Evenimente

 

În această pagină veți găsi informații despre lansările și prezentările de carte pe tema fenomenului codurilor Bibliei.

Ieri, 15 martie, între orele 15.00 – 15.30 a avut loc lansarea cărții Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, la Târgul de Carte LIBREX din Iași. După lansare am continuat cu dialoguri cu invitații și cititorii până la ora 17.00. Evenimmentul a fost unul plăcut și interesant.

LIBREX. Prezentarea cărții „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu”

LIBREX. Prezentarea cărții „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu”

LIBREX. Lansarea de carte

LIBREX. Lansarea de carte

Autorul zilei. LIBREX, Iași

Autorul zilei. LIBREX, Iași

Acordarea de autografe din partea autorului

Acordarea de autografe din partea autorului

Astăzi, 10 martie, între orele 14.00 – 15.30, am avut o prezentare de carte la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Andrei” din Galați în prezența directorului Seminarului, a domnului profesor Gheorghe Butuc și a cca. 100 de elevi seminariști.
Deși prezentarea a durat mai mult decât îmi propusesem, am constatat cu plăcere că elevii seminariști s-au arătat interesați de subiect și de carte.
Tema a fost Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu și prezentarea cărții Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu.

Prezentare carte la Seminarul Teologic Ortodox „Sf Andrei” din Galați

Prezentare carte la Seminarul Teologic Ortodox „Sf Andrei” din Galați

Prezentare carte la Seminarul Teologic Ortodox „Sf Andrei” din Galați

Prezentare carte la Seminarul Teologic Ortodox „Sf Andrei” din Galați

În data de 18 ianuarie 2015, a avut loc o prezentare a cărții  Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, la parohia Barcea, jud. Galați, după slujba Sfintei Liturghii. Prezentarea a fost făcută de Pr. Teodosie Paraschiv, autorul cărții.

În data de 11 ianuarie 2015, a avut loc o prezentare a cărții  Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, la parohia Buhalnița, jud. Neamț, după slujba Sfintei Liturghii. Prezentarea a fost făcută de Pr. Teodosie Paraschiv, autorul cărții.

Astăzi, 18 decembrie 2014, am participat la slujba Sf. Maslu de la parohia Călugăreni și mănăstirea Durău, jud. Neamț. La sfârșit am prezentat cartea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, și am fost bucuros să văd cum credincioșii au înțeles cât de important este să fim pregătiți să răspunde obiecțiilor care ni se adresează cu privire la Sfânta Scriptură.
Autorul Bibliei este Dumnezeu! Și El a semnat textul sfânt în mod matematic ca o mărturie pentru toți scepticii din vremea noastră care caută să conteste autoritatea și inspirația Bibliei.

În data de 14 decembrie 2014, a avut loc o prezentare a cărții Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, la parohia Petru Vodă, jud. Neamț, după slujba Sf. Maslu.

În data de 04 decembrie, 2014, cartea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, a fost prezentată după slujba Sf. Liturghii la parohia „Pogorârea Sf. Duh”, com. Ceahlău, jud. Neamț. Prezentarea a fost făcută de către Protos. Teodosie Paraschiv, autorul cărții.

În data de 08 noiembrie 2014, ora 13.30, la Târgul de Carte și Revistă Religioasă, de la Sibiu, a fost lansată în premieră cartea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu. Cartea a fost prezentată mai întâi de Pr. Dr. Mihai Petian și apoi a urmat cuvântul autorului.

3 răspunsuri la Evenimente

 1. Anca spune:

  Felicitări!
  Foarte interesant 🙂
  În felul acesta ne ţineţi la curent cu toate noutăţile 🙂
  Mulţumim şi mult succes pe mai departe!

 2. Maria spune:

  La multi ani cu sanatate!
  Sfantul Teodosie sa va ocroteasca si sa va ajute si in anul care tocmai a inceput sa ne bucurati prin activitatile scriitoricesti ale sfintiei voastre.
  Toate cele bune!

 3. Anca spune:

  primele 2 clipuri video nu le pot vedea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *