Este noua ordine mondială o ordine satanică? (III)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În articolele precedente am descoperit legătura dintre spiritism, teosofie și francmasonerie, precum și cea dintre teosofie și ONU. Dacă Lucifer este dumnezeul noii ere, atunci aceasta împreună cu noua ordine mondială vor fi stăpânite și controlate de Lucifer (Satan). Așa se explică atacul împotriva creștinismului și a moralei creștine. Noua religie a noii ordini mondiale, pe care o promovează actualul papă este religia lui Lucifer, este luciferism. Papa promovează o nouă ordine mondială și luciferismul, nu pe Dumnezeul Bibliei și nici pe Iisus Hristos, Mântuitorul lumii. Papa s-a exprimat public de mai multe ori în favoarea instituirii unei noi ordini mondiale, și a Crislamului.

Astăzi vom analiza legăturile dintre ONU și ocultism. Cu această ocazie vom introduce în scenă câteva personaje noi.

Un personaj interesant este Benjamin Creme[1], care susţinea că Hristosul este altul decât Iisus din Evanghelie. El afirma, începând din 1977, că Hristosul noii ere este printre noi sub forma lui Maitreya. Îl putem considera un fel de înainte mergător al Antihristului.

Cam în aceeaşi perioadă a activat şi Robert Muller[2], unul dintre cei mai activi new age-işti. A fost un sprijinitor al campaniilor lui Benjamin Creme. El susţinea că într-o bună zi lumea va cunoaşte „democraţia spirituală globală” şi că ONU trebuie să preia conducerea democraţiei mondiale ca unitate statal politică a lumii”.[3]

Robert Muller, fost secreter general asistent al ONU, spune:

„Trebuie să înaintăm cât mai repede posibil spre o guvernare mondială, o religie mondială, sub un singur lider mondial.”

David Spangler este unul dintre liderii proeminenţi ai mişcării New Age. El a fost, timp de trei ani, director la Fundaţia Findhorn şi este membru în conducerea organizaţiei Planetary Citizen, cel mai important for de promovare a ideii de „nouă ordine mondială” şi de „nouă eră”. De asemenea, David Spangler editează revista New Age Magazine. A scris în una din cărţile sale că:

Lucifer lucrează în fiecare din noi pentru a ne duce la plinătate. Îndreptându-ne spre o nouă eră, era împlinirii omului, fiecare dintre noi ajunge în punctul pe care eu îl numesc iniţiere (un act de consacrare lui Lucifer), uşa specială prin care trebuie să treacă fiecare individ dacă vrea să ajungă la adevărata plinătate şi în prezenţa luminii lui”.

Tot el ne oferă această opinie:

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială dacă nu va face legământ să-l venereze pe Satana. Nimeni nu va face parte din New Age fără a primi o iniţiere luciferică.”

Din cele prezentate până acum putem observa legătura dintre satanism, new age şi noţiunile de nouă ordine mondială şi nouă eră. Unul din scopurile Societăţii Teosofice şi a organizaţiilor new age-iste este instituirea unei noi ordini mondiale şi a unui guvern mondial.

Wiston Churchill, care a fost implicat în constituirea ONU, a afirmat:

„Crearea unei ordini mondiale autoritare este țelul suprem către care trebuie să tindem.”

Charles De Gaulles:

„Națiunile trebuie să se unească într-un guvern mondial sau să piară.”

Primii trei secretari generali ai ONU au fost suedezi și erau comuniști. U Thant a afirmat că:

„Federaliștii lumii ne-au pus în fața ochilor imaginea unei omeniri unificate, trăind în pace sub o ordine mondială justă… Esența acestui program – o lume sub lege, este realistă și realizabilă.”

Ce face ONU? Promovează comunismul (adică satanismul) la nivel mondial.

În culise papalitatea este prezentă întotdeauna. Papa Paul VI s-a întâlnit cu U Thant (marxist). Paul VI era mason și agent al CIA. De asemenea, și Waldheil (nazist), alt secretar general ONU, s-a întâlnit cu papa. Aceste întâlniri nu trebuie să mire pe nimeni, de vreme ce este un fapt cunoscut că Vaticanul și papalitatea au susținut comunismul, prin finanțarea armatelor de eliberare din țările lumii a treia. Politica Vaticanului a rămas mereu fidelă crezului comunist, acela de a impune comunismul la nivel mondial.

Paul VI a fost primul care a introdus în Biserică crucea curbată sau frântă. Într-o enciclică papală el a chemat națiunile să abandoneze suveranitatea și să formeze un guvern mondial. El a folosit un simbol sinistru, folosit de sataniști în secolul VI și care a fost reînviat pe vremea Conciliului II Vatican. Este vorba de o cruce îndoită sau frântă, simbol pe care magicienii și vrăjitorii evului mediu l-au folosit pentru a reprezenta termenul biblic al semnului Fiarei.” Dar nu numai Paul VI, ci și succesorii săi, cei doi Ioan Paul, au prezentat simbolul acesta în fața mulțimii pentru a fi venerat, aceasta neavând nici cea mai mică idee că este vorba de Antihrist.”

În general, lumea crede că ONU este o organizație pur politică, însă ea are și un aspect spiritual.

Există o organizație interconfesională, afiliată ONU, numită Templul Înțelegerii și care publică un raport numit „Raportul bunelor relații mondiale”. A fost fondată de Juliet Hollister în 1960. Templul Înțelegerii are ca unul din scopuri crearea unei Națiuni Unite spirituale. Templul a numărat printre membri și susținători pe U Thant, Eleanor Roosevelt, Thomas Merton, Jawaharlal Mehru, Anwar El Sadat, S. Radhakrishnan. Organizația își are cartierul general în catedrala Sf. Ioan Teologul din New York. Are filiale active în India, Marea Britanie, reprezentanți în Africa, America Latină, Asisa, Orientul Mijlociu. Aceasta este o mișcare universală pentru unirea tuturor religiilor.

Bibliografie

[1] Benjamin Creme (1922-2016) a fost un artist scoţian, autor, ezoterist şi editor al revistei Share International. El a afirmat că a doua venire, profeţită de multe religii, va veni sub forma Maitreya, Învăţătorul Lumii.
[2] Robert Muller (1923 – 2010) a fost un funcţionar public internaţional la Organizaţia Naţiunilor Unite. Slujind la ONU timp de 40 de ani şi ridicat la rangul de secretar general adjunct. Ideile sale despre guvernarea mondială, pacea mondială şi spiritualitatea au condus la o reprezentare sporită a religiilor în ONU, în special a Mişcării New Age. El era cunoscut de unii drept „filozoful Naţiunilor Unite”.
[3] Bruno Wurtz, New Age. Paradigma holistică sau revrăjirea Vărsătorului, Editura de Vest, Timişoara, 1994, p. 63.
[4] David Spangler, născut în anul 1945, este un filozof spiritual american şi „mistic practic” auto-descris. El a contribuit la transformarea Fundaţiei Findhorn din nordul Scoţiei într-un centru de educaţie spirituală rezidenţială şi a fost prieten cu William Irwin Thompson.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *