Bănescule, ți-ai dat din nou arama pe față. Ești un nou Iuda care vinzi pe Hristos

Bănescule, ți-am ascultat declarația pe care ai făcut-o cu referire la predicile mele, în care declari că:

„Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor”

Ești jalnic și tradător al lui Hristos. Nu ignorant, ci trădător. Te compromiți prin propriile afirmații lipsite de orice logică. Cine te oprește să te documentezi? Tu crezi că dacă ești purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, deții adevărul absolut? Nicidecum, ești o slugă jalnică, un sclav obedient – știi bine al cui – și ai ajuns să-ți vinzi sufletul pentru slavă deșartă și trecătoare. Să-ți fie rușine și frică de Hristos pe care tu Îl vinzi ca un nou Iuda.

Vă osteniți degeaba ca să faceți jocul criminalilor, care vor să extermine omenirea prin vaccinare în masă. Nu veți reuși! Și nici nu veți reuși să ascundeți adevărul sub obroc, cu amenințările voastre de doi bani.

„Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte.”

Biserică nu ești tu, Bănescule, și nici cei pe care îi reprezinți. Biserica este una și este a lui Hristos, nu a patriarhului și nici a ta. Biserica este poporul drept credincios, care așteaptă îndrumare și ocrotire din partea preoților, nu trădare. Ce înțelegi tu prin „realism creștin”? Oare spălarea pe creier? Tu vorbești de iubirea de semeni, tu care trimiți pe creștini ca oile la junghiere. Tu predici frica și moartea, iar eu predic nădejdea în Hristos și învierea.

Hai să-ți amintesc cum stau lucrurile, ție și șefilor tăi care s-au aliat cu criminalii poporului român. Nu că nu le-ai ști, ci ca să se lămurească toți cei care citesc aceste rânduri.

1. Să amintim de supărarea lui Engels: aceasta a fost atât de mare, încât a declarat poporul român ca ostil istoriei și revoluției europene și, în consecință, demn de a fi extirpat de pe fața pământului, neavând nici un viitor:

„[Românii sunt] un popor fără istorie… destinat să piară în furtuna revoluției mondiale… [Ei sunt] suporterii fanatici ai contrarevoluției și [vor] rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. […] Dispariția [lor] de pe fața pământului va fi un pas înainte.” [1]

Tu, Bănescule, te-ai pus în slujba planului lui Engels. Ai să spui că este absurd, că nu știi nimic. Te înțeleg. Ești prea mic ca să înțelegi lumea în care trăiești și cine sunt cei cărora le slujești inconștient.

„Centrele eparhiale de care aparțin aceste persoane care își permit să transmită mesaje publice para-bisericești în nume personal, au datoria să intervină punctual și să sancționeze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituție din România în această perioadă de pandemie.”

2. Cine ești tu care să dai ordine centrelor eparhiale? Nu vorbesc în nume personal, ci în numele Bisericii lui Hristos, cea una, sfântă, sobornicească și apostolească. Una în timp și spațiu. Care mesaje „impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe”? Poate vrei să spui a voastră, a trădătorilor lui Hristos, care vă credeți dumnezei.

„Poziția Bisericii Ortodoxe Române a fost și rămâne una exemplar echilibrată de realism și deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte.”

3. Poziția de trădător și criminal este a ta, nu a Bisericii. Credincioșii ortodocși nu vor să fie otrăviți cu așa-zisele vaccinuri. Pe care medici asculți tu? Pe cei plățiți de industria farmaceutică? Ești penibil! Mai bine ascultă pe cei care au vindecat și tratat pe bolnavi. Ai auzit de dr. Vladimir Zelenko, evreu american, care a tratat peste 6000 de pacienți și milioane împreună cu colaboratorii săi? [2] Compari tu pe criminalii de Iohannis, Arafat, Rafila, Tătaru și compania cu dr. Luc Montagnier, care este laureatul premiului Nobel pentru descoperirea HIV, care spune că „este cel mai mare risc de genocid din istoria omenirii”? Sau dr. Malone, care a inventat tehnologia mARN, care are brevetul original pentru vaccin? El spune să nu fie folosit. „Guvernele vă mint. Efectele secundare sunt oribile. Dr. K. Hill din Irlanda a declarat că ea crede că de-acum în doi ani, 90% din persoanele vaccinate vor muri.” Același lucru îl susține și dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer.[3] Voi pe ce lume trăiți?

Reporter de Iași afirmă că:

„Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, a ținut mai multe predici în care a făcut declarații stupefiante, despre existența unui Guvern Mondial creat de extratereștri, controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției.”

4. Și care este problema voastră? Dacă este public faptul că lideri mondiali cheamă guvernele la promovarea unui guvern mondial, atunci care este problema? A extratereștri! Care este legătura cu extratereștri?

Veți auzi de ei în anii ce vin. Aveți un pic de răbdare, dar să nu spuneți că nu ați știut. Ați auzit de masonerie. Este acum „organizației de utilitate publică”, finanțată din banii noștrii. Amintiți-vă de raportul șefului comisiei SRI, Radu Timofte. Vă mai aduceți aminte sau trebuie să vă împrospătez eu memoria?

Radu Timofte a atras atenția asupra faptului că țara nu mai este condusă de partide, ci de masonerie. De ce?! Pentru că majoritatea parlamentarilor, indiferent de partid, erau membri ai masoneriei. Vreți să știți mai multe? Citiți istoria masoneriei.

Întrebarea este, cine conduce masoneria? Nici marea masă a masonilor nu știe adevărul. Dar cine îi oprește să citească „Morală și dogmă”, scrisă de masonul de grad 33, Albert Pike? [4]

Despre francmasonerie Albert Pike susținea în lucrarea sa „DOGMĂ ȘI RITUAL” că:

„Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoașterea sa fiind rezervată doar Maeștrilor…, iar cealaltă este publică…”

Despre satanism din „DOGMĂ ȘI RITUAL” extragem:

„Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu și misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții! Este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste.”

Oameni buni, treziți-vă la realitate! Acum, noi asistăm la un război nevăzut, între bine și rău, între Hristos și demoni. De partea cui vă situați?

Voi credeți că eu glumesc? Nu glumesc.

Ascultați pe Leo Zagami, fost illuminati, și veți afla că toate organizațiile oculte sunt conduse de demoni.[5] Pricepeți ce vă spun? Treziți-vă! Ceea ce fac eu este doar să vă aduc la cunoștință afirmațiile unor oameni mai informați decât voi.

Dacă voi nu vreți să înțelegeți și să vă pocăiți, atunci vă spun: vai vouă fariseilor fățarnici!

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, este mesajul transmis de călugăr.”

5. Da, acesta este mesajul meu! Ascultați pe dr. Vladimir Zelenko.[2] El o spune, eu îl citez.

”Are unul dintre cele mai mare grade din călugărie.”

6. Corect, am un grad mare. Aici aveți dreptate. Sunt general.

Dr. Oana Mihaela Secară afirmă că „Imunitatea dobândită natural este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au nici o justificare medicală”.[7] Aveți în articol documentul trimis către Colegiul Medicilor.

„Să nu vă otrăviți copiii!”.

7. Care părinte întreg la minte ar accepta să i se otrăvească copiii. Am afirmat și afirm că „vaccinarea„ copiilor este o crimă. O spun mulți medici, printre care și dr. Vladimir Zelenko, evreu-american. Oare și pe el îl veți face conspiraționist? Rabinul Daniel Asor în timpul uneia dintre predicile sale afirmă că „Vaccinul anti-covid te face gay. Avem dovezi “.[9] Oare și el este conspiraționist? Alt exemplu. Rabinul Chananya Weissman prezintă 31 de motive pentru care să nu te „vaccinezi”.[10] Despre el ce mai spuneți? Nici el nu este bun pentru că deconspiră planurile criminale ale industriei farmaceutice și ale guvernelor.

Ascultați pe Dr. Reiner Fuellmich și rabinul Chananya Weissman despre tirania medicală din Israel și războiul împotriva lui Dumnezeu.[11]

„Toate teoriile conspiraționiste despre COVID-19 și despre vaccin predicate de un singur om: Teodosie Paraschiv, protosinghel, duhovnicul Mănăstirii Durău.”

8. Dacă ați citit cele de mai sus, atunci ați înțeles că nu sunt singurul care afirm că această campanie de vaccinare în masă este o crimă și un genocid. De partea mea am mulți rabini credincioși și deschiși la minte și sute de medici din întreaga lume. Tu Bănescule, câți bolnavi ai tratat? Sau voi redactorilor anticreștini, câți bolnavi ați tratat? De ce nu luați aminte la declarațiile dr. Vladimir Zelenko? El afirmă clar în fața unui tribunal rabinic:

„Treziţi-vă! Este al treilea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supravieţui – cei cu credinţă şi gândire mântuitoare.”

Ascultați-i interviul.[12]

„La slujbe, pe un CD și într-o carte, afirmațiile preotului sunt absolut halucinante. Sunt susținute aberațiile cu implantarea de cipuri, controlarea funcțiilor organismului prin rețelele 5G, teoria cu nanoparticole, oameni de care se lipesc magneți la locul injecției. Vaccinul este considerat otravă, însăși existența acestei pandemiei este negată. Scopul ar fi, susține preotul, reducerea masivă a populației de pe Pământ și instalarea unui Guvern mondial.”

9. Măi inculților, cine vă oprește ca să vă documentați? De ce vreți să vă faceți părtași la un genocid, doar pentru 30 de arginți pe care sperați să-i câștigați cu articolele voastre de doi bani? Ascultați conferințele a doi profesori, dr. Charles Morgan și dr. James Giordano, care predau la Institutul pentru Războiul Modern, despre nano-tehnologie, microcipuri implantate și controlate de la distanță, precum și despre editarea materialului genetic prin tehnologia CRISPR-CAS-9. Veți afla că astăzi există tehnologia care face posibilă ștergerea și rescrierea memoriei, sau transferul de informații de la un sistem informatic în creier, și multe alte lucruri despre care voi habar nu aveți. De aceea ați ajuns ca să vă dați jalnic în spectacol. Vouă, afirmațiile mele, vi se par halucinante pe măsura inculturii voastre. De ce vă băgați într-un domeniu pe care nu-l stăpâniți?

Dacă căutați mai multe informații despre planul de depopulare al lumii prin vaccinare, începeți cu interviul dr. Rima Laibow.[15] Îl găsiți pe internet.
Dr. Vernon Coleman,[16] care prezice că oamenii vaccinați vor începe să moară în toamnă, anunță un genocid general pentru majoritatea populației, de asemenea pentru cei nevaccinați, din cauza mutațiilor virale pe care le va provoca vaccinul. Potrivit acestuia, vaccinurile Covid-19 sunt arme de distrugere în masă și ar putea pune capăt rasei umane.

Un document Pfizer admite că persoanele vaccinate au „răspândit” particule infecțioase.[13] 5 medici sunt de acord că injecțiile COVID-19 sunt arme biologice și discută despre ce trebuie făcut. [14]

Despre noua religie mondială

Să începem cu afirmațiile actualului papă care printre altele vrea deschiderea unui sediu central al unei religii mondiale, în 2022, și propune salariu minim universal și reducerea programului de muncă. Pentru cunoscători aceste obiective fac parte din agenda ONU pentru anii 2021 – 2030. Papa este un promotor al noii ordini mondiale și al unui guvern mondial anticreștin.[6] Numele noii religii inventate de profetul mincinos (papa) este Crislam.[8] Luați aminte trădătorilor!

Închei aici pentru a nu mă lungi prea mult. Citiți cartea „Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”. O puteți descărca gratuit de aici.

Frați creștini, în perioada care urmează intensificați rugăciunea și țineți postul după rânduială. Citiți 1-2 catisme pe zi pentru ca Dumnezeu să ne ierte păcatele și să ne apere de toți dușmanii văzuți și nevăzuți.

Bibliografie

[1] Apud Larrry Watts, Ferește-mă, Doamne, de prieteni… Războiul clandestin al blocului sovietic cu Rmânia, trad. din engleză, de Camelia Diaconescu, Editura Rao, București, p. 31.
[2] https://www.activenews.ro/stiri/Cunoscutul-medic-evreu-american-VLADIMIR-ZELENKO-deconspiravaccinarea-Covid-in-fata-unui-Tribunal-Rabinic-Treziti-va-Este-altreilea-razboi-mondial.-Este-moarte.-Este-genocid.-Doar-10-vom-supravietui-cei-cu-credinta-si-gandiremantuitoare-168814
[3] https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-vicepresedinte-Pfizer-Dr.-Michael-Yeadon-Guvernul-va-minte-inasa-hal-incat-v-ar-putea-duce-la-moarte-pe-voi-si-pe-copiiivostri.-%20Cel-mai-rau-scenariu-o-dictatura-digitala-ce-l-ar-face-pe-Hitler-sa-para-mic-copil.-Scapareanumai-la-Dumnezeu-166350
[4] https://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike
[5] https://www.youtube.com/watch?v=QOHjitwMjjQ
[6] Speranța TV, În 2022 se va deschide sediul central al unei religii mondiale, https://www.youtube.com/watch?v=Cm7cpOygCMQ&t=16s
[7] https://www.activenews.ro/stiri/Focar-de-Covid-la-UPU-numai-din-vaccinati.-DOCUMENT-transmis-Colegiului-Medicilor-de-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-Imunitatea-dobandita-natural-este-superioara-celei-dobandite-prin-vaccin.-Certificatele-digitale-nu-au-nici-o-justificare-medicala-169840
[8] https://ziare.com/social/religie/crislamul-o-noua-religie-posibila-1072979
[9] Rabinul ultraortodox israelian: „Vaccinul anti-covid te face gay. Avem dovezi “, https://romondonews24.com/rabinul-ultraortodox-israelian-vaccinul-anti-covid-te-face-gay-avem-dovezi/
[10] Un rabin isteț despre Covid, https://ioncoja.ro/un-rabin-istet-despre-covid/
[11] https://www.bitchute.com/video/Tipi4pZuBjXG/
[12] https://odysee.com/$/embed/dr-zelenko/a6d1f62ee70cefd74d04efc5c0d2d0f7a75875bc?r=2KKEceFUaQig3p3Dk%20UbJvNmh8wMTb52a
[13] https://1scandal.com/un-document-pfizer-admet-que-les-personnes-vaccinees-repandent-des-particules-infectieuses/
[14] https://www.brighteon.com/5fc47f25-dab5-472e-aa50-44e19ce141af
[15] Dr. Rima Laibow – Depopulation Conspiracy & Self Healing, https://www.youtube.com/watch?v=4feaQKL4v4Y
[16] https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Vernon-Coleman-Elita-malefica-ar-putea-sa-ne-omoare-pe-toti-din-greseala.-Ar-putea-anihila-omenirea-166550

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.