Ce este praful inteligent

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Praful inteligent, sau „smart dust”, sunt microcipuri, ca în prezent pot fi găsite peste tot. Acest „praf inteligent” se pulverizează în atmosferă, se găsește în alimente și medicamente.

Reporter: Auzim că unii politicieni cer împlantarea cipurilor, dar asta deja nu mai este necesar. De ce?
Invitat: Asta este deja depășit, chiar acum v-am dat câteva sute de microcipuri în mână, care vor rămâne lipite de palmă pentru următoarea săptămână până la 14 zile.
Reporter: Dar nu am nimic pe mână!
Invitat: Da, nu le puteți vedea. Sunt minuscule, dar dacă vă uitați cu atenție, le veți vedea. Sunt mai mici ca firul de păr. […] Acesta este stadiul actual al dezvoltării, dar se poate și un pic mai mici.

Acest stadiu de dezvoltare este recunoscut oficial și public, însă în serurile cu ARNm s-au descoperit nanocipuri și nanotehnologie mult ma avansate.

Reporter: Ce s-ar putea ști despre mine prin ele?
Invitat: V-aș fi dat un număr. Acesta este cel mai elementar lucru pe care aș putea să-l fac și vă pot urmări cu ele oriunde pe glob. Mai departe, aș putea să vă măsor tensiunea, glicemia, datele biometrice, totul este posibil.
Reporter: Dacă mă spăl des pe mâini, cipurile nu dispar?
Invitat: Ar trebui să vă spălați pe mâini un sfert de oră în continuu, atunci ar funcționa, dar în mod normal ele se mențin cel puțin o săptămână la spălarea obișnuită a mâinilor.

În viitorul apropriat, toate lucrurile din jurul nostru, aparate, ustensile, haine, mașini, orice lucru va conține asemenea microcipuri și vor forma ceea ce se numește IoT (internetul tuturor lucrurilor), din care va face parte si IoB (internetul tuturor corpurilor). Totul va fi monitorizat, 24/24, 7/7, iar datele vor fi analizate cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Cercetătorii în domeniu și transumaniștii preconizează că până în anul 2029 Inteligența artificială va atinge și va depăși inteligența umană. Elon Musk a avetizat lumea științifică spunând că intelegența artificială va fi mai periculoasă decât armele nucleare. Cu alte cuvinte, în viitorul apropiat omenirea va fi supravegheată și controlată de către inteligența artificială.

Să ne amintim de declarațiilor satanistului Klaus Schwab, ale consilierului său Yuval Hoah Harari și cele ale lui Albert Bourla, ddirectorul executiv al Pfizer, la care putem să le adăugăm pe cele ale lui Bill Gates. Toți vorbesc despre microciparea oamenilor și controlul total. Scopul? Atribuirea identității digitale tuturor oamenilor de pe Pământ, ca nimeni să nu mai poată cumpăra sau vinde. Fără identitatea digitală, legată indestructibil de trupul tău, nu vei exista.

Deși vedem cu ochii împlinindu-se profețiile Sf. Părinți, cu toate acestea teologii și liderii spirituali se fac că nu văd și nu înțeleg. Mai mult, își îndeamnă credincioșii să accepta această nouă ordine mondială satanică.

Credeți, oare, că Schwab și Harari sunt singurii sataniști? Majoritatea celor care participă la Davos sunt sataniști.

Fostul șef al FBI Ted Gunderson, care a investigat cazul Kennedy, a dezvăluit public că suntem conduși de sataniști. Și este singurul. Leo Zagami, fost illuminati, acum convertit la sufism, afirmă același lucru. Ronald Bernard, fost bancher de nivel înalt, a făcut public faptul că întreg sistemul bancar este controlată de câteva mii de oameni care îi slujesc pe luciferieni, iar aceștia din urmă se închină demonilor. Roger Morneau, canadian inițiat într-o lojă spiritistă, dezvăluie într-un interviu legăturile dintre masonerie și satanism.

Și dacă încă mai aveți îndoieli privind satanizarea omenirii, priviți video de mai jos, despre închinarea la Baal.

Concluzia este că trăim vremuri de mare încercare duhovnicească în care demonii vor să înrobească lumea cu ajutorul tehnologiei. Îndemnul meu este să nu acceptați identitatea digitală. Rămâneți tari în credință și în mărturisirea Dommnului nostru Iisus Hristos.

Spuneți NU celor care vor să vă înrobească!

Bibliografie

[1] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/10/praf-1.mp4
[2] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/10/baal-1.mp4

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *