Orașele inteligente vor fi lagăre de concentrare

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Un Smart City este un mediu urban cu tehnologii omniprezente de supraveghere și de colectare a datelor care vor monitoriza și înregistra chiar și cele mai intime și personale detalii ale fiecăruia.

Scopul este să se știe totul despre toată lumea: ce mănânci și bei, unde mergi, ce cumperi, cu cine te întâlnești, ce crezi, cum te simți, părerile tale, obiceiurile tale, sănătatea și starea de vaccinare și așa mai departe . Orice mic detaliu din viața ta. Justificarea acestei supravegheri atotcuprinzătoare se presupune că este esențială pentru „salvarea planetei” de schimbările climatice. De asemenea, garantează că vă va face viața mai conectată, mai sigură și mai sănătoasă.

Fiecare aspect al vieții într-un oraș inteligent va fi monitorizat de o mare varietate de tehnologii de colectare a datelor: iluminat SMART, stâlpi SMART, mașini SMART, rețele SMART, case SMART, aparate SMART, contoare SMART, transport SMART și multe alte tehnologii SMART. Împreună vor forma o rețea de supraveghere omniprezentă, care va colecta în mod continuu toate informațiile despre fiecare mic detaliu al vieții oamenilor.

Orașele inteligente creează Internetul Corpurilor

Aceste dispozitive SMART externe sunt sincronizate cu dispozitive care sunt conectate direct la corpul uman, cum ar fi ceasurile SMART de la încheietura mâinii sau telefoanele SMART din mâinile noastre. Aceste dispozitive sunt capabile să adune informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru și chiar au capacitatea de a modifica funcțiile corpului uman. În viitorul apropiat, ele vor fi implantate în corpul uman pentru a colecta și mai multe date și pentru a avea o influență mult mai mare asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Informațiile personale colectate de aceste miliarde de dispozitive din întreaga lume formează o rețea numită Internet of Bodies, sau pe scurt, IoB. În prezent suntem cu toții familiarizați cu Internetul lucrurilor (IoT), care ne permite să accesăm informații nelimitate despre orice. Internetul Corpurilor va fi în esență același, cu excepția faptului că va aduna toate informațiile personale, cele mai intime despre toată lumea. Aceste date vor fi în mâinile corporațiilor globale, guvernelor, imperiurilor bancare etc.

Un oraș inteligent îți limitează mișcarea

Pentru a se asigura că toată lumea rămâne în perimetrul culegerii datelor, circulația în Smart Cities va fi limitată la 15 – 20 de minute de acasă. Acest concept a creat sintagma „Orașe de 15 minute” și este promovat ca cea mai bună idee pentru salvarea planetei de schimbările climatice. Tot ceea ce aveți nevoie va fi disponibil la o distanță scurtă, astfel încât nimeni să nu treacă vreodată dincolo de acel perimetru. Pentru distanțe mai lungi, va fi necesar un permis.

În plus, 30% din toate zonele sălbatice vor fi închise pentru a încuraja oamenii să-și caute fericirea în orașele inteligente, în loc să se aventureze în aer liber maiestuos.

Realitățile virtuale sunt create ca o alternativă la petrecerea timpului în natură. Exemple sunt MetaVerse și toate alternativele sale. Din nou, o „idee minunată de a salva planeta”: închideți populația lumii în Smart Cities, unde „se bucură de viață” într-un tărâm virtual.

Nu există intimitate un oraș inteligent

Forumul Economic Mondial a scris un articol pe Forbes.com care descrie experiența unui cetățean dintr-un oraș inteligent, care îl laudă ca fiind raiul pe pământ: „Cum de nu ne-am gândit niciodată la asta înainte?” Una dintre caracteristici va fi că nimeni nu va deține nimic. Totul va fi împărtășit: case, mașini, unelte, mașini, chiar și haine. La finalul postării, cetățeanul își exprimă o îngrijorare cu privire la viața într-un oraș inteligent:

„Din când în când mă enervez de faptul că nu am intimitate reală. Nicăieri nu pot merge și să nu fiu înregistrat. Știu că undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu o va folosi împotriva mea. Una peste alta, este o viață bună.”

Sistemul nervos central al orașelor inteligente va fi 5G. Potrivit fostului președinte chilian Sebastián Piñera, 5G nu numai că este capabil să ne citească gândurile, ci poate și să introducă gânduri și emoții în toată lumea. El a declarat că va deveni sistemul nervos central al societății și a garantat că se vor asigura că ajunge în fiecare casă din țară.

Interesant este că toate luminile stradale din orașele inteligente sunt, de asemenea, antene 5G ascunse.

Orașele inteligente colectează datele tuturor

De ce dorește Elita satanică ca toată lumea să trăiască în orașe inteligente și care este motivația lor în spatele înregistrării fiecărui mic detaliu despre noi toți? Răspunsul este dat de profesorul israelian Yuval Noah Harari, care este consilier al Forumului Economic Mondial. El explica:

„Noii stăpâni ai lumii vor fi cei care dețin datele.”

Bogăția de astăzi nu mai este aur sau petrol. Sunt date. Cu cât o corporație, un guvern sau un imperiu bancar are mai multe date despre populație, cu atât le oferă mai multă putere. Orașele inteligente vor fi o modalitate fără precedent de a folosi omenirea ca o turmă masivă de vaci de date.

Datele personale vor fi mulse de la noi toată ziua și chiar și în timp ce dormim.

Pe lângă adunarea unor cantități uriașe de date, aceste tehnologii permit și niveluri de control nemaiauzite în civilizațiile anterioare. Un fost inginer din Silicon Valley, Aman Jabbi, trage un semnal de alarmă că orașele inteligente vor fi în esență lagăre de concentrare deschise:

„Prin oferirea datele tale, le oferi abilitatea de a monitoriza și evalua comportamentul tău, care poate fi acum convertit într-un scor de credit social. Acest scor este apoi folosit pentru a determina pentru ce privilegii te califică și pe care nu le ai în noua societate de sclavi.”

Acest scor de credit social este deja implementat în China și, în timpul pandemiei din 2020, multe națiuni au implementat primii pași către acest sistem de control. ID-urile digitale și monedele digitale vor fi în centrul acestei grile. Când oamenii nu se supun sau critică sistemul, cheltuielile lor vor fi reduse, iar accesul la aspectele de bază ale societății va fi blocat. Din nou, acest lucru se întâmplă deja în China, care este terenul de testare pentru restul lumii.

Vor edita orașele inteligente genomul uman?

Un fapt îngrijorător despre orașele inteligente este că toate luminile stradale sunt lumini LED, care au capacitatea de a manipula genomul uman. Expresia genelor poate fi oprită sau pornită cu lumini LED, care pot activa, de asemenea, ARNm în interiorul corpului uman. Studiile științifice care documentează aceste fapte abundă online. Ceea ce ridică întrebarea: de aceea autoritățile insistă să injecteze întreaga umanitate cu tehnologii ARNm care pot fi activate prin intermediul luminii LED?

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, promovează agenda editării genelor umane. El spune deschis că va schimba ceea ce înseamnă să fii om. Consilierul WEF Yuval Harari ajunge chiar până la a afirma că elitele financiare se vor despărți de umanitate, deoarece vor fi modificate genetic pentru a deveni cu mult superioare oamenilor normali. Inegalitatea economică va deveni inegalitatea biologică. Harari spune că elitele vor deveni „Homo Deus”: ființe divine sau zei.

Dacă toate aceste idei nu ar fi promovate la nivel mondial de oameni și grupuri precum Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial și nenumărate alte organizații ale elitelor – am crede cu siguranță că este scenariul unui film științifico-fantastic! Dar este o realitate îngrozitoare care este împinsă la o scară extraordinară. În cadrul unui recent Summit al Guvernului Mondial de la Dubai, Klaus Schwab a declarat că aceste evoluții nu mai sunt în viitor, ci sunt în curs de dezvoltare chiar acum. Cuvintele lui exacte au fost:

„Vor veni ca un tsunami”.

Și într-adevăr, se lansează cu viteză maximă. În Rio De Janeiro, de exemplu, 450.000 de lumini stradale sunt înlocuite cu lumini LED echipate cu 5G. Graficul de mai jos arată modul în care marile orașe din America Latină sunt transformate în orașe inteligente.

Același lucru se întâmplă în Londra, Paris și în orice alt oraș important din lume. Milioane și milioane de lumini stradale LED 5G sunt poziționate la fiecare câțiva metri pe fiecare stradă a fiecărui oraș. Bill Gates a investit chiar și în construirea unui nou Smart City în Arizona, care poate găzdui 80.000 de oameni, toate centrate în jurul unor centre de date masive.

Distrugerea a 3.000 de ferme pentru un mega Smart City

În Țările de Jos, guvernul a anunțat recent distrugerea a 3.000 de ferme pentru a face loc unui monstruos Smart City numit TriState City Network, care va găzdui 40 de milioane de oameni din Belgia, Germania și Țările de Jos. „Logica” lor pentru a sechestra pământul și a distruge animalele din 3.000 de ferme este că „emit prea mult CO2”, ceea ce „distruge planeta”. Și totuși, înlocuirea pășunilor verzi cu un Smart City monstruos este bună pentru mediu?! În prezent, cea mai mare parte a Țărilor de Jos este un peisaj rural frumos, cu pășuni verzi, mori de vânt, pârâuri și ferme istorice. Unic în lume, cu adevărat frumos și plin de istorie.

Guvernul vrea să transforme toată acea zonă rurală pitorească frumoasă într-un Smart City imens numit Holland City.

În Australia, guvernul a adoptat o lege care permite rezidenților din zonele rurale să fie mutați cu forță în Smart Cities atunci când zona lor a fost contaminată cu toxine periculoase. Odată cu deraierea trenului din Ohio, am văzut cât de ușor este ca o zonă vastă să fie contaminată. Vedem aici un precedent? Odată cu organizarea câtorva accidente de tren, milioane de oameni ar putea fi îndepărtați din zonele rurale și forțați să intre în Smart Cities.

Omenirea trebuie să se trezească

Rău al acestei agende este de nedescris. Dar ceea ce este și mai rău este lipsa persistentă de dorință a publicului de a recunoaște ceva care le amenință însăși existența. Ei insistă să țină ochii închiși, îngrijindu-se doar de divertisment superficial. A rămâne prost și orb cu orice preț, deoarece „ignoranța este fericire”.

Dacă rămânem în această stare flagrantă de prostie, vom coborî în cel mai îngrozitor coșmar pe care l-a văzut vreodată această lume.

Dacă a existat vreodată un moment în istoria lumii în care să ne deschidă ochii, cu siguranță acesta este acum. Nu ne mai permitem luxul de a ne ascunde capetele în nisip. Aceasta nu este o teorie a conspirației, deoarece este lansată în întreaga lume cu o viteză insondabilă. Sub acoperirea pandemiei, milioane de turnuri 5G au fost ridicate în fiecare țară din lumii. Lumini LED sunt instalate peste tot. Toate vaccinurile sunt acum setate să devină ARNm, chiar dacă Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a fost înregistrat în timpul unei întâlniri zoom cu personalul său, spunând că vaccinurile ARNm într-adevăr modifică ADN-ul și ARN-ul uman și că susținătorii habar nu au ce alte mutații sau riscuri pot exista pe termen lung.

Agenda elitelor este de a asigura injecții regulate cu tehnologia ARNm pentru întreaga populație a lumii pentru tot restul vieții noastre. De aceea, stările vaccinurilor vor fi conectate la monedele noastre digitale și la ID-ul digital. Lipsa unei injecții ar putea bloca accesul la societate și la banca.

Ce putem face pentru a opri această nebunie?

Există vreo modalitate de a opri această nebunie? Da. În primul rând, trebuie să educăm oamenii din comunitățile noastre. Singurul motiv pentru care tiranii sunt capabili să reușească acest lucru este ignoranța maselor. Oamenii nu au nici cea mai mică idee ce se profilează deasupra capului lor. Aceștia merg fără îndoială cu tot ceea ce îi direcționează către acest coșmar distopic. Este de datoria noastră să îi informăm în orice mod putem.

Vă rugăm să distribuiți această postare pe scară largă. Trimite-l persoanelor de contact prin e-mail, postează-l pe rețelele sociale și trimite-l autorităților locale din comunitatea ta. Răspândește-l departe.

Noi suntem cei 99%, tiranii sunt doar 1%. Dar problema este că majoritatea dintre noi nu facem nimic. Majoritatea chiar refuză să vadă ce este chiar în fața nasului lor. Au injecțiile în brațe, telefoanele inteligente în mâini, luminile LED pe străzile lor, contoarele inteligente în case, tehnologia inteligentă în mașini… și totuși spun „totul este o teorie a conspirației”. Nebunia acestui refuz de a vedea realitatea este nimic mai puțin decât o psihoză de-a dreptul.

Trebuie să ne deschidem ochii. Nu mâine, ci AZI.

Consultați ghidul nostru „10 moduri de a opri Noua Ordine Mondială” unde veți găsi o prezentare generală a pașilor practici pe care îi putem lua cu toții pentru a ne proteja viețile și viitorul.

Trebuie să ne ridicăm și să acționăm.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala, vaccinuri și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *