Sfârșitul umanității plănuit de Elita satanică

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Liderii mondiali promovează înlocuirea rasei umane cu roboți și inteligență artificială. De asemenea, aceștia implementează un sistem de supraveghere sufocant la nivel mondial, care va înregistra fiecare detaliu al vieții tale, chiar și ceea ce gândești și simți.

Noah Yuval Harari:

„Noi suntem probabil, una din ultimile generații ca și umanitate (Homo Sapiens). În 100 sau 200 de ani, Pământul va fi dominat de entități care sunt foarte diferite de noi așa cum noi suntem diferiți de neanderthalieni și cimpanzei. Pentru că generațiile viitoare o să învețe cum să manipuleze corpul, creierul și mintea. Acesta o să fie produsul principal în economia secolului 21. Nu o să fie economia confecțiilor, a mașinilor, a armelor, ci economia corpului, a creierului și a minții.

Acum, cum vor arăta mai exact viitorii stăpâni ai Planetei? Asta o să fie decis de persoanele care au proprietatea informației. Cei care controlează informația, controlează viitorul, nu doar al umanității, ci viitorul vieții însăși. ”

Vizionează acest documentar și transmite-l tuturor cunoscuților, rude și prieteni.

https://rumble.com/v4pc9i8-sfritul-umanitii-aa-cum-au-plnuit-liderii-mondiali.html

În aceste cuvinte nu este nici o exagerare. Amintiți-vă de declarațiile fostului presedinte al Chile.

Potrivit fostului președinte chilian Sebastian Pinera, 5G nu numai că este capabil să ne citească gândurile, ci ne poate și induce gânduri și emoții. El a declarat că va deveni „sistemul nervos central” al societății și a spus că se va asigura că ajunge în fiecare casă din țară. Interesant este că toate luminile stradale din orașele inteligente sunt, de asemenea, antene 5G ascunse.

Importanța filmului „Sfârșitul umanității” este dovedită de faptul că serviciul de transfer de fișiere WeTransfer a cenzurat filmul, pentru a împiedica oamenii din întreaga lume să-l descarce. Le este teamă că adevărul ajunge la omenire. Acest lucru arată, de asemenea, cât de dornici sunt să își realizeze agenda de a pune capăt rasei umane și de a ne înlocui cu alternative tehnologice.

Această încercare de a cenzura filmul demonstrează odată pentru totdeauna că cheia opririi agendei lor diabolice este expunerea ei în fața umanității. Ei fac tot ce le stă în putere pentru a ține omenirea în întuneric. Pentru că odată ce majoritatea oamenilor devin conștienți de planurile lor, este imposibil să le implementeze. Ei nu pot forța milioane de oameni să se conformeze nebuniei lor, darămite miliarde de oameni.

Distribuiți-l pe rețelele sociale, încărcați-l pe platforma dvs., trimiteți-l prietenilor și persoanelor de contact printr-un e-mail și așa mai departe.

Sursa: https://stopworldcontrol.com/ro/sfarsitulomenirii/

Vezi și Orașele inteligente vor închide omenirea în noile lagărele de concentrare cu supraveghere omniprezentă

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Sfârșitul umanității plănuit de Elita satanică

  1. cristina spune:

    Daca Noah Yuval Harari nu l-ar crede pe dumnezeul sau (Lucifer), ci l-ar crede pe Dumnezeul biblic, ar sti ca nu poate fi vorba de 100-200 de ani si de generatiile viitoare diferite, timp in care pamantul sa fie populat de entitati foarte diferite de noi. In trei ani si jumatate, mai precis 1335 de zile de la luarea puterii mondiale in mainile Antihristului ( si 7 ani si 40 de zile= 2595 zile de la aparitia sa pe pamant), va avea loc neintarziat A Doua Venire a Domnului, Antihrist va fi distrus de suflarea gurii Sale. Domnul va interveni si va pune capat domniei Antihristului. Si Fiara, si Antihrist, si proorocul mincinos vor fi aruncati in iezerul de foc.
    Daca Domnul nu ar scurta acele zile, n-ar mai scapa nici un trup, dar pentru cei alesi, Domnul va scurta acele zile.
    Un articol ne anunta ca : „Dubai desfășoară roboți-polițiști dotați cu Inteligență Artificială și cu tehnologie de recunoaștere facială – ( lumea , se-mbata cu apa rece despre ,, trezire ,, )” Linkul este : https://omuldinnordforever.wordpress.com/2024/04/16/dubai-desfasoara-roboti-politisti-dotati-cu-inteligenta-artificiala-si-cu-tehnologie-de-recunoastere-faciala-lumea-se-mbata-cu-apa-rec/

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Sigur, omenirea este deja controlata de fortele satanice care incep sa-si dea arama pe fata fara retinere, si multi, foarte multi vor fi inselati. Nu putem opri cursul evenimentelor, insa il putem incetini. „Trezirea” priveste pe fiecare in mod personal si are in vedere evitarea capcanelor care ni se intind la tot pasul. Pentru noi crestinii important este sa ne punem toata nadejdea in Hristos si sa ne pastram credinta pana la sfarsitul vietii.

  2. cristina spune:

    Asa este , Parinte. „Credinta va fi pentru noi arca cea mantuitoare, in care carmaciul va fi Insusi Domnul, Care ne va duce la portile dreptatii, Si va pieri frica cu care privim la ziua de maine, caci ce este ea, aceasta zi de maine, daca celui ce crede in Dumnezeu si traieste in Dumnezeu, ii este fagaduita vesnicia .” ( Arhimandrit Ioan Krestiankin – ” Sa fii cu Dumnezeu ! Este lucrul cel mai important.”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *