Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 31

ora 08.35
Încep ziua 31 de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat la ora 07.50. Ieri am băut cam puțină apă și sper ca astăzi să mă simt bine. Acum mă simt excelent. Greutatea este de 85,9 kg ca și ieri dimineață. Tensiunea este 107/72, iar pulsul 84.

Încep lucrul cu „Minutul cu Maxwell, despre tratarea piedicilor. Înțelege că nu faptul că ai fost doborât te definește, ci ridicarea te definește. Nimeni nu a primit premiul fără să se ridice din nou în picioare. Dacă ai fost lovit prin surprindere recent, alătură-te celorlalți care au pățit la fel. Toți am avut parte de piedici. Ele ne împiedică, dar nu trebuie să ne împiedice permanent, ci doar temporar. Dacă rămân la pământ înseamnă că am pierdut. Acea piedică a fost una permanentă. Dacă mă ridic din nou în picioare, nu am pierdut. Poate că am pierdut o zi sau două, dar am revenit în joc.

ora 21.46
Pe la amiază am plecat într-o călătorie pentru a-mi redea niște prieteni dragi. Am ajuns la destinație pe la 20.30. Între timp am mai rezolvat câteva lucruri avute pe listă. Până la această oră am băut 3 litri de apă. Astăzi nu am lucrat nimic la carte, dar voi continua în zilele următoare. Pentru că mâine este sărbătoare, dimineață mă voi duce la Sf. Liturghi.

Iată că închei și ziua 31 de post numai cu apă. Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.