Omul 2.0 vs Omul 1.0

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Încerc să înțeleg sensul informațiilor pe care le-am adunat de-a lungul timpului. Oamenii nu înțeleg Planul Ocultei pentru că nu se gândesc nicio clipă să pună informațiile cap la cap. Se mulțmesc cu concluzii de-a gata. Se încred total în idolul numit TV, de parc ar fi un oracol, când de fapt totul este manipulare, fals și minciună.

Pe de o parte avem intenția Ocultei de a reduce populația, prin orice mijloace, sub un miliard, iar pe de altă parte hibridizarea celor care rămân. De ce hibridizare?

Pentru că prin hibridizare omul devine proprietatea demonilor care controlează Oculta, iar pe de altă parte această nouă rasă de ființe, – care nu vor mai fi oameni, ci hibrizi -, va fi modificată în așa fel încât să reziste în noile condiții de mediu, adică închisorii electronice care se pregătește. Nu va fi o închisoare cu ziduri și paznici oameni, ci Pământul va fi transformat într-o mare închisoare, înconjurat de plasa de sateliți de comunicații și urmărire, unde rolul gardienilor va fi luat de Inteligența Artificială.

Este o descrie poate prea tehnică și de necrezut pentru mulți. De ce? Pentru că nu mai sunt capabili să gândească singuri. Unde credeți că vom ajunge cu miile de sateliți de supraveghere și cu rețelele 5G și cele care vor mai urma? Va duce la ceea ce se numește Internetul tuturor lucrurilor (IoT) și al trupurilor (IoB). Totul va fi interconectat prin Internet la cloud, inclusiv creierele oamenilor. După cum am mai spus, la asta lucrează Klaus Schwab, Elon Musk, Bill Gates și Ray Kurzweil, la care mai putem adăuga proiectele DARPA al Departamentului Apărării SUA.

Problema Ocultei este aceea că Omul 1.0 așa cum a fost creat de Dumnezeu, nu poate fi închis în viitoarea închisoare electronică. El scapă acestei „plase” electronice invizibile. Pentru a depăși acest obstacol, în prezent se lucrează la „actualizarea” și augumentarea vechiului Om, prin modificare genetică. Consecințele sunt următoarele:
– ființele hibride vor fi însemnate, nu cu fierul roșu, ci cu un marcaj de identificare la nivel genetic.;
– ființele hibride vor fi proprietatea celor care dețin tehnologia, adică demonilor;
– ființele hibride marcate vor fi urmărite și sub controlul sistemului 24/24, fără putință de scăpare;
– ființele hibride vor fi încapabile să se mai înmulțească „natural”, totul va fi artificial;
– în final și aceste ființe hibride, datorită creșterii nivelului de radiații electromagnetice, se vor înbolnăvi de cancer.

Cel mai grav este că cei marcați în acest mod, așa cum citim în Apocalipsa, își vor pierde mântuirea.

Este greu de înțeles acest scenariu?

Uitați-vă la ce se petrece în China în prezent. Așa se dorește să fie viitorul întregii omenii. Am spus „se dorește”, nu că „va fi”. Dacă și când va fi depinde de noi, de alegerile pe care le facem. Dacă vom rămâne pasivi și vom accepta tot ce ni se cere, atunci așa va fi. Însă dacă acționăm și refuzăm supunerea și refuzăm să acceptăm restricțiile lor, atunci Planul lor demonic va fi amânat atâta vreme cât omenirea va rezista manipulării și minciunii.

Planul Ocultei este public de mai bine de 100 de ani. El se împlinește sub ochii noștri, însă cei mai mulți nu mai au ochi de văzut. Planul a fost făcut public prin cărți și filme. Citiți pe H.G Wells, Adous Huxley și George Orwell.

Zbigniew Brzezinski, un polonez-evreu khazar, şeful Comisiei Trilaterale, vorbea încă din 1970 despre „era tehnotronică”, când toţi oamenii vor fi controlaţi şi supravegheaţi! În cartea sa „Între două ere: Rolul Americii în epoca tehnotronică”(1970), afirma:

„Avem un public larg, care este foarte ignorant cu privire la treburile publice şi foarte sensibile la sloganuri simpliste făcute de către candidaţi, care apar de nicăieri, nu au palmares, dar gura plină de sloganuri. Era tehnotronică conduce la apariţia unei societăţi cât mai controlate. O astfel de societate trebuie dominată de o elită, fără restricţii de valori tradiţionale.

În curând va fi posibil să se supravegheze în continuu fiecare cetăţean şi să se menţină în timp real informaţii personale ale cetăţeanului, chiar dacă se încalcă intimitatea sa. În Societatea Tehnotronică lumea va trebui să fie atrasă de cele mai noi tehnici de comunicare pentru a li se putea manipula cât mai uşor emoţiile.”

Ceea ce afirma Zbigniew Brzezinski în urmă cu cinci decenii astăzi a devenit realitate.

Așa cum am spus, Pământul este înconjurat de mii de sateliți de supraveghere, pe suprafața Terrei sunt instalate zeci de milioane de camere video de supraveghere, și o pânză de rețele 4G și 5G. Faptul că omul de rând nu știe asta nu înseamnă că nu există. Dar omul crede că există doar ce știe el. Din păcate realitatea este mult mai complexă.

Închisoarea este pregătită, însă mai lipsește marcarea pentru identificare a oamenilor la nivel de ADN. Asta se va realiza prin vaccinarea succesivă până ce întreaga nanotehnologie necesară va fi introdusă în corpul uman. Așadar, atenție la „vaccinuri”.

Mulți mă vor întreba: „Chiar trebuie să știm toate astea? Mai bine ne rugăm, mai bine ne distrăm, mai bine gândim „pozitiv”, mai bine visă. Sau cel mai bine ne băgăm capul în nisip.”

Asta vrea Oculta, să faci orice, numai să nu te trezești la realitate, să nu i te opui, ci supus să accepți tot ce îți cere, chiar dacă ceea ce cere este absurd.

Care este soluția?
Soluția este să ne trezim la realitate, adică să dobândim trezvia. Să nu ne fie frică să spunem „Nu”! Să nu ne fie frică să acționăm liberi!
Soluția nu este una violentă, ci una spirituală. Să iertăm pe toți și să ne rugăm mai mult, din inimă, simplu, smerit și intenționat.

Toate crizele sunt create artificial.
Criza pandemică este o mare minciună.
Criza climatică este o mare minciună.
Criza alimentară este o mare minciună.
Criza energetică este o mare minciună.
Criza financiară este o mare minciună.

Învățați să priviți dincolo de cortină!
Pandemia a fost pretext pentru limitarea drepturilor și libertăților și pentru vaccinarea în masă.
„Criza climatică” este provocată artificial prin manipularea vremii cu tehnologii gen HAARP.
Războiul din Ucraina este doar un pretext pentru a promova false crize, cu sunt cea climatică, alimentară și energetică. Scopul? Limitarea și mai mult a drepturilor și libertăților. Impunerea raționalizărilor și confiscarea proprietăților private.
„Criza financiară” va fi declanșată prin manipularea burselor, care va duce la devalorizarea tuturor valutelor și sărăcirea în masă a oamenilor. Motiv ideal pentru confiscarea tuturor averilor. În schimb, oamenilor li se va oferi un „ajutor social”.

Primești ajutorul cu condiția să fii „marcat” pentru identificare, să renunți la toate proprietățile, drepturile și libertățile date de Dumnezeu.

Asta este noua ordine mondială despre care tot auzim: dictatura sclavagistă la nivel mondial.

Despre noua ordine mondială și legătura ei cu satanismul voi scrie mai multe în articolul următor.

Iertați și veți fi iertați.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *