Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 39

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.46
Am început ziua 39 de post numai cu apă. Este penultima zi de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 00.30 și m-am sculat la ora 07.25. Mă simt excelent! Ieri am băut 4 litri de apă, iar astăzi doar 0,5 litri de apă. Voi viziona un webinar cu Doru și Pera despre cum să lansezi propriul curs online.

ora 23.58
Iată că a recut și ziua 39 de post numai cu apă. Astăzi a fost o zi foarte încărcată. De dimineață am urmărit un webinar cu Doru și Pera despre programul „Hobby2Profit”, apoi am vizionat niște materiale suplimentare legate de acest program. De la ora 12.00 până la 13.00 am avut o întâlnire cu George Simion din echipa KiwiPro, în legătură cu achiziționarea pachetului „Hobby2 Profit”.

La final am hotărât să achiziționez acest pachet de cursuri. Este un pachet de cursuri! Am investit destul de mult, dar sper să se merite. De ani de zile caut resurse gratuite, urmăresc webinarii și constat că am progresat foarte puțin. La urma urmei, timpul este cea mai scumpă resursă. Nu am timp să pirde cu căutarea materialelor gratuite și combinarea lor ca să pot merge mai departe. Am investit ca să primesc o metodă verificată de sute de persoane și modele pe care doar trebuie să le personalizez.

A fost o zi decisivă, în care am investit foarte mult în dezvoltarea activității pe care o desfășor. În ultimii 10 ani am scris sute de articole despre contabilitate pe care nu le-am valorificat în nici un fel. Vreau să ajung cu mesajul meu la cât mai multe persoane și nu am contactele, pentru că nu le-am adunat. Am un curs și nu dețin informațiile necesare pentru a comunica cu cititorii mei. Singurul canal de comunicare este blogul.

Am început să urmăresc programul „Hobby2 Profit”, iar de la ora 19.00 până pe la ora 21.00 am urmărit un masterclass cu Silvia Munteanu. Și, uite așa, a trecut ziua!

Dacă vrei să realizezi ceva în viață, mai întăi ttrebuie să visezi, apoi să investești în tine. Aceasta este cea mai valoroasă și sigură investiție! Mă simt excelent! Am băut peste 4 litri de apă.

Mâine este ultima zi de post numai cu apă! Apoi urmează perioada de revenire. Pot spune că acest post a trecut repede și ușor. Cu fiecare post mi se pare tot mai ușor.

Dar aș dori să experimentez o dietă cât mai simplă, pentru a verifica dacă omul poate trăi doar cu supe și mâcare foarte puțină. Mă refer la produse cât mai naturale. Oricum, vă voi ține la curect cu viitoarele experiențe, care pot inspira și pe alții.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 39

 1. cristina spune:

  Sarut-mana, Parinte !
  As dori sa-mi trimiteti si mie , daca aveti inregistrate predici pe anul acesta.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Doamne ajuta
   Pana dupa Pasti programul este destul de incarcat. Le voi pregati si vi le voi trimite dupa saptamana luminata.
   Multe sanatate si binecuvantare!

Comentariile sunt închise.