Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 9

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.29
Astăzi m-am sculat la ora 07.30. Mă simt excelent! Aseară înainte de a mă culca am vizionat primul episod din minicursul despre aplicația OBS. A fost foarte interesant. Nici nu mă așteptam să fie așa bună această aplicație. Ea este gratuită, însă foarte bună. Greutatea este de 93, 7 kg, cu 1,8 kg mai mult decât ieri. Este o diferență destul de mare și mă întreb care să fie cauza. Observ că nu se elimină oată apa din corp și că este reținută. Dar de ce, nu știu. Nu am exagerat cu consumul de sare și totuși laba piciorului pare un pic umflată de la apa reținută în corp. Singura schimbare bruscă pe care am făcut-o este accea că beau mai puțină apă. Pentru că beau puțină apă, organismul are tendința să o rețină în corp. Voi vedea dacă acesta este motivul.

Încep activitatea cu „Minutul cu Maxwell”, despre atitudinea față de eșec. Întrebarea nu este dacă am eșuat sau nu, ci: „cum mă afactează acest eșec?”. Mă face să mă simt de parcă aș fi un ratat? Dacă așa stă treaba, voi începe să am o atitudine negativă față de eșec și voi vrea să-l evit cu orice preț. Sau mă învață o lecție și învăț din eșec? Cineva îi spunea lui John că „există frică pozitivă și frică negativă. Frica negativă te face să eviți ceva, iar frica pozitivă te face să încerci ceva.” Am mai spus că există o diferență majoră între frica pozitivă și cea negativă. Când ne referim la eșec și la atitudinea față de el, unii au frică negativă alții frică pozitivă. Unii se uită la eșec și spun: „Trebuie să-l evit, nu mai vrea să fac asta din nou, pentru că nu a fost un lucru bun.” Alți oameni se uită la el și își spun: „Este ceva de învățat din asta. Voi deveni mai bun datorită acestui lucru.” Concluzia este că niciodată nu suntem la fel după eșec. Când eșuăm, nu rămânem la fel după eșec. Ori devenim mai buni datorită acelui eșec, ori alunecăm înapoi și ajungem într-o stare mai proastă din cauza lui. Dar eșecum nu ne lasă niciodată la fel. Ori plec de lângă eșec și caut scuze, ori învăț din eșec și cresc. Alegerea ne aparține. Nu putem alege să eșuăm sau nu, și nici să evităm toate eșecurile, pentru că este imposibil. Nu este un lucru pe care îl putem alege. Ceea ce contează este atitudinea, adică cum reacționăm față de eșec. Oamenii care reacționează corect devin mai buni, iar cei care reacționează incorect ajung într-o stare mai proastă.

ora 21.57
Astăzi am vizionat minicursul despre aplicația OBS și alte câteva tutoriale video. Pe la 14.00 m-am apucat de făcut mâncare. Am făcut un borș de legume care a ieșit foarte bun.
Ingrediente:
– 2 cepe mari
– 2 ardei capia
– 1 morcov
– verdețuri: pătrunjel și țelină
– 20-30 grame ulei de măsline
– 3 cartofi
– sare
– condimente după gust
– roșii
– borș acru după gust.

A ieșit un borș delicios și ușor.

Apoi o oră de odihnă, după care am căutat module și teme pentru blogul wordpress. Ziua a trecut repede. Mâine voi pleca la drum, pentru că vacanța s-a terminat. Mâine seară încep lucrul.

Meniu ziua 9

– pepene (ora 10.00)
– borș de legume (ora 16.00)
– pepene (ora 18.00)

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *