Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Pe data de 18 februarie Dr. Ana Maria Mihalcea a publicat un articol cu titlul „Tatuaj de față portocaliu fluorescent sub lumină UV în C19 vaccinat și fenomenul ochiului lui Horus – Sistemele limbice umane sunt modificate pentru modificarea comportamentului?”

Știți prea bine că suntem amenințați cu o nouă „pandemie” și cu „boala X”. Aveți grijă și nu mai permiteți criminalilor să vă injecteze cu otrăvuri.

Greg Reese a postat pe blogul său un material, preluat și pe banned.video, în care vorbește despre ultimele cercetări ale Dr. Ana-Maria Mihalcea, care face dezvăluiri tulburătoare. Potrivit acesteia, omenirea a fost deja infectată, prin „vaccinurile” covid, cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră.

Noile cercetări arată că cei care au primit vaccinurile COVID emit o strălucire portocalie fluorescentă pe fețele lor, vizibilă sub o lumină UV de 365 de nanometri.

După ce soția sa a fost constrânsă să primească vaccinul COVID, dr. Justin Coy, PhD, și-a început propria cercetare. El a descoperit că, cu cât o persoană primea mai multe doze de vaccin, cu atât strălucea mai mult sub lumina UV. Strălucirea poate fi văzută inițial în jurul nasului și, în timp, se răspândește pe toată fața și către gât.

Justin Coy subliniază modul cum codul genetic pentru Luciferaza, o enzimă bioluminiscentă găsită în natură, este inclus în vaccinurile Pfizer și Moderna împreună cu SV40, ceea ce ar putea permite teoretic ca Luciferaza să fie înscrisă în genetica primitorului. Coy presupune că aceasta le poate face pe persoanele injectate să strălucească sub lumina UV.

Despre luciferază a vorbit și Dr. Carrie Madej.

Legea TRACE, H.R.6666 – Legea privind testarea și contactarea tuturor pentru COVID-19, a fost introdusă în mai 2020. Proiectul de lege autorizează Centrele pentru Controlul Bolilor să urmărească și să monitorizeze populația.

La sfârșitul anului 2020 și începutul lui 2021, oameni din întreaga lume au început să observe lumini stradale violete. Care este culoarea luminii UV.

Cercetarea cu privire la tatuajele cu puncte cuantice, finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, a propus o modalitate de a detecta dacă o persoană a fost sau nu vaccinată prin includerea în vaccinuri a informațiilor medicale fluorescente. Este vorba de tatuaje în infraroșu apropiat invizibile, care s-ar imprima sub piele pentru a fi citite ulterior de smartphone-uri personalizate.

În literatura științifică despre cercetarea punctelor cuantice, aceste tatuaje fluorescente cu informații medicale au un aspect similar cu fețele celor vaccinați expuse sub lumină UV.

S-ar putea să crezi sau nu în profeția biblică, dar pare clar că cei care conduc acest program diabolic îl folosesc ca manual. Din Apocalipsa 13:

„Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.”

Dar să nu uităm niciodată că încă avem liberul arbitru.

„Cabala lucrează pentru a influența emoțiile și amintirile oamenilor prin serul C19, care se răspândește singur afectând sistemului limbic? Este folosit pentru urmărire, fenomen manifestat nu doar ca localizarea unei adrese MAC, ci și printr-un tatuaj facial? Este «parfumul» emis de injectații C19 o parte a ingineriei sociale și a manipulării societății? Cu ce sunt programați feromonii emiși de injectații C19? Este vorba de frică și ea contribuie la epidemia de anxietate și atacuri de panică pe care le constatăm atât la injectații C19, cât și la cei afectați de excreție?

Nimic nu este vizibil pe fața unei persoane vaccinate C19, până când este aprinsă o lanternă UV de 365 nm. Acesta este momentul în care tatuajul facial portocaliu devine vizibil. După cum a explicat Justin Coy, se va răspândi pe întreaga frunte, vă rugăm să vedeți acest videoclip.

Acestea sunt filamentele care ies din pielea vaccinaților C19. Le puteți detecta după ce persoana face un duș fierbinte și apoi pielea îi este inspectată cu lumina UV de 365 nm. Aceste filamente, la fel ca morgellonii, sunt forme de viață sintetice cu inteligență artificială, sensibile și atrase de biofotoni sau de orice componentă a corpului uman, cum ar fi părul. Dacă acestea sunt excretate de la vaccinații C19, așa cum s-a descoperit în cercetările lui Justin Coy, și sunt atrase de pielea umană, este aceasta o modalitate prin care are loc transfectarea prin excreție la nevaccinați? Dacă aceste filamente sunt transportate în aer și apoi inhalate sau transferate prin atingere, este acesta unul dintre mecanismele excreției?”

Dr. Ana-Maria Mihalcea a realizat și un interviu cu cercetătorul Justin Coy, care poate fi ascultat mai jos:

Vizionează interviul.

Bibliografie

[1] https://www.activenews.ro/stiri-dezvaluiri/Omenirea-a-fost-deja-infectata-cu-nanotehnologie-de-supraveghere-de-ultima-ora-Dr.-Ana-Maria-Mihalcea-Vaccinatii-Covid-emit-o-stralucire-fluorescenta-vizibila-sub-o-lumina-UV-Luciferaza-si-fenomenul-Ochiul-lui-Horus-VIDEO-187687
[2] Evidence Shows Biological ID System Has Already Been Deployed, http://banned.video/watch?id=65d4a7ce0d63da299e1f1aa6
[3] Truth, Science and Spirt Episode 7 Fluorescent Skin with Justin Coy, PhD, https://rumble.com/v4dg0lh-truth-science-and-spirt-episode-7-fluorescent-skin-with-justin-coy-phd.html
[4] https://downloads.banned.video/videos/a1e45d89-bd4d-465b-8acf-725948cec63a.mp4
[5] https://anamihalceamdphd.substack.com/p/fluorescent-orange-face-tattoo-under

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, vaccinuri și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *