Ultima zi de promoție

Mâine, 15 august este ultima zi de promoție când puteți achiziționa cartea Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, la jumătate de preț.

Codul Bibliei. Semnatura lui Dumnezeu

Codul Bibliei. Semnatura lui Dumnezeu

Dacă încă nu ați cumpărat cartea și vă interesează să aflați mai multe despre Biblie și felul în care Dumnezeu a avut grijă ca textul să ni se transmită nealterat timp de milenii, acum aveți ocazia să o achiziționați la jumătate de preț.

Comanda se face simplu direct pe saitul Editurii Adenium, iar plata se poate face cu cardul sau ramburs.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Carti și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ultima zi de promoție

 1. Constantin spune:

  P.C.Parinte Teodosie , desigur Dumneavoastra aveti indatoriri legate de calitatea de monah , timpul este … dramuit cumva , avand de implinit „canonul”, dar si felurite ascultari . De aceia , pentru cei ce stim aceasta , tot urmarim acest site sa vedem daca Parintele si-a mai gasit timp de studiu si ne mai impartaseste din cele ce le cerceteaza . Intrebare : ce ati mai cercetat si ce ne mai impartasiti din acestea?. De asemeni – in lume tema este in continuare cercetata – ce au mai gasit cercetatorii – legat de aceiasi tema ?

 2. Constantin spune:

  va semnalez : – o piatra pentru Goliat , Theodor Leontescu , ed. Vergiliu , 2016 (scribed.com) . ; …

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Multumesc mult pentru semnalare. Acum lucrez la editarea catorva carti, insa dupa ce voi termina cu ele imi voi face timp si pentru aceasta carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.