Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 22

ora 08.02
Încep ziua 22 de post numai cu apă. Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi până la această oră 0,5 litri. M-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat pe la ora 07.20. Greutatea este 89,3 kg, cu 1,5 kg mai puțin decât ieri. O diferență destul de mare. Tensiunea este 107/72, iar pulsul 69. Astăzi temperatura va crește până la 36 grade Celsius, iar în zilele următoare va crește până la 38 de grede Celsius. Mă simt excelent! În fiecare zi aplic tratamentul prin sunete pentru trei afecțiuni: căderea părului, îmbunătățirea vederii și paradontoză. Voi vedea la sfârșitul postului ce efect a avut această terapie prin sunet. Personal cred în această terapie și o pefer în locul oricârui medicament. Contează și modul cum aplici aceasă terapie. Momentan doar audiez sunetele, însă există și posibilitatea de contact prin plasturi sau cilindri pe care îi ții în mână sau plăci pe care ții tălpile .

Astăzi voi continua lucrul la carte. Mi-am propus ca să termin de completat tabelul cu afecțiuni și frecvențele asociate, apoi să revăd un pic materialul în întregime.

Ca de obicei încep ziua cu „Minutul cu Maxwell”, despre numărarea lecțiilor, nu a eșecurilor.

„Deciziile pe care le-am luat și nu au fost bune, mi-au adus propleme și m-au făcut să eșuez. Dar am învățat atât de mult din ele și mi-am format caracterul cu ajutorul lor. Dacă m-aș întoarce în timp și aș reface totul corect, cred că aș pierde înțelepciunea și aș pierde trăsăturile importante de caracter. Îmi doresc să am înțelepciunea și caracterul pe care problemele și eșecurile mi le-au dat în viață.”

Începe cu analizarea lecțiilor învățate și nu-ți număra înfrângerile, ci lecțiile învățate. Asta te va duce mult mai departe ecât ți-ai imaginat vreodată.

ora 12.39
Am făcut o pauză de o oră, ia acum m-am întors la lucru. Mă simt excelent! Activitatea merge foarte bine. Afară este foarte cald.

ora 18.47
Am lucrat până la această oră și mă simt excelent! Am inspirație și voi continua lucrul. Voi face însă o pauză de 15 minute. Tensiunea este 115/70, iar pulsul 71. Am băut până la această oră 3 litri de apă. Am sticla de apă lângă mine, însă mă iau cu scrisul și uit să mai beau din ea.

Cartea mea începe să ia contur. Are deja 84 de pagini și îi voi mai adăuga câteva. Este structurată pe două capitole, primul despre istoria cimaticii şi a cimaterapieri (terapia prin sunete), iar al doilea prezintă detalii despre mai multe dispozitive de terapie prin sunete, care se găsesc pe piaţă la ora actuală.
În partea a doua a cărţii puteţi găsi lista frecvenţelor Rife, lista frecvenţelor pentru diverse stări emoţionale şi o listă cu frecvenţe pentru diferite tipuri de cancer.

ora 0.04
M-am luat cu lucrul și am uitat să postez articolul înainte de miezul nopții. Iată că s-a încheiat și ziua 22 de post numai cu apă. Am băut 4,5 litri de apă. Mă simt excelent! Am energie și încă aș mai lucra. Astăzi a mers foarte bine cu lucrul și am avut spor. Mai lucrez un pic și apoi mă voi culca.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.