OMS susține o schemă globală de pașapoarte pentru vaccinuri

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Indiferent ce va fi, țineți minte! NU acceptați pașaportul de vaccinare! NU vă injectați cu otrăvuri! NU vă temeți de moarte! NU acceptați identitatea digitală!

Dacă vă întrebați: cum ne vom descurca? Răspunsul este: puneți-vă toată nădejdea în Dumnezeu. Și nu uitați:

„cine va voi să-și scape sufletul (viața) o va pierde, iar cine îşi va pierde sufletul pentru Mine îl va afla.” (Matei 16, 25)

NU faceți niciun pact cu Lucifer! ONU, OMS, FMI, Banca Mondială, Forumul Economic Mondial și altele asemenea organizații sunt conduse de sataniști, care vor să predea omenirea pe mâna demonilor, folosind nanotehnologie, ingineria genetică și Inteligența Artificială.

Dumnezeu ne-a avertizat. El nu vrea să se întâmple asta! Dar din păcate mulți oameni, temându-se de autoritățile satanice, aleargă în brațele demonilor, acceptând ca niște oi ceea ce li se impune.

Articolul de mai jos este preluat din Natural News și a fost scris de Ethan Huff, vineri, 03 martie 2023.

(Natural News) Birocrații nealeși care conduc Organizația Mondială a Sănătății (OMS) vor să facă așa-numitele „pașapoarte pentru vaccin” o realitate permanentă în timpul următoarei plandemie.

Întrucât componenta de sănătate publică a Națiunilor Unite (ONU) nu a reușit să-și facă treaba cu coronavirusul Wuhan (Covid-19), scopul său este să folosească următoarea escrocherie pentru a aduce soluția sa finală pentru lume.

OMS și-a conturat planurile într-o serie de modificări care au fost aduse Regulamentului Internațional de Sănătate (2005), un instrument obligatoriu din punct de vedere juridic care obligă toate cele 196 de țări membre să respecte toate mandatele OMS în cazul unei alte „urgențe de sănătate”.

Majoritatea țărilor au terminat cu covid, iar OMS se teme că schemele lor asociate de pașapoarte pentru vaccinuri vor fi trecute cu vedere, dacă nu acționează rapid pentru a menține această tiranie, poate prin declanșarea unui alt eveniment de „contagiune” cu steag fals, pentru a speria pe toată lumea.

RSI a fost modificat începând cu luna ianuarie a anului trecut datorită eforturilor liniștite ale regimului Biden. De atunci, numeroase alte state membre ale OMS și-au propus și propriile amendamente, ridicând numărul total de amendamente la 307.

Unul dintre aceste amendamente acordă OMS noi competențe de a declara „potențiale” urgențe de sănătate. Un altul ordonă tuturor statelor membre să recunoască OMS ca „autoritate coordonatoare” în cazul anumitor urgențe de sănătate.

„De asemenea, ele subliniază modul în care OMS intenționează să-și folosească noile puteri pentru a impune pașapoartele globale de vaccin atunci când declară urgențe de sănătate „potențiale sau reale””, a raportat Reclaim the Net.

(În legătură cu aceasta: În 2021, legislatorii din California au promovat un proiect de lege pentru a impune pașapoartele de vaccin pentru rezidenții statului.)

OMS nu se va opri până când ultima persoană va fi microcipată și urmărită ca vitele

Versiunea actuală a RSI permite deja OMS să emită recomandări pentru „revizuirea dovezilor de vaccinare”, „solicitarea vaccinării” și „implementarea urmăririi contactelor persoanelor suspecte sau afectate”. Amendamentele extind acest lucru, acordând și mai multă putere OMS de a controla afacerile mondiale în timpul unei „urgențe de sănătate”.

A fost adăugat un nou text în RSI, permițând statelor membre să forțeze obținerea de „documente care conțin informații pentru un test de laborator în format digital sau fizic”, precum și „informații privind vaccinarea împotriva unei boli”.

Un alt amendament specifică că „documentele care conțin informații referitoare la destinația călătorului … ar trebui să fie prezentate, de preferință, în format digital, cu opțiune reziduală pe hârtie”.

Acest lucru se cuplează cu încă un amendament care deschide calea pentru „alte tipuri de dovezi și certificate”, așa cum „pot fi concepute de Adunarea Sănătății”, aceasta referindu-se la organismul decizional al OMS, care „atestă statutul titularului ca având un riscul de a fi purtător de boală.”

„Aceste alte dovezi includ certificate de testare (care oferă dovada că cineva a fost testat pentru o boală) și certificate de recuperare (care oferă dovada că cineva s-a vindecat de o boală),” mai precizează acest amendament.

Unul dintre cele mai îngrijorătoare aspecte ale acestor schimbări este că ele prevăd că „certificatele de vaccinare ar trebui considerate aprobate” în momentul în care OMS declară o urgență de sănătate publică, imaginată sau nu. De asemenea, ei impun ca aceste certificate de vaccinare să „incorporeze mijloace de verificare a autenticității lor prin preluare de pe un site web oficial, cum ar fi un cod QR”.

„Cel puțin, OMS dorește ca certificatele de vaccin, test și recuperare să conțină numele unei persoane, numărul național de identitate, numărul pașaportului, tipul de vaccin, numărul lotului de vaccin, data administrării, locul administrării și o ștampilă oficială”, relatează Reclaim the Net.

„În scenariul maxim, OMS dorește ca aceste certificate digitale să conțină toate datele din scenariul minim plus istoricul de vaccinare al unei persoane și un cod QR care sprijină regăsirea informațiilor despre vaccinare.”

OMS este un lider în fascismul medical global. Pentru a fi la curent cu cele mai recente, vizitați Fascism.news.

Sursele pentru acest articol includ:

ReclaimTheNet.org

NaturalNews.com

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *