FASCISMUL MEDICAL A LUAT-O RAZNA: OMS intenționează să lanseze un certificat digital global de sănătate

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

(Natural News) Guvernele de pe tot globul au încercat să controleze publicul prin aplicarea vaccinării în masă și a pașapoartelor pentru vaccinuri în perioada de vârf apandemiei de coronavirus din Wuhan (COVID-19).

Acum, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) intenționează să implementeze un certificat global de sănătate digitală. Implementarea certificatului digital de sănătate se numără printre cele 307 modificări ale Regulamentului Internațional de Sănătate (IHR) propuse de 94 de țări membre ale OMS. OMS este o organizație privată, controlată de Bill Gates și Rockefeller.

Amendamentele propuse la RSI reprezintă un set complet diferit de propuneri la „Tratatul privind pandemia”. Amendamentele la RSI au fost adoptate în 2022 fără confirmarea Senatului/Parlamentului. Aceste amendamente ar putea fi ușor adoptate în același mod.

Raport privind planuri de implementare a unei rețele de certificate digitale globale de sănătate

Adunarea Mondială a Sănătății (AMS) va ține o întâlnire în perioada 21-30 mai. În pregătirea pentru următoarea întâlnire, participanții au încărcat documente, inclusiv un raport de progres numit „Raportul O”.

Raportul afirmă că există planuri de implementare a unei rețele de certificate digitale globale de sănătate.

Într-un episod din „War Room” a lui Steve Bannon, James Roguski a avertizat că, în timp ce Certificatul digital global de sănătate este „pe bază voluntară”, autoritățile construiesc în prezent infrastructura necesară pentru „urmărește și urmări pe toată lumea de pe planetă”.

În plus, construirea acestor sisteme necesită timp și bani, ceea ce sugerează că nu vor fi „voluntare” pentru mult timp, a avertizat Roguski.

Având în vedere contextul la care ministrul indonezian al sănătății, Budi Gunadi Sadikin, s-a referit la Certificatul digital global de sănătății la Summit-ul B20 din 2022, pare puțin probabil ca măsura să fie „voluntară”.

Președinția Indoneziei la G20 a început la 1 decembrie 2021. Până în noiembrie 2022, Sadikin și-a etalat realizările Indoneziei în timpul președinției sale G20 la Summitul B20. B20 este forumul oficial pentru dialogul G20 cu comunitatea globală de afaceri.

Această organizație este una dintre multele care estompează granițele dintre interesele publice și cele private. Încearcă să împingă lumea mai aproape de ideologia unei lumi controlate de oameni de afaceri nealeși care se vor asigura că aceștia nu pot fi trași la răspundere în timp ce manipulează politicile guvernamentale pentru a maximiza profiturile fără să se preocupe de costul vieții, libertății sau drepturilor omului.

La Summit-ul B20, Sadikin le-a spus participanților la B20 că Indonezia trebuie să investească în „contramăsuri medicale de urgență” și în „oportunitățile de afaceri” pe care le creează acest lucru.

„Care sunt oportunitățile de afaceri pentru tine? Apoi, afacerile pentru contramăsuri medicale de urgență, care sunt diagnostice, vaccinuri, terapii sau medicamente, vor crește foarte, foarte repede la nivel global”, a spus Sadikin.

Sasha Latypova, șeful grupului de investigații Team Enigma, a evidențiat cuvântul „contramăsuri” în cercetarea sa.

Când a vorbit despre ceea ce a fost comercializat publicului ca „vaccinuri COVID”, Latypova a spus că Departamentul Apărării (DoD) a ordonat „demonstrații” de la companiile farmaceutice folosind același cadru secret pe care îl folosesc pentru a comanda arme.

„Nu se aplică nicio reglementare farmaceutică pentru contramăsuri”, a avertizat Latypova.

Sadikin lansează ideea unui sistem global de supraveghere

Sadikin a încercat, de asemenea, să vândă ideea unui sistem global de supraveghere folosind limbajul unei baze războinice, subliniind în același timp potențialele oportunități de afaceri. Sadikin a vorbit despre inamic, care nu este o ființă umană, ci agenți patogeni care „au nevoie de un sistem de supraveghere ca atunci când sunteți atacat de un extraterestru din țară”.

El a spus că toate țările vor conecta probabil toate sistemele radar pentru a îmbunătăți supravegherea „dacă inamicul vine din afara planetei”. În mod similar, Sadikin a spus că lumea trebuie să „consolideze și să conecteze sistemele noastre radar pentru [un] agent patogen”.

Dacă există o altă pandemie, Sadikin a spus că stoparea răspândirii virusului necesită limitarea, nu oprirea circulației oamenilor printr-un „certificat digital de sănătate, recunoscut de OMS”.

Vizitați Pandemic.news pentru mai multe actualizări despre problemele legate de pandemie.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla cum pot fi folosite în mod abuziv pașapoartele de vaccin și Certificatul digital global de sănătate într-o dictatură totalitară.

https://www.brighteon.com/90ff3995-c22d-4a92-826a-263258669b2e

Refuzați orice certificat digital de vaccinare sau de sănătate”

Refuzați schimbarea documentelor de identitate cu unele digitale!

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala, vaccinuri și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *