Omul 2.0

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Planul Ocultei este acela de a trece trupul omenesc dintr-o stare biologică într-o stare sintetic-biologică. Se plănuiește ca „noul om”, pe care îl voi denumi în continuare „Omul 2.0”, să fie conectat la inteligența artificială și la o „Rețea Inteligentă” globală de IA, care ar funcționa ca un sistem în care Inteligența Artificială ar controla totul, de la frigider la sistemul de încălzire, de la mașila la conștiința noastră.

Oamenii nu vor mai fi „umani”, ci „postumani” și „subumani”, cu procesele lor de gândire și cele emoționale înlocuite cu IA. Pentru orice conștiință echilibrată, rațională, chestia aceasta este o nebunie. Astăzi, însă, acea lume devine realitate și pune „vaccinul Covid” în adevăratul său context.

Ray Kurzweil este „informaticianul, inventatorul și futurologul” ultrasionist și co-fondatorul Universității Singularității. Singuaritatea este un termen care se referă la fuziunea orhanismului uman cu mașinile sau așa-zisul „transumanism”. Kurzweil a afirmat că omenirea va fi conectată la cloud-ul cibernetic în jurul anului 2030, un termen limită care este mereu reiterat:

„Gândirea noastră … va fi un hibrid de gândire biologică și non-biologică … oamenii vor fi capabili să-și împingă mereu mai departe limitele și să „gândească în cloud” … Vom pune în creierul nostru porți de acces la cloud … Vom fuziona și ne vom îmbunătăți treptat … Din punctul meu de vedere, aceasta este natura ființei umane – să ne depășim limitele. Pe măsură ce tehnologia devine mult superioară față de ceea ce sunten noi, mica parte care rămâne umană devine din ce în ce mai minusculă, până când devine complet neglijabilă.”

Acum amintiți-vă și de afirmațiile satanistului (dacă nu-i demon cu chip de om) Klaus Schwab care a afirmat în repetate rânduri că:

„În fine, ce este a patra Revoluție Industrială va conduce la o fuziune a fizicului nostru, a digitalului nostru și a identităților biologice”.

Tot el afirma în 2016 într-un interviu televizat la întrebarea reporterului: „Astăzi, la finalul acestui interviu, vorbim despre cipuri care pot fi implantate. Când se va întâmpla asta?”

„Cu certitudine, în următorii 10 ani. Și la început le vom implanta în hainele noastre. Și atunci ne-am putea imagina că le vom implanta în creier, sau în piele. Și în cele din urmă, poate, va exista o comunicare directă între creierul nostru și lumea digitală. Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice.”

Afirmații asemănătoare fac și Elon Musk și Ray Kurzweill.

Ei încearcă să promoveze ideea că acest sfârșit al umanității – așa cum o cunoaștem noi – este, chipurile, următoarea etapă a „evoluției”, când noi vom deveni supra-umani și „precum zeii”. Mai întâi au introdus dependența de smartphone-uri (dispozitive care se țin în mână); apoi au trecut la tehnologia care se poartă pe trup; și apoi a început atacarea și invazia trupului (dispozitive care sunt implantabile).

În lumea Occidentală Texe Marrs și David Icke, iar în lumea ortodoxă Părintele Paisie Aghioritul și Părintele Ioanichie Bălan au avertizat cu mult timp în urmă cu privire la planul de microcipare al oamenilor, și acum vedem că intrăm în această eră. De asemenea, Părintele Iustin Pârvu a transmis același avertisment cu privire la microciparea oamenilor.

„Au să-ți pună cipul că o să te vindeci de ficat, o să te vindeci de cancer, o să te vindeci de boli grele, o să facă diavolul minuni prin cipul acesta. Ai să faci injecția și ai să spui: Da, domnule, acum o săptămână am fost bolnav de ficat și acum nu mai am nimic, sunt sănătos. Dar ce faci când ai dus drăcușorul acolo înlăuntru, cum îl mai scoți? Că acesta circulă, umbșă în organism, îl roade și te macină. Te-ai vindecat de rinichi, te-ai vindecat de ficat, dar ai dat în cele alte șaptezeci de boli din care nu te mai ridici. De aceea nu mai întrebați. Știți ce aveți de făcut! La ora aceasta cu atâtea informații, cu atâte mijloace de transmitere de noutăți, cum știți dumneavoastră și cunoașteți toate până la ultimile medicamente, ultima invenție, o știți și pe asta. Trebuie să o știți și pe asta, pentru că de asta depinde veșnicia noastră. De aceea suntem datori să știm și nu avem scuză că nu știm. … Vom face noi acatiste, paraclise, cele șapte laude, dar dacă nu mărturisim adevărul și nu-l vom spune deschis unul către altul, nu am dobândit nimic. Am pierdut totul! Dar dacă mărturisim, am dobândit totul. Să nu ne temem, pentru că teama este de la vrăjmașul.”

Satanistul Klaus Schwab spune clar și deschis, pentru cina are urechi de auzit că:

„Una dintre caracteristicile celei de-a patra revoluții industriale este că nu schimbă ceea ce facem, ci ne schimbă pe noi. … Diferența dintre această a patra revoluție industrială este că nu schimbă ceea ce faci, te schimbi pe tine însuți. Prin editare genetică, doar ca exemplu, tu ești cel care ești schimbat. Și, desigur, are un impact mare asupra identității tale.”

Nu ar trebui să ne lăsăm derutați și să credem că aceasta se referă doar la cipuri pe care le putem vedea. Cele mai importante sunt nanocipurile cunoscute sub numele de „praf inteligent”, „praf neuronal” și nanoboți, care sunt mult prea mici pentru a fi vâzute cu ochiul liber. Nanotehnologia este pretutindeni, din ce în ce mai mult în produsele alimentare și este eliberată în atmosferă prin geo-ingineria atmosferei și a cerului, ce este finanțată de Bill Gates.

Ray Kurzweil dezvăluie motivul acestei deversări de substanțe distrugătoare fără a spune exact lucrurilor pe nume:

„Nanoboții vor infuza toată materia din jurul nostru cu informații. Rocile, copacii, totul se va transforma în creaturi inteligente.”

Sunt acestea povești. Oare glumește Klaus Schwab când spune că până în 2026 oamenii vor fi implantați cu microcipuri, care vor duce la unirea fizicului, cu digitalul și biologicul? Oare s-au înșelat Texe Marrs și David Icke care avertizzează de zeci de ani cu privire la planul Ocultei de cipare a oamenilor? Oare fabulau părinții Paisie Aghioritul, Ioanichie Bălan sau Iustin Pârvu când atrăgeau atenția asupra planului de cipare a oamenilor?

De când s-au introdus cardurile electronice de identitate se știa că planul final este ca aceste carduri de identitate să fie înlocuite cu o tehnologie care să lege indestructibil identitatea digitală de trupul și sufletele oamenilor. Din păcate, majoritatea clerului a căutat mereu să minimalizeze pericolul implementării identității digitale, și a preferat să ia în râs avertismentele acestor părinți.

Cum au râs de cardurile electronice de identitate, așa râd acum de cei care avertizează asupra pericolului injectării cu otrăvuri, iar în curând vor râde și vor îndemna pe oameni să accepte însemnarea ca să poată cumpăra sau vinde, sau ca să călătoarească și să-și ia rația de alimente, înșelându-se pe ei și înșelând și pe alții cum că a primi o identitate electronică injectată, pentru a putea cumpăra sau vinde, pentru a-ți lua pensia sau a călători, nu are nici o legătură cu mântuirea.

Așadar, să fim cu luare aminte și să nu ne lăsăm înșelați. Injecțiile cu ARNm au legătură cu identitatea digitală și cu mântuirea noastră. În urmă cu 100 de ani, Rudolf Steiner avertiza:

„În viitor sufletul va fi eliminat cu ajutorul medicamentelor. Sub pretextul unui „punct de vedere sănătos”, va exista un vaccin prin care trupul uman va fi tratat cât mai repede posibil, chiar imediat după naștere, astfel încât ființa umană să nu mai poată întreține gândul existenței sufletului și a Spiritului. Medicilor materialiști le va fi încredințată sarcina de a elimina sufletele oamenilor.”

Klaus Schwab a scris încă din 2018:

„Neurotehnologiile ne permit să influențăm mai bine conștiința și gândirea și să înțelegem multe activități ale creierului. Acestea includ decodificarea a ceea ce gândim la niveluri fine de detalii prin intermediul unor noi substanțe chimice și intervenții care pot influența creierul nostru pentru a corecta erorile sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea.”

Ce putem face este să acționăm, să spunem „Nu” acestui plan demonic, de înrobire a omului trup și suflet. Să acționăm fără frică sau teamă. Pentru că această minoritate satanică și satanizată își ia puterea doar din fricile noastre și toate celelalte sentimente negative care ne stăpânesc.

Soluția este una spirituală, iertarea și iubirea.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *