Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 18

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 13.32
Sunt în ziua 18 de post numai cu apă. Azi este o zi deosebită. Dimineață la ora 07.00 am mers la biserică, la Sf. Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite. A slujit I.P.S. Teofan. În timpul slujbei a făcut a făcut o călugărie. După slujbă am fost invitat la masă. Nu știe că postesc numai cu apă. Am stat la masă și am băut apă și am „mâncat” un polonic de zeamă. Un fel de ceai. Dimineață m-am simțit un pic slăbit. Am băut doar 1 litru de apă, însă trebuie să recuperez, pentru a rezista mâine la slujbă. Greutatea acum nu mai este relevantă, pentru că este trecut de amiază și am băut apă. Pe la ora 12.00 am făcut o plimbare de 15 minute. Acum mă voi odihni un pic.

ora 17.35
În această după amiază m-am odihnit. Am primit un pachet de cărți pe care le-am comandat și abia aștept să e citesc. În total au câteva mii de pagini. Până la această oră am băut 2 litri de apă. Mă simt excelent, dar va trebui să recuperez, mai ales că mâine slujesc și voi bea apă abia după slujbă. Acum mă pregătesc să merg la biserică. Voi reveni după slujbă.

ora 00.16
A trecut de miezul nopții. A fost o zi încărcată. În această seară a fost priveghiere, apoi am stat la masă și așa a trecut timpul. Mă simt excelent, deși nu am băut multă apă. Voi vedea mâine cum va fi.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *