Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 8

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.20
Încep a opta zi de post numai cu apă. De fapt este a unsprezecea zi de post, doar că în ziua a treia seara am mâncat o roșie. Din acest motiv consider că am început postul de a doua zi. Așadar, opt zile de post numai cu apă. Mă simt excelent! Tensiunea este 113/75, iar pulsul 73. Greutatea este 92,8 kg. Se pare că am scăzut foarte mult. Asta pentru că am eliminat apa din corp. Tensiunea a mai scăzut, dar mă simt bine. Încă nu au apărut senzațiile de amețeală.

Astăzi voi avea o zi plină. Mi-am programat să lucrez în contabilitate toată ziua.

Dar mai întâi ascult „Minutul cu Maxwell”, despre abundență. Există abundență pentru toată lumea, dar ține minte. Cumentalitatea lipsurilor, ți se vor întâmpla foarte puține lucruri bune. Dar cu o mentalitate a abundenței, ți se vor întâmpla o grămadă de lucruri bune. Ceea ce este interesant este că poți sta alături de altcineva și unul dintre voi să o ducă greu, iar celălalt să fie binecuvântat peste măsură. Abundența există, dar trebuie să ai o mentalitate orientată spre abundență spre a o primi și a o obține. Te încurajez să ai nădejde. Uită-te la viitorul tău. Există mai mult în viața ta decât îți poți imagina vreodată. Dar ți se va întâmpla doar dacă ai o mentalitate aabundenței.

ora 23.03
Ziua a trecut foarte repede. Nici nu am avut timp să mă odihnesc. Mă simt excelent și plin de energie. Am lucrat toată ziua la contabilitate cu cifrele. Aseară am făcut o plimbare în natură de vreo oră, dar am uitat să amintesc acest lucru. Astăzi am făcut un pic de gimnastică pentru menținerea masei musculare. Deși nu am fost plecat nicăiri, am reușit să beau doar 3 litri de apă, însă voi ajunge la 3,5 litri de apă. Sau poate mai mult, dar am pierdut evidența. Nu vreau să trec mai mult dacă nu sunt sigur.

Tensiunea este 123/76, iar pulsul 69. Pulsul arată din ce în ce mai bine. Tensiunea este normală.

Iată consumul de apă în aceste 7 zile de post. Ziua 1: 4 litri, ziua 2: 5 litri, ziua 3: 5 litri, ziua 4: 5,1 litri, ziua 5: 5 litri, ziua 6: 2,1 litri, ziua 7: 5 litri, ziua 8: 3,5 litri.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *