Nu vă mai schimbați buletinele, nu acceptați identitatea digitală

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Apar tot mai multe știri despre schimbarea buletinelor și trecerea la cele cu cip. De 30 de ani se tot schimbă buletinele pentru ca oamenii să fie obișnuiți cu schimbarea, iar trecerea să se facă ușor și pe nesimțite. Oamenii s-au obișnuit cu cardurile bancare, cu cardurile de identitate și acum le va veni tot mai greu să se despartă de ele. La început au spus: „Nu-i nimic, nu-i nicio primejdie.” Dar cine a mușcat momeala greu va mai scăpa din cercul vicios!

Părintele Paisie Aghioritul, iar la noi Părintele Ioanichie Bălan au atras atenția asupra buletinelor cu cip de acum mai bine de 30 de ani. Acum nimeni nu poate spune că a fost neinformat. Buletinele cu cip te face sclav sistemului, iar cum sistemul este demonic, întrebarea este: a cui sclav te faci prin primirea buletinului cu cip și a identitățiii digitale? Judecați singuri.

Să nu credeți că lepădarea de Hristos se reduce doar la primirea semnului Fiarei pe mână sau pe frunte. Lepădările sunt de multe feluri. Și Satana, Lucifer, și demonii lui vor prinde pe mulți în cursele întinse până când se va atinge faza finală despre care scrie în Apocalipsa. Dar creștinii parcă sunt adormiți, se amăgesc singuri cu tot felul de scuze.

Vaccinarea, dacă nu este lepădare, este cădere în cursa demonilor, înseamnă înrobire trupească și sufletească. Trupească pentru că trupul a devenit proprietatea companiilor ce dețin brevetele pentru modificările genetice, adică a demonilor care sunt stăpânii de drept al acestor companii și celor care le conduc, iar sufletească pentru că este șters numele lui Dumnezeu din ADN, iar prin nanotehnologie mintea omului este subjugată. Buletinele cu cip și identitatea digitală reprezintă o altă capcană întinsă de demoni pentru a prinde pe cei care încă au scăpat.

Nu luat în glumă ceea ce vă spun. Nu este de glumă. Texe Marrs a avertizat și el încă de prin 1996 despre sistemul de control total 666, prin carduri, cipuri și sisteme informatice. Despre acest sistem de control total satanic a scris și Grant R. Jeffrey încă din anul 2000. Informații există pentru cei care le caută. Dar din păcate, noi ortodocșii suntem ținuți în întuneric chiar de conducerea Bisericii. Îmi pare rău să o spun, dar acesta este adevărul. Doar câți părinți au avut curajul să mărturisească adevărul despre acest sistem demonic, care încearcă să ne cuprindă și pe noi, iar conducerea BOR i-a ridiculizat sau condamnat.

Așadar, mae atenție!

Iată câteva știri, pe care, dacă doriți, le puteți citi în întregime:

23.02.2022 Se schimbă buletinele. Românii vor avea numai cărţi de identitate cu cip

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Marcel Boloş, a vorbit despre noua carte de identitate electronică care va fi implementată din trimestrul IV al anului 2024. Toți românii care au buletine vor avea cartea de identitate electronică.

20.11.2022 Se schimbă buletinele în România! Decizia momentului privind cărțile de identitate, vor fi cu CIP din 2023

Toți românii care au buletin trebuie să știe că, până la sfârșitul anului viitor, ar putea fi emise cărți de identitate în format electronic. Buletinele cu cip nu sunt obligatorii!

15.03.2023 EXCLUSIV| Care este firma care va face noile buletine electronice din România?! O companie din Franţa a câştigat licitaţia de aproximativ 9 milioane de euro! Cât plăteşte statul pentru fiecare buletin electronic!

După aproape un an de zile de la lansarea licitației pentru contractul de achiziție a celor 9 milioane de cipuri și 375.000 de ansambluri din policarbonat cu antenă care se vor regăsi în noile buletine electronice din România, a fost desemnată compania câștigătoare. Este vorba despre asocierea de firme Idemia Identity & Security France (lider) și Idemia France care a încheiat cu statul român un contract în valoare de aproximativ 9 milioane de euro.

Toate aceste știri au rolul de a pregăti psihologic populația.

Există un plan, iar acest PLAN este public, dar oamenii sunt atât de năuciți și ocupați încât nu mai au timp să vadă aceste informații. PLANUL este la vedere pentru ca nimici să nu poată spune că nu a știut.

Ceea ce vă pot spune este că sistemul acesta de control total prin identitate digitală și documente cu cip (electronice) este demonic, realizat cu asistență demonică. Cine se înscrie în acest sistem se face de bună voie sclav demonilor. Nu exagerez ceea ce spun. Dacă sistemul este demonic, adică antihristic, anticreștin, atunci a cui sclav te faci?

Când nu mai nimic privat, nici intimitate, înseamnă că ești sclav. Ascultați pe satanistul Klaus Schwab ce ne pregătește.

Descarcă video. Fă click dreapta pe video și salvează, apoi poți să-l vizionezi.

Înțelegeți despre ce este vorba? Nu credeți că sistemul este satanic? Studiați! Dacă cel care îl implementează sunt sataniști și slujesc demonilor, atunci cui credeți că slujește acest sistem?

Când creștinii aud așa ceva, intră în panică și se gândesc imediat: „Cum vom putea trăi? Nu mai putem cumpăra, nu mai putem vinde, nu ne mai putem lua salariile, ce mâncăm, ce bem, cu ce ne îmbrăcăm?” Dar răspunsul la aceste întrebări îl avem la îndemână de 2000 de ani. Domnului nostru IIsus Hristos ne învățat, zicând:

„Deci, nu duceți grijă, spunând: Ce vom mânca? ori: Ce vom bea? ori: Cu ce ne vom îmbrăca? Că după toate acestea se străduiesc neamurile; știe doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveți nevoie de ele. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, și toate acestea se vor adăuga vouă” (Matei 6, 31-33)

Întrebarea pe care trebuie să n-o punem nu este: Cum vom trăi? ci: Cum vom muri? Să avem grijă de cum murim. Să avem grijă ca moartea să ne găsească pregătiți.

Nu vă speriați de cuvântul moarte! Învățați ce este moartea!

Moartea este doar o trecere, de la cele trecătoare la cele veșnice. De la cele materiale la cele nemateriale. De la osteneală și durere la odihnă. De la ombră și vis la adevărata viață (existență).

Judecați și voi dacă rebuie să ne fie frică de moarte!

Dacă acceptați identitatea digitală și buletinele cu cip renunțați la libertate de bună voie și alegeți să fiți ratați ca sclavi. Vedeți cum arată orașul închisoare care vă așteaptă, dacă acceptați identitatea digitală și buletinul cu cip.

Nu acceptați buletinele cu cip
și nu primiți identitatea digitală.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Nu vă mai schimbați buletinele, nu acceptați identitatea digitală

 1. cristina spune:

  La emisiunea Cuvantul ierarhului din 2.02.2023, raspunzand unei intrebari referitoare la ingrijorarea crestinilor privitor la obligativitatea acceptarii buletinelor cu cip (identitate digitala ), IPS Teodosie a lamurit ca nu-i nici o problema cu cipul. Ascultati de la minutul 3 la minutul 4:20. Am ramas fara cuvinte, dar smintelile trebuie sa vina…..
  https://www.youtube.com/watch?v=tbzscvYix7Y

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Din pacate ierarhii nu au cunostinte tehnice, apoi putini sunt cei care pot intelege ca sistemul acesta este satanic 100% si controlat de demoni prin supusii lor satanisti. In ianuarie 2021, le-am facut cunoscut tuturor membrilor Sf. Sinod ca acest sistem este satanic.

 2. cristina spune:

  Este dureros cand te gandesti cati oameni vor fi dusi in eroare. Este trist… Nici eu nu am cunostinte tehnice, dar vad vremurile si starea lumii ca si cum m-as uita la o radiografie. Priviti la intrebarea si raspunsul de la emisiunea Cuvantul ierarhului de acum o luna, de la min. 52:14 la min. 53:00 :
  https:// http://www.youtube.com/watch?v=ZoLr5e5dKts&t=3642s
  Am introdus spatiu liber in adresa site-ului.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Trist. Cum sa spui ca este simbolic cand toti satanistii folosesc 666? 666 este numar satanic. 666 este pe toate produsele pe codul de bare EAN-13. Dar exista si alte coduri de bare fara 666. Asadar se putea si fara 666.
   Oare nu este evident ca in viitorul apropiat ceicare nu vor accepta identitatea digitala nu vor putea cumpara sau vinde? Portofelul digital a fost aprobat de UE si va fi implementat de toate tarile membre. La fel si identitatea digitala si moneda digitala CDBC.
   Este trist ca ierarhii si preotii nu inteleg ca sistemul este satanic 100%.

 3. cristina spune:

  V-am trimis un mesaj mai devreme, dar cred ca s-a dus la cosul de gunoi, pentru ca nu mi-a aparut afisat, desi am pus spatiu liber (doua spatii libere ) in adresa link-ului copiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *