Forțele care atacă umanitatea sunt spirituale

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Aminteam în cărțile mele Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox și Războiul împotriva lui Dumnezeu, faptul că ne aflăm în plin război spiritual.

Forțele din umbră care conduc lume sunt spirituale, entități din alte dimensiuni, cunoscute în literatura de spiritualitate creștină sub numele de demoni, iar în literatura străveche antică sub numele de zei. Mai nou, se dau drept forțe extraterestre, care chipurile, vin să ne „consilieze” și să ne izbăvească de o iminentă autodistrugere.

Dar au mărturisit de multă vreme, prin diverși mediumi, că nu pot interveni în lumea noastră decât dacă omenirea va alege singură să le ceară ajutorul. Altfel nu au dreptul să intervină. Cu alte cuvinte aceste forțe demonice, malefice, nu pot interveni în lumea noastră direct, ci doar prin intermediul oamenilor care și-au vândut sufletul acestor entități.

Creștinismul este principalul obstacol care le stă în cale, și care împiedică aceste forțe să ia în stăpânire Pământul cu tot ce este pe el.

Umanitatea este atacată de aceste forțe malefice, din alte dimensiuni, prin intermediul Elitei oculte satanice.

David Sorensen, administratorul saitului Stop World Control promite să dezvăluie în următoarele luni multe dintre aceste acțiuni. Vei afla de exemplu:

✔ Cum șefii de media și divertisment participă în mod regulat la adunări în care primesc instrucțiuni directe de la entități spirituale, care sunt canalizate de mediumi. Aceste spirite demonice instruiesc direct Hollywood-ul și industria media. Veți auzi asta direct de la cei mai buni cunoscători de la Hollywood!

✔ Cum Națiunile Unite promovează deschis Lucis Trust, care a fost inițial numit Lucifer Trust. Aceasta este o organizație satanică care canalizează „Maeștri” spirituali pentru a oferi mantre și rugăciuni spirituale liderilor lumii. Aceste rugăciuni sunt menite să creeze atmosfera spirituală potrivită pe pământ pentru manifestarea unui Învățător mondial, Antihristul.

✔ Cum mai mulți oameni din interiorul elitelor satanice i-au scris scrisori personale, sau i-au spus în conversații personale, că cel mai înalt nivel al conducătorilor lumii nu sunt oameni, ci sunt ființe din alte dimensiuni, demoni, sau vechii zei. Aceștia se numesc „Conducătorii absoluți”, se adună de trei ori pe an la Davos și sunt cei care controlează cu adevărat WEF, ONU, OMS, BIS, FMI etc. Acest lucru este confirmat de mai mulți insideri care nu se cunosc între ei. Și toți i-au raportat exact aceleași informații.

✔ Cum o religie numită „Luciferianism” este practica spirituală preferată a celor care operează la nivelurile superioare ale cabalei. Această spiritualitate întunecată este cea care îi inspiră să comită actele oribile de organizare a războaielor, pandemiilor, foamete, otrăvirea aerului, a solului și a apei, traficul de copii, transgenderismul, injectarea cu forță a umanității cu substanțe toxice și multe altele.

✔ Cum ororile străvechi ale sacrificiului uman (în special copiii) sunt încă practica zilnică a acestor elite. Entitățile demonice sunt dependente de sacrificiul uman, deoarece fără el, încep să-și piardă energia. De aceea o cer. Când omenirea ar pune un permanent control asupra oricărui trafic de copii, acești demoni s-ar prăbuși pur și simplu.

Printre miile de organizații care se opun tiraniei mondiale există doar o mână care au curajul să vorbească despre asta.

Sorensen a fost contactat de mai mulți oameni din interiorul cabalei, care i-au spus cu toții că nimeni nu vrea să audă povestea lor. De aceea a decis să ia atitudine și să spun totul, fără a ascunde nimic, pentru că omenirea trebuie să se trezească cu adevărat. Nu doar să fim conștienți de simptomele superficiale precum vaccinurile, pandemiile planificate și alegerile trucate, ci trebuie să înțelegem care este rădăcina acestor crime împotriva umanității. Este mult mai mult decât o poveste despre bogăție și control…

Împingerea pentru editarea genetică a umanității și agenda de a înlocui oamenii vii cu cyborgi fără viață, conectați la inteligența artificială și realitățile digitale false au o origine spirituală întunecată, pe care trebuie să o aflăm.

Aceasta este cu adevărat o bătălie între forțele întunericului și Împărăția luminii.

Pământul este un câmp de luptă, iar omenirea este premiul.

De-a lungul cercetărilor pe care le-am întreprins am descoperit multe mărturii ale unor persoane din interior care au atras atenția asupra faptului că lumea este controlată de entități spirituale, din alte dimensiuni, care sunt în contact permanent cu organizațiile oculte și cele satanice.

Multe dintre aceste persoane au făcut parte din serviciile de informații, cum au fost William Milton Cooper, fost ofițer de informații în Serviciul Secret al Marinei SUA, Texe Marrs, fost ofițer în armata SUA și profesor la Universitatea din Austin, John Coleman, fost agent CIA și MI6, Joseph Spencer, fost agent secret CIA, unul din oamenii în negru, Ted Gunderson, fost ofițer FBI, col. Philip J. Corso, Teodor Filip, fost ofițer USLA, gen. Emil Străinu, alături de cercetători renumiți precum, Jan van Helsing, Erich von Daniken, dr. Steven M. Greer, A. Ralph Epperson, David Allen Rivera, dr. Corrado Malanga, David Icke, Peter Moon, Preston Nicholas și mulți alții.

Informațiile transmise de aceste persoane puse cap la cap scot în evidență că planul pentru o nouă ordine mondială și un guvern mondial este un plan satanic de înrobire totală a lumii. În implementarea acestui plan se află organizații precum WEF, ONU, OMS, FMI, Banca Internațională de Reglementare, Consiliul pentru Relații Externe (CFR), Comisia Trilaterală, Grupul Bilderberg, Institutul Tavestok, serviciile secrete și restul organizațiilor de tip masonic și satanic.

Toate aceste informații ar trebui să ne trezească la realitate și să ne ajute să trecem la acțiune. Să refuzăm planul lor satanic, care include controlul total prin vaccinuri, identitate digitală și banii digitali.

Nu este glumă!
Acceptarea identității digitale, a banilor digitali și a vaccinurilor înseamnă renunțarea pentru totdeauna la orice libertate.

Spuneți NU documentelor de identitate digitală!
Folosiți banii lichizi cât mai mult și restrângeți plățile electronice!
Nu acceptați niciun fel de vaccin sau certificat de vaccinare!
Schimbați-vă viața și apropiați-vă mai mult de valorile spirituale!
Fiți uniți!
Împotriviți-vă oricăror restricții!

Bibliografie

[1] Interview Philip J. Corso | Roswell | FR intregrale, https://www.youtube.com/watch?v=ezJYX7ec5sQ
[2] Man in black; Joseph Spencer, https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08 . Conține informații primite de la Joseph Spencer.
[3] William Cooper – Lansing Michigan Lecture (1996), https://www.youtube.com/watch?v=-RtdEyuZEPU

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Marea Resetare, noua ordine mondiala. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *