Vindecarea arborelui genealogic

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Astăzi vă prezint ultima parte din Cuvântul înainte la Psaltirea Proorocului și Împăratului David. Este un fragment despre vindecarea arborelui genealogic.

Fiecare dintre noi avem un «neam» al nostru, din care provenim, avem o «linie de sânge», şi, dacă sunt multe «păcate şi fărădelegi» neispăşite în neamul nostru, făcute de înaintaşii noştri, de părinţii, de bunicii şi de toţi strămoşii noştri, atunci toate aceste «păcate şi fărădelegi», pe care le purtăm chiar fără să ştim la nivel genetic, în propriul nostru sânge, ne trag în «jos», cu îngăduinţa Domnului, şi ne «predispun» la tot felul de «probleme», de la cele de natură «sufletească-mentală-psihică», la cele de natură «fizică-trupească».

Toate aceste probleme «personale», moştenite de multe ori din neamul nostru, din «linia de sânge», au drept numitor comun «păcatele şi fărădelegile» înaintaşilor noştri, pentru care Domnul a îngăduit diavolului anumite «drepturi» asupra noastră. În cazul în care sunt foarte mulţi «păcătoşi» într-un neam sau «linie de sânge», Domnul poate îngădui ca acel neam să se «stingă» şi respectiva «linie de sânge» se «închide», neamul respectiv fiind «stârpit» de pe faţa pământului pentru mulţimea păcatelor şi fărădelegilor neispăşite de către cei din respectivul neam sau «linie de sânge».

La fel se petrece şi cu neamurile mari sau cu popoarele, alcătuite din mai multe «linii de sânge»; în cazul în care un neam mare sau un popor are multe «linii de sânge» cu păcate grele, aceste păcate şi fărădelegi se «spală» de obicei cu suferinţe mari, cum ar fi molimele sau războaiele, îngăduite de Domnul pentru îndreptarea neamului sau poporului respectiv.

Să ne amintim că familia este «celula de bază» a unui neam, care reprezintă «organismul întreg». Astfel, starea neamului, ca întreg, reflectă starea familiilor ce-l alcătuiesc şi, dacă vrem să avem un neam sănătos, este necesar să cerem Domnului să vindece problemele existente la nivelul familiilor. Totul se face cu «jertfă», şi binele şi răul. Atunci când jertfim timpul preţios al vieţii acesteia primit în dar de la Domnul, pentru «sclipirile amăgitoare» ale lumii acesteia, în loc să-l căutăm pe Domnul, atunci «jertfim» timpul vieţii noastre în mod diavolesc şi, prin aceasta, intrăm, chiar fără să ştim, în legătură cu anumite duhuri diavoleşti care primesc cu îngăduinţa Domnului «drepturi» asupra noastră. Spunem, în acest caz, că suntem «sub ocupaţie» diavolească, mai mult sau mai puţin conştientizată.

Dar, Domnul Yahueh, în bunătatea Lui nesfârşită, ne-a lăsat şi «ANTIDOTUL» pentru această situaţie de ocupaţie satanică a Pământului şi a oamenilor de pe Pământ de către îngerii căzuţi şi urmaşii corciturilor drăceşti din vechime: PSALTIREA PROOROCULUI şi ÎMPĂRATULUI DAVID, Praştia cu care Domnul Yahueh va birui prin noi, toţi cei care vom fi în duhul credinţei lui David, pe goliatul antihristic cu pietricica Cuvântului lui Yahueh.

Şi lupta ESTE DUHOVNICEASCĂ, în planul fizic se văd doar rezultatele finale şi LUPTA începe cu păcatele şi cu patimile proprii şi din neam, cu multă pocăinţă şi smerenie către Domnul Yahueh, spovedanie deasă şi deasă împărtăşanie cu Trupul şi Sângele Domnului Yeşua Maşiach.

Aşadar, nu vă aşteptaţi să vă salveze din drăcia asta planetară nici vreo organizaţie secretă (x, y, z, q sau cum s-o mai numi ea), nici «extratereştrii» (care sunt draci), ci doar Bunul Yahueh, prin Mila Duhului Sfânt, Ruach HaQodeş, a Fiului Său Preaiubit Yeşua Maşiach, a Preasfintei Maicii Sale Maria, a tututor sfinţilor şi a tuturor sfintelor puteri cereşti. Mare este Yahueh şi Bunătatea şi Mila Sa sunt nemăsurate, dar TREBUIE SĂ NE ÎNTOARCEM şi SĂ STRIGĂM CĂTRE EL!

Aici se încheie ultimul fragment din Cuvântul înainte la Psaltirea Proorocului și Împăratului David.

Reținem faptul că urmările păcatelor neispășite se răsfrâng asupra urmașilor. Să fim atenți la acest amănunt. Nu se transmite vina păcatului, care este personală, ci efectele păcatelor, adică a faptelor, contrare voii lui Dumnezeu, sau mai bine zis contrare legilor divine.

„Cu ce măsură măsori, cu aceea ți se va măsura”. Ce semeni aceea culegi. Cine seamănă vânt, culege furtună. Aceste proverbe ne învață cum acționează legile Universului.

Tot ce dai se întoarce la tine amplificat. Cu cât dăruiești mai mult, cu atât primești mai mult. Și cu cât te zgârcești mai mult, cu atât sărăcești mai mult. Aceasta se numește legea atracției sau a cauzei și efectului. În sanscrită i se spune legea karmei. Nu contează cum îi spunem, ci contează să înțelegem că nu o putem ocoli.

Păcatele părinților dacă nu se răsfâng direct asupra copiilor, atunci se vor răsfrânge negreșit asupra nepoților. La fel și blestemele, adică cuvintele nesăbuite spuse de părinți asupra copiilor. De aceea, este foarte important ca părinți să cunoască aceste lucruri și să nu-și blesteme niciodată copiii, indiferent cât de neascultători ar fi. Cel mai bine este ca părinții să-și binecuvinteze copiii, și să le dorească tot ce este mai bun în viață. Numai așa se poate întrerupe lanțul efectelor negative.

Binecuvântările ajută la vindecarea arborelui genealogic. De asemenea, o mare putere au pomenirile făcute pentru cei adormiți din neam în neam, pentru moșii și strămoșii noștri.

De pildă, dacă o mamă a făcut avorturi, nu s-a spovedit și nu a făcut canon de pocăință, atunci este foarte posibil ca fiica să nu poată naște copii.

Vă recomand să citiți cartea Konstantin V. Zorin, Enigmele eredității. Păcatele strămoșilor și genele urmașilor.

Este o carte ce merită citită.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Sanatate spirituala și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *