Cei injectați cu ARNm emit un cod MAC

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Am mai scris pe această temă, însă acum revin cu câteva informații noi.

Hai să ne gândim un pic!

Dacă cei „vaccinați” emit un cod MAC, asta înseamnă cu au fost injectați cu nanotehnologie, care formează senzori, noduri, routere și interfețe de comunicare. Ca să faci așa ceva pe ascuns, înseamnă că există un scop ascuns, care în nici un caz nu este în beneficiul omului, ci urmărește un scop malefic. Există CINEVA care dorește să spioneze pe oameni nu numai în exteriorul corpului, ci și în interior. O recunoaște Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab. De fapt, Klaus Schwab recunoaște de mulți ani că până în 2025-2026 oamenilor li se vor implanta microcipuri sub piele și în creier. Asta a început deja prin campania de injectare, la nivel planetar, a omenirii cu nanotehnologie, campanie finanțată și promovată în principal de Bill Gates.

Cercetând subiectul, inevitabil descoperi că în aceste cercetări privind serurile ARNm și nanotehnologia sunt finanțate de DARPA și Pentagon. Și te întrebi, ce are Departamentul Apărării al SUA cu medicina? Dacă se implică și finanțează asemenea cercetări, înseamnă că are interes. Din această perspectivă serurile ARNm sunt o armă folosită împotriva „inamicului” principal al Planetei: omenirea.

Oricine are un telefon cu Android poate testa singur existența acestor coduri MAC emise de cei injectați. Cine nu crede, poate să verifice singur. Este spre folosul și sănătatea sa. Nu văd de ce un om normal la cap, ar prefera să se injecteze cu nanotehnologie și alte otrăvuri.

Ce face această nanotehnologie injectată în oameni? Conform studiilor publicate, nanosenzorii colectează date din corp și creier pe care le transmite prin bluetooth către telefonul mobil, iar de aici mai departe prin internet la un server central unde sunt colectate toate aceste date ce urmează a fi prelucrate în timp real de Inteligența Artificială.

Am arătat în articolul precedent că Bill Gates a brevetat un sistem de identificare cu ajutorul datelor emise de corpul uman. Numărul de brevet, din întâmplare este înregistrat cu numărul WO 2020/060606 A1. Asta mă duce cu gândul la Apocalipsa capitolul 13.

Drept să spun, nu arată deloc bine ceea ce aflu. De ce? Vă voi spune imediat.

Aflu de Klaus Schwab că în câțiva ani oamenii vor fi implantați cu microcipuri. Deja există milioane de persoane implantate cu cipuri RFID, însă cele viitoare vor de dimensiuni nanometrice. Consilierul acestuia explică ce se urmărește prin această cipuire (de fapt este injectare). Tot el ne spune că omul a devenit, datorită „progreselor” din domeniul ingineriei genetice și a informaticii, un „animal piratabil”. Se mai și laudă că genomul uman poate fi rescris de noii „zei” care controlează această tehnologie. Afirmațiile sunt de-a dreptul satanice. Ei se consideră „zei” cu dreptul de viață și de moarte asupra omenirii. Klaus Schwab este membru al organizației sataniste Fraternitas Saturni, care la rândul ei are legături cu Ordo Templi Orientis, o altă organizației satanică dovedită. Și atunci, vă întreb, cu ce gânduri pregătește marea resetare? Slujește el lui Dumnezeu sau lui Lucifer?

Bill Gates face parte dintr-o familie de eugeniști. Și când afli asta te gândești, oare de ce ține atât de mult să „vaccineze” întreaga populației de pe planetă? Îi pasă oare de sănătatea oamenilor? Nu prea cred! Un eugenist este alergic la o populație sănătoasă. El vrea altceva și anume reducerea populației prin vaccinare și sterilizare, dar și prin înfometare. El vrea uciderea animalelor în masă, iar oamenilor le pregătește ca hrană carne sintetică, din petrol, gândaci și viermi sau carne umană (canibalism). Slujește el lui Dumnezeu sau lui Lucifer?

Consecinţe, aplicaţii şi utilizări posibile

Mai jos redau o parte din transcriptul unui documentar realizat de Mick Anderson, autorul cărţii Corona2Inspect.

În această secţiune vom realiza un exerciţiu de imaginaţie pentru a încerca să identificăm posibilele utilizări şi aplicaţii ale reţelei intracorporale. Deci, le voi enumera în cele ce urmează:

1. Supraveghere neuro. Dispunerea nanotuburilor de carbon şi a nanofoilor de grafen în ţesutul neural ar facilita monitorizarea activităţii creierului. Trebuie remarcat faptul că activitatea creierului poate fi citită din semnale electrice din diferite zone ale creierului. Prin urmare, aceste semnale ar putea fi conduse prin reţeaua intracorporală pentru a genera un flux de date care ar fi transmis în exteriorul corpului şi trimis la servere la distanţă pentru interpretare automată folosind Big Data şi tehnici de învăţare automată. În acest fel, ar fi posibil să avem cunoştinţe despre stările de spirit, gândurile, comportamentele oamenilor, stările etc.

2. Neuromodulaţia. Ea implică interacţiunea în psihicul uman prin modularea electrică a uneia sau a mai multor zone ale ţesutului cerebral conform tiparelor preconcepute. Acest lucru este posibil dacă nanotuburile de carbon şi nanofoile de grafen din ţesutul neural primesc impulsurile electrice adecvate, care vor crea curenţi electromagnetici care vor altera funcţionarea normală a creierului, dezvoltând comportamentul, emoţia, starea de spirit şi chiar gândirea dorite.

Posibil aici poate fi asociat conceptul de grefare a gândurilor. Deşi acest lucru poate fi dificil de presupus, este adevărat că există baze de date extinse care localizează prin electroencefalografie regiunile specifice ale creierului care sunt pulsate de anumite acţiuni, gânduri, atitudini, sentimente şi chiar cuvinte şi fraze şi propoziţii. Luând în considerare acest lucru, programele de inteligenţă artificială pot fi dezvoltate pentru a redirecţiona comportamentul şi atitudinea oamenilor pentru a le influenţa viaţa, munca şi deciziile economice.

3. Neurostimulare. Strâns legată de neuromodulaţie, neurostimularea ar fi responsabilă de stimularea segregării neurotransmiţătorilor.
Neurotransmiţătorii sunt secretaţi în mod natural ca rezultat al comunicării sinaptice între neuroni, facilitând transmiterea de mesaje, informaţii şi semnale în întreg sistemul nervos central al corpului uman. O reţea intracorporală cu nanotuburi de carbon şi nanofoi de grafen în ţesutul neural ar putea creşte sau reduce secreţia acestora neurotransmiţători, afectând în mod decisiv transducţia, emisia şi recepţia semnalului. De exemplu, senzaţii false de pericol, frică, durere etc. ar putea fi provocate fără nicio cauză justificată. Pentru a da un alt exemplu, doar reglarea dopaminei ar putea cauza boli neurodegenerative, anxietate, depresie, apatie, tulburare bipolară şi atacuri psihotice, printre alte tulburări şi probleme. O reglare interesată a dopaminei ar afecta sistemul de recompensă al oamenilor, afectând dorinţa, plăcerea şi, mai presus de toate, condiţionarea. Aceasta înseamnă că învăţarea condiţionată subliminală ar putea fi realizată astfel încât comportamentele şi atitudinile nedorite să poată fi canalizate în oameni care, într-o anumită măsură, frâng voinţa şi liberul arbitru care caracterizează o fiinţă umană liberă. Dopamina ar putea crea şi dependenţă, la fel ca un drog, în aşa fel încât să se creeze obiceiuri foarte puternice în funcţie de interesele terţilor în afara voinţei persoanei inoculate.

4. Umanitate conectată. Colectivul uman, inoculat cu conţinutul presupus al vaccinurilor, ar face posibil exercitarea unui control exhaustiv asupra activităţii umane, a stării de sănătate, a performanţei la muncă sau a performanţei academice influenţate de curentele de gândire şi strategiile de comunicare subliminale facilitează acceptarea măsurilor şi legilor care sunt nepopulare sau negative pentru interesele populaţiei, înclină voinţa sau orice rezistenţă de a îndeplini anumite sarcini sau funcţii sau sarcini nedorite, reduc consumul de energie, reduc utilizarea şi consumul de resurse esenţiale, facilitează prognoza cererii de produse, bunuri si servicii. Posibilităţile unei umanităţi conectate sunt inerente conceptului de a patra revoluţie industrială sau paradigmă techno transumană, fie la nivel politic, economic, social sau personal.

5. Individul ca materie primă. O reţea intracorporală ar transforma individul în materie primă. Aceasta este o sursă inepuizabilă de informaţii, care generează date pentru a fi înregistrate, evaluate şi prelucrate pentru uz social, economic, ştiinţific şi politic. Poate parţial din acest motiv, persoanele inoculate ar putea primi un venit minim universal în schimbul predării datelor pe care le pot genera în cursul vieţii. Totuşi, a deveni o sursă de informaţii supusă monitorizării continue ar face posibilă calcularea sau ponderarea valorii fiecărei persoane în funcţie de capacităţile sale, capacitatea de gândire, raţionament, analiză, comportament şi loialitate faţă de sistem, şi astfel să se determine care oamenii sunt mai potriviţi, mai profitabili şi mai benefici pentru societate.

Acest coeficient, care ar măsura valoarea unei persoane, ar putea fi folosit pentru a determina succesul acesteia în societate şi în viaţă, precum şi pentru a-i decide destinul, aspect care se leagă de următoarea utilizare a aplicaţiei, sau mai degrabă consecinţă a reţelei intracorporale.

6. Reducerea populaţiei. Potrivit tezei neomalthusiene, reţeaua intracorporală ar face posibilă cunoaşterea valorii fiecărei persoane şi determinarea ce parte a populaţiei ar trebui eliminată, presupunând că există un exces de populaţie care nu poate fi menţinut şi care reduce resursele disponibile pentru partea de populaţie productivă şi cu valoare adăugată mai mare. Aceasta ar însemna cea mai absolută reificaţie a fiinţei umane, negând orice spiritualitate şi libertate care sunt proprii oamenilor prin simplul fapt de a exista. Prin obţinerea unei cifre-cut-off, toate acele persoane care nu depăşesc pragul stabilit ar putea fi eliminate treptat şi prin intermediul reţelei intracorporale propriu-zise, aşa cum se explică mai jos.

7. Eliminare. O reţea intracorporală poate funcţiona nu numai în mediul neuronal, ci şi în sistemul cardiovascular şi mai ales în inimă. Dacă se primesc semnalele potrivite, ar putea fi declanşată o alterare artificială a ritmului cardiac, care ar declanşa aritmii şi de acum înainte infarcte. Un şoc electric la nivelul ţesutului cerebral la intensitatea potrivită şi în locul potrivit poate provoca leşin, pierderea echilibrului şi inconştienţa, cu pericolul aferent pentru persoana respectivă. Aşadar, pe baza bidirecţionalităţii enunţate în literatura de specialitate privind reţelele intracorporale, nu este nerezonabil să credem că ar putea fi primite şi semnale care ar putea declanşa tulburările şi condiţiile care duc la eliminarea persoanei. Această capacitate de a putea elimina o persoană care este fie neprofitabilă în „Noua Ordine Mondială”, fie care nu acceptă abordările dorite de elite sau care face parte din dizidenţi sau opoziţie, este extrem de curată, nu lasă urme ale criminalitatea şi este deosebit de eficientă în menţinerea controlului şi a puterii asupra populaţiei.

Bibliografie

[1] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/10/YNH.mp4
[2] Transcriptul în limba engleză: https://expose-news.com/wp-content/uploads/2022/05/Corona2Inspect-Transcript.pdf
[3] Transcriptul în limba engleză: https://lorphicweb.com/wp-content/uploads/2022/05/Corona2Inspect-Transcript.pdf
[4] The BLUETOOTH / MAC Phenomenon & INTRA-CORPOREAL NANO NETWORKS, https://www.bitchute.com/video/KoiaMzb5SDR5/
[5] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/10/mac-1.mp4

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *