Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 34

ora 10.00
Am început ziua 34 de post numai cu apă. Astă noapte m-am culcat pe la ora 02.20. Am lucrat la testarea unui modul pe blog. Dimineață m-am sculat pe la ora 07.50 și m-am pregătit de plecare. Astăzi mă voi întoace la munte. Mâine se anunță ploi terențiale, așa că nu-i de plecat pe drum. Voi pleca până în amiază și sper să ajung la destinație cel târziu pe la ora 16.00. Înainte de plecare mai am de luat niște cărți de la tipografie.

În această dimineață sunt mai slăbit. La ridicarea rapidă din pat am simțit o senzație de amețeală. Cum se manifestă? Ți se întunecă privirea pentru 2-3 secunde. În rest, dacă nu fac mișcări bruște, nu am nici o altă problemă. Voi continua după ce ajung la destinație.

ora 17.57
Pe la 16.30 am ajuns la destinație. Pe drum a fost cald, însă la munte este înnourat și se pregătește de ploaie. Și temperatura a scăzut de pe la 24 de grade la 13 grade. Drumul a fost bun. Mă simt fără energie, pentru că astăzi am băut puțină apă. Dimineață până am plecat am băut 1,5 litri de apă, iar după ce am ajuns încă 1 litru. Sper să recuperez, întrucât mâine voi sluji și nu voi bea apă până la amiază. Acum, mă voi odihni un pic.

ora 23.18
Era să uit. Am ascultat o emisiune cu Cristian Terran, de aproape 2 ore. O emisiune interesantă pe care o ascult în fiecare sâmbătă. Mă sim obosit, dar sper că până dimineață să-mi revin. Am băut cam 3 litri de apă.
Ne auzim pe mâine.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *