Medicamentele sunt otrăvuri

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Afirmația din titlu pare incredibilă, dar acesta este adevărul. A treia cauză de mortalitate după bolile cardiovasculare și cancer o reprezintă medicamentele, administrate după prescripție.

Așadar, nu vă puneți prea multă încredere în medicamente. Acestea nu sunt făcute ca să vndece, ci ca să creeze dependență și cât mai mult profit investitorilor. Big Pharma nu se îngrijește de sănătatea oamenilor, ci doar de buzunarele și conturile investitorile, în care să intre cât mai mult profit.

Mai întâi ascultați pe Peter C. Gotzsche, de la Spitalul Clinic din Copenhaga.

„Vreau să atrag atenția asupra faptului că medicamentele sunt a treia cauză a mortalității, după bolile cardiovasculare și cancer. Oamenii nici nu știu cât de periculoase sunt medicamentele.”

„Am socotit că 125.000 de oameni și-au pierdut viața în urma medicamentului VIOXX. Există și alte pastile dăunătoare, cum ar fi medicamentele psihotrope. Una dintre cele mai populare este ZYPREXA, care se prescrie în cazul schizofreniei, de exemplu. După evaluarile mele, acest medicament a provocat moartea a peste 200.000 de oameni.”

Peter C. Gotzsche afirmă că industria farmaceutică induce publicul în eroare cu informații false. Studiile farmaceutice care nu au rezultatele dorite sunt ținute secret sau sunt manipulate. Insider-ilor le este demult cunoscut, dar rebuie să devină în sfârșit o temă care să se discute pe scară largă în public.

„Mă surprinde că nu este o temă publică, când atât de mulți oameni sunt uciși de medicamente. Dacă un virus nou ar ucide doar o mică parte din acești oameni, ne-am da foarte mare silință pentru a combate acest virus. dar pentru că sunt medicamente, nu facem nimic. Motivul este că industria farmaceutică este incredibil de puternică și bogată, și a corupt zone extinse ale societății.”

În continuare puteți urmări răspunsurile date de un director al industriei farmaceutice. Analizați singuri comportamentul și reacțiile sale.

„Dacă ați putea să vă întoarceți în urmă cu câteva luni, ați acționa altfel?”

Martin Shkrely: „Dacă aș putea, probabil aș ridica prețul și mai mult. De ce? În sistemul medical există o cerere constantă. Deci cu un preț mai mare, aș putea să fac și mai mult câștig și acesta este scopul meu final. Nimeni nu spune asta sau este mândru de asta, dar trăim într-un sistem capitalist care are propriile reguli. Iar investitorii mei așteaptă de la mine un câștig maxim. Ei nu vor 50% sau 70%. Ei vor 100%.

Moderator. „De ce trebuie să fie acest medicament așa de scump?”

Martin Shkrely: „Asta face parte din capitalism. Și dacă pacienții nu suferă în urma acestora – și asta am verificat – facem un profit responsabil. Pentru că noi nu construim biblioteci care poartă numele meu. Noi îi investim în cercetări.”

Moderator. „Prețurile de medicamente sunt un sistem de stimulare de fapt.”

Martin Shkrely: „Habar nu am. Este o afacere. Trebuie să facem cât mai mulți bani posibil.”

Scumpirile sunt imorale și legale. Cu toate acestea Martin Shkrely trebuie să facă o declarație în fața unei comisii de anchetă a Congresului, care se ocupă cu creșterea necontrolată a prețurilor în SUA.

Dl. Chaffetz, președinte de comisie: „Ce îi spuneți acestei femei, care este singură, însărcinată și fără venit și care probabil este HIV pozitiv și care are nevoie de Prim pentru a supraviețui? Ce să facă? Ce îi spuneți?”

Martin Shkrely: „La informare, apelez la dreptul meu de a refuza informația conform art. 5 din Constituție.”

Dl. Cummings: „Ascultați! Vă rog… nu, vă implor să vă folosiți toată influența care v-a rămas, pentru ca fosta dvs. firmă să scadă prețul pentru acest medicament. Puteți să priviți în altă parte, dar ar trebui să vedeți fețele acelor oameni care nu își pot permite acel medicament de care au nevoie. Și în cele din urmă sunt contribiuabilii care trebuie să plătească pentru medicamente și tratamente. Râdeți din acest motiv? Asta nu este o glumă! ”

„Rog comisia să elibereze martorul imediat dacă nu mai sunt obiecții. Așteptăm până când el părăsește încăperea.”

Afacerile lui și râsul batjocoritor îl face pe Martin Shkrely cel mai urât om din SUA.

Îți închipui cumva că unuia ca acesta îi pasă de sănătatea ta? Nu cred.

Martin Shkrely, Albert Bourla, director Pfizer, Bill Gates, Stephane Bancel, director Moderna și alții asemenea lor, sunt indivizi care nu mai au sentimente sau compasiune fața de oameni. Au inimă de piatră.

Stephane Bancel, de la Moderna a declarat că intenționează să crească costul vaccinului pentru consumatori la 130 de dolari pe doză, față de prețul actual de aproximativ 26 de dolari.

Shkreli a devenit cunoscut sub numele de „farma bro” după ce a crescut prețul medicamentului anti-parizitic Daraprim la 750 USD per tabletă de la 17,50 USD în 2015 și a părut fără scuze atunci când a fost criticat.

Merită să citiți și cartea lui John Virapen, Efecte secumndare: Moartea, Editura Flamingo GD, București, 2010.

Efecte secundare: Moartea este o poveste adevărată despre corupție, mită și fraudă scrisă de dr. John Virapen care vorbește ca fost angajat al companiei Big Pharma. Timp de 35 de ani, cât a lucrat în industria famaceutică internațională, Virapen a răspuns de comercializarea unor medicamente, toate cu efecte secundare. Acum, Virapen vine să ne spună sincer toate micile secrete pe care n-ați fi vrut niciodată să le aflați.

Companiile farmaceutice vor să-i mențină pe oameni într-o permanentă stare de boală. Ele vor să-i facă și pe cei sănătoși să creadă că sunt bolnavi.
Și fac acest lucru dintr-un singur motiv: banii.

Ați știut:
– Companiile farmaceutice investesc peste 35.000 de euro (peste 50.000 de dolari) per doctor, in fiecare an, pentru a-l determina să prescrie produsele lor?
– Mai mult de 75% dintre oamenii de știință de frunte din domeniul medicinei sunt ,,plătiți pentru” de către industria farmaceutică?
– Corupția e ceva obișnuitîn unele cazuri de aprobare și comercializare a unui medicament?
– Bolile sunt inventate de industria farmaceutică și comercializate într-un mod special pentru a mări vânzările și cotele de piață pentru anumite companii?
– Companiile farmaceutice îi au ca țintă, din ce în ce mai mult, pe copii?

Bibliografie

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Shkreli
[2] https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/moderna-ceo-bancel-defends-130-covid-vaccine-price-senate-hearing-2023-03-22/
[3] https://www.nbcnews.com/politics/congress/moderna-ceo-grilled-plan-raise-covid-vaccine-price-rcna76179

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în sanatate, vaccinuri și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *