La mulți ani!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sfârșitul anului civil și începutul unui nou an este un bun prilej pentru a ne analiza activitatea și realizările din anul ce a trecut și, de asemenea, un moment potrivit pentru a ne înnoi proiectele pe anul ce vine.

Pentru că al nostru este „a voi” și „a alege” iar a lui Dumnezeu „a face”. Căci Dumnezeu ne ajută în măsura în care și noi alegem. Domnul nostru Iisus Hristos a spus așa: „Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” (Matei 7, 7)

Și tot El ne-a învățat așa: „Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.” (Marcu 11, 24) Și iarăși:  „Oricine va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.” (Marcu 11, 23).

În aceste cuvinte ni se descoperă atitudinea pe care se cuvine să o avem atunci când cerem ceva de la Dumnezeu, sau când ne propunem să realizăm ceva în viață. Avem nevoie de credință și de emoția potrivită. Emoția mulțumirii și recunoștinței pentru ceea ce cereți. Adică „să credeți că le-ați și primit”.

Nu contează ce am făcut sau ce nu am făcut din ce se cuvenea să facem, ci ceea ce contează este ceea ce facem de astăzi înainte. Să nu privim nici în trecut și nici în viitor, la lungimea călătoriei, sau la efortul pe care îl avem de făcut, căci orice călătorie începe cu primul pas și orice lucru îl începi se va sfârși.

Fă astăzi primul pas. Începe astăzi să lucrezi. Adică pune astăzi sămânța cea bună în pământul cel bun, iar ea va da rod la vremea sa. Fă ce trebuie făcut și ai răbdare, fără a te atașa de ceva. Căci toate vin la vremea lor.

Nu te stresa pentru nimic, ci lasă lucrurile să curgă în ritmul lor. Ce trebuie să se întâmple se va întâmpla! Nu poți grăbi, cum nu poți nici încetini. Ce poți face este să pui sămânța în pământ la vremea potrivită.

Fă lucrul când trebuie făcut și nu-l amâna.

Orice vis devine realitate, dacă trăiești deja împlinirea lui. Pare greu de înțeles pentru că nu înțelegem natura timpului. Timpul. Ce este timpul? Timpul este o percepție subiectivă a curgerii evenimentelor.

„Oricine va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.” Aceste cuvinte ne descoperă o mare taină, pe care nimeni nu ne învață să o percepem. Ne este revelată puterea cuvântului. Prin cuvânt și credință putem materializa orice.

Și pentru asta nu ai nevoie de diplome, de recunoaștere din partea altora, de bani, averi, relații sau alte lucruri lumești și trecătoare, ci doar de credință în puterea cuvântului rostit.

„Puțin credincioșilor”, zice Mântuitorul. „Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.” (Matei 17, 20) Sau: „De aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: Dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta.” (Luca 17, 6)

Odată cu începutul noului an să punem și noi început bun vieții noastre. Să începem noul an cu mai multă credință. Să credem că prin transformarea noastră putem transforma lumea. Este singura cale prin care putem schimba lumea în bine. În măsura în care ne transformăm pe noi, transformăm și lumea din lurul nostru, realitatea în care trăim.

Lumea acesta este „umbră și vis”, cum spun Sf. Părinți, sau „iluzie” cum spun orientalii. Și cu toate acestea ne legăm atât de mult de o iluzie!

Gândurile și informațiile sunt cele care determină percepția realității în care trăim, iar percepția este cea care determină experiențele pe care le avem. Experiențele pe care le trăim sunt controlate de gândurile și informațiile pe care le avem.

Să dau un exemplu pentru a fi mai ușor de înțeles.

Dacă stai în fața unei uși, iar gândul îți spune că nu ai cheia cu care să descui ca să treci dincolo de ușă, percepi că ușa te împiedică să treci dincolo de ea, și în final asta vei experimenta.

Însă dacă a informația despre unde se află cheia, atunci percepția ta asupra realității se schimbă. Acum percepi că poți trece dincolo de ușă, și în final vei experimenta acest lucru. Vei trece dincolo de ușă.

Așadar, gândurile și informațiile pe care le deținem sunt foarte importante pentru controlul percepției realității în care trăim.

Cei care ne controlează gândurile și informațiile sunt cei care ne controlează realitatea (virtuală) în care trăim.

Dacă ești informat că o pandemie și un „virus” nevâzut te înconjoară, atunci în realitatea ta moartea te pândește la tot pasul, fără putnța de a te apăra de un dușman nevăzut. Însă dacă ești informat că „pandemia” și „virusul” sunt doar o minciună, un pretext pentru a fi manipulați, atunci în realitatea ta „virusul” de care să te temi nu există. Și dacă nu există virus ucigaș, atunci și frica de el dispare. Experiențele noastre sunt altele.

Este foarte posibil să se declare o nouă „pandemie” și un „virus” ucigaș nu numele de Marburg, dar nu vă temeți! Nu aveți de ce. Nu există nici pandemie, nici virus. Ceea ce există este intenția satanică a Ocultei Mondiale de a distruge omenirea.

Nu uita! Realitatea în care trăiești este manipulată de cei care îți controlează gândurile și informațiile cu care te alimentează prin mass-media.

Oameni vor muri, și se va da vina pe un „virus”, însă oamenii vor muri datorită iradierii cu microude 5G. Oamenii vor muri datorită radiațiilor 5G.

5G este o armă. O armă îndreptată împotriva omenirii. Greu de crezut, pentru că nu știi cine sunt cei care se află în spatele acestui plan. Cei care controlează Planul de reducere a populației și de înrobire a oamenilor care mai rămân sunt ființe non-umane. Chiar dacă au chip de om, nu sunt oameni. Sunt ceea ce noi cunoaștem sub numele de ființe demonice din altă dimensiune a spațiului. Noi spunem din lumea nevâzută, sau cealaltă lume. Pentru că există o lume sau mai multe lumi paralele cu „lumea” noastră.

Închei prin a vă recomanda să nu vă injectați cu otrăvuri ARNm pentru nici un motiv.

Injectare = moarte sigură.

Nu vă temeți! Aveți nădejde în Dumnezeu!

La mulți ani cu pace și sănătate!

Print Friendly, PDF & Email

Citește și alte articole:

Acest articol a fost publicat în urcus duhovnicesc și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la La mulți ani!

  1. cristina spune:

    La multi ani, Parinte ! V-am trimis si eu un sms , acum vreo 2-3 saptamani pe adresa de email cerebuc, dar nu cred ca l-ati vazut. Doamne-ajuta !

Comentariile sunt închise.