Pfizer recunoaște că injecțiile ARNm conțin „nanoboți” care modifică permanent ADN-ul (II)

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Să continuăm cu prezentarea informațiilor despre nanotehnologia conținută de serurile produse de Pfizer.

Deci, ce sunt acești nanoroboți și de ce ar vrea Pfizer și Big Pharma să injecteze în secret mii de miliarde dintre ei în ființe umane nebănuitoare?

În prezentarea sa, Bachelet s-a lăudat cu modul în care se pot asigura că nu „pierd controlul” asupra nanoroboților după ce au fost pompați în corpurile umane.

După cum a explicat Bachelet, „controlerul” este conectat la internet „ca o Xbox”. Și „controllerul conectează de fapt acești nanoboți la rețea”.

Asta e corect. Nanoroboții „au o adresă IP reală” și pot fi „accesați” de la distanță.

Acum, aici este kicker-ul. După cum a confirmat Bachelet, oricine controlează în secret acești nanoroboți ADN îi poate porni și opri cu apăsarea unui comutator și „eliberează sarcini utile” în corpurile umane.

Stai, încărcături utile? Sarcini utile de ce?

Pe măsură ce persoanele vaccinate continuă să moară în număr fără precedent pe tot globul, merită să ne întrebăm ce conțin aceste încărcături utile.

[Să ne reamintim de avertismentele făcute de dr. Rashid Butar, care spunea că oamenii au fost injectați cu nanotehnoologie care funcționează ca niște bombe cu ceas.]

Ar putea elita să controleze cine moare și când, datorită nanoroboților ADN pe care i-au pompat în liniște și înșelător în corpurile a miliarde de oameni din întreaga lume?

Dacă ascultați ce au de spus CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, și prietenii săi, inclusiv Bill Gates, răspunsul nu ar putea fi mai clar.

Nanoroboții ADN de la Pfizer ar putea suna de coșmar, dar pentru cei care au fost atenți, nu sunt altceva decât a patra revoluție industrială a lui Klaus Schwab pusă în practică.

Nebunul globalist al controlului Bill Gates a lucrat în culise pentru a computeriza corpul uman de ani de zile. Știați că Microsoft a primit „drepturi exclusive” asupra acestei capacități a organismului de a acționa ca o rețea de calculatoare?

Microsoft a primit brevetul american 6.754.472, care este intitulat: Metodă și aparat pentru transmiterea puterii și a datelor folosind corpul uman.

Gates deține și un alt brevet pe care i-a fost acordat înainte de pandemie, acesta prezentând în mod convenabil numerele 666.

Nu avem timp să intrăm în detalii despre aceste brevete, dar puteți urmări videoclipurile noastre anterioare, care au prezentat detalii despre planurile tulburătoare ale lui Gates și ale elitei de a pătrunde în corpurile noastre în beneficiul lor.

Nici CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, nu este străin de acest concept.

Robert F. Kennedy Jr. știa exact ce avea să se întâmple, deoarece elita globală s-a pregătit pentru plandemie de ani de zile. După cum explică el, și-au lăsat amprentele peste tot la locul crimei.

Descarcă Scenariul redactat de Fundația Rockefeller încă din mai 2010.

Pentru cei care încă nu cred că guvernul lor va experimenta asupra oamenilor, merită să învețe despre experimentul de sifilis Tuskegee, Operațiunea Sea-Spray și diferitele experimente depravate MK-ULTRA. Pentru cei care știu unde să caute, lista este nesfârșită.

Mai este și faptul puțin cunoscut că guvernul britanic a decis să arunce aleatoriu o bombă nucleară chiar lângă 20.000 de soldați britanici doar pentru a vedea ce se va întâmpla cu ei.

Ei nu te învață despre acest experiment bolnav și josnic în cărțile de istorie.

[Scopul urmărit de Elita satanică este aceea de a injecta oamenii cu nanotehnologie care să permită conectarea celor injectați la Cloud și inteligența artificială. Planul este impus de Lucifer Elitei satanice pentru pregătirea instaurării lui Antihrist.]

Sursa: https://thepeoplesvoice.tv/

[1] https://thepeoplesvoice.tv/pfizer-admits-mrna-jabs-contain-nanobots-that-permanently-alters-dna/
[2] https://rumble.com/v4pxszq-pfizer-admits-mrna-jabs-contain-nanobots-that-permanently-alters-dna.html
[3] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2021/01/patent-060606.pdf
[4] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2023/05/rb-despre-vaxx.mp4

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, vaccinuri și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Pfizer recunoaște că injecțiile ARNm conțin „nanoboți” care modifică permanent ADN-ul (II)

  1. cristina spune:

    „Acum, aici este kicker-ul. După cum a confirmat Bachelet, oricine controlează în secret acești nanoroboți ADN îi poate porni și opri cu apăsarea unui comutator și „eliberează sarcini utile” în corpurile umane.” Nu am inteles. Ce este kickerul ? Ce sunt „sarcinile utile” ? Acest lucru inseamna ca o persoana vaccinata, care incepe sa deranjeze , poate fi eliminata (omorata) de catre cei care controleaza in secret acesti nanoroboti ADN ? Inteleg ca persoana o identifica prin adresa IP a nanorobotilor, sau prin codul MAC.

    • Teodosie Paraschiv spune:

      „Kicker” se poate traduce si prin scandalagiu, incomod.
      „Sarcina utila” reprezinta o incarcatura purtata de acesti nanoroboti, in general o otrava.
      Da, o persoana injectata cu ARNm si nanotehnologie poate fi eliminata de la distanta, daca devine incomoda, sau pur si simplu pentru ca populatia trebuie redusa. Cu acest procedeu poti fi eliminate selectiv doar anumite etnii.
      Persoanele sunt identificcate personal prin datele biometrice si prin GPS.
      In internetul tuturor lucrurilor sau al corpurilor IP-ul nu se modifica, indiferent unde te-ai deplasa, insa el trebuie corelat cu datele biometrice pentru a identifica o persoana anume.

  2. cristina spune:

    Ma gandesc ca in cazul mortilor subite, nu toti au devenit incomozi, o parte din ei au murit datorita cheagurilor de sange care provoaca infarct, AVC, plus cei cu turbocancere. Dar daca motivul este reducerea populatiei , atunci si mortile subite datorate asa ziselor efecte secundare ale vaccinurilor, pteau fi ” comandate ” din exterior.

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Cercetatorii curajosi au avertizat de la inceput ca aceste injectii cu ARNm si oxid de grafen si alte otravuri vor duce la moarte sigura in 3-5 ani, in functie de cantitatea de oxid de grafen introdusa in corp. „Sarcuna utila” continuta de aceste injectii poate fi activata prin radiatii 5G. In acel moment oamenii injectati pot muri pe capete, iar acest fenomen va fi mediatiza ca fiind o noua pandemie.
      Dar efectele sunt diferite intrucat injectiile au fost diferite. Nu toate injectiile contin aceeasi doza de otrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *