Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 19

ora 00.57
Am hotărât să închei activitatea. Voi continua dimineață.

ora 08.55
Încep ziua 19 de post numai cu apă. Am băut până la această oră 1 litru de apă. Mă simt excelent! Ieri am băut 6 litri de apă și sper ca și astăzi să beau aceeași cantitate. Tensiunea este 97/64, iar pulsul 72. Tensiunea este cam mică și este posibil să am senzația de amețeală la ridicări bruște. Cât lucrez la birou nu am nici o problemă. Greutatea este de 90,9 kg, mai mică cu 0,3 kg decât ieri dimineață. Diminețile sunt reci, însă pentru săptămâna viitoare se anunță caniculă. Aici la munte temperatura va urca până la 32 de grade Celsius. Mai în sudul țării va fi și mai cald.

Voi continua documentarea începută ieri pentru cartea despre terapia prin sunete.

ora 11.05
Mă documentez despre terapia prin sunete și aflu lucruri interesante. Știam de mulți ani despre efectul sumetelor asupra sănătății, însă nu-mi închipuiam că există cercetări și dispozitive pentru terapia prin sunete disponibile pe piață. În urmă cu vreo două trei luni am aflat de dispozitivul Z-Amplifier – Full Kit, care costă 299$, și pe care l-am comandat săptămâna aceasta. Aprofundănd cercetarea am aflat de existența altor dispozitive asemănătoare, cu ar fi seria de dispozitive Spooky2, a căror preț este cuprins între 331$ și 3.021$, la care se adaugă și alte accesorii interesante. Nu intru acum în amănunte, dar se pare că au cele mai performante dispozitive. Astăzi am dat de un alt dispozitiv al companiei Cyma Technologies. Dispozitivul AMI 750 oferit de această companie costă 4.595$. Mai oferă un dispozitiv, AMI 1000, care este doar pentru personal instruit și costă 10.700$.

ora 12.45
Tensiunea 104/68, iar pulsul 59. Notez că am băut 2 litri de apă, dar mă simt slăbit. Deși stau la birou de dimineață, era să adorm în fața calculatorului. Acum voi ieși să fac un pic de mișcare și să mă mai dezmorțesc.

ora 14.17
M-am întors dintr-o pimbare de o oră.

Cimatica a fost descrisă ca ştiinţa fenomenelor de undă, în sensul forţelor de undă vibraţionale. Acesta demonstrează în special cât de precise sunt vibraţiile sonore care pot structura materia în orice formă – şi, prin extensie, modul în care vibraţia stă în spatele creaţiei lumii fizice în sine. Din acest motiv, cimatica a devenit o piatră de încercare majoră pentru toate tipurile de medicină vibraţională modernă şi ştiinţa vibraţională. Acesta demonstrează empiric – într-un mod vizual şi imediat – puterea vibraţiei de a crea şi schimba structuri fizice.

Peter Guy Manners, despre care am amintit în urmă cu două zile, a fost personajul de seamă care a împins cimatica un pic mai departe de o simpla curiozitate, și i-a dat o utilitate. El a pornit de la premisa că fiecare forma având o densitate, formă, culoare unice, rezonează într-un anumit spectru de frecvențe. Mai mult, el a creat o bază de date cu frecvențele pe care rezonează țesuturile sănătoase și le-a comparat cu frecventele pe care rezonează țesuturile bolnave sau care funcționează prost.

Prin procesul numit rezonanță simpatică, atunci când unui țesut bolnav i se aplică o undă sonoră având frecvența țesutului sănătos, atunci el va rezona din nou pe frecvența corectă.

Dr. Manners a început cercetarea în anii 1940 a codurilor vibraţionale ale corpului uman, împreună cu un grup colaborativ de oameni de ştiinţă şi medici. După decenii de cercetări minuţioase, Dr. Manners a dezvoltat aproximativ 750 de coduri vibraţionale pentru funcţii fiziologice şi energetice precise; au fost identificate frecvenţe pentru a restabili ţesuturile, organele, glandele, oasele etc. (precum şi pentru fenomene mai subtile) la rezonanţa lor naturală sănătoasă.
Dr. Manners a descoperit că cea mai eficientă metodă de livrare a acestor coduri vibraţionale a fost prin sunetul sonor, făcând o legătură directă între cercetarea sa şi opera Cimatica a lui Hans Jenny. Dr. Manners a fost efectiv un pionier în aplicarea practică a cimaticii pentru vindecarea clinică, ducând la munca sa devenită cunoscută sub numele de cimaterapie.

Un accent major al cercetării holistice moderne este încărcarea apei cu informaţii benefice vibraţionale; se recunoaşte că apa este un mediu cheie pentru reţinerea vibraţiilor şi, bineînţeles, corpul uman este în primul rând şi apă. Apa preia apoi vibraţia programului. După sesiune, apa poate fi băută pentru a consolida efectele sesiunii sau aplicată în alte scopuri experimentale. Știm din cercetările lui dr. Jacques Benveniste și dr. Masaru Emotoapa are memorie și este impresionată de minerale, sunete, cuvinte, și gânduri. În acest caz apa este doar un suport.

Am informații despre existența acestei tehnologii de mulți ani, însă nu am crezut că este atât de accesibilă pentru oricine dorește. La urma urmei 300-500$ nu-i un preț chiar așa mare cum este vorba de sănătate. Nici chiar 2.200$ nu-i prea mult, când te găndești că atâta lume cheltuiește banii pe mașini care costă peste 10.000$. Fiecare cu prioritățile lui.

Eu prefer să investesc în dispozitive de terapie, chiar dacă personal nu am nevoie de ele. Am ales să-i ajut pe cei din jurul meu. Asta mă face să mă simt împlinit.

Cât despre bani, ce să zic? Banii vin și se duc. Banii sunt și ei energie. Banii sunt făcuți să circule. Dacă stau, ei se devalorizează. Cu mâinile goale am venit pe lume și cu mâinile goale vom pleca de aici. Nu luăm cu noi nimic din cele materiale! Le-am primit doar ca să ne folosim de ele și să învățăm să fim mai buni, mai dăruitori. Și să fim recunoscători pentru ele. Totul este energie!

În viața aceasta scopul nu este să aduni avere și să faci cât mai mulți bani, ci să fii mai bun. Nu contează ce ai și cât ai, ci ceea ce ești.

Am apă! Sunt fericit! Un miliard de oameni nu au apă de băut, nu mai spun de spălat. Mă consider cu adevărat fericit. Am o haină cu care mă îmbrac și o pereche de papuci cu care mă încalț și îmi ajunge. Ce-mi trebuie mai mult? Slavă lui Dumnezeu. Din păcate ne-am lăsat hipnotizați, manipulați și furați de duhul lumii. Muncim ca să cheltuim fără rost. Și cumpărăm mai mult decât avem nevoie. Am observat de multe ori că oamenii cumpără mai mult decât au nevoie, apoi aruncă. Dar nu ai vedea pe unul ca acesta să cumpere o carte de 20-30 lei.

ora 22.57
Astăzi am lucrat toată ziua, cu o pauză de o oră pentru plimbare în aer liber. Astăzi până după amiază m-am simțit destul de slăbit. Mai slăbit decât până acum. După ce am băut 3 litri de apă mi-am revenit. Până la această oră am băut 5 litri de apă. Astăzi m-am îngrijorat un pic pentru că nu mă așteptam să am acele stări de amețeală. Acum au dispărut și mă simt excelent și plin de energie. Am făcut câteva exerciții fizice ca să văd dacă mai apare vreo senzație de amețeală, însă totul este foarte bine. Pentru o stare de bine în timpul postului cantitatea de apă băută este esențială. Și apa trebuie băută pe tot parcursul zilei, inclusiv în timpul nopții. Pentru mulți pare greu să facă asta, dar dacă vrei să postește o perioadă mai lungă, atunci musai trebuie să bei apă și în timpul nopții. Tensiunea este 110/63, iar pulsul 71. Arată mai bine decât dimineață când aveam tensiunea 97/64.

Mâine este duminică și voi pleca la un coleg care m-a invitat la slujbă, apoi de acolo voi pleca mai departe la sora mea. Așa că nu voi avea timp să mai scriu în jurnal și nici să beau prea multă apă, dar sper să recuperez până seara. Închei ziua 19 de post numai cu apă. Ziua de mâine va marca jumătatea postului pe care mi l-am propus.

Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.