Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 32

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.00
Este vineri, Schimbarea la Față, și încep ziua 32 de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 01.40 și m-am sculat la ora 07.40. Simt un pic senzația de amețeală la ridicări bruște. Mi se pare normal dacă țin cont de faptul că ieri am băut apă abia spre seară. Ieri am băut 4 litri de apă, dintre care 2 litri după ora 20.00. Am băut până la această oră 0,5 litri de apă. Dacă nu beau apă, mă simt fără energie, iar stările de amețeală sunt mult mai accentuate. Știu acest lucru de anul trecut. Tensiunea este 103/72, iar pulsul 87. Ieri mi-am făcut un test de vitamine care mi-a ieșit foarte bun. Vitaminele și mineralele care aveau o valoare mărită la începutul postului au ajuns la normal. Doar două metale se mențin la o valoare mărită și va trebui să iau un remediu homeopat: manganul și cuprul.

Pentru că ieri am fost pe drum, nu am avut timp de studiu. Așa că pe la 22.00 am participat la un webinar cu Doru Pelivan și Petre Fluerasu, despre cum sa scrii si sa publici un ekook. A durat 2 ore și s-a meritat. Eu scriu și editez cărți de 30 de ani, însă în formatul clasic tipărit. Am hotărât ca pe viitor să scriu și să public ekook-uri. Mi-am propus să încep cu unul sau două despre contabilitate, mai exact despre active și pasive. Să lămuresc pe înțelesul tuturor ce sunt activele și pasivele din punct de vedere contabil. Sunt mulți care termină facultatea și tot nu înțeleg ce sunt activele și pasivele.

ora 14.17
Dimineața am fost la slujbă, apoi am discutat cu niște cunoștințe. Am băut până la această oră 1,5 litri de apă. Mă simt excelent!
În continuare voi asculta „Minutul cu Maxwell”, despre parteneriat. De cine ai nevoie în viață ca să treci la următorul nivel? Unu este un număr prea mic pentru a realiza ceva măreț în viață. Dacă vei face lucruri mărețe, garantat că trebuie să fii într-un parteneriat. Pe cine ai putea găsi? Cu cine ai putea să lucrezi? Cine ar veni alături de tine ca să vă asociați, în așa fel încât să-ți atingi potențialul? Caută să răspunzi la această întrebare.

Ideea este că dacă vrei să faci lucruri mărețe în viață, nu le poți face de unul singur. Lucrul de unul singur te limitează și întârzie împlinirea viselor, sau poate că singur nu le vei materializa niciodată. Și mă gândesc că multe din visele noastre nu se materializează tocmai pentru că nu am înțeles valoarea parteneriatului și a lucrului în echipă. Pot da mărturie personal că John are dreptate. Visele mele au devenit realitate pentru că am căutat mereu să fac parteneriate. Acum mă voi odihni un pic.

ora 20.55
Am testat câteva module pe blog pentru a adăuga noi facilități. Acum ascult „Minutul cu Maxwell, despre întoarcerea la esențial. John consideră că trebuie să începem mereu ziua cu ceea ce trebuie să facem. Elementele esențiale sunt: nu poți sări peste esențial, nu poți trece peste cele esențiale și să ai ziua de care ai cu adevărat nevoie. Totul începe cu a face lucrurile pe care trebuie să le faci. Acum stai câteva minute și te întreabă: „Care sunt elementele esențiale la care trebuie să revin astăzi?” Notează-le și apoi revino la acele lucruri esențiale.

ora 23.15
Iată că se încheie și ziua 32 de post numai cu apă. Am lucrat un pic la indexul cărții, mai exact la extragerea termenilor ce vor fi cuprinși în index. Mă simt excelent! Am băut 3, 5 litri de apă. Mâine este sămbătă și voi continua lucrul la carte. Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *