Doctor german care a dezvăluit nano-particulele de grafen din interiorul vaccinurilor a fost asasinat

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Un medic german care a dezvăluit existența nanoparticulelor de grafen în interiorul vaccinurilor a fost asasinat. Dar nu este singurul care a dezvăluit existența particulelor de grafen în interiorul așa-ziselor „vaccinuri”. Urmăriți înregistrarea până la capăt.

[https://seed126.bitchute.com/NYZMjDr6JOG3/ICnq1A3gYZSc.mp4]

Vă dați seama cât de diabolic este acest plan de otrăvire în masă a omenirii?

DESCĂRCAȚI ȘI DISTRIBUIȚI ACEST MATERIAL TUTUROR CUNOSCUȚILOR.

Prezența oxidului de grafen în „vaccinuri” este reală și dovedită de mulți cercetători. Iată câteva mărturii.

  1. La Quinta Columna – Oxidul de grafen din vaccinuri
  2. Stew Peters – interviu cu dr. Jane Ruby – despre ce conțin vaccinurile Pfizer și Astra Zeneca. A fost fotografiat sângele celor vaccinați de dr. Philippe van Welberben
  3. Stefano Montanari, Conținutul vaccinurilor și testelor. IMPORTANT
  4. Ce au găsit savanții in vaccinul COVID? – interviu cu Stafano Montanari despre oxidul de grafen din vaccinuri si efectul asupra sangelui.
  5. Şocant: Cu Hidra către noi specii de oameni – vaccinatii sunt modificati genetic cu ajutorul unei hidre injectate prin vaccinuri.
  6. Dr Pierre Gilbert 1995 Magnetic Vaccines – mărturie despre vaccinurile care conțin cristale lichide și nanoparticule magnetice

Se pare că cea mai eficientă substanță pentru a comunica cu 5G este aceeași care este prezentă masiv în injecțiile covid: oxidul de grafen. [1] [2]

Nicio substanță de pe Pământ nu comunică mai bine cu 5G decât oxidul de grafen[3], și nicio substanță existentă nu este mai eficientă în penetrarea creierului uman și în manipularea gândurilor și sentimentelor umane decât oxidul de grafen. O companie care a folosit grafenul pentru a manipula creierul uman, în scopuri medicale, este INBRAIN Neuroelectronics. Site-ul lor web precizează:

„Folosim grafenul, cel mai subțire material cunoscut de om, pentru a construi noua generație de interfețe neuronale pentru refacerea creierului, pentru a ajuta pacienții din întreaga lume.”

Compania își prezintă tehnologia ca fiind capabilă să „citească” creierul unei persoane, să detecteze tipare neurologice specifice și apoi să controleze neurologia acelei persoane pentru a-i modifica funcțiile cerebrale.[4] Se pare că intenția INBRAIN este doar de a ajuta persoanele cu afecțiuni neurologice, dar motivul pentru care ii menționez este acela de a ilustra modul în care grafenul este într-adevăr cea mai bună substanță pentru a modifica creierul uman. Și, din nou, funcționează mai bine cu 5G decât cu orice altceva. Faptul că este prezent masiv în vaccinurile covid, este, prin urmare, extrem de îngrijorător, mai ales dacă știm care este agenda liderilor mondiali, așa cum a fost descrisă de președintele Chile:

„5G oferă posibilitatea ca mașinile să ne poată citi gândurile și chiar să introducă gânduri, sentimente.”

Bibliografie

[1] https://grolltex.com/the-future-of-graphene-and-5g/
[2] https://graphene-flagship.eu/innovation/spearheads/c2-sh01-5g/
[3] https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/03602559.2018.1542714
[4] https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-inbrain-neuroelectronics.html

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *