Transumanism, biotehnologie, modificări genetice

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În urmă cu câteva zile am scris despre Omul 2.0 modificat genetic. De asemenea, am amintit de faptul că transumaniștii doresc modificarea genetică a oamenilor și introducerea în corp de nanotehnologie capabilă să simuleze un sistem de operare așa cum folosim astăzi pentru computere.

Pentru mulți așa ceva pare încă de domeniul SF, însă adevărul este că această tehnologie există. Să fie doar încercarea unor cercetători excentrici? Nu, nici vorbă. Este vorba de proiecte, multe dintre ele secrete, finanțate de Departamentul Apăririi din SUA, CIA, NSA și alte organigații implicate în proiecte negre.

Urmăriți, vă rog, ce spune Dr. Charles Morgan despre psiho-neurobiologie și război

Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War

și pe dr. James Geordano în conferința: „Creierul viitorul câmp de luptă

” și „Interfața creier – computer”.

Am prezentat opinia Dr. Carrie Madej, Catherine Austin Fitts[1], dar și ale transumaniștilor, Ray Kurzweil și Elon Musk, ale satanistului Klaus Schwab, apoi ale directorului executiv al Pfizer, Albert Bourla, și dr. Tal Zaks, director medical la Moderna.

Vă reamintesc ce spunea cel din urmă la o conferință TED din 2017:

„am trăit această revoluție științifică digitală fenomenală și sunt aici astăzi pentru a spune că, de fapt, piratăm software-ul vieții și acest fapt schimbă modul în care ne gândim la prevenirea și tratamentul bolilor”.

„În fiecare celulă există o componentă numită ARN mesager, sau ARNm, care transmite informațiile necesare de la ADN-ul din genele noastre la proteine, care sunt, de fapt, elementele din care suntem cu toții făcuți. Aceasta este informația critică care determină ceea ce va face celula.
Așa că ne gândim la ea ca la un sistem de operare. Așadar, dacă s-ar putea schimba această componentă, dacă s-ar putea introduce o linie de cod sau schimba o linie de cod, acest fapt ar avea implicații profunde pentru orice boală, de la gripă la cancer.”

Și asta nu este tot. Astăzi am dat despre un ordin publicat pe date de 12 septembrie pe site-ul Casei Albe.

Merită citit ce scrie în Secțiunea 1.

„Politică. Politica administrației mele presupune coordonarea unui plan la nivelul întregului guvern pentru avansarea biotehnologiei și bioproducției astfel încât să se ajungă la soluții inovatoare în sănătate, în domeniul schimbărilor climatice, al energiei, al securității alimentare, agriculturii, al rezilienței lanțurilor de aprovizionare și în domeniul securității naționale și economice.

Trebuie să dezvoltăm tehnologii și tehnici de inginerie genetică pentru a fi capabili să scriem circuite pentru celule și să programăm în mod previzibil biologia în același mod în care scriem software-uri și programăm computerele; să deblocăm puterea datelor biologice, inclusiv prin instrumente de calcul și inteligență artificială; și să promovăm știința extinderii producției, reducând în același timp obstacolele din procesul comercializării, astfel încât tehnologiile și produsele inovatoare să poată ajunge mai rapid pe piețe.”

Programarea „în mod previzibil ” a biologiei înseamnă manipulare genetică a tot ce înseamnă materiei vie. Dar care este scopul, dincolo de retorica oficial? Scopul este transformarea omului, prin manipulare genetică, într-o ființă hibridă, conctată la cloud și inteligența artificială. Într-o ființă care să poată fi controlată, 24/24, așa cum controlezi un robot sau o dronă.

Noua ordine mondială are nevoie de un om nou, de sclavul perfect. Ascultați-l acum, cu mare atenție pe transumanistul Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab:

„În trecut mulți tirani și guverne au vrut să o facă, dar nimeni nu înțelegea suficient de bine biologia și nimeni nu avea suficientă putere de calcul a datelor pentru a pirata milioane de oameni. Nici Gestapo, nici KGB, dar în curând, cel puțin unele corporații și guverne voi fi capabile să pirateze sistematic pe toți oamenii. Noii oamenii ar trebui să ne obișnuim cu ideea că nu mai suntem suflete misterioase; acum suntem animale piratabile.”

Cu alte cuvinte, cunoștințele de biotehnologie, plus poterea de calcul a computerelor, plus datele despre ființa umană duc la capacitatea de piratare genetică a oamenilor. Consecințele sunt imense și le-am amintit de mai multe ori. Prin editare genetică, oamenii încetează de a mai fi oameni și devin organisme modificate genetic.

„Datele ar putea permite elitelor umane să facă ceva și mai radical decât să construiască dictaturi digitale. Prin piratarea organismelor, elitele ar putea câștiga puterea de a reproiecta viitorul vieții în sine. Pentru că odată ce poți pirata ceva, de obicei îl poți proiecta. Și dacă într-adevăr reușim să piratăm și să construim viața, aceasta nu va fi doar cea mai mare revoluție din istoria umanității. Aceasta va fi cea mai mare revoluție în biologie încă de la începutul vieții de acum 4 miliarde de ani.”

Observați cum acești transumaniști se cred dumnezei care pot de acum înainte să modifice creția lui Dumnezeu și, chiar mai mult, să o reproiecteze. Atât prin ceea ce fac cât și prin ceea ce spun, transumaniștii sunt sataniști. Și aceasta este o problemă de morală și de spiritualitate, nu de știință. Această „știință” nu este altceva decât vechea alchimie expusă într-un limbaj matematic.

„Timp de patru miliarde de ani, nimic fundamental nu s-a schimbat în regulile de bază ale jocului vieții. Toată viața, timp de patru miliarde de ani, dinozauri, amibe, roșii, oameni, toată viața, a fost supusă selecției naturale și legilor biochimiei organice. Dar acest lucru este pe ale să se schimbe. Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin designul inteligent. Nu designul inteligent al unui zeu de deasupra norilor, ci designul nostru inteligent și designul inteligent al norilor noștri. Norul IBM, norul Microsoft. Acestea sunt noile forțe motrice ale evoluției. Și în același timp știința poate permite viața după ce a fost limitat timpul pentru patru miliarde de ani în tărâmul limitat al compușilor organici, știința poate permite vieții să iasă în tărâmul anorganic. Așa că după patru miliarde de ani de viață organică modelată de selecția naturală, întrăm în era vieții anorganice, formată prin designul inteligent.”

Din cuvintele de mai sus înțelegem că noii alchimiști transumaniști au devenit noii zei care controlează legile vieții. Ei hotărăsc cine trăiește și cine moare și tot ei dau naștere noilor entități „vii”, formate din compuși organici sau anorganici. În spatele acestor manipulări genetice se ascund demonii, care urmăresc ruperea legături dintre om și Dumnezeu și înlocuirea semnăturii divine din ADN-ul uman cu o semnătură demonică.

„La fel și datele despre ADN-ul meu, creierul meu, corpul meu, viața mea îmi aparțin mie sau unei corporații, sau unui guvern, sau poate colectivului uman.”

„Acum oamenii sunt animale piratabile. Și toată ideea că oamenii au acel suflet sau spirit și au liber arbitru și nimeni nu știe ce se întâmplă în mine, și că orice aș alege este liberul meu arbitru, asta s-a terminat astăzi. Avem tehnologia pentru a sparge ființele umane la scară masivă. Da, vreau să spun că totul este digitalizat, totul este monitorizat. În această perioadă de criză trebuie să urmezi știința. Se spune adesea că nu ar trebui să permiți niciodată ca o criză bună să se piardă pentru că o criză este o oportunitate de a face și reforme bune cu care în vremuri normale oamenii nu vor fi niciodată de acord. Dat într-o criză vezi că nu avem nicio șansă. Deci trebuie să o facem.

Teologia creștină învață că omul este creat cu liber arbitru, iar transumaniștii de astăzi ne aduc la cunoștință că au tehnologia pentru a sparge ființele umane la scară masivă și a anula liberul arbitru. Yuval Noah Harari recunoaște că folosește „criza” ca pretext pentru „reforme bune”, pe care în vremuri normale oamenii nu le-ar accepa. Prin „reforme bună” trebuie să subînțelegem redurere drepturilor și libertăților.

Oamenii dacă s-au uita înapoi cu 100 de ani vor identifica epidemii de coronavirus ca fiind momentul în care un nou regim de supraveghere a preluat în special supravegherea sub piele. Ceea ce cred că este poate cea mai importantă dezvoltare a secolului 21 este această capacitate de a pirata ființele umane, pentru a intra sub piele și a culege date biometrice, a le analiza și înțelege oamenii mai bine decât se înțeleg ei înșiși. Aceasta cred că este poate cel mai important eveniment al secolului 21.”

M-aș bucura foarte mult ca preoții și ierarhii să înțeleagă aceste lucruri și să înceteze de a mai susține aceste planuri satanice. Planurile lor sunt publice și nimeni nu se va putea scuza că nu a știutsau nu a înțeles. Declarațiile lor sunt cât se poate de clare.

Klaus Schwab:

„Una ditre trăsăturile acestei a patra revoluții industriale este că nu schimbă ceea ce facem, ci ne schimbă pe noi.”

„Ceea ce ne schimbă diferența de această primă revoluție industrială este că nu schimbă ceea ce faci, ci te schimbă pe tine. Dacă iei o editare genetică, doar ca exemplu, tu ești cel care te schimbi și, desigur, are un mare impact asupra identității tale.”

Acest satanist a repetat de multe ori aceste afirmații. Editarea genetică ne schimbă. ARNm conținut în serurile Pfizer și Moderna au drept scop modificarea genomului uman, pentru ca oamenii să poată fi controlați pas cu pas continuu.

Ascultați-l în continuare pe satanistul Yuval Noah Harari. El nu cred în religii, nu crede în Dumnezeu și crearea lumii, nu crede în liberul arbitru și nici în Biblie.
Dar în ce crede? Crede că suntem ultima generație de Homo Sapiens, și că în viitor „oamenii” își vor proiecta pripriile corpuri, creier și minți, după bunul plac. El crede că omenirea are nevoiei de o nouă ordine mondială și de o nouă religie.

Dacă acum supravegherea este la exteriorul nostru, ceea ce urmează este supravegherea de sub piele a datelor biometrice.

OAMENI BUNI, TREZIȚI-VĂ!
PREOȚI ȘI IERARHI, TREZIȚI-VĂ!

Nu mai susțineți planurile demonice pentru o nouă ordine mondială.
Nu mai susțineți injectarea oamenilor cu otrăvuri și nanotehnologie.

Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona. (Matei 6, 24)

Nu puteți sluji lui Dumnezeu și guvernanților.

Bibliografie

[1] Solari Report, https://home.solari.com/your-questions-on-the-state-ofour-currencies/
[2] We Can Hack Humans | Dr. Yuval Noah Harari and Klaus Schwab.
[3] http://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2022/09/12/executive-order-on-advancing-biotechnology-and-biomanufacturing-innovation-for-a-sustainable-safe-and-secure-american-bioeconomy/
[4] Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War.
[5] Dr. James Geordano, „Creierul viitorul câmp de luptă”.
[6] Dr. James Geordano, „Interfața creier – computer”.
[7] There is Something Very Strange about This Man!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *