Noutăți editoriale

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

În urmă cu două zile, am primit ultimile două cărți comandate. Prima se numește Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și sănătății publice”, scrisă de Robert F. Kennedy jr. Cartea a fost publicată în limba engleză în anul 2021, iar în limba română în anul 2022, la Editura Prestige. Cartea are 616 pagini, format B5.

A doua carte se intitulează Control: Mkultra, teoria dârelor chimice și conspirația de suprimare a maselor, scrisă de Nick Redfern. Cartea are 440 de pagini, forma B5. Este o carte extrem de interesantă, care așteaptă la rând pentru a fi citită.

Dar până când mă voi apuca de lectura acestor cărți, mai am de terminat lectura cărților Întâlnire în Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor, scrisă de Preston B. Nichols & Peter Moon, și Capcana: ce este, cum funcționează și cum ne eliberăm de iluziile sale, scrisă de David Icke. Ultima are 606 pagini în format A5, din care am citit 386 de pagini. Prima are 320 pagini, A5. Am început-o ieri și am citit deja 118 pagini. În două zile sper să o termin.

După cum cred că vă dați seama, nu am timp să mă plictisesc.

În încheiere, recomandarea mea este să vă faceți timp și pentru citit. Închideți televizoarele, renunțați la Facebook și deschideți o carte.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti, COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Noutăți editoriale

  1. cristina spune:

    Multumesc, Parinte pentru recomandarile editoriale, poate scrieti si cate un articol cu noutatile pe care le aflati din aceste carti. Numarul mare de pagini este cam descurajant. In ce priveste televizorul am renuntat de multi ani sa privesc la el, retele sociale nu folosesc . Cititul este foarte important pentru ca iti imbogateste mintea si sufletul, dupa cum spunea si scriitoarea Ileana Vulpescu : ” Doua ganduri sa nu te paraseasca niciodata : acela de a-ti imbogati mintea si sufletul, si gandul ca suntem trecatori in lume”. Tinerea zilnica a gandului la moarte il recomanda Pr. Selafiil din Siberia lui Piotr si fratelui sau : ” Dragii Bunelului, voi sa faceti asa : petreceti fiecare zi in frica lui Dumnezeu, cu plinirea pravilei si cu gandul ca acea zi poate fi cea din urma. Petrecand asa, nu veti gresi. Chiar daca nu veti putea tine gandul acesta al mortii in fiece zi, macar o clipa, o secunda pe zi sa va ganditi la moarte, si tot va fi bine.”

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Da, pe masura ce le voi lectura voi scrie despre informatiile aflate si care merita stiute.
      Asa este! Sa tinem mereu gandul la moarte, si in veac nu vom pacatui. Pe multi moarte aii sperie, dar pe un crestin moartea nu ar trebui sa-l sperie. de cand nea-m nascut stim ca ne indreptam spre acest moment al trecerii de aici dincolo. De la cele trecatoare la cele vesnice, de la osteneala si durere la odihna si de la urmbra si vis la adevarata realitate.
      Pentru noi moartea este o trecere. Cine se teme de moarte? Cei care se lleaga de lucrurile cele materiale si trecaatoare, de slava, cinste si placeri trupesti.
      Daca atunci cand stim ca trebuie sa plecam intr-o calatorie, ne pregatim din timp, tot asa se cuvine sa ne pregatim si pentru trecerea din aceasta viata, care este mai sigura decat orice altceva. Cand pleci pentru totdeauna dintr-o tara in alta, vinzi tot ce ai si schimbi pe margaritare, care sunt usor de transportat. Tot asa cand ne pregatim de marrea trecere din aceasta viata, ne pregatim din timp si vindem tot ce avem de prisos (milostenia), pentru a le transfera dincolo in bogatie nepieritoare.

  2. cristina spune:

    Da, singura certitudine in viata este moartea. Maica Gavrilia Papaiannis a fost intrebata odata daca se teme de moarte. Ea a răspuns: „Nu. Nu mi-e frică. Dar nici nu există moarte“. Şi a dat exemplul unui tablou: „Am văzut odată un tablou care înfăţişa într-o parte o grădină, la mijloc un gard, iar în cealaltă parte, o altă grădină. Un trandafir dintr-o grădină îşi întinsese spre cealaltă grădină un lăstar, pe care era o floare foarte frumoasă. Aşa suntem şi noi: plecăm dintr-o grădină în cealaltă, ca să înflorim“. Trecerea în lumea cealaltă este trecerea de la moarte la viaţă. Moartea este numai în viaţa de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *