Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 36

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 05.15
Astă noapte m-am culcat mai devreme, înainte de miezul nopții și m-am sculat la ora 05.00, întrucât voi pleca într-o călătorie. Mă simt excelent! Ieri am băut 6 litri de apă, iar până acum 0,5 litri. Tensiunea este 96/67, iar pulsul 92. Înainte de culcare tensiunea era 120/74, iar pulsul 80. Și astăzi va fi o zi călduroasă. Voi reveni cu detalii mai pe seară.

ora 20.32
Pe la 18.00 am ajuns la destinați la sora mea. Până acum am mai stat la discuții, mi-am descărcat bagajul și mi-am instalat calculatorul pentru a putea scria aceste rânduri. Până la această oră am băut doar 2 litri de apă.

ora 23.25
Iată că închei și ziua 36 de post numai cu apă. De fapt este ziua 39, dar pentru că în ziua a treia am mâncat o roșie cu o felie de pâine am considerat postul început din ziua a patra. Vreau să scot în evidență un lucru foarte important. Înainte de începerea postului cu 2-3 zile înainte recomand să se mănânce doar supe și multe lichide, pentru a goli intestinele de orice deșeuri. De asemenea, după încheierea postului 2-3 zile se mănâncă compot neîndulcit, doar apa în care s-au fiert fructele, și supe, fără pâine. Este importantă pornirea digestiei. Altfel puteți avea probleme cu constipația. Roșia cu felia de pâine pe care am mâncat-o în a treia zi mi-a făcut probleme pe care le-am observat abia după trei săptămâni. Așadar, mare atenție la cum pregătiți începutul postului și cum ieșiți din el. În timpul postului, sub nici o formă, nu mâncați nimic. Amețelile care apar pot fi evitate cu un consum mai mare de apă. Dacă veți să întrerupeți un post mai lung, beți mai întâi compot neîndulcit și cald, sau ceai de plante. Așadar, după încheierea postului, 2-3 zile se consumă numai lichide. În felul acesta nu veți avea probleme cu revenirea la dieta normală.

Astăzi am călătorit de dimineață până seara și deși am băut doar 3 litri de apă, mă simt excelent. Însă va trebui să recuperez mâine pentru a evita senzațiile de slăbiciune și amețeală. Ce repede a trecut acest post! Ce repede trece timpul!

La început pare lung, dar la sfârșit îți pare rău că se termină. Starea de bine și puterea de lucru pe care ți le dă postul nu le poți dobândi atunci când mănânci.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *