Aveți grijă de voi!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Aveți grijă de voi și familiile voastre. Nu vă lasați înșelați sau speriați de amenințări.

Așa cum nu a fost nici o pandemie, tot așa nici nu va fi. Dar Elita satanică a pregătit scenariul pentru o nouă mare minciună și sperietoare, o altă așa-zisă „pandemie”.

Virușii nu au fost niciodată izolați. Aceasta este cea mai mare fraudă din istoria umanității.

Oameni vor muri așa cum acești sataniști au planificat de zeci de ani, dar nu din cauza vreunei pandemii, ci datorită iradierii cu microunde 5G. În primul rând vor fi afectați vaccinații, dar nu numai ei. Radiațiile sunt nocive și mortale pentru toate organismele vii. Depinde de intensitatea radiațiilor și timpul de expunere. Mai depinde și de capacitatea sistemului imunitar de a proteja organismul. 5G este o armă de ucidere în masă! Nu este nici o exagerare. Turnurile 5G ar trebui dărâmate și date foc, pentru că ținta suntem noi. Cei care le montează sunt criminali.

Ideea este de respinge orice așa-zis „vaccin”. Toate „vaccinurile” sunt otrăvuri. Și repet acest lucru de doi ani de zile. Ascultați și mărturia de mai jos.

Așa-zisele pandemii sunt planificate. Ascultați ce spune Biden.

„Avem nevoie de mai mulți bani, nu avem nevoie doar de mai mulți bani pentru vaccinurile copiilor. Mai degrabă, avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica a doua pandemie, va mai fi o pandemie, trebuie să gândim înainte. Ultima treabă a funcționat foarte bine. Am făcut asta destul de bine, așa că avem nevoie de bani.”

Așadar, este nevoie de mai mulți bani pentru a planifica o nouă pandemie.

Mai mult, la Davos, Elita satanică a predat ceor prezenți planul de reducere a populației în următorii ani. De la noi a fost Bogdan Aurescu, ministrul de externe. Fiecare participant a primit în plic „strategia morţii”.

Planul genocidului planetar stabilit la Davos – 2023 este structurat pe două etape: prima se finalizează în 2025 și a doua în 2028.

Pentru Belgia s-a hotarât ca 2.097.000 de oameni trebuie sa moară prin toate metodele posibile. La fel pentru restul țărilor.
Austria trebuie să îndeplinească 1794000 de morți.
Olanda 7.710.000
Portugalia 3.964.000
Germania 1.596.000
Franta 24.577.000
Italia 19.000.000
Marea Britanie 31.284.540
Spania 21.288.760
Suedia 6.176.940
Elvetia 5.204940
Norvegia 3.132.260
Irlanda 2.071.900
Grecia 7.821.300
Romania 6.190.548

Ce face „filantropul” satanist și criminal, Bill Gates? Ascultați-l!

„Luăm chestii care sunt organisme modificate genetic și le injectăm în brațele copiilor. Le injectăm direct în vene.”

De ce?

Pentru că scopul său este reducerea populației.

Visul directorului de la Pfizer, după cum singur mărturisește, a fost acela de a reduce populația cu 50% până în 2023. Ascultați-l!

Ce putem face?

Să acționăm! Să spunem nu acestor criminali sataniști!
Să spunem nu tuturor celor care se cred stăpânii noștri!
Să nu mai accestăm nici un fel de restricții! Să nu mai purtăm mască niciodată!
Să acționăm uniți!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Aveți grijă de voi!

  1. cristina spune:

    Multumim, Parinte, pentru informare si grija ce ne-o purtati noua cititorilor, si aveti grija si de Sfintia voastra. Maicuta Domnului sa va pazeasca si sa va ocroteasca de tot raul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *