Înger rus – Otroc Veaceslav (I)

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

M-am gândit să scriu câteva articole despre filmul documentar „Înger rus – Otroc Veaceslav”, care a fost publicat pe youtube.com cu mai mulți ani în urmă. L-am vizionat prima dată în urmă cu 4 ani. Acum am căutat pe youtube toate cele 8 episoade și nu le-am mai găsit pe toate.

Este un film interesant și plin de învățături duhovnicești. Otroc Veaceslav s-a născut în anul 1982 și a murit cu puțin înainte de a împlini vârsta de 11 ani. A fost un copil dăruit de Dumnezeu cu darul înainte vederii și al vindecării.

El mărturisea despre sine mamei sale că a venit în lume ca să ajute lumea în aceste vremuri dinainte de venirea lui Antihrist. Legat de acest lucru spunea că mama lui va trăi până în vremea lui Antihrist. Descoperirile făcute de el pot păra pentru mulți șocante și înaiceptabile, pentru că multe contrazic știința oficială.

Povestea mamei sale că a venit în lume pentru a ajuta lumea. Și povestește cum a venit din lumea cerească și s-a întrupat pe pământ. Mai pe înțeles, el a trăit în cer înainte de a se naște pe pământ.

Mama lui își amintește următoarele cuvinte ale lui Otroc:

„Am mulți ani. Sunt din vremuri străvechi.”
„Există un fel de pânză, aproape liniară… și eu mă opresc pentru că în față este o mare prăpastie, întuneric. Stă un om foarte înalt, îmbrăcat în haine monahale, iar pe vârful degetului avea atârnată o candelă. El stătea cu această candelă, iar candela ardea. Eu mă opresc, oul a trecut peste acea prăpastie, se întoarce spre mine și îmi spune: sari.

Eu luându-mi avânt am sărit peste și abia dacă am rămas în picioare. Omul a dispărut. Eu am mai rămas puțin, m-am întors într-o altă direcție, ca într-un tunel și am ajuns aici.”

El a spus că a venit să ajute oamenii și a început să povestească ce vremuri îngrozitoare ne așteaptă. El a venit să ajute să trecem prin aceste vremuri îngrozitoare. A venit să avertizeze oamenii.

„Când voi avea 11 ani neîmpliniți, eu voi muri, iar mama mea va trăi până în zilele lui Antihrist.”

Mulți s-ar putea să respingă afirmațiile acestea pentru că ele contravin ideilor care ne-au fost induse prin sistemul educațional instituționalizat. Apoi, învățătura Bisericii nu pomenește nimic despre o viață preexistentă înainte de naștere. Ba chiar a condamnat așa ceva. Și totuși, mărturia lui Otroc arată că realitatea este mult mai complexă decât am învățat noi. Și la urma urmei, venirea sa în lume nu contavine cu nimic învățăturii Bisericii. Orice excepție confin, mă regula. Și dacă citim viețile sfinților și literatura de spiritualitate ortodoxă, vom găsi și alte cazuri asemănătoare.

Așadar, ce reținem?

În primul rând că trăim vremuri apocaliptice. Și nu este singurul și nici primul care atrage atanția asupra acestor vremuri.

Apoi mai spunea că tot ce se predă în școală este greșit. Întreaga istorie care se predă este neadevărată. Calculul matematic de pe Pământ este greșit. Numărul PI nu este corect.

El a spus că Pământul nu este rotund. El spunea că dacă ai privi Pământul din cosmos, în afara unei suprafețe luminoase, astronauții nu pot vedea nimic. Nici de pe lună nu se poate vedea Pământul. Doar dacă te-ai uita spre Pământ dinspre Soare, de la o astfel de distanță ar vedea întreaga planetă, altfel nu se poate vedea. Iar Pământul este suspendat pe trei stâlpi de stalactite. Acești stâlpi sunt albi, puternici și rezistenți. Stâlpii stau pe un material foarte rezistent, care este apa. Ea este atât de densă , încât poate susține toate aceste lucruri. Apoi, după cum explica el, există un fel de balon și un întuneric beznă.

Construcțiile grele se vor prăbuși în pământ.

Dinozaurii trăiesc sub pământ. Și Dumnezeu va îngădui pentru o scurtă vreme ca aceștia să iasă la suprafață pentru a rușina pe cei care învață că dinozaurii au dispărut de milioane de ani. Sub pământ există o lume unde sunt acești dinozauri. Acolo au iarbă moale și apă curată. Dinozaurii vor mânca pe oameni.

Despre păsările spunea că acestea participă la crearea timpului.

În concluzie, putem reține următoarele lucruri:

– trăim vremurile lui Antihrist,
– tot ce se învață în sistemul instituționalizat de învățământ este greșit,
– istoria este falsă,
– dinozaurii trăiesc sub pământ,
– Pământul nu este rotund, iar el este suspendat pe trei stâlpi de stalactite.
– păsările sunt cele care participă la crearea timpului.

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în inger rus, Istorie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Înger rus – Otroc Veaceslav (I)

 1. cristina spune:

  Si eu am inceput sa cred ca pamantul nu este rotund in urma unui videoclip a lui Iurie Rosca, care a adus acest subiect in discutie, aducand si trei argumente : cel biblic, cel al marinarului si cel al pilotului de avion. Referitor la „tot ce se învață în sistemul instituționalizat de învățământ este greșit”, acum mai bine de zece ani, am avut aceasta descoperire. Mi- a placut filmul si toate informatiile noi.

 2. cristina spune:

  A spus Slavocica cine este ? Un sfant, un inger intrupat, pentru ca a spus ca este din vremuri stravechi ? Cine era ?

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Acum vizionez din nou episoadele acestui film, însă nu-mi aduc aminte să fi menționat mai mult decât ca este din „vremuri străvechi”. Nu a vrut să spună mai multe despre asta, însă a menționat că se va descoperi o carte de profeții într-o mănăstire și în ea scrie și despre el.
   Cert este că era un copil deosebit, dăruit cu darul inainte vederii și cu multe cunoștințe despre acesta lume și despre cealaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *