Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 35

ora 12.07
Sunt în ziua 35 de post numai cu apă. Astăzi m-am simțit cele mai slăbit. Poate și pentru că ieri am băut foarte puțină apă. Iar astăzi am băut după slujbă 1,5 litri de apă. Afară este frig și a nins. M-a prins o răceală și sunt răgușit, în rest nimic. Nu pot spune că mă simt excelent. Sper ca până diseară să-mi mai revin. Însă ar fi bine să mă odihnesc, mai ales că este duminică. Azi nu am slujit din cauza răgușelii.

ora 20.03
Tensiunea este 116/72, iar pulsul 93. În această după amiază m-am odihnit un pic.

ora 23.01
Iată că a trecut și ziua 35 de post numai cu apă. Mi-am mai revenit, dar nu pot spune că astăzi m-am simțit excelent. Am băut 3 litri de apă. Au trecut 35 de zile de post foarte repede. Aproape că am uitat să mănânc. A devenit ceva obișnuit să treacă ziua fără să mănânc. Important este să beau apă. Mă mir cum omul poate trăi fără mâncare. Aceasta este a treia experiență de post numai cu apă pentru 40 de zile. Acum a devenit ceva obișnuit pentru mine. A devenit o certitudine că omul poate trăi cel puțin 40 de zile numai cu apă. Spun cel puțin 40 de zile, pentru că atât am încercat eu, și sunt sigur pe acest lucru.

Mâ gândesc ca după Paști să continui această experiență într-un mod inedit. Dar pentru moment rămâne în plan. Nu vreau să mă laud cu ce nu am făcut. La momentul potrivit vă voi anunța.

Mâine dimineață voi pleca iar într-o călătorie de 5 ore și nu voi avea când să mai notez în jurnal. Mâine seară am o lansare de carte.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *