentificate (FAN), dar fără să poată preciza natura lor sau locul de unde provin. [3] O recunoaștere, chiar și parțială, ar naște alte întrebări mult mai incomode pentru guverne, serviciile de informații și reprezentanții militari.

Erich von Daniken afirmă că „după ce au fost răpiţi în secret şi fără vâlvă diverşi pământeni”, în baza Tratatului de la Granada, semnat cu președintele Eisenhover, și a tratatului dintre Hitler și micii cenușii, extratereştri au luat monstre de ADN şi au creat extratereştri umani. Aceştia sunt oamenii despre care ministrul Apărării din Canada a spus: Unii dintre extratereştri arată ca noi şi pot merge pe stradă fără să-i remarce nimeni”. [1] Și Otroc Veaceslav amintea de faptul că extratereștrii au reușit să folosească ADN-ul uman pentru a-și construi corpuri asemănătoare oamenilor. Și nu sunt singurii care afirmă că extratereștrii, în colaborare cu anumite grupări secrete, au construit baze subterane în care produc bioroboți, unii care se aseamănă cu oamenii, iar alții care sunt falși extratereștri.

Dan Davis, ca şi Erich von Daniken, Philip Corso şi William Cooper declară că există baze subterane extraterestre şi fiinţe biologice hibrid, numite EBE, fiinţe biologice nprogramabile. Jan van Helsing afirmă că exista şi baze subterane construite în colaborare cu o civilizaţie extraterestră malefică, micii cenuşii, în care au loc experimente privind clonarea umană şi crearea unor fiinţe hibrid programabile, un fel de roboţi biologici. Ce am aflat nou de la Jan van Helsing este faptul că în peşterile din Himalaya, în locuri bine ascunse, ar exista fiinţe aparţinând unor rase şi civilizaţii străvechi de mult dispărute, care se află într-o stare pe care asiaticii o numesc „samadhi”.

Jan van Helsing, la fel ca şi Zecharia Sitchin, sau Erich von Daniken, lasă să se înţeleagă că omenirea ar fi creaţia zeilor extratereştri despre care s-ar fi găsit informaţii pe tăbliţele sumeriene.

Se pare că scopul este pregătirea unei „armate” de asemenea bioroboți care să se infiltreze printre oameni și să ocupe funcții de conducere în diverse instituții guvernamentale de unde să promoveze planul de cucerire a lumii și instituirea unui guvern mondial, în care oamenii vor fi sclavii unui sistem controlat de extratereștrii, adică vechii zeii sau demoni. Despre existenţa roboţilor biologici mai amintesc şi Philip Corso, Thomas Horn, William Cooper, Steven M. Greer şi alţii. David Icke susține că membrii familiilor regale și mulți lideri politici, membrii ai unor organizații și societăți oculte sunt reptilieni și urcă pe linie genealogică până la regii sumerieni și babilonieni. Scopul lor este acela de a subjuga întreaga omeniri și a o supune extratereștrilor, adică demonilor.

Philip Corso, Thomas Horn, William Cooper, Steven M. Greer, Jan van Helsing, David Icke și mulți alții sunt de acord cu faptul că noua ordine mondială și crearea unui guvern mondial sunt planuri susținute de extratereştri.

Florin Gheorghiţă consideră extratereştri ca fiind fiinţe evoluate din „lumea de dincolo” care urmăresc scopuri benefice şi pacifiste. Aceste fiinţe nu au nimic de a face cu alte galaxii, ci sunt de aici din jurul pământului, dar dintr-un alt plan al existenţei, lumea spiritelor. Pentru Steven M. Greer extratereştrii sunt mereu printre noi, dar într-o altă dimensiune care îi face invizibili. Ei se pot materializa împreună cu nava spaţială atunci când vor, iar navele pot lua diferite forme, dimensiuni şi culori. Pentru Erich von Daniken, extratereştri sunt civilizatori, ca şi Prometeu la greci, sau Toth la egipteni. De fapt, cei mai mulţi cercetători îmbrățișează interpretările gnostice, și consideră pe extratereştri civilizatori, buni şi creatorii oamenilor. Aceste credințe nu sunt noi, ci vechi de mii de ani.

Autorii citaţi mai sus afirmă că au aflat din surse sigure că fiinţe extraterestre mişună printre noi cu chip de om. David Icke afirmă acelaşi lucru. Pentru mulţi cititor ai acestor rânduri aceste afirmaţii pot părea neverosimile sau exagerate. Chiar şi mulţi teologi şi preoţi ar fi tentaţi să le considere neverosimile. Adevărul este că Sfinţii Părinţi ne-au transmis în scrierile lor că în vremurile de pe urmă oamenii se vor lupta cu demonii în chip văzut. David Icke este de părere că extratereştri nu ne vor invada, „căci se află deja aici de mii de ani, arătând la fel ca noi (în exterior).” Otroc Veaceslav afirma că extratereştri pot clona pielea şi o pot creşte încât pot să se îmbrace cu această piele şi să poată umbla liniştiţi printre oameni. Al Bielek aminteşte de informaţii ce provin de la Fred A. Kuppers, care a lucrat pentru guvernul american, şi care a menţionat, de asemenea, că una dintre îndatoririle sale faţă de guvern era aceea de a instrui pe extratereştri în relaţiile lor cu guvernul, aceştia arătând exact ca oamenii astfel încât nu puteai să faci nici o deosebire. Dar mărturia lui Fred A. Kuppers, citată de Al Bielek, nu este singura. Același lucru îl mărturisește Joseph Spencer, fost agent ultra-secret CIA, unui din „oamenii în negru”. Din mărturiile lui aflăm că cca 30% dintre „oamenii în negru” erau extratereștri hibrizi. Mărturia acestuia este întărită și de declarația martorilor care descriu aceste persoane ca pe niște ființe stranii, la fel ca și mașinile lor.

Merită să mai amintim faptul că cei implicaţi în proiecte de colaborare cu extratereștri participă la ritualuri satanice cu sacrificii umane. Ei venerează pe Satan şi pe Lucifer.

Despre aceste legături cu ocultismul și satanismul amintesc Steven M. Greer, David Icke, Jan van Helsing, Richard C. Hoagland, Mike Bara și Peter Moon. Și nu sunt singurii care fac această legătură.

La încheierea acestui articol reținem ideea că extratereștrii sunt cei care în colaborare cu sociatățile secrete și organizațiile oculte pun la cale instaurarea unei noi ordini mondiale și a unui guvern mondial. Vom dezvolta acest subiect în articolul următor întrucât ne privește direct. Suntem deja martorii acestor evenimente, la care aș putea adăuga întrarea în era Vărsătorului pe data de 21 decembrie 2020. Informațiile care ne parvin arată că omenirea, și întreaga planetă, este în pragul unei mari transformări.

Vom vedea, cei care vom mai rămâne în viață, în lunile următoare ce va fie și cum se vor derula evenimentele. Ați reținut din articolele precedente că cei care nu vor fi pregătiți pentru inițierea luciferică, nu vor intra în noua eră a „luminii” lui Lucifer.

Bibliografie

[1] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyl, Bucureşti, 2018.
[2] F rank Joseph, Întâlniri militare cu extratereştrii. Adevăratul război al lumilor, Editura In extenso, Bucureşti, 2019.
[3] Dan D. Farcaș, OZN azi – Pentagonul recunoaşte. Fenomene Aerospaţiale Necunoscute. Mărturii, dovezi, confirmări oficiale, Editura Dharana, Bucureşti, 2020.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.