Vaccinurile sunt destinate să otrăvească oamenii!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Astăzi vreau să vă prezint câteva amănunte despre așa zisele „vaccinuri”. Ce sunt și ce conțin? Care sunt efectele? Care este legătura dintre nanotehnologia injectată și rețelele 5G? Efectele pe termen lung ale injectării nu vor fi doar simptomatice, ci ireversibile. Campaniile de vaccinare au în vedere controlul total, nu sănătatea oamenilor.
De ce cei injectați emit un cod MAC? De ce se lipesc magneții de locul injectării? Știați că cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, adică organisme modificate genetic? Care sunt efectele juridice ale injectării cu ARNm?

Sunt doar câteva întrebări la care aș dori să răspund pe scurt cu ajutorul unor specialiști și cercetători în domeniu. Am răspuns la aceste întrebări pe larg în cartea mea „Războiul împotriva lui Dumnezeu. Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”.

În acest articol voi aduce doar câteva completări.

1. Ce sunt și ce conțin?
Răspuns. Injecțiile cu serurile Pfizer, Moderna și altele asemenea sunt otrăvuri. Conțin ARNm, oxid de grafen, nanotehnologie, mercur, aluminiu și altele. Amănunte despre aceste ingrediante pot fi găsite în formă codificată pe ambalajele acestor seruri. Vă rog să vizionați cu atenție.

O altă mărturie.

Mărturie despre ce mai conțin vaccinurile.

Profesorul de Biochimie Michael Palmer, Universitatea Waterloo, afirmă:

„Vă voi vorbi foarte pe scurt despre toxicitatea vaccinurilor Covid, adică despre vaccinurile care conțin ARNm. Aceasta reprezintă o tehnologie concepută special pentru a otrăvi oamenii! ”.

Ascultați întreaga mărturie. Are doar 2 minute și jumătate.

În aceste condiții, directorul executiv de la Moderna este foarte supărat că oamenii nu vor să se mai otrăvească. Este supărat că trebuie să arunce la gunoi 30 de milioane de vaccinuri, pe care nimeni nu le mai vrea.

„Moderna are o capacitate de 3 miliarde de doze. Pfizer are o capacitate de la 4 miliarde de doze la 7 miliarde de doze. Iar chinezii nu vor vaccinurile. Deci dacă luăm doar populația chineză, avem mai mult de o doză pe persoană. Și după cum tocmai am discutat despre problema din multe țări, acești oameni nu vor vaccinuri. În SUA nu vor vaccinuri, în toată lume la fel. Avem o mulțime de oameni care nu vor vaccinul.”

Credeți cumva că acestor oameni de la Forumul Economic Mondial le pasă de sănătatea noastră? Nu vă înșelați! Pe producători îi interesează banii, iar pe satanistul de Klaus Schwab doar marea resetare a lumii, noua ordine mondială și a patra revoluție industrială „în care fizicul, digitalul și biologicul vor fuziona împreună”, pentru a da naștere omului conectat la Inteligența Artificială.

2. Care sunt efectele?
Răspuns. Efectele adverse sunt multiple, recunoscute chiar de companiile producătoare, doar că la un procent extrem de mic. Printre efectele cele mai grave putem aminti paralizii parțiale sau totale, tromboze de tot felul, cancer și moartea. Pentru amănunte vă recomand documenterul realizat de o organizație din Israel.

Oricine a primit un vaccin cu ARNm, va muri în următorii 3 până la 5 ani, chiar dacă și-au făcut doar o doză. Și știu că este greu să auzi asta, dar cred că acesta este motivul pentru care trebuie să fim sinceri și să spunem asta oamenilor, că aceste studii sunt cele mai periculoase studii clinice făcute vreodată.”

Mai jos aveți acest documentar cu mărturii despre efectele vaccinurilor. Vă veți îngrozi când veți afla efectele.

3. Care este legătura dintre nanotehnologia injectată și rețelele 5G?
Răspuns. Oxidul de grafen și nanotehnologia injectată interacționează cu radiațiile 5G. Efectele sunt dezastroase pentru organismele vii.

Controlul oamenilor de la distanță prin undele de radio-frecvență.

Hidrogelul injectat prin vaccin va facilita conectarea oamenilor la internet prin rețeaua 5G. Vaccinurile anti-covid transformă corpul uman într-o antenă 5G. Și există dovezi că vaccinarea este folosită pentru întroducerea de nanotehnologie în corpul nostru ce va genera un câmp magnetic măsurabil. Și asta după ce un număr foarte mare de persoane vaccinate au raportat că emit radiați electromagnetice din zona în care au primit injecția. Aceasta are legătură cu planul de depopulare al lumii. Scopul globaliștilor este de a folosi această tehnologie bazată pe inteligență neuronală artificială cât mai curând posibil. După activarea 5G, cei vaccinați vor fi conectați la Inteligența Artificială ți vor înceta să mai fie ei înșiși. Vor fi transformați în roboți dependenți de această tehnologie.

Ale informații utile despre oxidul de grafen și nocivitatea sa.

Prin nanotehnologia injectată în corp se urmărește controlul total și conectarea oamenilor prin conectarea lor la cloud și Inteligența Artificială.

Dr. Albert Bourla a prezentat în la Forumul Economic Mondial pastila electronică

Piratarea ADN-ului? Sharon Gilbert răspunde:

„Păi o fac de mult timp… pun tot felul de informații în ADN, stochează și codează informații digitale, cărți etc. Dar acum se folosește CRISP CAS-9 pentru ca în esență ADN-ul tău să te spioneze.”

Eric Winsborrow spune:

„S-a ajuns la un punct de confluență, care apare între om și mașină într-o lume cibernetică digitală unde nu le vom mai putea deosebi. O lume digitală cibernetică unde luptele nu se duc cu bombe și cu gloanțe, ci cu bytes și biți. Acesta este spionajului cibernetic.”

Sharon Gilbert continuă:

„Această idee de a folosi CRISP CAS-9, pentru a insera gene spion în ADN-ul tău, deschide o lume foarte interesantă. Mai ales când te gândești că ai posibilitatea de a folosi calculatorul cuantic.”

Urmăriți materialul până la capăt și cu siguranță veți afla lucruri noi care vă vor uimi. Este mai mult decât mi-aș fi închipuit acum doi ani.

Bryan Tew spune că:

„Noul virus, Corona, este o fabricație umană, este noua formă de război neuronal, declanșat asupra lumii,în cadrul unui protocol secret, al Națiunilor Unite, folosind un siste de livrare viral – virus. Pentru a strânge cu braț puternic omenirea, pentru a reschița și reproiecta întregul stoc biologic de sânge și tot fondul genetic de ADN al omenirii, pentru a integra omenirea forțat într-o nouă evoluție cibernetică prin reproiectarea și refacerea modelelor de ADN personale.”

Harald Kautz-Vella, cercetător și consultant german, spune:

„Armele bio moderne sunt controlate prin radio-frecvență. Deci nu fac nici un rău până nu sunt activate.”

Eric Winsborrow spune:

„Suntem capabili să creem rețele masive care sunt așa de reale, că nu le poți deosebi.”

4. Oare efectele pe termen lung ale injectării nu vor fi doar simptomatice, ci ireversibile.
Răspuns. Aceste efecte sunt recunoscute atât de eugenistul și satanistul Bill Gates, marele „filantrop”, cât și de companiile producătoare și laboratoare independente. Alterarea ADN-ului este ireversibilă.

Dr. David Martin afirmă că efectele vaccinării nu vor fi doar simptomatice, gen să distrugă organele și atât, sau să te omoare și atât, ci la unii oameni vor duce într-adevăr la mutație totală – ceea ce îi va tranforma cu totul în hibrizi, în transumani.

„Moderna a apărut ca urmare a faptului că s-a putut dovedi că ARN-ul Mesager poate fi transfectat în Genomul Uman, astfel încât să-l rescrie!”[1]

5. Campaniile de vaccinare au în vedere controlul total, nu sănătatea oamenilor.
Răspuns. „Pandemia” a fost doar un pretext pentru injectarea oamenilor cu nanotehnologie, în vederea stabilirii unui sistem de identificare digitală strâns legat de corpul uman, la nivel de ADN.

6. De ce cei injectați emit un cod MAC?
Răspuns. Da, cei injectați emit în mod straniu și inexplicabil un cod MAC de identificare a unei interfețe de comunicare în rețea. Codul MAC reprezintă adresa unică de identificare a unui dispozitiv în rețea. Cu alte cuvinte, trupurile oamenilor injectați se identifică în rețea printr-un cod MAC ce poate fi depistat pe portul bluetooth al unui telefon ce are instalat sistemul de operare Android. Oricine poate face acest test.

7. De ce se lipesc magneții de locul injectării?
Răspuns. Magneții se lipesc de locul injectării întrucât ceva cu proprietăți magnetice a fost introdus în corpul celor injectați. Este vorba de proteine magnetice.

Amintiți-vă de afirmațiile dr. Pierre Gilbert făcute în 1995, despre vaccinurile magnetice.

Spune el că acele vaccinuri magnetice vor face posibil controlul oamenilor. Vaccinurile vor conține „cristale lichide” care se vor așeza în creier, care va deveni un microreceptor de câmpuri electromagnetice, iar prin undele de joasă frecvență trimise din exterior, oamenii vor fi transformați în zombi, adică vor putea fi controlați de la distanță.

8. Oare cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, adică organisme modificate genetic?
Răspuns. Da, cei injectați cu ARNm nu mai sunt oameni, ci trans-umani, organisme modificate genetic. Scopul este alterarea semnături Creatorului din ADN-ul uman și înlocuirea ei cu semnătura noului stăpân, Lucifer.

Cu mulți ani în urmă (1986) un cercetător evreu a descoperit că numele lui Dumnezeu este codificat sub formă de legături

În clipul de mai jos Dr. McCullough afirmă:

„Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că oamenii care au luat vaccinul au acum de fapt o modificare permanentă a genelor lor, că ei înșiși au codul pentru această proteină periculoasă din Wuhan… că ei înșiși, ani mai târziu, ar putea produce proteina spike fie la un nivel scăzut cronic pentru a provoca boli, fie la un nivel inductibil… Aceasta este de departe cea mai îngrijorătoare lucrare care a fost publicată de la lansarea vaccinurilor. Și dacă este adevărat, noi am putea avea probleme reale, deoarece celulele părinte l-ar transmite celulelor fiice. Asta înseamnă că gametocitele, adică sperma și ovul [celulele], vor conține o parte din acestea (proteine spike) și le vor transmite copilului și nu vom putea niciodată scoate această proteină spike din specia umană.”

9. Care sunt efectele juridice ale injectării cu ARNm?
Răspuns. Conform legislației în vigoare în SUA, viul nu poate fi patentat, însă orice modificare a viului poate fi patentată. Prin injectarea cu ARNm se produc modificări ale ADN-ul în cei injectați. Persoanele care au ADN-ul modificat nu mai sunt oameni, ci trans-umani, organisme modificate genetic, care conform legislației în vigoare, pe de o parte, nu mai sunt oameni și nu se mai bucură de drepturile omului, iar pe de altă parte devin proprietatea deținătorului de patent.

Gen. Emil Strainu, despre organismele modificate genetic prin vaccinare

Dr. Chinda Brandolino, medic legist din Argentina:

„Atunci când dvs., printr-un vaccin cu adenoviros, modificați genomul, acea persoană vaccintată este o persoană trans-genică, trans-umană, și din punct de vedere legal și al dreptului internațional, devine proprietatea celui care deține patentul. Însă cel mai dramatic lucru dintre toate e că, pentru trans-umani, nu se vor lua în considerare drepturile umane pe care le cunoaștem.

Încă nu am avut timp să vorbesc cu dvs., dar situația este foarte gravă și am senzația că oamenii noștri -cum s-a întâmplat recent – nu își dau seama de gravitatea situației cu care ne confruntăm. Nu este numai boala pe care o vor produce, de foarte multe ori mortală, ci faptul că supraviețuitorii vor avea genomul modificat și că această modificare se va transmite urmașilor. Și pentru că i s-a modificat genomul, această modificare este patentată. Și tot ce este patentat, aparține celui care a patentat.

Nu știu dacă înțelegeți ce vă spun , iar asta trebuie să vă facă pe voi azi, să ieșiți de aici cu toată puterea, pentru a recurge la toate mijloacele pentru a avertiza populația, pentru că este ultima posibilitate pe care o mai avem. Astăzi voi trebuie să fiți soldați! Trebuie să fim soldați, să alertăm populația.”

Totul se lucrează în tăcere. Ideea este că „vaccinații” nu mai pot pretinde să fie apărați învocând drepturile omului, și nici să uzeze de dreptul la informare din partea stăpânilor lor. Prin „vaccinare” au devenit sclavi, fără drepturi.

10 Există un plan de exterminare a omenirii?
Răspuns. Da. Există numeroase dovezi care relevă faptul că Oculta satanică urmărește reducerea populației sub un miliard, iar cei rămași să fie reduși la statutul de sclavi.

Bill Gates vrea să țină sub control creșterea populației prin vaccinare. Acesta este adevătatul motiv pentru care eugenistul și satanistul Bill Gates investește în vaccinuri.

Aș putea să aduc mai multe mărturii, dar cred că acestea sunt sificiente pentru cititorul de bună credință.

Iată și o altă mărturie difuzată pe postul de televiziune OTV în anul 2011:

Acum ascultați-l pe Albert Bourla, care afirma la una din întâlnirile de la Davos, a Forumul Economic Mondial că

„Este ca un vis, pe care l-am avut împreună cu echipa de conducere, când am început în 2019. În prima săptămână ne-am întâlnit, în ianuarie 2019, în California, pentru a stabili scopurile pe următorii 5 ani, iar unul dintre ele a fost ca până în 2023, a fost să reducem populația lumii cu 50%. Eu cred că astăzi acest vis a devenit realitate.

Așadar, directorul executiv al Pfizer recunoaște pe față că unul din scopurile echipei sale de conducere (a companiei Pfizer) era acela de a reduce populația lumii cu 50%.

Unde sunt acum cei care negau vehement în presă și mass media intențiile Ocultei satanice de a reduce populația lumii? Cu ani în urmă Bill Gates vorbea de o reducere cu 10-15%, iar acum Albert Bourla avansează cifra de 50%.

Bibliografie

[1] Vigilant Fox

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *