Este noua ordine mondială o ordine satanică? (IV)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ONU și Antihristul

Iezuiții, împreună cu sioniștii, se pregătesc să pună întreaga lume sub președenția Națiunilor Unite (ONU) sub conducerea unui singur om, antihristul, pe care îl vor pune în funcția de președinte al ONU. Deocamdată, cea mai înaltă poziție la ONU este funcția de „secretar general”. Locul președintelui ONU este vacant, ca să poată fi ales primul, dar și ultimul președinte.

Antihristul va fi ales președinte al ONU când va veni vremea pentru a fi propulsat ca guvernator al întregii lumi. Când națiunile lumii vor fi pregătite printr o criză multiplă de proporții pentru o formă unică mondială de guvernare, atunci va fi ales președintele Națiunilor Unite (ONU), stăpânul lumii.

Sfântul Lavrentie de Cernigov (1868 – 1950) spune așa:

„Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.”

Apoi adăuga:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.”

Să ne mai mire spunele lui în aceste zile când ne pândește un război nuclear? Eu cred că ar trebui să fim înțelepți, cum spune Domnului nostru Iisus Hristos, și să cunoaștem semnele vremii. Asta ar trebui să ne îndemne să fim mai buni unii cu alții, să înțelegem vicleniile demonilor și să nu le mai facem jocul, dezbinându-ne între noi. De asemenea, să lăsăm viața lumească și să ne apropiem mai mult de Dumnzeu prin rugăciune, iertare și milostenie.

Antihristul va fi primul și ultimul președinte al Națiunilor Unite (ONU). Având în vedere că sioniștii sabatieni au pregătit oameni pentru toate pozițiile cheie – vor provoca o criză economică de mari proporții, fără precedent, așa încât Marea Depresiune economică din anii 1930 va fi surclasată ca un crash financiar foarte mic.

Prin această viitoare criză planetară, valoarea banilor din întreaga lume va coborî la zero și întregul sistem economic se va prăbuși. Acest lucru va duce la distrugerea economiilor tuturor țărilor, deoarece circulația banilor lichizi pentru economie este de aceeași valoare și importanță ca circulația sângelui în organismul uman.

Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi digitale (bani digitali) astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui.

După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore guvernarea unui salvator (antihristul) care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul pierderii propriei libertăţi a fiecarui cetățean. Această criză economică va crea un haos fără precedent. Din acest haos națiunile vor fi scoase la liman de un „salvator”, antihristul, care va apare ca un geniu la nivel planetar pentru a „salva” lumea.

Stareţul Tadei de la Vitovniţa spune că atunci

„când veți vedea criza economică că ia proporții în întreaga lume, atunci să stiți că arătarea în public a antihristului este aproape.”

Dar să nu ne pierdem nădejdea, ci să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ca în marea Sa milă să ne îngăduie vreme de pocăință și să mai amâne aceste vremuri cumplite. Criza economică bate la ușă. A fost deja anunțată ca iminentă. Dar de noi depinde cât de aproape sunt vremurile când antihristul se va arăta public. Să ne întoarcem la Dumnezeu și El va amâna acele vremuri. Altfel, ele se vor împlini în timpul vieții noastre.

Vorbind despre vremurile de pe urmă, Sfântul Lavrentie de Cernigov spunea:

„Vor veni aşa vremuri când vor umbla din casă în casă ca lumea să semneze pentru acel «singur împărat» pe pământ şi se va face un recensământ al populaţiei foarte drastic. Vor intra în casa omului iar acolo sunt soţul, soţia şi copiii, şi soţia îl va ruga pe soţ să semneze căci altfel nu va putea cumpăra nimic pentru copii: «hai, soţule, să ne înscriem şi noi căci avem copii şi dacă nu ne înscriem nu vom putea face nimic», iar soţul îi va răspunde: «iubita mea soţie, tu fă cum vrei, eu însă sunt pregătit să mor mai bine pentru Hristos, decât să semnez ceva pentru Antihrist». Aşa de tragic viitor vă aşteaptă.”

„Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui Antihrist şi el va fi pus împărat. Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă. Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie (perfidie). Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului.”

Acum trăim asemenea vremuri când se construiesc biserici de zid și se lasă în paragnă biserica din sufletul credincioșilor. Cum? Oare cum așa? Oare nu se fac slujbe în biserici? Da, se fac, însă în același timp Biserica este subminată din interior prin ecumenism, promovarea politicilor new age-iste și a genocidului prin otrăvire cu așa zisele „vaccinuri”. Astăzi misiunea Bisericii este doar de formă. Îmi pare rău să o spun, dar acesta este adevărul. Tot ce se face este mai mult de fațadă. Ceea ce primează sunt banii, averile și slava. Privind în jurul meu, îmi dau seama că Sf. Lavrentie aveau mare dreptate. Și nu este singurul care atrag atenția asupra acestei stari de fapt.

Totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie, dar puțini sunt cei care pricep această „taină a fărădelegii”.

Va fi război, continuă Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea. Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.”

Ce fel de război va fi, de vor dispare oamenii și animalele? Pare că va fi un război nuclear. Dar înainte de război Dumnezeu va îngădui tot felul de boli pentru oamenii cei slabi. „Pandemia” din zilele noastre este fabricată de oameni ce slujesc demonilor, însă este posibil ca în nebunia lor să folosească arme biologice de distrugere în masă. Una din aceste arme sunt așa zisele „vaccinuri”.

Întrebarea este, cum ne pregătim pentru acele vremuri? Ne mai gândim cum să ne salvăm averile sau să cum să lăsăm moștenire copiilor, sau ne gândim cum să dobândim viața veșnică și împărăția lui Dumnezeu?

Ne îngrijorăm ce vom mânca, ce vom bea, cu ce ne vom îmbrăca, sau căutăm mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui?

În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atunci pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. n.). Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

Gândiți-vă și voi, ce bombe vor fi atât de puternice să topească fierul și pietrele? Bombele nucleare și termonucleare.

Să revenim la ONU și liderul mondial. Robert Muller, fostul secretar general asistent al Naţiunilor Unite este astăzi o persoană influentă în domeniul spiritual înlăuntrul Naţiunilor Unite. El mai este numit şi „profetul speranţei” de la Naţiunile Unite. El a scris:

„Trebuie să înaintăm cât de repede posibil spre o guvernare mondială, o religie mondială, sub un singur lider mondial.” [2]

În cartea, „Conspiraţia Vărsătorului” de Marilyn Ferguson arată că, influenţa de frunte în această „trezire” spirituală new age-istă, a avut-o preotul iezuit Pierre Teilhard de Chardin.”

Să vedem ce a avut de zis Robert Muller despre acesta:

„Teilhard de Chardin a văzut întotdeauna Naţiunile Unite ca pe întruparea instituţională progresivă a filozofiei sale.”[3]

Robert Muller spune în continuare:

„Teilhard de Chardin l-a influenţat pe tovarăşul său, părintele de Breuvery, i-a inspirat pe colegii săi care au iniţiat un proces amplu de gândire globală pe termen lung la ONU, lucru care a afectat multe naţiuni şi oameni din toată lumea. Eu însumi am fost profund influenţat de Teilhard.”[4]

Robert Muller spune:

„Orice teilherdian va recunoaşte în aceasta transcedenţa spirituală pe care acesta a anunţat-o cu o aşa claritate ca fiind pasul următor în evoluţia noastră.” [5]

Deci, următorul pas va fi acela de la politică la cele spirituale.

Pierre Teilhard de Chardin era un preot francez iezuit, eugenicist şi marxist, un panteist, un evoluţionist – fiind implicat în falsul „Omului Piltdown” din 1912 – , umanist şi promotor al unei guvern mondial unic. El mai este cunoscut şi ca „tatăl New Age”.

„El a visat la o umanitate contopită cu „dumnezeu”, fiecare atingând propria dumnezeire la momentul punctului Omega. Această credinţă a inspirat pe mulţi dintre liderii New Age de astăzi.” [6]

Teilhard de Chardin este cunoscut pentru sinteza sa evoluţionistă, în care vorbeşte despre o unire a lumii minţii şi spiritului cu cea fizică. Această ideea îmi aduce aminte de afirmațiile repetate ale satanismului și neomarxistului Klaus Schwab despre unirea fizicului cu digitalul și biologicul, în a patra revoluție industrială, care nu schimbă ce faci, ci te schimbă pe tine.

Teilhard de Chardin spunea că:

„Nimeni nu poate nega că o rețea internă de legături (o rețea mondială) de afilieri economice și psihice este țesută cu o viteză din ce în ce mai mare, care ne învăluie și pătrunde constant mai adânc în fiecare dintre noi. Cu fiecare zi care trece, devine puțin mai imposibil să acționăm sau să gândim altfel decât în mod colectiv.”[7] [8]

În continuare, iată şi câteva din Chardin, pentru a aprofunda puţin învăţăturile sale care se constituie astăzi în spiritul filozofiei Naţiunilor Unite:

„E o lege a universului că, în toate lucrurile se află o existenţă precedentă. Înaintea fiecărei forme există o alta, mai puţin evoluată. Fiecare din noi evoluează spre dumnezeire.”

Ce îmi propun să fac, e să îngustez prăpastia dintre panteism şi creştinism, să descopăr ceea ce s-ar putea numi sufletul creştin al panteismului sau aspectul panteist al creştinismului.”

”Pot fi salvat numai prin unirea cu universul:” (asta este filozofie panteistă şi budistă).

„Cred că, Mesia pe care-l aşteptăm fără nicio îndoială, este Christosul universal; adică Cristosul evoluţiei.”[9]

Aceasta este filozofia lui Teilhard de Chardin, şi după cum puteţi vedea nu este deloc biblică, şi mai mult, este de fapt o blasfemie. Iată ce mai spune el,

„O convergenţă generală a religiilor asupra unui Christos universal care-i satisface pe toţi, aceasta mi se pare singura convertire posibilă a lumii şi singura formă în care poate fi concepută o religie a viitorului.” [10]

„Hristosul universal” nu este Iisus Hristos din Noul Testament, ci Antihristul, Mesia noii ere, viitorul lider al guvernului mondial.

Să ne oprim aici, pentru moment, și să reținem câteva conexiuni. După cum putem constata din afirmațiile sale, Teilhard de Chardin a fost un apostol al spiritualității new age, numit de unii „tatăl New Age”, adică al noii ere. Filosofia sa a pe foarte mulți, inclusiv pe Robert Muller și gândire globală pe termen lung la ONU, lucru care a afectat multe naţiuni şi oameni din toată lumea.

Fără a exagera, pot spune că Teilhard de Chardin a promovat o spiritualitate satanică, care a influențat profund teologia catolică și nu numai.

Însă legăturile ONU cu ocultismul nu se opresc aici. Vom dezvolta subiectul în articolul următor din această serie.

Bibliografie

[1] Zosima Pascal, Sfârșitul omului, cules din Sfintele Scripturi, Editura Fotini, Galați, 2010, pp. 195-202.
[2] Dwight L. Kinman, The World’s Last Dictator, Woodburn, Oregon:Solid Rock Book, Inc. 1995, p. 81.
[3] Robert Muller, ed., The Desire to be Human: A Global Reconnaissance of Human Perspective in an Age of Transformation, Miranana, 1983, p. 304.
[4] Robert Muller, Most of All They Taught Me Happiness, Garden City, NY Image Book, 1985, pp. 116-117.
[5] Robert Muller, Most of All They Taught Me Happiness, Garden City, NY Image Book, 1985, pp. 164.
[6] Dave Hunt and T.A. McMahon, The Seduction of Christianity: Spiritual Discertment in the Last Days, Harvest House Publishers, 1985, p. 80.
[7] Pierre Teilhard de Chardin, The Formation of the internal Noosphere, 1947.
[8] https://fusionanomaly.net/pierreteilharddechardin.html
[9] Teilhard de Chardin: Christianity and Evolution,” SCP Journal (19:2/3), p. 56.
[10] Teilhard de Chardin, Christianity and Evolution, Collins, 1971, p.130

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.