Un bun prilej de a face un cadou frumos

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Mai sunt câteva zile până la Crăciun în care poți face un dar sau un cadou celor dragi, dar și celor mai puțin cunoscuți. Important este gestul.

Un prilej bun este să oferi o carte de suflet folositoare. Încă mai găsești cărțile din colecția Christia la jumătate de preț. De ce o carte? Pentru că o carte își păstrează valoarea în timp sau chiar poate să crească. O carte păstrează vie amintirea darului peste ani. O carte primită în copilărie nu o uiți toată viața.

Au trecut mai bine de 40 de ani de când la sfârșitul clasei I-a am primit ca premiu o cartea de poezii scrise de Topârceanu. Îmi aduc aminte cărțile pe care le-am primit an de an, de felul cum le așezam în bibliotecă, de colecția de maxime și cugetări, apoi de colecția Biblioteca pentru toți și de multe altele. Patruzeci de ani și parcă a fost ieri.

Vrei să rămâi în amintirea oamenilor și să fii pomenit cu drag? Fă un dar! Fă cât mai multe daruri. Darul totdeauna se întoarce înapoi înmulțit. Să nu spui: „nu am bani pentru daruri”. Din puținul pe care-l ai fă și daruri și vei vedea cum viața ta se schimbă în bine.

Ai și alte opțiuni, însă eu îți recomand cărțile din colecția Christia apărută la editura Adenium din Iași. Le poți comanda online și le primești direct acasă. Sau poți să o trimiți direct celui căruia vrei să i-o dăruiești.

Sărbatori fericite!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Carti și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Un bun prilej de a face un cadou frumos

  1. Constantin spune:

    Craciun binecuvantat , Dumneavoastra si intregului cin monahal de la Schitul Cerebuc ! La multi ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *