Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 27

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.21
Am început ziua 27 de post numai cu apă. Momentan mă simt bine, dar să vedem până la amiază. De obicei duminica mă simt mai slăbit pentru că beau dimineața puțină apă. Greutatea este de 87,3 kg. Tensiunea este 104/69, iar pulsul 78. Am băut doar 0,5 litri de apă. M-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat la ora 07.45. Ascult în fiecare dimineață același concert al păsărelelor, care se bucură de viață în fiecare zi fără grija zilei de mâine și fără stres. Și noi ar trebui să trăim viața cu bucurie și fără stres. Este drept că societatea ne presează și ne-a dus în starea în care ne aflăm astăzi. Am fost rupți de natură, am fost amăgiți cu promisiuni și confort și acum am ajuns dependenți de tehnică și de sistem. Cine mai poate trăi astăzi într-un oraș fără apă curentă, sau fără electricitate? Sau câți ar renunța astăzi, nu mâine la telefon? Și eu am încercat să renunț la telefon de câteva ori, dar nu m-au lasat colegii. Lumea s-a schimbat față de cum era acum 30 de ani. Suntem prea interconectați. Telefonul a devenit o extensie a trupului nostru. Nu este în noi, dar este permanent alături de noi. Elon Musk visează ca în următorii ani omul să fie conectat total la cloud și inteligența artificială. Se vede că și de data aceasta este amăgit cu promisiuni și avantaje. Avantajul de a i se putea încărca în minte orice informații fără efortul de a mai învăța. Pare frumos, atractiv, însă aceasta îl va transforma pe om într-o mașină, într-un bio-robot. Umanul din om va dispare. „Omul” viitorului nu va mai fi om, ci un hibrid. Implicațiile spirituale sunt foarte serioase.

ora 13.15
Am băut până la această oră 2 litri de apă. Acum, pentru că este duminică, mă voi odihni un pic.

ora 16.45
M-am odihnit 2 ore bune iar acum voi citi cartea la care lucrez. Afară este cald, iar păsărelele ciripesc continuu.

ora 23.09
A trecut și ziua 27 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Astăzi am citit cartea și am testat un pic modul de realizare a DVD-ului. Am băut până la această oră 4 litri de apă și cred că voi mai bea minim 0,5 litri.

Aș încheia ziua cu câteva cuvinte despre terapia prin sunet. Mulți cred că acest tip de terapie a apărut în ultimile decenii, însă adevărul este că terapia prin sunet a fost pusă la punct în urmă cu 100 de ani de Dr. Royal Raymond Rife (1888-1971).

Dr. Rife a câştigat 14 premii guvernamentale pentru descoperiri ştiinţifice şi o diplomă medicală de la Universitatea din Heidelberg. El a izolat şi a identificat în cele din urmă virusul cancerului uman şi l-a numit Cryptocides Primordiales. De-a lungul timpului, Dr. Rife a descoperit un proces de distrugere selectivă a bacteriilor folosind frecvenţa de rezonanţă. De atunci, sute de alţii au efectuat aceleaşi observaţii şi experimente.

Dr. Rife descoperise cu adevărat o modalitate de a distruge organismele mortale cauzatoare de boli. Tratamentele sale s-au bazat pe o aplicare mecanică de frecvenţă rezonantă pe corp. De la el au rămas și o serie de liste cu secvențe de frecvențe corespunzătoare diferitelor bili și afecțiuni.

De-a lungul timpului cercetările au fost continuate și au fost descoperite noi frecvențe. Astăzi există mii de secvențe de frecvențe pentru sute de boli, afecțiuni și viruși. În acest domeniu nouă este tehnologia, care a evoluat atât de mult încât permite oricui să-și procure un dispozitiv de frecvențe Rife. Mai mult, frecvențele din domeniul audio pot fi generate pe calculator sau chiar pe un smartphone.

Într-un cuvânt, terapia aceasta a devinit accesibilă oricărei persone dorește să o folosească. Păcat că este prea puțin cunoscută și înțeleasă la justa ei valoare.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *