Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 13

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.46
Am început ziua 13 de post numai cu apă. Deși m-am culcat după ora 01.00, m-am sculat pe la ora 07.20. Încă nu m-am trezit de-a binelea ca să spun cum mă simt. Am băut până acum o,5 litri de apă. Tensiunea este 103/72, iar pulsul 68. A scăzut și tensiunea și pulsul. Este bine că pulsul a scăzut, însă dacă tensiunea se menține prea scăzută pot apare ușoare senzații de amețeală la mișcări bruște. Greutatea este de 90,8 kg, cu 0,1 kg mai puțin decât ieri. Am scăzut doar 0,1 kg. Probabil pentru că ieri am băut mai multă apă, peste 5 litri de apă. Am băut cca 5,5 litri de apă. Asta mi-a dat multă energie ca să lucrez toată ziua.

Și astăzi va fi o zi cu temperaturi peste 31 de grade Celsius, dar de mâine se va răci pentru câteva zile. Mâine și poimâne va ploua.

ora 23.32
Iată că a mai trecut o zi. Măine se împlinesc 2 săptămâni de post numai cu apă. Astăzi m-am simțit excelent. Chiar mai bine decât ieri. Am lucrat și astăzi toată ziua la contabilitate. Am avut de pus la punct contabilitate unei firme a unui prieten. Astăzi am băut dor 4 litri de apă, sau am pierut eu șirul numărătorii.
Mai am ceva de lucru, așa că ne auzim mâine. SĂ nu uit să fac căteva precizări despre egergia pe care ți-o dă postul.
Pe mâine

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *