Un mesaj pentru toți preoții: Aveți curajul mărturisirii!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Mai jos puteți viziona un dialog între un preot și ierarhul său pe tema vaccinurilor.

Vă amintesc tuturor: Dacă te vaccinezi, ai murit. Nu este nici o exagerare. Urmăriți înregistrarea care urmează, Apoi vă voi da mărturia unui medic.

Mai jos aveți mărturia unui medic. Vă rog să o ascultați cu atenție.

De ce unii oameni mor sau devin handicapați pe viață, în timp ce alții par a fi bine după ce au fost vaccinați? Dr. Jane Ruby explică faptul că nu toate fiolele au aceleași dozaje.[1] ClinicalTrials.gov arată că există diferite faze ale experimentului de vaccinare, cu doze diferite de ARNm care sunt administrate la diferite persoane. Un procent necunoscut de injecții sunt chiar cele placebo!

Aceasta înseamnă că unora li se injectează o substanță inofensivă, în timp ce alții primesc o injecție cu 5, 10, 20 sau 30 de micrograme de ARNm.

Dr. Ruby avertizează că în injecțiile de rapel unele fiole conțin până la 100 sau chiar 250 de micrograme de ARNm. Așa se explică de ce în anumite zone cei vaccinați par a fi bine, în timp ce în alte zone oamenii mor după ce au fost injectați. Este ca la ruleta rusească: nimeni nu știe ce se injectează în corpul său. Nu există consimțământ informat. Dacă oamenii fac totuși rapeluri, vor primi doze diferite. Acolo unde injecțiile anterioare ar fi putut fi inofensive, următoarea ar putea fi letală.

[1] https://www.bitchute.com/video/TtgkYxzmsHSJ/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *